Auktionshus
  • 1. Byd én optjent Coin for hver vinderchance
  • 2. Vent på udtrækning af auktionens vinder
  • 3. Vær vores nye glade vinder

Auktioner

Vis alle
Iron Combat: War in the Air til 3DS

Iron Combat: War in the Air til 3DS

Iron Combat: War in the Air er et actionspil udviklet af japanske Amzy, og det foregår selvfølgelig primært i luften. Som spiller har du frivilligt meldt dig til at blive et levende våben i et sidste håb om at destruere en ondskabsfuld organisation ude på at gøre menneskeheden til slaver. Du jager fjenden i luften som et sofistikeret kampfly og kan derpå transformere dig til en højteknologisk mekanisk dræbermaskine. Sejre giver dig midler til nye våben og opgraderinger, så du kan tilpasse egenskaberne til dit behov i spillets kampagne-del såvel som Free Play.

Har du det, der skal til for at forhindre organisationen fra at føre sin onde plan ud i livet?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.


Fedt. Det er altid dejligt at vinde noget Smiley Scrapper

Freedom Planet til Wii U

Freedom Planet til Wii U

Kæmp dig vej gennem himmelske verden, Avalice, hvor katte er grønne, motorcykler kan køre op ad væggene, og monsterpiger udfører det meste sparken røv! Freedom Planet er et tegneserieagtigt platform-eventyr, der sætter en modig dragonoid og hendes venner op mod angrebsstyrker fra det ydre rum. Hjælp Lilac og hendes venner med at redde deres verden fra krig i den engagerende Adventure mode med fuldt stemmebelagte mellemsekvenser, eller skip alt fyldet og spil gennem banerne i rækkefølge i Classic mode.

Har du hvad der skal til for at redde Avalice fra Lord Brevon og hans onde robotters vrede?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.


Så blev det endelig mig til at vinde noget Smiley glæder mig til at komme igang med det. effen4645

The Legend of Zelda: Twilight Princess HD (Limited Edition) til Wii U

The Legend of Zelda: Twilight Princess HD (Limited Edition) til Wii U

Nye som gamle Zelda-fans kan se frem til adskillige opdateringer og forbedringer, når The Legend of Zelda: Twilight Princess HD lanceres til Wii U. Klassiske scener som Link og Epona på vej over Eldin Bridge samt Wolf Link, som hyler mod månen, har fået et fantastisk flot, nyt udtryk i high definition, mens andre tiltag påvirker spillets funktioner, inklusive nyt gameplay og Hero Mode. Med Wii U GamePad er det eksempelvis nu nemt at holde styr på sine genstande, finde kortet frem samt hurtigt forvandle sig til Wolf Link via den trykfølsomme skærm uden at sætte spillet på pause, og den nye genstand, Ghost Lantern, hjælper Link med at finde Poe Souls selv om dagen. Med til denne Limited Edition følger desuden soundtrack-cd og en Wolf Link amiibo, der kan bruges til at åbne for en eksklusiv udfordring i spillet.

Er du klar til atter at redde Hyrule fra de mørke kræfter?

Vinderen modtager spillet med posten senest 30 dage efter konkurrencens afslutning.


  • Vundet af: KJ85
  • Coins: 5000
Yes! Så blev det da en rigtig god weekend her i det nordjyske Smiley KJ85

Bravely Second: End Layer til 3DS

Bravely Second: End Layer til 3DS

Historien i Bravely Second tager sin begyndelse, da den onde Kaiser Oblivion bortfører heltinden Agnès Oblige, som vi i forvejen kender fra det anmelderroste Bravely Default. Bodyguarden Yew Geneolgia begiver sig afsted for at redde hende fra kejserens uindtagelige fæstning Skyhold, der svæver højt over landet Eternia. Undervejs må Yew slå sig sammen med Magnolia Arch og andre nye ansigter, samt et par velkendte helte som Edea Lee og Tiz Arrior, for at overkomme ildevarslende grotter og bekæmpe frygtindgydende fjender. Spillere må som tidligere balancere mellem risiko og belønning i de turbaserede kampe: Figurerne kan foretage flere træk i en runde, men det betyder også, at de så ikke kan bevæge sig i de efterfølgende runder. En ny funktion i spillet lader spilleren sætte sine evner og nerver på den ultimative prøve ved efter at have vundet en kamp i et træk, da kan modige krigere straks påbegynde en ny, sværere kamp med chancen for endnu større gevinst. At kæde kampene sammen sådan er en hurtig måde at opgradere figurer og jobs på, men med et nederlag mister man alt, der eventuelt er optjent undervejs i kampene. Det gælder således om at være god til at vurdere situationen.

