Auktionshus
 • 1. Byd én optjent Coin for hver vinderchance
 • 2. Vent på udtrækning af auktionens vinder
 • 3. Vær vores nye glade vinder

Auktioner

Vis alle
Detective Pikachu til 3DS

Detective Pikachu til 3DS

Det er tid til at tage rollen som en detektiv du aldrig har været før. Det er nemlig vores allesammens Pikachu der i Detective Pikachu gør sig klar til at opklare mysterier.

I det der kan betegnes som et af de mest spøjse indslag på spilmarkedet må være den meget maskuline Pikachu, der optræder som detektiv i Detective Pikachu, hvor han hjælper Tim med at opklare mysterier. Denne Pikachu snakker med en meget dyb røst, drikker kaffe og er i det hele taget langt fra den Pikachu, der optræder i Pokémon animeen.

Nu kan spillet blive dit, hvor meget vil du give for at indtage rollen som den maskuline Pikachu?


Den er dælme mægtig. Det havde jeg ikke regnet med Smiley Retrolasse

Miitopia til 3DS

Miitopia til 3DS

Fra tidernes morgen har helte slået sig sammen for at bekæmpe ondskaben, men nu skal Mii-figurer baseret på dine allerbedste venner og familie slå sig sammen i rundebaserede kampe for at redde Miitopia! Du fordeler rollerne rundt om i kongeriget, tager dig godt af deres venskaber og giver Mii-figurerne jobs, der fx giver dem bestemte egenskaber og måske også et særegent udseende. Derefter skal du bare følge med i alt det fantastiske, der sker! Led dit Mii-team på en mission for at besejre den onde Dark Lord og genvinde indbyggerne i Miitopias stjålne ansigter! Du vil kunne følge med i, hvordan Mii-figurerne går højt op i mad, camping, øvelser, sovearrangementer og selvfølgelig, kampene! I disse traditionelle, men ret vilde rollespilkampe, vil de indbyrdes forhold i dit team påvirke slagets gang. Vær på vagt, for fjender angriber, når du udforsker den fantastiske verden fuld af skjulte veje og skatte.

Har du og dine venner, hvad der skal til for at redde Miitopai?

Vinderen modtager spillet med posten senest 30 dage efter konkurrencens afslutning.


Wow, det er længe siden, jeg har vundet noget! Glæder mig til at prøve Miitopia, som jeg har haft kigget lidt på Smiley ThePatrickBay

Bulb Boy til Switch

Bulb Boy til Switch

En mørk nat vågner Bulb Boy op fra et skræmmende mareridt for at opdage, at ondskab overskygger huset. Hans familie er forsvundet, og rædselsfulde monstre lurer i skyggerne. Han må samle sit mod og bruge sit glashoved til at redde alt, hvad han elsker. Bulb Boy er et intuitivt 2D Point and Click-gysereventyr om en dreng med et lysende hoved (okay, det er en pære…), hvori du skal løse puzzles, overvinde ondskabsfulde monstre og opdage Bulbys egenskaber for at udfolde den kringlede historie. Åh… og glem ikke at redde din familie fra den skræmmende mørke.

Kan du overkomme frygten og hjælpe Bulb Boy med at redde sin familie?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.


Uha, der kan man bare se! Så vinder jeg endelig Smiley
Takker og bukker. RuzPwn

Yo-kai Watch 2: Fleshy Souls til 3DS

Yo-kai Watch 2: Fleshy Souls til 3DS

Find, bliv ven med og kæmp med over 350 Yo-kai! Hop på toget, rejs til nye byer og find helt nye Yo-kai! På samme måde som i det første spil, så gemmer Yo-kai sig overalt og de fleste af dem laver lidt rav i den! I dette spil møder du blandt andet en meget heltemodig kat med navnet Hovernyan, som vil tage dig 60 år tilbage i tiden for at redde byen Springdale og sikre jer, at Yo-kai Watch Model Zero bliver skabt. Besøg også byen San Fantastico ved havet og den søvnige by Harrisville. Du kan kæmpe med dine venner lokalt eller online, og spillet indeholder desuden en ny spilfunktion, hvor op til fire spillere kan samarbejde. Husk også at bytte Yo-kai-medaljer med dine venner!

Formår du mon at redde Springdale, og kan du blive venner med samtlige Yo-kai?

Vinderen modtager spillet med posten senest 30 dage efter konkurrencens afslutning.


Når nu jeg ikke kunne vinde det på fb, så er det sgu da godt man har N-club <3 Smiley Rockarina

Project X Zone 2 til 3DS

Project X Zone 2 til 3DS

Verdener krydses på ny! I efterfølgeren til det originale verdenskrydsende eventyr mødes legendariske karakterer fra Japans mest profilerede spiludviklere igen for at skabe det største mashup af et strategispil nogensinde! Spillet er udviklet af Monolith Software Inc., og Project X Zone 2 giver spillere muligheden for at spille som deres favoritkarakter fra en lang række spilserier, at danne hold med karakterer fra klassiske såvel som nye serier og selvfølgelig at tage kampen op mod fjender i strategiske turbaserede kampe. Der er et enormt udvalg af karakterer fra SEGA, Capcom og Bandai Namco, men der er også blevet plads til gæstestjerner fra Nintendo denne gang.

Kan du få de mange ikoniske figurer til at arbejde godt nok sammen og besejre den fælles fjende?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop umiddelbart efter konkurrencens afslutning.


Fedt at vinde nyt spil. Så må jeg se om jeg kan hitte ud af denne genreSmiley Ibsen2

Poochy &amp; Yoshi’s Woolly World til 3DS

Poochy &amp; Yoshi’s Woolly World til 3DS

Tag med på et farverigt eventyr i en verden skabt af garn! Måske har du allerede spillet Yoshi’s Woolly World på Wii U? Alle baner fra denne titel findes også i dette nye eventyr, men du vil også finde eksklusive baner, hvor Poochy er i fokus, og her skal du planlægge Poochys hop for at samle perler, mens du løber mod målet. For første gang møder vi også Poochy hvalpe og disse små hjælpere hopper på mistænkelige steder for at vise dig, hvor du bør lede efter hemmeligheder og samleobjekter. Du skal desuden finde og befri andre Yoshi, som er fanget af den stygge Kamek. Poochy & Yoshi’s Woolly World indeholder desuden 30 korte animationsfilm, der fortæller mere om Yoshis og Poochys dagligdag. Du kan låse op for en film om dagen. Disse film er skabt af det japanske studio Dwarf. I slutningen af hver film får du desuden et spørgsmål, så vær opmærksom!

Kan du befri de mange Yoshi-figurer og stoppe Kamek i den farvefulde verden af garn?

Vinderen modtager spillet med posten senest 30 dage efter konkurrencens afslutning.


Wuhuu! Det er der 3 børn der bliver glade for... at se deres far spille imens de venter på det bliver deres tur xD aidbit

Rhythm Paradise: Megamix til 3DS

Rhythm Paradise: Megamix til 3DS

Test din rytmesans ved at hugge brænde, spidde klamme virus med gafler eller spille badminton samtidig med at du styrer et fly, alt sammen i takt med fængende melodier i dette overraskende og udfordrende rytmespil. Det simple kontrolsystem og den iørefaldende musik, kombineret med det nye visuelle feedbacksystem, gør dette til et glimrende nyt skud på stammen i Rhythm Paradise-serien. Rhythm Paradise Megamix indeholder 100 rytmespil, hvor 70 af dem er nøje udvalgt fra de tidligere spil til Nintendo DS, Wii og Game Boy Advance, mens 30 er helt nye, hvilket gør det til det ultimative spil i serien. Lydsporet er skabt i samarbejde med den legendariske japanske musikproducent Tsunku♂.

Kan du holde rytmen og nå Rhythm Paradise?

Vinderen modtager spillet med posten senest 30 dage efter konkurrencens afslutning.


Wubba Lubba Dub Dub Smiley stor overraskelse, jeg ser frem til at få testet mine rytmer med dope sound-track til Smiley jeg takker og kaster 2x1-up ! Smiley Kalak Nuan

Paper Mario: Color Splash til Wii U

Paper Mario: Color Splash til Wii U

Der foregår noget mystisk på Prism Island – og kun Paper Mario kan løse mysteriet ved at genskabe øens forsvindende farver med sin nye Farvehammer og de stærke Kampkort, som han har gemt i ærmet. Disse friske pust af strategi gør, sammen med det vanvittige actionfyldte og eventyrlige gameplay som serien ellers er kendt for, dette til et af de mest farverige Paper Mario-actioneventyr nogensinde. Med Farvehammeren kan Mario genskabe farverne på øen, og dette omfavner at male farveløse pletter, løse puzzle-opgaver og lede efter spor, samt at genoplive Toads, som er blevet drænet for farve. Kampkort skal derimod bruges smart til at udmanøvrere fjender i drillende kampe, og her kan der bl.a. bruges Tingkort og Fjendekort til gøre ekstra skade.

Kan du få alle farverne tilbage til Prism Island?

Vinderen modtager spillet med posten senest 30 dage efter konkurrencens afslutning.


Det er vel nok første gang i 20 år, jeg prøver at vinde noget og Paper Mario Color Splash er den perfekte præmie. Jeg er sikker på, at det kommer til at bringe mange fornøjelige stunder og smil på læberne hos både mig og min kæreste denne vinter. Jeg er ikke særlig kunstnerisk og endda en lille smule farveblind, men jeg skal gøre mit bedste for ikke at skuffe og bringe farverne tilbage til Prism Island. Snaps87

Mario Party: Star Rush til 3DS

Mario Party: Star Rush til 3DS

Slå dig sammen med Mario, Peach, Donkey Kong og mange flere i det mest perfekte, håndholdte Mario Party-spil hidtil. Op til fire spillere kan spille samtidig og udforske forskellige verdener, mens du styrer din Toad frit hen over spilbrættet og rekrutterer allierede i Mushroom Kingdom. Mario Party: Star Rush bryder med det rundebaserede spil, da alle spillere planlægger strategi, kaster terning og flytter sig... samtidigt! Slå dig sammen med dine venner i den virkelige verden og konkurrer eller samarbejd med dem om at besejre bosserne på hvert eneste spilbræt! Multiplayer fungerer både lokalt, hvor hver spiller har et eksemplar af spillet, og via Download Play, men kun en behøver eje det fulde spil, for man kan hente en gratis Party Guest-version ned og tilslutte sig hele festen gennem den.

Bliver det mon dig, der vinder over vennerne, eller ender du med at brokke dig over de andres held?

Vinderen modtager spillet med posten senest 30 dage efter konkurrencens afslutning.


hold da helt op en overraskelse at få efter en lang dag Smiley Alpha sapphire

Sonic Boom: Fire &amp; Ice til 3DS

Sonic Boom: Fire &amp; Ice til 3DS

Dr. Eggman har fundet det superenergiladede element Ragnium på den mystiske ø, Island of Ragna Rock, men udvindingen af brændstoffet skaber forurenende biprodukter, der driver af sted til naboøerne. Dette skaber et gameplay, som blander ild og is, og med brændstoffet får han energi til sine ultrahurtige Bot-racere, som han har brug for i sin nyeste plan for at besejre den evige rival, Sonic, i Sonic Boom: Fire & Ice. Brug Sonics hurtighed, Tails evne til at flyve, Knuckles' råstyrke, Sticks' boomerang og Amys hammer til at udforske, slås og ræse gennem en ukendt verden, og udnyt kræfterne i ild og is for at fyge gennem forhindringer og puzzle-spil, og fryse fjenderne lige dér, hvor de står.

Mon Dr. Eggman løber af med sejren denne gang ved hjælp af Ragnium, ild og is, en robothær og den mægtige fjende D-Fekt, eller har du de nødvendige evner til at stoppe ham?

Vinderen modtager spillet med posten senest 30 dage efter konkurrencens afslutning.


 • Vundet af: FGram
 • Coins: 41
WOW. Den havde jeg ikke regnet med. Første fede gevinst jeg vinder i en evighed. Men det bliver vildt fedt og spille, glæder mig vildt meget. FGram

Dragon Quest VII: Fragments of the Forgotten Past til 3DS

Dragon Quest VII: Fragments of the Forgotten Past til 3DS

Rejs tilbage i tiden for at redde nutiden ved at genopbygge glemte riger og bekæmpe et ukendt onde i dette klassiske Dragon Quest-eventyr – komplet genskabt til Nintendo 3DS-systemerne. Tilslut dig unge Auster og hans venner, Prince Kiefer og Maribel, når de sammen begiver sig på en mission for at redde verdenen. Anvend mystiske stone tablets til at rejse tilbage i tiden og assister byer i problemer. Løs forvirrende puzzles, og stå ansigt til ansigt med unikke monstre i klassiske turbaserede kampe, der vil definere verdenens fortid og nutid. Tilpas dit hold med mere end 50 forskellige erhverv og opgradér dem for at lære nye trylleformularer og færdigheder på denne tidløse færd!

Har du det der skal til for at genopbygge de glemte riger og redde nutiden?

Vinderen modtager spillet med posten senest 30 dage efter konkurrencens afslutning.


Yahoooo! Det vil jeg dæleme glæde mig til at prøve efter at have læst den gode anmeldelse af det her på siden Smiley tak N-club <3 Rockarina

Dementium Remastered til 3DS

Dementium Remastered til 3DS

Dementium Remastered tager indvoldene fra Renegade Kids prisvindende spil og leverer en ny og forbedret førstepersons survival horror-oplevelse med forbedret grafik, finpudset gameplay, lyd af høj kvalitet og fordybende kontrol-muligheder. Det er med andre ord genskabt fra bunden for at fuldt udnytte fordelene ved Nintendo 3DS, og spillet indeholder nye sværhedsgrader – heriblandt Demented mode, der er beregnet til hardcore fans af serien! Dementium Remastered fortæller historien om en mand, der vågner for blot at finde sig selv alene på et mystisk og forladt hospital, der er frosset fast i tiden. Konfronteret af de livsfarlige og groteske kirurgiske eksperimenter, der vader rundt i gangene, en række udfordrende puzzles og en gruppe mærkværdige karakterer må han stå ansigt til ansigt med sine værste mareridt, løse mysterierne om hospitalet og flygte med livet i behold.

Kan du slippe væk med livet i behold?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.


