Auktionshus
  • 1. Byd én optjent Coin for hver vinderchance
  • 2. Vent på udtrækning af auktionens vinder
  • 3. Vær vores nye glade vinder

Auktioner

Vis alle
Q.U.B.E: Director’s Cut til Wii U

Q.U.B.E: Director’s Cut til Wii U

Q.U.B.E: Director’s Cut er en hjernevridende puzzler i førstepersonsperspektiv, hvori du anvender specielle højteknologiske handsker til at manipulere med dine omgivelser. Du skal blandt andet bygge broer, skifte vægge, og åbne nye ruter for at rejse dybt ind i en mystisk kube, der flyver gennem rummet med kurs mod Jorden – målet; at destruere kuben indefra inden den udsletter alt liv på planeten. Director’s Cut-udgaven indeholder en hel ny historie og dialog skrevet af Rob Yescombe samt 10 challenge-baner, hvor du skal kæmpe mod uret. Her handler det ikke blot om at bruge hovedet, men også om at være hurtig og omstillingsparat.

Kan du stoppe kuben, inden det er for sent?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.


  • Vundet af: KJ85
  • Coins: 500
Når man ikke er heldig i pakkelegen, så er det da godt at auktionshuset også har noget at byde på Smiley KJ85

Xenoblade Chronicles X til Wii U

Xenoblade Chronicles X til Wii U

Jorden er blevet ødelagt af fjendtlige rumvæsener og menneskeheden må flygte til den mystiske planet Mira. Her gælder det om at udforske så meget som muligt for at overleve. Xenoblade Chronicles X er et rollespilseventyr med en enorm, åben verden, der bare venter på at blive udforsket til mindste detalje. Skab din egen figur og oplev en verden, der er fem gange større end den i Xenoblade Chronicles til Wii. På Mira findes der mange livsformer og nogle af dem er ekstremt fjendtlige, så det gælder om at have en god strategi og være klar til at kæmpe. I kamp kan du skifte mellem diverse kampklasser, hvilket gør dig mere dynamisk i kampene mod forskellige typer monstre. Du kan også kommunikere med op til tre AI-partnere og bede dem om at hjælpe dig.

Har du det der skal til for at overleve på Mira?

Vinderen modtager spillet med posten senest 30 dage efter konkurrencens afslutning.


Hah, fedest. De 112 mønter var sgu det værd. Smiley Shajita

BADLAND: Game of the Year Edition til Wii U

BADLAND: Game of the Year Edition til Wii U

Flyv og overlev på din rejse gennem BADLANDs prisbelønnede verden og opdag et overraskende antal af fantasifulde fælder og forhindringer på vejen. BADLAND er et side-scrollende action-eventyr med innovativt fysikbaseret gameplay og fantastisk atmosfærisk grafik og lyd, og spillets Game of the Year Edition er altså blevet re-designet til Wii U med de analoge styrepinde og forbedret grafik i fuld HD. Spillet indeholder 100 single player-baner, og der rig er mulighed for at spille multiplayer, for man kan både klare spillet sammen eller tørne ud mod hinanden i en af de 27 deathmatch-baner.

Kan du mon klare alle banerene?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.


  • Vundet af: AE35
  • Coins: 20
Det er helt vildt så meget jeg vinder! Awesome! AE35

Nintendo presents: New Style Boutique 2 – Fashion Forward til 3DS

Nintendo presents: New Style Boutique 2 – Fashion Forward til 3DS

Du skal designe, style og stå model, for at blive en stjerne i Nintendo presents: New Style Boutique 2 - Fashion Forward! Spillet er perfekt for alle fashionistas, der har lyst til at drive sin egen butik i storbyen Beaumonde City, hvor der bor mange smarte, modebevidste mennesker. Din opgave er at sørge for at alle butikkens kunder går glade derfra. Lyt til dine kunder og vælg ud fra et enormt katalog af tøj og tilbehør. Der findes over 19.000 forskellige produkter at vælge imellem og det gælder om at finde kombinationer som fungerer. Tilfredse kunder er nøglen til din butiks gode rygte! Ud over alle de ting, der allerede findes i kataloget, bliver det også muligt at låse op for flere unikke ting med diverse amiibo-figurer – fx prinsesse Peachs krone og Marios kasket – så har du amiibo, bør du absolut teste udvalget. Herudover vil flere genstande kunne downloades for alle på et tidspunkt efter releasen.