Har du hvad der skal til for at redde Agnès Oblige og besejre den onde Kaiser Oblivion?

Vinderen modtager spillet med posten senest 30 dage efter konkurrencens afslutning.


  • Vundet af: JOEP
  • Coins: 400
Hurra, det glæder jeg mig til at komme i gang med! JOEP

Pokémon Super Mystery Dungeon til 3DS

Pokémon Super Mystery Dungeon til 3DS

Rejs ud på spændende eventyr for at redde verden i Pokémon Super Mystery Dungeon. Dette definitive Pokémon Mystery Dungeon-eventyr indeholder 720 typer Pokémon, utallige grotter fyldt med diverse udfordringer samt muligheden for at kæmpe sammen med nogle af seriens ikoniske legendariske og mytiske Pokémon. I starten af spillet, efter du har besvaret en række spørgsmål, bliver du til en af tyve populære Pokémon, heriblandt Pikachu og Riolu, og som Pokémon begiver du dig nu ud på din rejse sammen med en partner-Pokémon for at sætte en stopper for den mystiske kraft, der forvandler legendariske Pokémon til sten. For at komme frem til dette skal du rejse verden rundt og hjælpe andre Pokémon samt udforske de evigt foranderlige grotter og kæmpe mod andre Pokémon. Kampene er turbaserede med grundlæggende angreb, signatur-moves og genstande til din rådighed.

Kan du løse mysteriet om de forstenede Pokémon og redde verden?

Vinderen modtager spillet med posten senest 30 dage efter konkurrencens afslutning.


Awesome!!! Glæder mig til at komme igang med at spille det Smiley Kristian-M

Blocky Bot til Wii U

Blocky Bot til Wii U

I Blocky Bot skal du hoppe dig vej gennem en skør verden med robotter, troldmænd, ninjaer og den første spilbare kasse pomfritter i robotform! Spillet er udviklet af det samme hold, som gav os Paper Monsters Recut, og vi kan se frem til en splinterny actionfyldt mini-platformer til Wii U. Der er rig mulighed for at teste sine platformer-evner og -reflekser, når der skal indsamles Bits og Bytes for at åbne op for nye karakterer og temaer til spillet, så det er bare med at udfordre dig selv, så du kan opnå de bedste scorer og den firkantede ret til at prale!

Hvor mange point kan du mon få?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.


Ej hvor fedt ! Første gang jeg vinder noget Smiley Bobby8210

Forrige side -12345678...34-Næste side Vis alle

Glade vindere

Yo-kai Watch 2: Fleshy Souls til 3DS

Når nu jeg ikke kunne vinde det på fb, så er det sgu da godt man har N-club Rockarina


Project X Zone 2 til 3DS

Fedt at vinde nyt spil. Så må jeg se om jeg kan hitte ud af denne genre:-) Ibsen2


Poochy & Yoshi’s Woolly World til 3DS

Wuhuu! Det er der 3 børn der bliver glade for... at se deres far spille imens... Bjarne Brunsgaard


Rhythm Paradise: Megamix til 3DS

Wubba Lubba Dub Dub :fest: stor overraskelse, jeg ser frem til at få testet m... Kalak Nuan


Paper Mario: Color Splash til Wii U

Det er vel nok første gang i 20 år, jeg prøver at vinde noget og Paper Mario ... Snaps87


Mario Party: Star Rush til 3DS

hold da helt op en overraskelse at få efter en lang dag :) Alpha sapphire


Vis alle auktioner

Venner

Liste over dine venner

Du har ingen venner.