Wut? Jeg vandt?! Der kan man bare se. Jeg plejer normalt ikke at vinde på grund af, at min lave brugeraktivitet ikke giver særlige mange mønter fra sig. Lunario

Metroid Prime: Federation Force til 3DS

Metroid Prime: Federation Force til 3DS

Metroid Prime: Federation Force er det sidste nye spil i Metroid Prime-serien, og denne gang skal du samarbejde i en gruppe på fire spillere for at fuldføre missionen. Hver spiller kontrollerer en Galactic Federation Marine og styrer en blaster-udstyret robot, kaldet en Mech, som de bruger til at klare de forskellige opgaver. Ved starten af hver mission vil du blive udstyret med forskellige våben og en af nøglerne til en vellykket mission er at afgøre, hvilken spiller der skal udstyres med hvilket våben. Mellem opgaverne kan du også nyde en runde eller to med den futuristiske sport Blast Ball, som spilles med to hold á tre spillere.

Er du god nok til at fuldføre spillets mange missioner?

Vinderen modtager spillet med posten senest 30 dage efter konkurrencens afslutning.


Woohoo Smiley) Højst uventet gevinst!! Bliver fedt med noget Metroid Prime igen - nu mangler jeg bare et eksemplar mere, så der også kan komme gang i multiplayer Smiley Badstue

Disney Art Academy til 3DS

Disney Art Academy til 3DS

Vil du lære at tegne Disney- og Pixar-figurer, så er spillet Disney Art Academy noget for dig! Du tegner alt i 2D og har lektioner, som er lette at følge. Eksempler på nogle af de kendte figurer, som er med, er Mickey Mouse, Nemo fra Find Nemo, Elsa fra Frost, Buzz Lightyear fra Toy Story og Simba fra Løvernes Konge. I Disney Art Academy kan du tegne og male med pastelfarver, pensler, akvareller, tuscher med mere. Nyt for Art Academy-serien er, at du i dette spil får adgang til værktøjet Magic Brush, det lader dig tilføje detaljer som stjerner, bobler og glitter til dine mesterværker. Hvis du har lyst, kan du også dele dine værker med andre online, og desuden kan tegningerne gemmes på systemets SD-kort og overføres til din computer og udskrives, hvis du vil.

Hvor god er du mon til at tegne Disney-figurer?

Vinderen modtager spillet med posten senest 30 dage efter konkurrencens afslutning.


 • Vundet af: KJ85
 • Coins: 735
Efter i ferien at have fået udstillet min totale mangel på kunstneriske evner i Tegn og Gæt, så er det her jo perfekt! Glæder mig til at se, om jeg kan lære noget af dette spil Smiley KJ85

WordsUp! Academy til 3DS

WordsUp! Academy til 3DS

At blive en del af akademiet er ikke let, for dets mest hæderkronede medlemmer venter på dig og klar til at udfordre dig i dette ekstraordinære puzzle- og evne-spil. Bevis din formåen i WordsUp! Academy… og vis mod nok til at udfordre dem og opnå deres godkendelse! Træn din mentale udholdenhed og din sproglige viden i WordsUp! Academy! Der skal dannes ord, og det kan du gøre i adskillige game modes, der hver har noget at byde på, og du kan vælge at spille på flere forskellige fremmedsprog – deriblandt engelsk og tysk.

Er du god nok en ordsmed til at blive optaget på akademiet?

Vinderen modtager spillet som downloadkode efter konkurrencens afslutning.


Sikken en dejlig overraskelse på denne grå søndag. Var blevet lidt hooked på at få prøvet dette spil efter Scrappers anmeldelse, så jeg er super glad for at have vundet denne auktion. Smiley Angus101

Mario &amp; Sonic at the Rio 2016 Olympic Games til Wii U

Mario &amp; Sonic at the Rio 2016 Olympic Games til Wii U

Tid til at dyste om OL-medaljer! Konkurrér i over 17 sportsgrene i Mario & Sonic at the Rio 2016 Olympic Games med over 30 spilbare figurer fra Marios og Sonics spilserier repræsenterede. Du kan også vælge at spille som din Mii-figur samt at indsamle mønter og ringe for at låse op for nye dragter til Mario, Sonic og deres venner. En nyhed er spilfunktionen Duel Event, hvor rugby, fodbold og beachvolley optræder, og der er drøn på Duel Event, for med velkendte genstande som Bullet Bills og Chaos Emeralds kan du regne med at opleve nogle kaotiske multiplayerkampe! Konkurrér også i blandt andet boksning, bueskydning og 100 meter løb, hvor du bruger Wii U GamePad til soloplayer eller Wii Remote i multiplayer. Jo, der er masser af guldmedaljer at vinde her, og desuden er det også muligt at stille op i rytmisk sportsgymnastik.

Er du mon bedre end familien og vennerne, når det gælder, og vælger du Marios eller Sonics side, når konkurrencen spidser til?

Vinderen modtager spillet med posten senest 30 dage efter konkurrencens afslutning.


Fedest! Jeg har en 8-årig dreng der bliver megaglad nu Smiley flanagan

Tokyo Mirage Session #FE til Wii U

Tokyo Mirage Session #FE til Wii U

Dette splinternye rollespil fra Atlus er sat i det moderne Tokyo, hvor unge mennesker samles for at væve en episk fortælling sammen med helte fra en anden verden. I kampen mellem glamour- og mørkeverdenen skal disse unge helte stå op mod enorme udfordringer. Tokyo Mirage Sessions #FE blander elementer fra Shin Megami Tensei- og Fire Emblem-serierne. Mirages, væsener med umålelige kræfter fra en anden dimension, er begyndt at invadere vores verden. Nogen er onde, men andre føler sig tiltrukket af mennesker med utrolig skaberkraft og deler derfor deres kræfter for at beskytte menneskeheden. Hovedpersonerne kæmper som Mirage Masters og har samtidig store drømme om at blive populære i underholdningsbranchen. Til hverdag finpudser de deres sang- og skuespilsfærdigheder og arbejder som kunstnere. De unge helte skal ikke kun konfrontere de invaderende Mirages, men også underholdningsbranchen strabadser for at kæmpe sig op til stjernestatus!

Kan du udleve drømmen om at blive stjerne i underholdningsbranchen og samtidig redde verdenen?

Vinderen modtager spillet med posten senest 30 dage efter konkurrencens afslutning.


Ja, når det er en måned med få penge at gøre med, er det jo mega fedt at vinde. Jeg ser frem til at spille dette spil. Scrapper

Kirby: Planet Robobot til 3DS

Kirby: Planet Robobot til 3DS

Planeten Popstars er blevet invaderet af firmaet Haltmann Works og deres robothær, og det er nu op til Kirby at stoppe dem i Kirby: Planet Robobot. Ud over de sædvanlige kopieringsmuligheder får Kirby denne gang også hjælp af Robobot Armour, som Kirby kan bruge til at opdage hemmeligheder, komme til nye områder og scanne sine fjender for at få stærkere kopieringskræfter end tidligere. Med Robobot Armour kan du også gå i Jet Mode og flyve "shoot-'em up style" eller aktivere Wheel Mode, så Robobot Armour forvandles til en bil, og disse ting udnyttes i udvalgte baner. Foruden hovedspillet kan du fra start kaste dig over de nye minispil; Kirby 3D Rumble, der er et isometrisk action-puzzle for en spiller, hvor Kirby skal sluge genstande og eliminere fjender på så få træk som muligt, og Team Kirby Clash, der er et actionbaseret indslag med RPG-elementer for op til fire spillere.

Kan du stoppe Haltmann Works og deres robothær, så der atter bliver ro på Popstars?

Vinderen modtager spillet med posten senest 30 dage efter konkurrencens afslutning.


VENT, HVAD?! Jeg havde helt glemt jeg havde deltaget! Hold kæft hvor er det lækkert, første konkurrence jeg vinder herinde, og så endda for et spil, som jeg faktisk virkelig gerne vil have! Tusind tak til klubben, det sætter jeg stor pris på <3 seb_gbk

Return to PopoloCrois: A Story of Seasons Fairytale til 3DS

Return to PopoloCrois: A Story of Seasons Fairytale til 3DS

Return to PopoloCrois: A Story of Seasons Fairytale byder på en unik blanding af RPG og farming-simulator. Denne helt særlige blanding opnås ved at tage gameplay-elementer fra Marvelous’ gobale hit, Story of Seasons, og sætte dem sammen med karakterer og verdenen fra den populære japanske PopoloCrois-tegneserie. Som spiller tager man kontrollen over Prince Pietro – end ung helt på en farlig mission for at vende hjem. På sin vej møder han en masse farvefyldte karakterer, opdager en verden fyldt med underlige skabninger og redder i sidste ende landet fra et mystisk mørke, som truer fremtiden i hele hans kongerige.

Formår du mon at redde kongeriget fra det mystiske mørke?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.


Fedt, endelig har jeg heldet med mig Smiley Glæder til at prøve det, eftersom det jo fik topkarakter i anmeldelsen her på siden Smiley Tobaiasu

Fire Emblem Fates: Conquest til 3DS

Fire Emblem Fates: Conquest til 3DS

To kongeriger i krig - det fredselskende Hoshido og det ærekære Nohr. Du spiller som prins eller prinsesse af Hoshido, der er vokset op hos den royale Nohr-familie, og du er derfor splittet mellem de to familier du elsker. Du blev født ind i Hoshidos royale familie, men blev som barn kidnappet af folk fra Nohr, og i Fire Emblem Fates: Conquest vælger du at blive sammen med dine elskede stedsøskende, som du voksede op med i Nohr. Historien i dette spil er mere udfordrende i dens modpart, og således har du bl.a. begrænsede resurser. Du kommer altså således til at blive testet på dine strategiske evner og vil opleve et lidt mere kompliceret spil.

Kan du og dine royale søskende mon overleve længe nok til at stoppe en krig?

Vinderen modtager spillet med posten senest 30 dage efter konkurrencens afslutning.


 • Vundet af: JOEP
 • Coins: 150
Det må så være n-clubs bryllupsgave til mig, den er jeg enormt glad for! Tak! JOEP

Dementium Remastered til 3DS

Dementium Remastered til 3DS

Dementium Remastered tager indvoldene fra Renegade Kids prisvindende spil og leverer en ny og forbedret førstepersons survival horror-oplevelse med forbedret grafik, finpudset gameplay, lyd af høj kvalitet og fordybende kontrol-muligheder. Det er med andre ord genskabt fra bunden for at fuldt udnytte fordelene ved Nintendo 3DS, og spillet indeholder nye sværhedsgrader – heriblandt Demented mode, der er beregnet til hardcore fans af serien! Dementium Remastered fortæller historien om en mand, der vågner for blot at finde sig selv alene på et mystisk og forladt hospital, der er frosset fast i tiden. Konfronteret af de livsfarlige og groteske kirurgiske eksperimenter, der vader rundt i gangene, en række udfordrende puzzles og en gruppe mærkværdige karakterer må han stå ansigt til ansigt med sine værste mareridt, løse mysterierne om hospitalet og flygte med livet i behold.

Kan du slippe væk med livet i behold?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.


Super fedt! Så blev det også min tur til at vinde Smiley Jeg glæder mig virkelig til, at prøve kræfter med dette spil. Tak til N-club og go' weekend til alle Smiley madjor

FreezeMe til Wii U

FreezeMe til Wii U

FreezeME er en 3D-platformer i stil med dem vi kender fra Nintendo 64-æraen, men der et twist! Hovedpersonen, R, har et særligt værktøj i form a kameraet om hendes hals, og dette kamera tillader hende bogstaveligt talt at fastfryse objekterne, som hun fotograferer. R er på sporet a sin bedste ven, M, der er blevet kidnappet af den nedrige Fat the Cat, som længes efter en hundefri verden. Hvordan kidnapningen af M skal hjælpe med at nå dette mål er et mysterium, men R er besat på at standse ham ved at redde M fra hans klør.

Kan du mon stoppe Fat the Cat?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop efter konkurrencens afslutning.


 • Vundet af: JOEP
 • Coins: 27
Sådan, det glæder jeg mig til at prøve! JOEP

Yo-kai Watch til 3DS

Yo-kai Watch til 3DS

Yo-kai Watch har solgt i millioner og er blevet et kulturelt fænomen i Japan, og nu kan europæiske spillere få glæde af de til tider nuttede, til tider uhyggelige og som regel ret drillesyge Yo-kai, der bor i denne verden. Yo-kai er hverken spøgelser, monstre eller væsener. Yo-kai er ganske enkelt Yo-kai. De kan ikke ses af mennesker, men de er overalt – uanset om de er født af en afdød persons sjæl eller at en hverdagsting pludselig opdagede sit højere mål, så er deres personlighed meget menneskelig. Mens du udforsker spillets verden, bruger du dit Yo-kai Watch til at finde Yo-kai. Du kan blive venner med Yo-kai, selvom det måske ikke altid er helt nemt, da du først må imponere dem i kamp. Hver Yo-kai har sine unikke styrker og evner. Du kan bruge dine Yo-kai til at udfordre fjender og hjælpe folk med at løse dagligdagens problemer, som skænderier og glemte ting, der ofte kan skyldes drillesyge Yo-kai, som skjuler sig overalt.

Hvor mange Yo-kai kan du mon blive venner med?

Vinderen modtager spillet med posten senest 30 dage efter konkurrencens afslutning.


Det var trods alt en rar nyhed at få på en lidt halv-trist dag, hvor vi sagde farvel til vores gamle hund <3 tak til clubben <3 Rockarina

Dementium Remastered til 3DS

Dementium Remastered til 3DS

Dementium Remastered tager indvoldene fra Renegade Kids prisvindende spil og leverer en ny og forbedret førstepersons survival horror-oplevelse med forbedret grafik, finpudset gameplay, lyd af høj kvalitet og fordybende kontrol-muligheder. Det er med andre ord genskabt fra bunden for at fuldt udnytte fordelene ved Nintendo 3DS, og spillet indeholder nye sværhedsgrader – heriblandt Demented mode, der er beregnet til hardcore fans af serien! Dementium Remastered fortæller historien om en mand, der vågner for blot at finde sig selv alene på et mystisk og forladt hospital, der er frosset fast i tiden. Konfronteret af de livsfarlige og groteske kirurgiske eksperimenter, der vader rundt i gangene, en række udfordrende puzzles og en gruppe mærkværdige karakterer må han stå ansigt til ansigt med sine værste mareridt, løse mysterierne om hospitalet og flygte med livet i behold.

Kan du slippe væk med livet i behold?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.