Har du hvad der skal til for at blive en stjerne i Beaumonde City?

Vinderen modtager spillet med posten senest 30 dage efter konkurrencens afslutning.


  • Vundet af: Ibsen2
  • Coins: 100
Ha ha hvor sjovt, havde egentlig troet jeg bød ind på Mario Tennis spillet, men nu ser det ud som om jeg må øve mig i styling istedet for ,-), ser frem til at prøve spillet og se om stylingen hjælper på min garderobe Ibsen2

Mario Tennis: Ultra Smash til Wii U

Mario Tennis: Ultra Smash til Wii U

Mario Tennis: Ultra Smash byder på nye modstandere på banen samt muligheden for at komme på hold med amiibo. Understøttede amiibo-figurer kan blive din partner i doublekampe online, eller hjælpe dig mod computerstyrede modstandere i Knockout Challenge offline. Jo flere kampe din amiibo spiller, jo mere erfaring indhenter den og bliver en stærk holdkammerat. Nye tennisslag som Ultra Smash vil også vise sig nyttige, når du kan smashe bolden med ekstrem effekt. Spillerne kan desuden opleve ekstra fordele ved at slå det rette slag, mens placeret i et af de farvelagte Chance Areas, som til tider kommer frem på banen. Op til fire spillere kan deltage i multiplayer og kan gøre brug af en kombination af håndkontroller som Wii U GamePad, Wii Remote, Wii U Pro Controller og Classic Controller Pro. Det er også muligt at vælge flere kameravinkler, og tv- og GamePad-skærmen kan vise hver sin ende af banen, så begge hold har perfekt udsyn.

Kan du mon give vennerne klø som din favorit-figur?

Vinderen modtager spillet med posten senest 30 dage efter konkurrencens afslutning.


Weho! O-train

A-Train 3D: City Simulator til 3DS

A-Train 3D: City Simulator til 3DS

I A-Train 3D: City Simulator indtager du rollen som CEO for et transportselskab i byen. Som CEO er det dit job at løse udfordringerne, som din by står overfor. Byg tog- og busruter, opkøb eksterne selskaber og hjælp til med at forvandle din lille by til en storslået metropolis! Men pas på! Hvis du løber tør for penge eller ikke når dine mål, bliver du fyret! Derfor skal du gøre dit allerbedste for at holde selskabet gående. Hold storbyer, småbyer og landsbyer i god stand, køb og placér komplekse transportsystemer for at øge indbyggertallet, og i spillets Map Editor Mode kan du også bygge og sætte dine egne scenariekrav at arbejde hen mod.

Kan du mon føre transportselskabet til stor succes under din ledelse?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.


Sjovt, jeg vandt om end jeg ikke bød mange mønter. God overraskelse! Smiley The ultimate beast

Forrige side -1...45678910...34-Næste side Vis alle

Glade vindere

Yo-kai Watch 2: Fleshy Souls til 3DS

Når nu jeg ikke kunne vinde det på fb, så er det sgu da godt man har N-club Rockarina


Project X Zone 2 til 3DS

Fedt at vinde nyt spil. Så må jeg se om jeg kan hitte ud af denne genre:-) Ibsen2


Poochy & Yoshi’s Woolly World til 3DS

Wuhuu! Det er der 3 børn der bliver glade for... at se deres far spille imens... Bjarne Brunsgaard


Rhythm Paradise: Megamix til 3DS

Wubba Lubba Dub Dub :fest: stor overraskelse, jeg ser frem til at få testet m... Kalak Nuan


Paper Mario: Color Splash til Wii U

Det er vel nok første gang i 20 år, jeg prøver at vinde noget og Paper Mario ... Snaps87


Mario Party: Star Rush til 3DS

hold da helt op en overraskelse at få efter en lang dag :) Alpha sapphire


Vis alle auktioner

Venner

Liste over dine venner

Du har ingen venner.