Ja jeg er lidt sent på den. Men herlig overraskelse!! Smiley DaneWolf

Mario &amp; Sonic at the Rio 2016 Olympic Games til 3DS

Mario &amp; Sonic at the Rio 2016 Olympic Games til 3DS

I Mario & Sonic at the Rio 2016 Olympic Games samles to af spilverdenens mest kendte universer endnu en gang for at konkurrere i de olympiske lege. I spillet møder du alle de velkendte deltagere fra Marios og Sonics universer. Favoritter som Yoshi og Amy Rose er naturligvis med, men der er hele 20 nye figurer med denne gang, blandt andre Rosalina og Rogue, og i alt er der 40 forskellige figurer, som du kan vælge at spille med. Ud over tilbagevendende discipliner som bueskydning og svømning kan du se frem til at spille golf, der for første gang i 112 år er med i de olympiske lege, og en ny type udfordringer ser også dagens lys med Plus Events, hvor sportsgrenene ikke er helt som du kender dem. Du kan også vælge at spille med din Mii i spilfunktionen Road to Rio, og her oplever du rivaliseringen mellem Marios og Sonics hold. Det er op til dig, hvem du hepper på, og handlingen er forskellig, alt efter hvad du vælger, så test gerne begge valgmuligheder!

Formår du at kæmpe dig til tops og tage guldet med hjem fra Rio?

Vinderen modtager spillet med posten senest 30 dage efter konkurrencens afslutning.


Fedt nok! Havde slet ikke regnet med det! Og jeg er så sjældent på b-club, så jeg håber ikke der er en tidsfrist for at reagere? Smiley justpernille91

Return to PopoloCrois: A Story of Seasons Fairytale til 3DS

Return to PopoloCrois: A Story of Seasons Fairytale til 3DS

Return to PopoloCrois: A Story of Seasons Fairytale byder på en unik blanding af RPG og farming-simulator. Denne helt særlige blanding opnås ved at tage gameplay-elementer fra Marvelous’ gobale hit, Story of Seasons, og sætte dem sammen med karakterer og verdenen fra den populære japanske PopoloCrois-tegneserie. Som spiller tager man kontrollen over Prince Pietro – end ung helt på en farlig mission for at vende hjem. På sin vej møder han en masse farvefyldte karakterer, opdager en verden fyldt med underlige skabninger og redder i sidste ende landet fra et mystisk mørke, som truer fremtiden i hele hans kongerige.

Formår du mon at redde kongeriget fra det mystiske mørke?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.


tredje gang er lykkens gang Smiley kartoffelporresuppe

Hyrule Warriors: Legends til 3DS

Hyrule Warriors: Legends til 3DS

Nedkæmp fjender i bunkevis med brug af overdådige angreb i Dynasty Warriors-stil med Hyrule Warriors til Nintendo 3DS-familien. Denne håndholdte version af spillet byder på nye story-elementer og spilbare figurer fra The Legend of Zelda: The Wind Waker samt The Legend of Zelda: Majora’s Mask. Figurerne Tetra, Toon Link, Kongen af Hyrule og Skull Kid med flere vil dukke op sammen med en helt ny, kvindelig figur, som hedder Linkle og er bevæbnet med to armbrøster. Nye funktioner som muligheden for at skifte mellem flere figurer undervejs betyder, at du strategisk kan placere figurer og bekæmpe fjender på helt nye måder, og foruden dette er der tilføjet yderligere kapitler i historien, som bringer de nye figurer i spil.

Er du strategisk nok til at klare dig gennem spillets historie og dets øvrige game modes?

Vinderen modtager spillet med posten senest 30 dage efter konkurrencens afslutning.


Whaat!!! Jeg vinder ellers aldrig noget! jeg siger mange tak Smiley Keepcalmandplay

Iron Combat: War in the Air til 3DS

Iron Combat: War in the Air til 3DS

Iron Combat: War in the Air er et actionspil udviklet af japanske Amzy, og det foregår selvfølgelig primært i luften. Som spiller har du frivilligt meldt dig til at blive et levende våben i et sidste håb om at destruere en ondskabsfuld organisation ude på at gøre menneskeheden til slaver. Du jager fjenden i luften som et sofistikeret kampfly og kan derpå transformere dig til en højteknologisk mekanisk dræbermaskine. Sejre giver dig midler til nye våben og opgraderinger, så du kan tilpasse egenskaberne til dit behov i spillets kampagne-del såvel som Free Play.

Har du det, der skal til for at forhindre organisationen fra at føre sin onde plan ud i livet?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.


Fedt. Det er altid dejligt at vinde noget Smiley Scrapper

Freedom Planet til Wii U

Freedom Planet til Wii U

Kæmp dig vej gennem himmelske verden, Avalice, hvor katte er grønne, motorcykler kan køre op ad væggene, og monsterpiger udfører det meste sparken røv! Freedom Planet er et tegneserieagtigt platform-eventyr, der sætter en modig dragonoid og hendes venner op mod angrebsstyrker fra det ydre rum. Hjælp Lilac og hendes venner med at redde deres verden fra krig i den engagerende Adventure mode med fuldt stemmebelagte mellemsekvenser, eller skip alt fyldet og spil gennem banerne i rækkefølge i Classic mode.

Har du hvad der skal til for at redde Avalice fra Lord Brevon og hans onde robotters vrede?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.


Så blev det endelig mig til at vinde noget Smiley glæder mig til at komme igang med det. effen4645

The Legend of Zelda: Twilight Princess HD (Limited Edition) til Wii U

The Legend of Zelda: Twilight Princess HD (Limited Edition) til Wii U

Nye som gamle Zelda-fans kan se frem til adskillige opdateringer og forbedringer, når The Legend of Zelda: Twilight Princess HD lanceres til Wii U. Klassiske scener som Link og Epona på vej over Eldin Bridge samt Wolf Link, som hyler mod månen, har fået et fantastisk flot, nyt udtryk i high definition, mens andre tiltag påvirker spillets funktioner, inklusive nyt gameplay og Hero Mode. Med Wii U GamePad er det eksempelvis nu nemt at holde styr på sine genstande, finde kortet frem samt hurtigt forvandle sig til Wolf Link via den trykfølsomme skærm uden at sætte spillet på pause, og den nye genstand, Ghost Lantern, hjælper Link med at finde Poe Souls selv om dagen. Med til denne Limited Edition følger desuden soundtrack-cd og en Wolf Link amiibo, der kan bruges til at åbne for en eksklusiv udfordring i spillet.

Er du klar til atter at redde Hyrule fra de mørke kræfter?

Vinderen modtager spillet med posten senest 30 dage efter konkurrencens afslutning.


 • Vundet af: KJ85
 • Coins: 5000
Yes! Så blev det da en rigtig god weekend her i det nordjyske Smiley KJ85

Bravely Second: End Layer til 3DS

Bravely Second: End Layer til 3DS

Historien i Bravely Second tager sin begyndelse, da den onde Kaiser Oblivion bortfører heltinden Agnès Oblige, som vi i forvejen kender fra det anmelderroste Bravely Default. Bodyguarden Yew Geneolgia begiver sig afsted for at redde hende fra kejserens uindtagelige fæstning Skyhold, der svæver højt over landet Eternia. Undervejs må Yew slå sig sammen med Magnolia Arch og andre nye ansigter, samt et par velkendte helte som Edea Lee og Tiz Arrior, for at overkomme ildevarslende grotter og bekæmpe frygtindgydende fjender. Spillere må som tidligere balancere mellem risiko og belønning i de turbaserede kampe: Figurerne kan foretage flere træk i en runde, men det betyder også, at de så ikke kan bevæge sig i de efterfølgende runder. En ny funktion i spillet lader spilleren sætte sine evner og nerver på den ultimative prøve ved efter at have vundet en kamp i et træk, da kan modige krigere straks påbegynde en ny, sværere kamp med chancen for endnu større gevinst. At kæde kampene sammen sådan er en hurtig måde at opgradere figurer og jobs på, men med et nederlag mister man alt, der eventuelt er optjent undervejs i kampene. Det gælder således om at være god til at vurdere situationen.

Har du hvad der skal til for at redde Agnès Oblige og besejre den onde Kaiser Oblivion?

Vinderen modtager spillet med posten senest 30 dage efter konkurrencens afslutning.


 • Vundet af: JOEP
 • Coins: 400
Hurra, det glæder jeg mig til at komme i gang med! JOEP

Pokémon Super Mystery Dungeon til 3DS

Pokémon Super Mystery Dungeon til 3DS

Rejs ud på spændende eventyr for at redde verden i Pokémon Super Mystery Dungeon. Dette definitive Pokémon Mystery Dungeon-eventyr indeholder 720 typer Pokémon, utallige grotter fyldt med diverse udfordringer samt muligheden for at kæmpe sammen med nogle af seriens ikoniske legendariske og mytiske Pokémon. I starten af spillet, efter du har besvaret en række spørgsmål, bliver du til en af tyve populære Pokémon, heriblandt Pikachu og Riolu, og som Pokémon begiver du dig nu ud på din rejse sammen med en partner-Pokémon for at sætte en stopper for den mystiske kraft, der forvandler legendariske Pokémon til sten. For at komme frem til dette skal du rejse verden rundt og hjælpe andre Pokémon samt udforske de evigt foranderlige grotter og kæmpe mod andre Pokémon. Kampene er turbaserede med grundlæggende angreb, signatur-moves og genstande til din rådighed.

Kan du løse mysteriet om de forstenede Pokémon og redde verden?

Vinderen modtager spillet med posten senest 30 dage efter konkurrencens afslutning.


Awesome!!! Glæder mig til at komme igang med at spille det Smiley Kristian-M

Blocky Bot til Wii U

Blocky Bot til Wii U

I Blocky Bot skal du hoppe dig vej gennem en skør verden med robotter, troldmænd, ninjaer og den første spilbare kasse pomfritter i robotform! Spillet er udviklet af det samme hold, som gav os Paper Monsters Recut, og vi kan se frem til en splinterny actionfyldt mini-platformer til Wii U. Der er rig mulighed for at teste sine platformer-evner og -reflekser, når der skal indsamles Bits og Bytes for at åbne op for nye karakterer og temaer til spillet, så det er bare med at udfordre dig selv, så du kan opnå de bedste scorer og den firkantede ret til at prale!

Hvor mange point kan du mon få?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.


Ej hvor fedt ! Første gang jeg vinder noget Smiley Bobby8210

Octodad: Dadliest Catch til Wii U

Octodad: Dadliest Catch til Wii U

Octodad: Dadliest Catch er et spil om destruktion, bedrag og faderskab. Spilleren tager kontrol over Octodad, en blæksprutte udklædt som menneske, som han lever sit liv. Octodads eksistens er en konstant kamp, for han skal mestre alverdens opgaver med sine ustyrlige og benløse tentakler, mens han samtidig er nødt til at skjule sin rigtige natur for sin menneskelige familie. I denne efterfølger til succesen, Octodad, er vores havdyr endt i en knibe mellem sin kones stigende mistillid og en katastrofal udflugt til det lokale akvarium!

Er du far nok til at kontrollere den uheldige blæksprutte, mens han forsøger at skjule sin natur for familien og samtidig skal beholde sine filtrede tentakler intakte?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.


Yes!!! Jeg er super glad, jeg havde sådan håbet på at vinde! Smiley The ultimate beast

The Rivers of Alice: Extended Version til Wii U

The Rivers of Alice: Extended Version til Wii U

Når Alice falder i søvn, så træder hun ind i en fantasiverden, hvor spilleren skal hjælpe Alice med at stå ansigt til ansigt med ting hun frygter – eksempelvis dovenskab, misundelse og løgn. Nyd det afslappende gameplay, smuk grafik baseret på vandfarver, blæk og grafit samt the originale lydspor komponeret af indie-rockgruppen, Vetusta Morla. Er du til eventyrspil, god musik, kunst og har du frem for alt ikke travlt, så er dette spillet for dig.

Kan du hjælpe Alice med at overvinde sin frygt?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.


Det var en dejlig nyhed.
Så bliver ens weekend bare lidt bedre. kartoffelporresuppe

Skylanders: SuperChargers til Wii U

Skylanders: SuperChargers til Wii U

Spark dit eventyr i femte gear og udvid din spiloplevelse med mere end 40 Skylandere og fartøjer at samle på. Skylands er i fare! Kaos har udløst sit mest ondskabsfulde våben til dato, Doomstation of Ultimate Doomstruction, og med hele Skylands på kanten af kollaps er et særligt hold af Skylandere kaldet SuperChargers blevet kaldt ind for at navigere en flåde af utrolige fartøjer og gøre det af med våbnet. Du og dine Skylandere må således tage på et episk eventyr over land, til vands og i luften for at stoppe Kaos og redde Skylands!

Er dine evner som portalmester gode nok til at klare opgaven?

Vinderen modtager spillet med post senest 30 dage efter konkurrencens afslutning.


Fedest! Den havde jeg ikke lige regnet med.. Glæder mig til at komme i gang, da jeg har hørt godt om spillet! Mizanin

Octodad: Dadliest Catch til Wii U

Octodad: Dadliest Catch til Wii U

Octodad: Dadliest Catch er et spil om destruktion, bedrag og faderskab. Spilleren tager kontrol over Octodad, en blæksprutte udklædt som menneske, som han lever sit liv. Octodads eksistens er en konstant kamp, for han skal mestre alverdens opgaver med sine ustyrlige og benløse tentakler, mens han samtidig er nødt til at skjule sin rigtige natur for sin menneskelige familie. I denne efterfølger til succesen, Octodad, er vores havdyr endt i en knibe mellem sin kones stigende mistillid og en katastrofal udflugt til det lokale akvarium!

Er du far nok til at kontrollere den uheldige blæksprutte, mens han forsøger at skjule sin natur for familien og samtidig skal beholde sine filtrede tentakler intakte?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.


Hvor er det fantastisk Smiley traileren fik mig til at smile fra øre til øre, så det vil jeg se frem til at prøve Smiley Rockarina

BADLAND: Game of the Year Edition til Wii U

BADLAND: Game of the Year Edition til Wii U

Flyv og overlev på din rejse gennem BADLANDs prisbelønnede verden og opdag et overraskende antal af fantasifulde fælder og forhindringer på vejen. BADLAND er et side-scrollende action-eventyr med innovativt fysikbaseret gameplay og fantastisk atmosfærisk grafik og lyd, og spillets Game of the Year Edition er altså blevet re-designet til Wii U med de analoge styrepinde og forbedret grafik i fuld HD. Spillet indeholder 100 single player-baner, og der rig er mulighed for at spille multiplayer, for man kan både klare spillet sammen eller tørne ud mod hinanden i en af de 27 deathmatch-baner.

Kan du mon klare alle banerene?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.


 • Vundet af: GrevK
 • Coins: 30
Super fedt, der kom lige en ekstra julegave Smiley GrevK

Flick Golf 3D til 3DS

Flick Golf 3D til 3DS

Flick Golf, et verdens mest afhængighedsskabende spil til den mobile platform, er nu klar til udgivelse på 3DS, så det er bare med at få sendt nogle golfbolde afsted med enorm præcision for at få det perfekte hole-in-one. Skru op for den stereoskopiske 3D-effekt for at tilføje en ny dybde til spillet og slå highscores på tværs af seks unikke og udfordrende baner i Quickshot. Vil du spille om trofæer kan du det i World Tour, og den ultimative test at dine evner finder du i Quickshot Pro.

Hvor god er du til at sende golfboldene i hul?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.


Wow, med én mønt havde jeg ikke lige set den komme. Men fedt nok - har altid været glad for golf-spil, så det skal nok blive sjovt! ThePatrickBay

Q.U.B.E: Director’s Cut til Wii U

Q.U.B.E: Director’s Cut til Wii U

Q.U.B.E: Director’s Cut er en hjernevridende puzzler i førstepersonsperspektiv, hvori du anvender specielle højteknologiske handsker til at manipulere med dine omgivelser. Du skal blandt andet bygge broer, skifte vægge, og åbne nye ruter for at rejse dybt ind i en mystisk kube, der flyver gennem rummet med kurs mod Jorden – målet; at destruere kuben indefra inden den udsletter alt liv på planeten. Director’s Cut-udgaven indeholder en hel ny historie og dialog skrevet af Rob Yescombe samt 10 challenge-baner, hvor du skal kæmpe mod uret. Her handler det ikke blot om at bruge hovedet, men også om at være hurtig og omstillingsparat.

Kan du stoppe kuben, inden det er for sent?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.


 • Vundet af: KJ85
 • Coins: 500
Når man ikke er heldig i pakkelegen, så er det da godt at auktionshuset også har noget at byde på Smiley KJ85

Xenoblade Chronicles X til Wii U

Xenoblade Chronicles X til Wii U

Jorden er blevet ødelagt af fjendtlige rumvæsener og menneskeheden må flygte til den mystiske planet Mira. Her gælder det om at udforske så meget som muligt for at overleve. Xenoblade Chronicles X er et rollespilseventyr med en enorm, åben verden, der bare venter på at blive udforsket til mindste detalje. Skab din egen figur og oplev en verden, der er fem gange større end den i Xenoblade Chronicles til Wii. På Mira findes der mange livsformer og nogle af dem er ekstremt fjendtlige, så det gælder om at have en god strategi og være klar til at kæmpe. I kamp kan du skifte mellem diverse kampklasser, hvilket gør dig mere dynamisk i kampene mod forskellige typer monstre. Du kan også kommunikere med op til tre AI-partnere og bede dem om at hjælpe dig.

Har du det der skal til for at overleve på Mira?

Vinderen modtager spillet med posten senest 30 dage efter konkurrencens afslutning.


Hah, fedest. De 112 mønter var sgu det værd. Smiley Shajita

BADLAND: Game of the Year Edition til Wii U

BADLAND: Game of the Year Edition til Wii U

Flyv og overlev på din rejse gennem BADLANDs prisbelønnede verden og opdag et overraskende antal af fantasifulde fælder og forhindringer på vejen. BADLAND er et side-scrollende action-eventyr med innovativt fysikbaseret gameplay og fantastisk atmosfærisk grafik og lyd, og spillets Game of the Year Edition er altså blevet re-designet til Wii U med de analoge styrepinde og forbedret grafik i fuld HD. Spillet indeholder 100 single player-baner, og der rig er mulighed for at spille multiplayer, for man kan både klare spillet sammen eller tørne ud mod hinanden i en af de 27 deathmatch-baner.

Kan du mon klare alle banerene?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.


 • Vundet af: AE35
 • Coins: 20
Det er helt vildt så meget jeg vinder! Awesome! AE35

Nintendo presents: New Style Boutique 2 – Fashion Forward til 3DS

Nintendo presents: New Style Boutique 2 – Fashion Forward til 3DS

Du skal designe, style og stå model, for at blive en stjerne i Nintendo presents: New Style Boutique 2 - Fashion Forward! Spillet er perfekt for alle fashionistas, der har lyst til at drive sin egen butik i storbyen Beaumonde City, hvor der bor mange smarte, modebevidste mennesker. Din opgave er at sørge for at alle butikkens kunder går glade derfra. Lyt til dine kunder og vælg ud fra et enormt katalog af tøj og tilbehør. Der findes over 19.000 forskellige produkter at vælge imellem og det gælder om at finde kombinationer som fungerer. Tilfredse kunder er nøglen til din butiks gode rygte! Ud over alle de ting, der allerede findes i kataloget, bliver det også muligt at låse op for flere unikke ting med diverse amiibo-figurer – fx prinsesse Peachs krone og Marios kasket – så har du amiibo, bør du absolut teste udvalget. Herudover vil flere genstande kunne downloades for alle på et tidspunkt efter releasen.

Har du hvad der skal til for at blive en stjerne i Beaumonde City?

Vinderen modtager spillet med posten senest 30 dage efter konkurrencens afslutning.


 • Vundet af: Ibsen2
 • Coins: 100
Ha ha hvor sjovt, havde egentlig troet jeg bød ind på Mario Tennis spillet, men nu ser det ud som om jeg må øve mig i styling istedet for ,-), ser frem til at prøve spillet og se om stylingen hjælper på min garderobe Ibsen2

Mario Tennis: Ultra Smash til Wii U

Mario Tennis: Ultra Smash til Wii U

Mario Tennis: Ultra Smash byder på nye modstandere på banen samt muligheden for at komme på hold med amiibo. Understøttede amiibo-figurer kan blive din partner i doublekampe online, eller hjælpe dig mod computerstyrede modstandere i Knockout Challenge offline. Jo flere kampe din amiibo spiller, jo mere erfaring indhenter den og bliver en stærk holdkammerat. Nye tennisslag som Ultra Smash vil også vise sig nyttige, når du kan smashe bolden med ekstrem effekt. Spillerne kan desuden opleve ekstra fordele ved at slå det rette slag, mens placeret i et af de farvelagte Chance Areas, som til tider kommer frem på banen. Op til fire spillere kan deltage i multiplayer og kan gøre brug af en kombination af håndkontroller som Wii U GamePad, Wii Remote, Wii U Pro Controller og Classic Controller Pro. Det er også muligt at vælge flere kameravinkler, og tv- og GamePad-skærmen kan vise hver sin ende af banen, så begge hold har perfekt udsyn.

Kan du mon give vennerne klø som din favorit-figur?

Vinderen modtager spillet med posten senest 30 dage efter konkurrencens afslutning.


Weho! O-train

A-Train 3D: City Simulator til 3DS

A-Train 3D: City Simulator til 3DS

I A-Train 3D: City Simulator indtager du rollen som CEO for et transportselskab i byen. Som CEO er det dit job at løse udfordringerne, som din by står overfor. Byg tog- og busruter, opkøb eksterne selskaber og hjælp til med at forvandle din lille by til en storslået metropolis! Men pas på! Hvis du løber tør for penge eller ikke når dine mål, bliver du fyret! Derfor skal du gøre dit allerbedste for at holde selskabet gående. Hold storbyer, småbyer og landsbyer i god stand, køb og placér komplekse transportsystemer for at øge indbyggertallet, og i spillets Map Editor Mode kan du også bygge og sætte dine egne scenariekrav at arbejde hen mod.

Kan du mon føre transportselskabet til stor succes under din ledelse?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.


Sjovt, jeg vandt om end jeg ikke bød mange mønter. God overraskelse! Smiley The ultimate beast

Chibi-Robo!: Zip Lash til 3DS

Chibi-Robo!: Zip Lash til 3DS

Vores allesammens yndlingsrobot er tilbage, og denne gang i et sidescrollende actionspil! I dette spil skal Chibi-Robo svinge sin ledning for at piske fjender, nå svært tilgængelige områder, løse gåder samt samle opgraderinger for at forlænge ledningen, så han også kan få fat i specielle samlerobjekter og afsløre skjulte områder. Chibi-Robo!: Zip Lash lanceres eksklusivt til Nintendo 3DS-familien, og ved lanceringen udkommer også en Chibi-Robo-amiibo. Den nye amiibo forvandler blandt andet Chibi-Robo til den almægtige Super Chibi-Robo på visse baner i spillet, og derudover kan spillere opgradere deres amiibo-figur og dermed skaffe sig en række samlerfigurer i spillet.

Kan du skaffe det hel og klare truslen fra rummet?

Vinderen modtager spillet med posten senest 30 dage efter konkurrencens afslutning.


Hold nu op Smiley ved slet ikke hvad jeg skal sige, for det havde jeg altså ikke regnet med at jeg ville vinde. Tusind tak N-club <3 det ser jeg frem til at prøve Smiley Rockarina

Flick Golf 3D til 3DS

Flick Golf 3D til 3DS

Flick Golf, et verdens mest afhængighedsskabende spil til den mobile platform, er nu klar til udgivelse på 3DS, så det er bare med at få sendt nogle golfbolde afsted med enorm præcision for at få det perfekte hole-in-one. Skru op for den stereoskopiske 3D-effekt for at tilføje en ny dybde til spillet og slå highscores på tværs af seks unikke og udfordrende baner i Quickshot. Vil du spille om trofæer kan du det i World Tour, og den ultimative test at dine evner finder du i Quickshot Pro.

Hvor god er du til at sende golfboldene i hul?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.


Virkelig ? jeg havde ikke regnet med at vinde. sikke en dejlig overaskelse Zallit

The Legend of Zelda: Tri Force Heroes til 3DS

The Legend of Zelda: Tri Force Heroes til 3DS

Den visuelle stil i det kritikerroste The Legend of Zelda: A Link Between Worlds vender tilbage i et nyt eventyr. På denne rejse slår tre spillere sig sammen - alle tre som Link - og skal samarbejde for at komme igennem finurlige grotter og bekæmpe opfindsomme bosser. Med den nye totemmekanik kan tre spillere stå på skuldrene af hinanden for at nå op til højere steder og dermed løse puzzle-opgaver. Saml genstande for at lave stilfulde kostumer, der kan give Link nye færdigheder eller styrker. Alle tre spillere deler livsmåler, så samarbejde og planlægning er nøglen til at besejre fjender og løse puzzle-spillene i hver grotte, som er inddelt i fire hovedområder. Det er også muligt at spille eventyret igennem alene: Lav to papirfigurer og du har et hold på tre og kan stå op imod grottens udfordringer. Når du spiller med venner i multiplayer via lokal, online eller Download Play kan I vælge mellem en række små billeder for at kommunikere med hinanden.

Kan du klare det alene, eller får du mon brug for venners hjælp?

Vinderen modtager spillet med posten senest 30 dage efter konkurrencens afslutning.


Seriøst!? Det er længe siden, jeg har vundet herinde - og så bliver det lige dette spil. Det kan ikke blive bedre Smiley ThePatrickBay

Blocky Bot til Wii U

Blocky Bot til Wii U

I Blocky Bot skal du hoppe dig vej gennem en skør verden med robotter, troldmænd, ninjaer og den første spilbare kasse pomfritter i robotform! Spillet er udviklet af det samme hold, som gav os Paper Monsters Recut, og vi kan se frem til en splinterny actionfyldt mini-platformer til Wii U. Der er rig mulighed for at teste sine platformer-evner og -reflekser, når der skal indsamles Bits og Bytes for at åbne op for nye karakterer og temaer til spillet, så det er bare med at udfordre dig selv, så du kan opnå de bedste scorer og den firkantede ret til at prale!

Hvor mange point kan du mon få?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.


Det havde jeg godt nok ikke regnet med Smiley glæder mig til at prøve spillet Mimeer

Animal Crossing: Happy Home Designer inkl. NFC Reader/Writer til 3DS

Animal Crossing: Happy Home Designer inkl. NFC Reader/Writer til 3DS

Design hjem til alle dine yndlingsbeboere i Animal Crossing-universet og vis din stil! Brug din kreativitet til at indrette de perfekte boliger – indvendigt og udvendigt – for både gamle og nye venner. Der er hundredevis af hjem at designe, og du får blandt andet mulighed for at sætte dit dekorative præg på skole, hospital og andre offentlige bygninger. Med de nye amiibo-kort kan du tilmed invitere udvalgte Animal Crossing-beboere ind i dit spil når du lyster, og du kan samle op til fire figurer i et rum på samme tid. Har du ikke en New 3DS, så får du brug for den nye eksterne NFC Reader/Writer til amiibo-kortene, og den følger med i pakken her sammen med et særligt amiibo-kort.

Bliver du mon den perfekte designer/dekoratør?

Vinderen modtager spillet med posten senest 30 dage efter konkurrencens afslutning.


Yeees! Så blev det endelig min tur til at vinde. Dagens bedste nyhed Smiley
Pisse mange tak N-club <3 Rockarina

Q.U.B.E: Director’s Cut til Wii U

Q.U.B.E: Director’s Cut til Wii U

Q.U.B.E: Director’s Cut er en hjernevridende puzzler i førstepersonsperspektiv, hvori du anvender specielle højteknologiske handsker til at manipulere med dine omgivelser. Du skal blandt andet bygge broer, skifte vægge, og åbne nye ruter for at rejse dybt ind i en mystisk kube, der flyver gennem rummet med kurs mod Jorden – målet; at destruere kuben indefra inden den udsletter alt liv på planeten. Director’s Cut-udgaven indeholder en hel ny historie og dialog skrevet af Rob Yescombe samt 10 challenge-baner, hvor du skal kæmpe mod uret. Her handler det ikke blot om at bruge hovedet, men også om at være hurtig og omstillingsparat.

Kan du stoppe kuben, inden det er for sent?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.


Det fedt med et nyt spil

Tak N-club
kartoffelporresuppe

BADLAND: Game of the Year Edition til Wii U

BADLAND: Game of the Year Edition til Wii U

Flyv og overlev på din rejse gennem BADLANDs prisbelønnede verden og opdag et overraskende antal af fantasifulde fælder og forhindringer på vejen. BADLAND er et side-scrollende action-eventyr med innovativt fysikbaseret gameplay og fantastisk atmosfærisk grafik og lyd, og spillets Game of the Year Edition er altså blevet re-designet til Wii U med de analoge styrepinde og forbedret grafik i fuld HD. Spillet indeholder 100 single player-baner, og der rig er mulighed for at spille multiplayer, for man kan både klare spillet sammen eller tørne ud mod hinanden i en af de 27 deathmatch-baner.

Kan du mon klare alle banerene?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.


 • Vundet af: JOEP
 • Coins: 40
Lækkert! Oven på KJs anmeldelse har jeg været ret tilbøjelig til at anskaffe mig dette spil, så det er da fedt, at jeg nu ikke behøver overveje det længere! JOEP

Flick Golf 3D til 3DS

Flick Golf 3D til 3DS

Flick Golf, et verdens mest afhængighedsskabende spil til den mobile platform, er nu klar til udgivelse på 3DS, så det er bare med at få sendt nogle golfbolde afsted med enorm præcision for at få det perfekte hole-in-one. Skru op for den stereoskopiske 3D-effekt for at tilføje en ny dybde til spillet og slå highscores på tværs af seks unikke og udfordrende baner i Quickshot. Vil du spille om trofæer kan du det i World Tour, og den ultimative test at dine evner finder du i Quickshot Pro.

Hvor god er du til at sende golfboldene i hul?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.


 • Vundet af: AE35
 • Coins: 5
Igen? og så endda en eftertragtet titel som denne! Jeg glæder mig til at prøve det! AE35

Vind Super Mario Maker til Wii U

Vind Super Mario Maker til Wii U

Med Super Mario Maker kan alle skabe spændende og sjove Mario-niveauer i 2D simpelt og hurtigt med Wii U GamePad. Med spillet følger en hardcover illustrationsbog med 100 sider, som vil inspirere dig og vise dig, at der er endeløse muligheder i Super Mario Maker.Det er supernemt at lave niveauerne - du bruger bare den trykfølsomme skærm på Wii U GamePad til at trække og slippe elementerne derhen hvor du vil have dem på dit niveau. Placer blokke, rør, elevatorer og fjender hvor som helst og spil så niveauet igennem. Har du lyst til en Goomba som har en Piranha Plant på hovedet? Vil du bygge et tårn 10 Goomba højt? Eller give en Piranha Plant vinger, så den kan flyve? Nu har du chancen! Du kan også veksle mellem de visuelle stilarter, fra klassisk Super Mario Bros. i 8-bit til HD-verdenen i New Super Mario Bros. U. Grafikstilen fra både Super Mario Bros. 3 og Super Mario World kan altså bruges og hver grafikstil vil inkludere spilmekanikker, der er unikke fra disse spil. Mekanikkerne kan også integreres ind i design fra ældre spil.

Bliver dine baner mon populære i community’et på Miiverse?

Vinderen modtager spillet med posten senest 30 dage efter konkurrencens afslutning.


 • Vundet af: KJ85
 • Coins: 2000
Nøj, hvor fedt at komme hjem efter en lang arbejdsuge og så have vundet! Glæder mig til at spille folks baner Smiley KJ85

Little Battlers eXperience til 3DS

Little Battlers eXperience til 3DS

I en verden, hvor legetøjsrobotter er mere end bare leg, skal en gruppe ungdomsskoleelever bekæmpe korruptionens magt og redde verden fra en nærtstående katastrofe! Om det lykkes får du svaret på i Little Battlers eXperience, et rollespil med actionfyldte kampe i realtid, hvor spillerne får næsten uendelige muligheder for at tilpasse deres helt egen LBX-robot og kæmpe med den! Som spiller indtager du rollen som Van Yamano, der får en unik LBX, som er en kompleks robot på størrelse med en håndflade, og du skal bruge den til at bekæmpe de onde New Dawn Raisers sammen med et team af flere robotter. Tilpasning er nøglen til at besejre modstanderne, hvad enten det er New Dawn Raisers eller vennerne fra skolen. Med over 130 forskellige modeller og over 4000 individuelle dele at samle på, er det helt op til dig at sammensætte en virkelig unik LBX ved at kombinere våben, rustning og ikke mindst robottens kerne, inden du ser dit skaberværk komme til live i kamp. Op til seks spillere kan desuden kæmpe mod hinanden i lokal multiplayer via trådløst netværk.

Kan du mon stoppe New Dawn Raisers inden det er for sent?

Vinderen modtager spillet med posten senest 30 dage efter konkurrencens afslutning.


Jamen det var da en dejlig lille overraskelse! Det ser jeg frem til at sætte tænderne i Smiley Alaniata

Legend of Kay: Anniversary til Wii U

Legend of Kay: Anniversary til Wii U

10 år efter den oprindelige udgivelse af Legend of Kay vender det tilbage i en grundigt optimeret udgave med højopløselige teksturer, nye og mere avancerede karakter-modeller, moderne renderingsteknikker og krystalklar lyd, som alt sammen er med til at sætte klassikeren under et nyt lys. Legend of Kay: Anniversary er fyldt med referencer til gamle martial arts-film og citater fra pop-kulturen, og som et sjovt og udfordrende action-eventyr skulle der være noget for både børn og voksne.

Kan du redde Yenching fra de onde, der har taget magten på øen?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.


Fedest. Det vil jeg glæde mig til at prøve Smiley Scrapper

Nihilumbra til Wii U

Nihilumbra til Wii U

Opdag Nihilumbras flotte verden og tag med Born på sit eventyr, hvor han skal finde sig selv alt imens han flygter fra en uundgåelig forbandelse. Born er skabt fra aboslut ingenting; tomheden, men på mystisk vis separerer han sig fra det sorte ingenting og vækkes til live. Dette er udgangspunktet for hans lange rejse, hvorpå han må anvende farverne omkring ham til at opnå kraftfulde evner og transformere verdenen. Hans oplevelser har dog en høj pris, for tomheden skal være der, og den vil ikke stoppe jagten på Born, før han er opslugt, hvorfor den ødelægger alt på sin vej. For at overleve må Born altså dømme den jord han betræder til uundgåelig udslettelse af tomheden.

Kan du mon undslippe intetheden?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop


 • Vundet af: Aneira
 • Coins: 135
Denne titel er interessant. Var i tvivl om hvor vidt der skulle kastes danske kroner efter det. Heldigvis havde jeg lidt n-club mønt, som tilsyneladende er i fin kurs for tiden Smiley Aneira

Bloo Kid 2 til 3DS

Bloo Kid 2 til 3DS

Bloo Kid 2 er en klassisk 2D-platformer, hvori der lægges op til en vaskeægte retrooplevelse med pixel-grafik og et chiptune-soundtrack. Løb, hop og svøm din vej gennem fem store verdener med ni baner i hver, opdag en masse hemmeligheder og vær beredt på adskillige boss-kampe. Efter at have reddet sin kæreste fra den onde troldmand er Bloo Kid klar til at nyde tilværelsen med Pink Girl og deres nyfødte, Pink Kid, men så starter et nyt eventyr helt ud af det blå…

Hvor mange referencer til klassikerne kan du finde?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.


Jubiii, jeg glæder mig til at prøve det her spil Smiley Scrapper

Elliot Quest til Wii U

Elliot Quest til Wii U

Elliot Quest er et adventure/RPG, hvor man som spiller skal undersøge den mystiske ø, Urele, i sin søgen efter en oldgammel dæmon. Vores hovedperson, Elliot, kan ikke dø, men han er ved at løbe tør for tid, da han selv er ved at blive transformeret til den selvsamme dæmon, og han skal nå at finde modgiften inden det sker. Som spiller skal man således undersøge den åbne verden fyldt med hemmeligheder og mystiske Guardians, der kan beskytte Elliot og hjælpe med at kurere ham. På sin vej skal han gennem 5 dungeons og kæmpe mod 16 bosser – inspirationen til spillet finder man blandt andet i Zelda II: The Adventure of Link.

Kan du nå at finde kuren, før det er for sent?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.


Hvor heldig har man lov at være Smiley

Glæder mig meget til at spille det, for det ser faktisk rigtig spændende ud Smiley Chanikarn

Excave II: Wizard of the Underworld til 3DS

Excave II: Wizard of the Underworld til 3DS

I denne efterfølger til Mechanic Arms’ dungeon-RPG, Excave, skal du som spiller bringe ro og orden tilbage til Imperial City ved at dræbe en masse monstre og finde frem til årsagen til det vilde kaos. Dette gør du i skikkelse af to eventyrere med hver deres styrker og svagheder, og når du skal kæmpe dig vej gennem spillets fem dungeons, kan du skifte mellem karaktererne alt efter situationen. Efterhånden som eventyret skrider frem vil de to karakterer blive stærkere og stærkere i takt med at du finder nye våben og bedre armor. Der er masser af ting skjult i spillets dungeons, og når du har klaret de oprindelige dungeons, så kan du stadig gå på jagt efter udstyr i tilfældigt genererede baner med specielle udfordringer.

Kan du redde Imperial City fra ondskaben?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.


Lækkert, kunne godt lide det første så det her skal nok blive godt. Smiley Kukabuksilaks

Nihilumbra til Wii U

Nihilumbra til Wii U

Opdag Nihilumbras flotte verden og tag med Born på sit eventyr, hvor han skal finde sig selv alt imens han flygter fra en uundgåelig forbandelse. Born er skabt fra aboslut ingenting; tomheden, men på mystisk vis separerer han sig fra det sorte ingenting og vækkes til live. Dette er udgangspunktet for hans lange rejse, hvorpå han må anvende farverne omkring ham til at opnå kraftfulde evner og transformere verdenen. Hans oplevelser har dog en høj pris, for tomheden skal være der, og den vil ikke stoppe jagten på Born, før han er opslugt, hvorfor den ødelægger alt på sin vej. For at overleve må Born altså dømme den jord han betræder til uundgåelig udslettelse af tomheden.

Kan du mon undslippe intetheden?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.


Hvor fedt.

Så loggede man lige ind på den her dejlige side, og så fandt man ud af at man havde vundet en kode til dette herlige spil Smiley

Glæder mig til at få koden, så jeg kan spille spillet Smiley

Så blev det da lige en lidt bedre weeeeeeekend.

Så er der lidt til gråvejret i dag Smiley Perfekt spille vejr ^^ Chanikarn

Bloo Kid 2 til 3DS

Bloo Kid 2 til 3DS

Bloo Kid 2 er en klassisk 2D-platformer, hvori der lægges op til en vaskeægte retrooplevelse med pixel-grafik og et chiptune-soundtrack. Løb, hop og svøm din vej gennem fem store verdener med ni baner i hver, opdag en masse hemmeligheder og vær beredt på adskillige boss-kampe. Efter at have reddet sin kæreste fra den onde troldmand er Bloo Kid klar til at nyde tilværelsen med Pink Girl og deres nyfødte, Pink Kid, men så starter et nyt eventyr helt ud af det blå…

Hvor mange referencer til klassikerne kan du finde?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.


 • Vundet af: Rokit
 • Coins: 30
Feedt! Har haft lyst til at prøve dette efter jeg læste anmeldelsen her på siden. Dejligt at jeg nu får muligheden! Smiley Rokit

Elliot Quest til Wii U

Elliot Quest til Wii U

Elliot Quest er et adventure/RPG, hvor man som spiller skal undersøge den mystiske ø, Urele, i sin søgen efter en oldgammel dæmon. Vores hovedperson, Elliot, kan ikke dø, men han er ved at løbe tør for tid, da han selv er ved at blive transformeret til den selvsamme dæmon, og han skal nå at finde modgiften inden det sker. Som spiller skal man således undersøge den åbne verden fyldt med hemmeligheder og mystiske Guardians, der kan beskytte Elliot og hjælpe med at kurere ham. På sin vej skal han gennem 5 dungeons og kæmpe mod 16 bosser – inspirationen til spillet finder man blandt andet i Zelda II: The Adventure of Link.

Kan du nå at finde kuren, før det er for sent?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.


Yess Smiley Det er altid rart at vinde en præmie Smiley TheSonicolas

Pazuru til 3DS

Pazuru til 3DS

Pazuru er et puzzle-spil fra Indie-udviklerne, Moragami, der her har forsøgt sig med formlen ”let at lære, svært at mestre”. Målet er ganske simpelt at indsamle alle stjerner i spillets mere end 70 baner ved at rotere baneelementer og tegne hjælpemidler undervejs, så en streg kan opsnappe alle stjerner i en bane uden stop. Spillet kommer desuden med muligheden for at kreere egne baner og dele dem online gennem brug af QR-koder.

Kan du mon klare alle banerne så hurtigt som en ninja?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.


 • Vundet af: KJ85
 • Coins: 100
Nice! Jeg er vild med puzzle-spil, så det seer jeg frem til at prøve Smiley KJ85

Yoshi’s Woolly World til Wii U

Yoshi’s Woolly World til Wii U

Begiv dig ud på et nyt Yoshi-eventyr i en verden lavet af garn, stof og tekstiler i Yoshi’s Woolly World! Udforsk verdenen ved at bruge garn til at væve uldplatforme og tove for at nå frem til nye områder, og afslør hemmeligheder ved at trække garnvæggene fra hinanden. Del morskaben med en ven og tilfør farve til Yoshis liv med et bredt spektrum af garnnøgler! Spillere ruller garn op, trækker og fletter garnet for at udforske Yoshis verden på nye, kreative måder! Yoshi har aldrig været mere bedårende end som et legetøj strikket af garn. Omgivelserne er lavet af materialer som filt, garn, stof og bomuld, hvilket skaber en aldeles hyggelig HD-verden!

Kan du mon finde alle hemmelighederne?

Vinderen modtager spillet med posten senest 30 dage efter konkurrencens afslutning.


 • Vundet af: JOEP
 • Coins: 550
Det er jeg glad for! Har ellers haft en små-kedelig dag, så dette hjælper da på det hele! JOEP

Harvest Moon: The Lost Valley til 3DS

Harvest Moon: The Lost Valley til 3DS

Besøg en smuk og mystisk dal, hvor vinteren ser ud til aldrig at stoppe. De øvrige årstider er tilsyneladende forsvundet og har gjort livet hårdt for dalens indbyggere. Måske kan årstiderne vende tilbage med hjælp fra dig? I Harvest Moon: The Lost Valley kan du dyrke, grave, bygge, passe dyr og mange andre ting som nybygger i dalen. Der er mange indbyggere, som du kan få venskaber med, og måske kan du endda få dig en familie. Ligesom de tidligere Harvest Moon-spil byder denne titel på en stor og hyggelig verden, som du udforsker i dit eget tempo. Du kan blandt andet skabe dig den gård, som du ønsker dig, skabe grotter, bygge bjerge, handle med rejsende og meget mere.

Kan du mon skabe en succesfuld bondegård?

Vinderen modtager spillet med posten senest 30 dage efter konkurrencens afslutning.


Lækkert at vinde en præmie! Stort tak til N-Club for denne fantastiske mulighed! m1chelsen

Excave II: Wizard of the Underworld til 3DS

Excave II: Wizard of the Underworld til 3DS

I denne efterfølger til Mechanic Arms’ dungeon-RPG, Excave, skal du som spiller bringe ro og orden tilbage til Imperial City ved at dræbe en masse monstre og finde frem til årsagen til det vilde kaos. Dette gør du i skikkelse af to eventyrere med hver deres styrker og svagheder, og når du skal kæmpe dig vej gennem spillets fem dungeons, kan du skifte mellem karaktererne alt efter situationen. Efterhånden som eventyret skrider frem vil de to karakterer blive stærkere og stærkere i takt med at du finder nye våben og bedre armor. Der er masser af ting skjult i spillets dungeons, og når du har klaret de oprindelige dungeons, så kan du stadig gå på jagt efter udstyr i tilfældigt genererede baner med specielle udfordringer.

Kan du redde Imperial City fra ondskaben?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.


 • Vundet af: JOEP
 • Coins: 5
Jeg vil gøre mit ypperste for at redde Imperial City fra onskaben! JOEP

SDK Paint til Wii U

SDK Paint til Wii U

SDK Paint er tegneprogram, der tager en unik tilgang til kunstfremstilling på Wii U ved at stable 5 lag på kanvaset, og hvert af disse kan udnyttes til at kreere det næste mesterværk. Ved kombinering af forskellige stilarter, adskillige filtre, skygger, og en lang række værktøjer er mulighederne, for hvad stylus’en kan male på kanvaset, uendelige. Har du lavet en fejl, så kan du fortryde i 10 steps, og har du brug for præcision, så zoomer du bare ind. Vil du se dine kreationer i et andet lys, så er der også mulighed for at smide 18 malerier i ramme og se dem i galleriet. Når du er klar til fremvisning, så går du til deleområdet, hvorfra malerierne kan deles på Miiverse.

Bliver det dig, der skaber det næste mesterværk på Wii U?

Vinderen modtager spillet som downloadkode efter konkurrencens afslutning.


jaaaaa jeg vant! kartoffelporresuppe

Fossil Fighters: Frontier til 3DS

Fossil Fighters: Frontier til 3DS

I Fossil Fighters Frontier indtager du rollen som den unge Fossil Warden, som skal beskytte de dyrebare Fossil Parks mod den stygge Dr. Baron von Blackraven, der er opsat på at regere verden med hjælp fra den genoplivelige, meget stærke og farverige dinosaur, Vivosaur! I spillet venter dig en stor 3D-verden med skjulte rigdomme, som du finder, når du rejser omkring på dit Bone Buggy-køretøj. Du skal finde dyrebare fossiler og udgrave dem, inden du ser dem blive genoplivet til Vivosaurer, og du skal herefter sende dem i turbaserede kampe mod dine fjender. Spillet indeholder over 80 Vivosaurer, og til at udgrave og rense de dyrebare fossiler bruger du Nintendo 3DS-systemets trykfølsomme skærm. Jo bedre udgravning, jo stærkere Vivosaurer i kamp fremover.

Kan du mon stoppe den onde Dr. Baron von Blackraven og samle alle Vivosaurer?

Vinderen modtager spillet med posten senest 30 dage efter konkurrencens afslutning.


Wuhuuu!! Lidt held i sprøjten er der da endnu. Jeg glæder mig til at prøve spillet, det ser vældig sjovt ud Smiley Scrapper

Splatoon til Wii U

Splatoon til Wii U

Splat fjenderne til og gør krav på territoriet som Inklings - blækskydende, blæksprutteagtige figurer - i Nintendos nye tredjepersons actionshooter Splatoon. Udfordr dine venner i kaotiske 4-mod-4-kampe, hvor målet er at sprede dit blæk over et så stort som muligt område for at kræve det som territorie, samtidig med at du strategisk dykker ned i dit lag med farve, sniger dig ind på modstanderne og angriber! Dette er en farverig og kaotisk online actionshooter i tredjeperson eksklusivt til Wii U. At dække mere territorie med blæk låser op for kraftige supervåben, der kan bruges til at angribe rivalerne eller dække endnu mere territorie. Strategi er alt; slå modstanderne ved at splatte dem til i en blækeksplosion, som også dækker mere territorie til dit hold. Men vælg varsomt, går du kun efter modstanderne, vil du måske ende med ikke at have noget territorie igen!

Går du efter at dække territorie eller distrahere modstanderne mens dit hold maler løs?

Vinderen modtager spillet med posten senest 30 dage efter konkurrencens afslutning.


Fantastisk! O-train

Chariot til Wii U

Chariot til Wii U

Chariot er historien om en prinsesse, der skal sprede sin faders aske på et særligt sted. Med hjælp fra sin forlovede må hun transportere den tunge stridsvogn med kongens jordiske rester gennem underjordiske labyrinter for at komme dertil, og her kommer du selvfølgelig ind i billedet. Kongens spøgelse er dog lidt på tværs og vil begraves med rigdomme, hvorfor ruten ikke bliver direkte. Spillet byder på 25 baner og kan spilles både alene eller i co-op, men da der er tale om to vidt forskellige oplevelser med styringen, så bør begge dele prøves.

Kan du fragte kongens kiste til de royale katakomber og begrave den med masser af rigdomme?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.


 • Vundet af: AE35
 • Coins: 30
Det er anden gang jeg vinder! Alle tiders Smiley AE35

Code Name S.T.E.A.M. til 3DS

Code Name S.T.E.A.M. til 3DS

Hidkald S.T.E.A.M., en elitegruppe bestående af dampdrevne specialsoldater, for at redde verden fra en overjordisk trussel. I denne nye blanding af action og strategi bruger dine soldater dampkraft lagret i specielle rygsække til at positionere sig og affyre et arsenal af forskellige våben! Håndpluk dine teamkammerater og lad op, hvorpå du skal tænke strategisk over, hvordan du skal håndtere den steampunk-inspirerede slagmark. For at besejre rumvæsenerne skal du finde beskyttelse, arrangere bagholdsangreb og overleve frontlinjen i modangreb. En uventet gruppe figurer komme til live gennem stiliseret 3D-grafik og tegneserieagtige mellemsekvenser, har du amiibo-figurer fra Fire Emblem vil disse også være kompatible med spillet og låse op for figuren som gæst i spillet.

Kan du mon fordele arbejdet taktisk rigtigt og besejre fjenden fra rummet?

Vinderen modtager spillet med posten senest 30 dage efter konkurrencens afslutning.


Fantastisk. Det var en ganske herligt overraskelse, sådan efter en lang arbejdsdag. Mycroft

Puzzle & Dragons Z + Puzzle & Dragons: Super Mario Bros. Edition til 3DS

Puzzle & Dragons Z + Puzzle & Dragons: Super Mario Bros. Edition til 3DS

Rollespilelementer og match-tre puzzle-spil forenes i Puzzle & Dragons Z + Puzzle & Dragons: Super Mario Bros. Edition, der altså indeholder hele to spil i et. Udforsk grotter, kommandér monstre og besejr horder af fjender i Puzzle & Dragons Z, eller rejs rundt i Mushroom Kingdom for at redde prinsesse Peach i Puzzle & Dragons: Super Mario Bros. Edition. Hvad enten du foretrækker strategisk mangfoldighed eller strømlinet Mario-spiloplevelser, så er Puzzle & Dragons Z + Puzzle & Dragons: Super Mario Bros. Edition dobbeltpakket med spændende match-tre-action, der vil tilfredsstille både puzzle- og RPG-fans.

Hvilket spil kaster du dig over først?

Vinderen modtager spillet med posten senest 30 dage efter konkurrencens afslutning.


 • Vundet af: KJ85
 • Coins: 1025
Åh åh, må hellere tage dette spil i et roligt tempo, for ellers er der da vist chance for, at al min tid forsvinder. Ser frem til at tage hul på det Smiley KJ85

Kirby and the Rainbow Paintbrush til Wii U

Kirby and the Rainbow Paintbrush til Wii U

Har du magiske fingre? Godt! For så kan du lede Kirby gennem et storslået eventyr i en håndlavet modellervoksverden i den spirituelle efterfølger til DS-spillet, Kirby: Canvas Curse. Tegn linjer på Wii U GamePad for at skabe regnbuefarvede modellervokstove, som Kirby trygt kan følge, eller tryk på Kirby for at angribe fjender eller knuse forhindringer. Kirby kan selvfølgelig transformeres, og transformationerne inkluderer denne gang en ubåd, en raket og en tankvogn. Der er masser af charme at komme efter, så i undervandsniveauer har Kirby små svømmebriller på, og hvis han kommer slemt til skade, så dukker der modellervoksplaster op på hans hoved.

Kan du mon lede Kirby sikkert gennem den smukke modellervoksverden?

Vinderen modtager spillet med posten senest 30 dage efter konkurrencens afslutning.


Hva dælan!? Så blev det min tur til at være heldig, og så endda et fysisk spil og en af mine yndlingsserier! YAY! *Du-du-dudududu-dudu-dudu-du* (Kirby tema) Alaniata

PUZZLEBOX Setup til 3DS

PUZZLEBOX Setup til 3DS

PUZZLEBOX Setup tilhører puzzle-genren, men der er ikke tale om et spil, hvor der skal tænkes en masse. Nej, det er derimod et mere stille og hyggeligt form for puzzle-spil, hvor det allerhøjst er reflekserne, der sættes prøve. Konceptet er meget enkelt: Vend din konsol på hovedet, og send farvede firkanter fra den nu øvre touch-skærm ned på den større skærm, hvor de skal udgøre et mønster i stil med pixel-grafik. Hver gang du korrekt placerer fem firkanter i træk, så tildeles du en combo coin, og med disse åbnes der efterhånden nye baner.

Kan du mon skaffe alle combo coins, og klare spillets 60 baner til perfektion?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.


Det havde jeg ikke lige regnet med da jeg kun bød 1 én coin. Det bliver sjovt at prøve! Smiley Lorvald

Proun+ til 3DS

Proun+ til 3DS

I Proun+ skal du guide en ræsende bold langs et rør alt imens, du undgår forhindringer. Fem forskellige hastigheder fra Relaxed til Speed of Light betyder, at spillet er egnet til både casual og hardcore spillere, hvorfor enhver kan nyde det. Banerne akkompagneres af god jazz-rock skrevet specielt til Proun+. Tag ikke fejl – spillet ser godt ud, men vil være dit livs udfordring på tophastigheden.

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.


 • Vundet af: Rokit
 • Coins: 26
Hvor fedt! Det vil jeg glæde mig til at prøve Smiley Rokit

SDK Paint til Wii U

SDK Paint til Wii U

SDK Paint er tegneprogram, der tager en unik tilgang til kunstfremstilling på Wii U ved at stable 5 lag på kanvaset, og hvert af disse kan udnyttes til at kreere det næste mesterværk. Ved kombinering af forskellige stilarter, adskillige filtre, skygger, og en lang række værktøjer er mulighederne, for hvad stylus’en kan male på kanvaset, uendelige. Har du lavet en fejl, så kan du fortryde i 10 steps, og har du brug for præcision, så zoomer du bare ind. Vil du se dine kreationer i et andet lys, så er der også mulighed for at smide 18 malerier i ramme og se dem i galleriet. Når du er klar til fremvisning, så går du til deleområdet, hvorfra malerierne kan deles på Miiverse.

Bliver det dig, der skaber det næste mesterværk på Wii U?

Vinderen modtager spillet som downloadkode efter konkurrencens afslutning.


Det Havde Jeg Ikke Regnet med !!!! =-) Emil959j

Bit Boy!! ARCADE til 3DS

Bit Boy!! ARCADE til 3DS

Bit Boy!! ARCADE er en efterfølger til WiiWare-spillet Bit Boy!! fra 2009, hvor udvikleren forsøgte at undervise os i spilhistorie samtidig med at den firkantede helt Kubi skulle redde sine venner fra de mørke skyggefjender. Noget gik dog grusomt galt mod slutningen af det eventyr, og tiden er nu spolet tilbage for at forhindre det i at ske igen. Vi starter dog helt fra scratch, så spildesigneren bygger selvfølgelig et helt nyt spil til Kubi, der får sin sag for i spillets mere end 200 labyrintlignende baner, hvor forskellige objekter skal indsamles alt imens at fjenderne undgås eller besejres med de tilgængelige power-ups.

Kan du guide Kubi sikkert gennem spillet, og hvor mange Play Coins bruger du mon på det?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.


Yes, det havde jeg godt nok ikke regnet med. Det skal nok blive sjovt at prøve det her spil Smiley Scrapper

Paper Monsters Recut til Wii U

Paper Monsters Recut til Wii U

I en verden udformet at papir, pap og bomuld udfolder Paper Monsters Recut sig som en klassisk 2D-platformer med 3D-miljøer. Den ellers så idylliske verden er blevet invaderet af et ondt monster og dets undersåtter, og det skal vores paphelt selvfølgelig gøre noget ved. Banerne findes i spillets overworld, og på sin vej gennem spillet vil vores helt åbne op for adskillige hemmeligheder og finde seje power-ups til brug mod fjenderne.

Kan du mon besejre den onde Lord Papyrus og finde alle spillets hemmeligheder?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.


Fedt, en gang imellem har man vel lov at være heldig. Jeg glæder mig til at prøve spillet Smiley Scrapper

Chariot til Wii U

Chariot til Wii U

Chariot er historien om en prinsesse, der skal sprede sin faders aske på et særligt sted. Med hjælp fra sin forlovede må hun transportere den tunge stridsvogn med kongens jordiske rester gennem underjordiske labyrinter for at komme dertil, og her kommer du selvfølgelig ind i billedet. Kongens spøgelse er dog lidt på tværs og vil begraves med rigdomme, hvorfor ruten ikke bliver direkte. Spillet byder på 25 baner og kan spilles både alene eller i co-op, men da der er tale om to vidt forskellige oplevelser med styringen, så bør begge dele prøves.

Kan du fragte kongens kiste til de royale katakomber og begrave den med masser af rigdomme?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.


 • Vundet af: JOEP
 • Coins: 60
Fedest, siden anmeldelsen herinde har jeg gerne villet prøve det, men har ikke fået gjort noget ved det, så det her er helt perfekt! JOEP

SDK Paint til Wii U

SDK Paint til Wii U

SDK Paint er tegneprogram, der tager en unik tilgang til kunstfremstilling på Wii U ved at stable 5 lag på kanvaset, og hvert af disse kan udnyttes til at kreere det næste mesterværk. Ved kombinering af forskellige stilarter, adskillige filtre, skygger, og en lang række værktøjer er mulighederne, for hvad stylus’en kan male på kanvaset, uendelige. Har du lavet en fejl, så kan du fortryde i 10 steps, og har du brug for præcision, så zoomer du bare ind. Vil du se dine kreationer i et andet lys, så er der også mulighed for at smide 18 malerier i ramme og se dem i galleriet. Når du er klar til fremvisning, så går du til deleområdet, hvorfra malerierne kan deles på Miiverse.

Bliver det dig, der skaber det næste mesterværk på Wii U?

Vinderen modtager spillet som downloadkode efter konkurrencens afslutning.


 • Vundet af: jale2
 • Coins: 2
Det havde jeg godt nok ikke regnet med men glæder mig til at spille : ) jale2

Xenoblade Chronicles 3D til New 3DS

Xenoblade Chronicles 3D til New 3DS

Xenoblade Chronicles 3D er en genskabelse af det gigantiske rollespil, som oprindeligt blev lanceret til Wii, og dette er kun muligt takket være den ekstra maskinkraft i New Nintendo 3DS, så spillet vil kun kunne spilles på New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL, ikke på nogen af de andre konsoller i Nintendo 3DS-familien.

For tusinde af år siden, i en verden dækket af et vidtstrakt hav og en uendelig himmel, kæmpede to gigantiske guder mod hinanden. Den ene gud var af kød og blod, den anden af metal og tandhjul. I kampens sidste øjeblik gav de hinanden nådestødet, og således står de to kolosser den dag i dag frosset fast i dette øjeblik! I løbet af årene er to vidt forskellige verdener vokset frem på de to guder: Bionis, en verden der minder om vores, med frodige skove, vidtstrakte græssletter, blåt hav samt dyr og andet liv, og Mechonis, en verden med øde sletter fyldt med fabrikker, kraftværker og robotter. Civilisationer har udviklet sig i hver af disse verdener, mennesker på Bionis (Homs) og maskiner på Mechonis (Mechon), og disse civilisationer er nu i krig mod hinanden efter at Mechonis invaderede Bionis. Et mystisk sværd, kaldet Monado, blev skabt for at besejre de onde maskiner og redde den frodige verden. Og det er kun her historien i Xenoblade Chronicles begynder... Spørgsmålet er om det er dig, der kan redde verdenen.

Vinderen modtager spillet med posten senest 30 dage efter konkurrencens afslutning.


Nice! Smiley Sgu ikke regnet med.. Men skal nok blive sjovt nok at spille Smiley Thetof91

PUZZLEBOX Setup til 3DS

PUZZLEBOX Setup til 3DS

PUZZLEBOX Setup tilhører puzzle-genren, men der er ikke tale om et spil, hvor der skal tænkes en masse. Nej, det er derimod et mere stille og hyggeligt form for puzzle-spil, hvor det allerhøjst er reflekserne, der sættes prøve. Konceptet er meget enkelt: Vend din konsol på hovedet, og send farvede firkanter fra den nu øvre touch-skærm ned på den større skærm, hvor de skal udgøre et mønster i stil med pixel-grafik. Hver gang du korrekt placerer fem firkanter i træk, så tildeles du en combo coin, og med disse åbnes der efterhånden nye baner.

Kan du mon skaffe alle combo coins, og klare spillets 60 baner til perfektion?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.


Niiiiice! Flere spil! Eqe0509

Mario Party 10 til Wii U

Mario Party 10 til Wii U

Mario Party 10 er det allerførste spil til Wii U i den populære Mario Party-serie, der siden debuten med Mario Party på Nintendo 64 i 1999 har solgt over 39,6 millioner eksemplarer globalt. Serien er kendt for at tilbyde morsomme partyspil med populære Nintendo-figurer som Mario, Luigi og Bowser, og Mario Party 10 er ingen undtagelse! Akkurat som i de tidligere Mario Party-spil kan op til fire spillere konkurrere mod hinanden, men Mario Party 10 byder også på en ny spilfunktion, nemlig Bowser Party, hvor en femte spiller kan hoppe med på vognen! Den femte spiller indtager rollen som Bowser og bruger Wii U GamePad som håndkontrol og skal forsøge at besejre de fire andre spillere. Som Bowser skal du spy ild på de andre spillere, men du kan også trampe på dem eller bruge diverse genstande til at slå dem ud med! Og nå ja, så er der også amiibo-kompatibilitet i amiibo Party, der til dels minder om den klassiske game mode fra de første mange udgivelser i serien.

Formår du mon at vinde over vennerne eller familien i dette party-spil?

Vinderen modtager spillet med posten senest 30 dage efter konkurrencens afslutning.


 • Vundet af: KJ85
 • Coins: 620
Nej hvor fedt! Nu kan jeg rigtig komme til at bruge nogle af de amiibo-figurer jeg har Smiley KJ85

Gunman Clive 2 til 3DS

Gunman Clive 2 til 3DS

Gunman Clive er tilbage i et nyt eventyr, og denne gang i farver! Efter at have reddet Ms. Johnson vender Gunman Clive tilbage og finder atter byen under angreb fra banditter. For at stoppe dem en gang for alle er han tvunget til at jage deres leder, og denne jagt tager ham på et eventyr jorden rundt, hvor han vil møde større og farligere fjender end nogensinde tidligere. Formlen er den samme som i den forrige action-platformer, men der er lige skruet en tand op for actionen med forbedret og mere farverig grafik, mere dynamiske og alsidige baner samt langt større bosser.

Kan du lede Gunman Clive, Ms. Johnson og deres nye kompagnon sikkert rundt om jorden og redde byen?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.


utroligt! jeg glæder mig til at skyde mig igennem det vilde vesten. tak n-club! OilPanic

Bit Boy!! ARCADE til 3DS

Bit Boy!! ARCADE til 3DS

Bit Boy!! ARCADE er en efterfølger til WiiWare-spillet Bit Boy!! fra 2009, hvor udvikleren forsøgte at undervise os i spilhistorie samtidig med at den firkantede helt Kubi skulle redde sine venner fra de mørke skyggefjender. Noget gik dog grusomt galt mod slutningen af det eventyr, og tiden er nu spolet tilbage for at forhindre det i at ske igen. Vi starter dog helt fra scratch, så spildesigneren bygger selvfølgelig et helt nyt spil til Kubi, der får sin sag for i spillets mere end 200 labyrintlignende baner, hvor forskellige objekter skal indsamles alt imens at fjenderne undgås eller besejres med de tilgængelige power-ups.

Kan du guide Kubi sikkert gennem spillet, og hvor mange Play Coins bruger du mon på det?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.


Yesssss! Games for me! Spillet ser super sprødt ud, kan ikke vente med at spille. Eqe0509

Chariot til Wii U

Chariot til Wii U

Chariot er historien om en prinsesse, der skal sprede sin faders aske på et særligt sted. Med hjælp fra sin forlovede må hun transportere den tunge stridsvogn med kongens jordiske rester gennem underjordiske labyrinter for at komme dertil, og her kommer du selvfølgelig ind i billedet. Kongens spøgelse er dog lidt på tværs og vil begraves med rigdomme, hvorfor ruten ikke bliver direkte. Spillet byder på 25 baner og kan spilles både alene eller i co-op, men da der er tale om to vidt forskellige oplevelser med styringen, så bør begge dele prøves.

Kan du fragte kongens kiste til de royale katakomber og begrave den med masser af rigdomme?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.


Total tip top at prøve at komme med på vinderholdet.... Har set en del trailer for dette spil og glæder mig meget til at prøve det. Jeg er vild med platforms spil, og det skal nok blive interessant at prøve dette ligkiste slæbende spil Smiley
Det er om ikke andet et tema jeg ikke før har set... Zondyke

The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D (Special Edition) til 3DS

The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D (Special Edition) til 3DS

I denne opfølger til The Legend of Zelda: Ocarina of Time havner Link i den mystiske verden Termina og må sætte ud på et spændende eventyr for at redde landet, hvor klokken ubarmhjertigt nærmer sig den skæbnesvangre dag, hvor månen vil falde ned. Da Epona og Links ocarina bliver stjålet af en bemærkelsesværdig, maskeret figur, sætter Link ud på eventyr for at løse mysteriet bag månen, redde verdenen fra ødelæggelse og finde vej tilbage til det fredelige Hyrule. Her begynder et ræs mod tiden –figurer og hændelserne i spillet går nemlig i takt med dagens timer. Du kan dogskrue tiden tilbage i kapløbet om at standse månens ødelæggelse af verden, og spillets tre dage kan gentages igen og igen, mens du langsomt, men sikkert, ændrer Terminas skæbne.

Kan du redde Termina?

Vinderen modtager spillet med posten senest 30 dage efter konkurrencens afslutning.


 • Vundet af: Rokit
 • Coins: 59
Hold da op! Selvom jeg gik all-in havde jeg bestemt ikke regnet med at vinde. Især ikke når nu der var så mange deltagere! Sikke en fantastisk start på weekenden, og på min debut som 3DS gamer! Glæder mig så meget til at komme igang med spillet på min nye N3DS! Hvor er jeg bare glad! Smiley Rokit

Monster Hunter 4 Ultimate til 3DS

Monster Hunter 4 Ultimate til 3DS

I Monster Hunter 4 Ultimate indtager du rollen som en jæger og tager med en omrejsende karavane for at udforske nye lande og byer. Dette storslåede eventyr inkluderer hundredevis af opgaver og udfordringer med en lang række ekstraordinære væsener, som giver dig værdifulde ressourcer, der kan bruges til våben og udstyr. Spillet repræsenterer seriens største spring fremad nogensinde med meget mere nyt indhold og endnu flere spændende funktioner end i de tidligere spil, og for første gang i Monster Hunter-serien for håndholdte konsoller kan du slå dig sammen med venner så vel lokalt som online via Nintendo Network.

Hvor mange timer kommer du mon til at bruge i jagten på de storslåede monstre?

Vinderen modtager spillet med posten senest 30 dage efter konkurrencens afslutning.


 • Vundet af: Dr N
 • Coins: 66
Så kan weekenden hvis ikke blive bedre! Glæder mig! Dr N

Pyramids 2 til 3DS

Pyramids 2 til 3DS

Pyramidemesteren er tilbage i en efterfølger til det succesfulde Pyramids fra efteråret 2011. Med 54 nye baner fordelt på tre verdener er der nok at se til i denne puzzle platformer, som selvfølgelig bringer nye gameplay-mekanikker på bordet i forhold til sin forgænger. Blandt andet er der nu mørke baner med lanterner og tre nye typer fjender. Oveni hatten inkluderer spillet en level editor, hvor baner kan deles med andre spillere gennem QR-koder.

Kan du mon indsamle alle skatte og klare spillets 54 baner til perfektion?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.


Sejt! Der var ellers ikke mange coins på spil. Smiley Jeg kender ikke spillet, så det bliver rigtig fedt at prøve! Evie93

PUZZLEBOX Setup til 3DS

PUZZLEBOX Setup til 3DS

PUZZLEBOX Setup tilhører puzzle-genren, men der er ikke tale om et spil, hvor der skal tænkes en masse. Nej, det er derimod et mere stille og hyggeligt form for puzzle-spil, hvor det allerhøjst er reflekserne, der sættes prøve. Konceptet er meget enkelt: Vend din konsol på hovedet, og send farvede firkanter fra den nu øvre touch-skærm ned på den større skærm, hvor de skal udgøre et mønster i stil med pixel-grafik. Hver gang du korrekt placerer fem firkanter i træk, så tildeles du en combo coin, og med disse åbnes der efterhånden nye baner.

Kan du mon skaffe alle combo coins, og klare spillets 60 baner til perfektion?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.


Fedest! Som ægte puzzlenørd skal det nok blive sjovt at prøve kræfter med sådan et alternativt puzzlespil Mizanin

Tetrobot and Co. til Wii U

Tetrobot and Co. til Wii U

Tetrobot and Co. tilhører puzzle-genren, og er designet til at udfordre spillerens hjerneaktivitet. I spillet skal man guide en mikroskopisk robot med navnet Psychobot gennem Tetrobots tandhjul og kredsløb i en lang række baner, og for at gøre det må man benytte sig af adskillige forskellige egenskaber. For at komme til hver banes udgang og samtidig indsamle hukommelsesblokke undervejs må man således gøre godt brug af alle hjælpemidler.

Kan du mon løse samtlige af spillets udfordrende puzzles?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.


 • Vundet af: KJ85
 • Coins: 175
Jubiii, det havde jeg håbet på at vinde, for jeg elsker puzzle-spil Smiley KJ85

Captain Toad: Treasure Tracker til Wii U

Captain Toad: Treasure Tracker til Wii U

Captain Toad og hans finurlige niveauer dukkede for første gang op i Super Mario 3D World til Wii U , men nu sætter den modige Captain Toad for første gang af sted på sit helt eget eventyr gennem en række fjendeinficerede, labyrintlignende niveauer for at finde skjulte skatte og eksklusive guldstjerner. Captain Toad er sandelig klar, men han er ikke den eneste, der tager med på sjov og ballade i Captain Toad: Treasure Tracker, for den søde, rosa Toadette introduceres nu også som spilbar figur i udvalgte dele af spillet. De små helte er sammen på jagt efter den ultimative skat, en eftertragtet Power Star, men i starten af eventyret stikker Wingo, en gigantisk og grådig fugl, som gør livet svært for de let skræmte skattejægere, af med deres eneste Power Star og tager i samme ombæring Toadette med sig!

Kan du mon skaffe deres Power Star tilbage, og klare spillets mere end 70 baner?

Vinderen modtager spillet med posten senest 30 dage efter konkurrencens afslutning.


@__@ OHMAHGAAAWD...!! For en puzzlefanatiker som mig er dette intet mindre end FANTASTISK! Tusinde tak til N-Club und sponsor for denne lækre præmie! (= [8-Bit] MoNkEy

Cosmophony til Wii U

Cosmophony til Wii U

I et døende univers skal du som spiller skal styre en slagen gudindes hjerte gennem en række baner til rytmerne af et Drum and Bass-soundtrack leveret af den franske DJ Salaryman. På en halvcirkulær bane med syv spor styrer du hjertet fra side til side for at undgå elementer, der suser mod dig i takt med musikken, og fra tid til anden vil nogle sorte trekanter, som du skal skyde, dukke op. Banerne er få, men sværhedsgraden er høj, og kun de allermest reaktionsdygtige kommer igennem spillet.

Tør du tage udfordringen op og begive dig ud i det musikalske univers?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.


 • Vundet af: Aneira
 • Coins: 125
Jeg tør godt, at begive mig ud i det musikalske univers! Up and Atom! Aneira

Bit Boy!! ARCADE til 3DS

Bit Boy!! ARCADE til 3DS

Bit Boy!! ARCADE er en efterfølger til WiiWare-spillet Bit Boy!! fra 2009, hvor udvikleren forsøgte at undervise os i spilhistorie samtidig med at den firkantede helt Kubi skulle redde sine venner fra de mørke skyggefjender. Noget gik dog grusomt galt mod slutningen af det eventyr, og tiden er nu spolet tilbage for at forhindre det i at ske igen. Vi starter dog helt fra scratch, så spildesigneren bygger selvfølgelig et helt nyt spil til Kubi, der får sin sag for i spillets mere end 200 labyrintlignende baner, hvor forskellige objekter skal indsamles alt imens at fjenderne undgås eller besejres med de tilgængelige power-ups.

Kan du guide Kubi sikkert gennem spillet, og hvor mange Play Coins bruger du mon på det?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.


Ja!! Hvor er det nice Smiley MathiasBS

Costume Quest 2 til Wii U

Costume Quest 2 til Wii U

Slik eller ballade? I denne efterfølger til Double Fines anmelderroste RPG-eventyr, Costume Quest, skal kampen tages op mod de onde tandlæge-soldater, som er ude på at spolere Halloween. Som de heroiske og slikhungrende helte, Wren og Reynold, bliver det en nødvendighed at rejse gennem tiden og generobre deres ungdom, hvis Halloween skal reddes fra den onde Dr. Orel White. Udstyret med intet andet end sine kostumer og sine slikspande tager de kampen op, men det skulle også være en god start, da kostumerne lader dem transformere til Halo-krigere mens slikket er et godt våben mod tandlæger.

Formår du mon at redde Halloween og besejre den onde tandlæge?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.


Wuhuu! Et julemirakel!! The ultimate beast

Paper Monsters Recut til Wii U

Paper Monsters Recut til Wii U

I en verden udformet at papir, pap og bomuld udfolder Paper Monsters Recut sig som en klassisk 2D-platformer med 3D-miljøer. Den ellers så idylliske verden er blevet invaderet af et ondt monster og dets undersåtter, og det skal vores paphelt selvfølgelig gøre noget ved. Banerne findes i spillets overworld, og på sin vej gennem spillet vil vores helt åbne op for adskillige hemmeligheder og finde seje power-ups til brug mod fjenderne.

Kan du mon besejre den onde Lord Papyrus og finde alle spillets hemmeligheder?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.


Yessir - I'm on a roll, baby!!! Paper Monsters Recut ser jo helt fantastisk ud, så det bliver kanon at prøve i julen Smiley Badstue

SteamWorld Dig til Wii U

SteamWorld Dig til Wii U

I SteamWorld Dig påtager spillere sig rollen som minerobotten Rusty – en enlig damprobot, der ankommer til minebyen Tumbleton, der er i stor nød. Udstyret med sin hakke må Rusty finde værdifulde mineraler i undergrunden, hvor en ældgammel fare samtidig ligger på skjul, hvis han vil redde byen. Efterhånden som han kommer længere og længere ned bliver jordlagene hårdere, men heldigvis bliver Rusty også udstyret med bedre ting undervejs.

Kan du mon komme til bunds i Tumbletons problemer og løse mysteriet om den oldgamle fare i undergrunden?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.


Alletiders - den er bare mægtig! Så blev det (omsider) min tur til at vinde noget. Fantastisk adventsgave at få Retrolasse

Tetrobot and Co. til Wii U

Tetrobot and Co. til Wii U

Tetrobot and Co. tilhører puzzle-genren, og er designet til at udfordre spillerens hjerneaktivitet. I spillet skal man guide en mikroskopisk robot med navnet Psychobot gennem Tetrobots tandhjul og kredsløb i en lang række baner, og for at gøre det må man benytte sig af adskillige forskellige egenskaber. For at komme til hver banes udgang og samtidig indsamle hukommelsesblokke undervejs må man således gøre godt brug af alle hjælpemidler.

Kan du mon løse samtlige af spillets udfordrende puzzles?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.


Uhhh - jeg glæder mig allerede til at lære Psychobot bedre at kende!! Smiley Badstue

Super Smash Bros. for Wii U + Mario amiibo til Wii U

Super Smash Bros. for Wii U + Mario amiibo til Wii U

Super Smash Bros. for Wii U står på samme grund som tidligere spil i serien. Fire kæmper slås på en arena, og jo højere procent du har, desto lettere bliver du at slå ud. Spillet har de samme kæmpere som 3DS-versionen, men baneudvalget er anderledes, og du kan spille det lokalt med helt op til otte spillere på en gang. Der er med andre ord lagt op til en sand nævekamp med dine favoritkarakterer fra Nintendos forskellige universer.

Kan du mon træne den medfølgende amiibo op til at udkonkurrere dine venner?

Vinderen modtager spil samt amiibo-figur med posten senest 30 dage efter konkurrencens afslutning.


 • Vundet af: AND
 • Coins: 220
Nøj, en super dejlig præmie at vinde - mange tak til n-club og sponsor Smiley AND

Sonic Boom: Rise of Lyric til Wii U

Sonic Boom: Rise of Lyric til Wii U

I Sonic Boom: Rise of Lyric til Wii U får du en helt anden oplevelse end i tidligere Sonic-spil. De detaljerede niveauer og et stærkt fokus på hver enkle figurs unikke færdigheder vækker følelsen af et rigtigt actioneventyr, hvor spillerne skal udforske mange forskellige valg, mens de samarbejder som et team for at standse den dødelige, slangelignende og ældgamle skurk, Lyric, i at sætte en hær op. Det normale fokus på fart og tempo er altså blevet erstattet af udforskning og opgaveløsning, for at gå bedre i spænd med den animerede Tv-serie.

Formår du at stoppe Lyric inden det er for sent?

Vinderen modtager spillet med posten senest 30 dage efter konkurrencens afslutning.


 • Vundet af: AE35
 • Coins: 102
Yay!! Endnu et awesome Sonic-spil til samlingen! Tænk at det skulle ske for mig Smiley AE35

Cosmophony til Wii U

Cosmophony til Wii U

I et døende univers skal du som spiller skal styre en slagen gudindes hjerte gennem en række baner til rytmerne af et Drum and Bass-soundtrack leveret af den franske DJ Salaryman. På en halvcirkulær bane med syv spor styrer du hjertet fra side til side for at undgå elementer, der suser mod dig i takt med musikken, og fra tid til anden vil nogle sorte trekanter, som du skal skyde, dukke op. Banerne er få, men sværhedsgraden er høj, og kun de allermest reaktionsdygtige kommer igennem spillet.

Tør du tage udfordringen op og begive dig ud i det musikalske univers?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.


Fedt! Er rimelig vild med EDM, så det skal nok blive fedt at prøve!Smiley Lorvald

SteamWorld Dig til Wii U

SteamWorld Dig til Wii U

I SteamWorld Dig påtager spillere sig rollen som minerobotten Rusty – en enlig damprobot, der ankommer til minebyen Tumbleton, der er i stor nød. Udstyret med sin hakke må Rusty finde værdifulde mineraler i undergrunden, hvor en ældgammel fare samtidig ligger på skjul, hvis han vil redde byen. Efterhånden som han kommer længere og længere ned bliver jordlagene hårdere, men heldigvis bliver Rusty også udstyret med bedre ting undervejs.

Kan du mon komme til bunds i Tumbletons problemer og løse mysteriet om den oldgamle fare i undergrunden?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.


Super lækkert!! Det vil jeg glæde mig til at spille!! Frogman135

Master Reboot til Wii U

Master Reboot til Wii U

Master Reboot er et hjemsøgende førstepersons science fiction-eventyr med horror-elementer. Handlingen udspiller sig i The Soul Cloud – et sted, hvor dine dyrebare minder kan gemmes og nydes igen og igen, og hvor din sjæl således kan leve i al evighed. Der er tale om et spil fokuseret på udforskning og indeholdende action- såvel som puzzle-elementer, men hvor er du? Hvem er du? Ja, hvordan er du egentlig død? Alt det skal du finde ud af.

Kan du løse spillets mysterier?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.


Holy mother of God, hvor er det da lækkert! Et gyserspil lige op to allehelgensaften? Perfekt!! (= [8-Bit] MoNkEy

Bayonetta 2 (Special Edition) til Wii U

Bayonetta 2 (Special Edition) til Wii U

I denne kulminerende efterfølger til det kritikerroste Bayonetta-actionspil vil spillerne have nerverne helt uden på tøjet fra start til slut. Struttende af fantastiske, episke scener og kampe der er mere berusende end nogensinde før, er der action hele vejen igennem. Bevæbnet med nye våben og evner, forbløffer Bayonetta sine fjender med hendes nye bevægelser og torturangreb. I bytte for magiske point, kan hun låse op for en helt ny evne kaldet Umbra Climax, med hvilken hun kan sætte dæmoniske monstre i stævne og aflevere det ene mægtige angreb efter det andet. Og det bedste af det hele – du får det første spil i serien med i denne Special Edition, så du ikke går glip af noget.

Formår du mon at finde din indre heks frem og tæmme dæmonerne?

Vinderen modtager spillet med posten senest 30 dage efter konkurrencens afslutning.


 • Vundet af: JOEP
 • Coins: 400
Orh, det er jeg godt nok glad for! JOEP

MySims: Agents til Wii

MySims: Agents til Wii

I MySims Agents påtager spillere sig rollen som hemmelig agent hyret til at spolere de ondskabsfulde planer sat i værk af Morcubus, en hersker i den kriminelle undergrund. Ved at rekruttere forskellige MySims med hver deres specielle karakteristik, kan man som spillet opbygge sig helt eget drømmehold af kriminalitets-stoppere. Handlinger dækker over alt fra at følge fodspor, bruge kriminaltekniske metoder, dirke låse, hacke computere samt følge og opsamle spor, så spilleren er afhængig af sine evner, hvis mysteriet skal løses.

Kan du løse gåderne og stoppe Morcubus' onde planer?

Vinderen modtager spillet med posten senest 30 dage efter konkurrencens afslutning.


Jaaa! Sims er og bliver en guilty pleasure fra barndommen, og selvom jeg allerede har gennemført dette spil glæder jeg mig til at gøre det om igen! Evie93

Bit Boy!! ARCADE til 3DS

Bit Boy!! ARCADE til 3DS

Bit Boy!! ARCADE er en efterfølger til WiiWare-spillet Bit Boy!! fra 2009, hvor udvikleren forsøgte at undervise os i spilhistorie samtidig med at den firkantede helt Kubi skulle redde sine venner fra de mørke skyggefjender. Noget gik dog grusomt galt mod slutningen af det eventyr, og tiden er nu spolet tilbage for at forhindre det i at ske igen. Vi starter dog helt fra scratch, så spildesigneren bygger selvfølgelig et helt nyt spil til Kubi, der får sin sag for i spillets mere end 200 labyrintlignende baner, hvor forskellige objekter skal indsamles alt imens at fjenderne undgås eller besejres med de tilgængelige power-ups.

Kan du guide Kubi sikkert gennem spillet, og hvor mange Play Coins bruger du mon på det?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.


Glæder mig til at prøve det! Smiley 60 kr. er lidt i overkanten synes jeg. Lorvald

Super Smash Bros. for Nintendo 3DS (Double Pack)

Super Smash Bros. for Nintendo 3DS (Double Pack)

Super Smash Bros. for Nintendo 3DS står på samme grund som tidligere spil i serien. Fire kæmper slås på en arena, og jo højere procent du har, desto lettere bliver du at slå ud. Procenten fungerer som en skadesmåler og alle begynder på 0. Figurerne og deres angreb er enten hentet fra Nintendo-spil eller fra tredjepartsspil som på et eller andet tidspunkt har været lanceret til et Nintendo-system. Nintendo 3DS-versionen har en anderledes grafikstil, hvor alle figurerne har en tyk, sort kontur omkring sig. Årsagen til dette er, at de skal kunne ses tydeligt, selv når kameraet zoomer ud.

Kan du mon vinde over alle de mange figurer og tilkæmpe dig alle spillets trofæer?

Vinderen modtager spillet med posten senest 30 dage efter konkurrencens afslutning.


 • Vundet af: KJ85
 • Coins: 365
Hold nu op! Det her må være den vildeste præmie jeg har vundet, og jeg ser virkelig frem til at kunne spille noget multiplayer med min bror Smiley KJ85

Fantasy Life til 3DS

Fantasy Life til 3DS

Byg dit helt eget fantasiliv op og lev det i Fantasy Life. Rejs ud på dit livs eventyr, hvor du smeder, støber, fisker, graver, kæmper og udforsker som aldrig før! Med det innovative Life-system opgraderer du ikke kun din figur gennem dine valg, du former også din rejse. Udforsk et stort fantasilandskab sammen med mørke riddere, durkdrevne sørøverkaptajner, ædle prinsesser og andre, der delen forsmagen for det ukendte. Skift mellem 12 Life-klasser så godt som til hver en tid og få adgang til de mange forskellige færdigheder.

Hvordan går det mon dig i dit fantasiliv, og hvilke drømme får du udlevet?

Vinderen modtager spillet med posten senest 30 dage efter konkurrencens afslutning.


Wow - det havde jeg godt nok ikke regnet med når jeg loggede ind her i morges. Og jeg sad lige og tænkte jeg burde skaffe mig et nyt 3DS spil - glæder mig til at prøve det Smiley Mimeer

Hyrule Warriors (Limited Edition) til Wii U

Hyrule Warriors (Limited Edition) til Wii U

Nintendos The Legend of Zelda-serie og Tecmo Koeis Warriors-serie mødes i dette actionfyldte spil, hvor du i Zelda-universet er oppe mod dusinvis – nej, hundredevis af fjender i store områder og samtidig skal udføre forskellige opgaver mens horderne undgås. Hug bølge efter bølge af fjender ned som Link, Impa og andre figurer fra The Legend of Zelda-serien, der denne gang er udstyret med fantastiske Dynasty Warriors-manøvrer og specialangreb. Tænk taktisk og erobr opgaverne på den mest effektive måde for at redde Hyrule!

Kan du mon modstå presset og redde Hyrule med din favorit-karakter?

Vinderen modtager spillet med posten senest 30 dage efter konkurrencens afslutning.


Sådan! Havde jeg sgu ikke regnet med! Så ved jeg da hvad skal holde mig varm til vinter Smiley Thetof91

Need for Speed: NITRO til Wii

Need for Speed: NITRO til Wii

I Need for Speed: NITRO er der dømt ægte arkaderæs med hele 30 klassiske og moderne biler fordelt på tre klasser. Spillet sætter i den grad fart og spænding over realisme når der skal dystes i spillets syv forskellige typer af udfordringer, inkluderende Circuit, Team Circuit, Elimination, Drift Challenge, Speed Trap Challenge, Drag Challenge og Time Attack, hvad enten det er i spillets Career Mode eller Arcade Mode.

Under de forskellige ræs vil politiet jagte dig, så kan du slippe fra dem og vinde alligevel?

Vinderen modtager spillet med posten senest 30 dage efter konkurrencens afslutning.


Den havde jeg ikke lige set komme Smiley Jeg vil glæde mig til noget vildt arcade-ræs!! Badstue

Etrian Odyssey Untold: The Millennium Girl til 3DS

Etrian Odyssey Untold: The Millennium Girl til 3DS

I Etrian Odyssey Untold: The Millennium Girl står den klassisk japansk rollespil med mangainspirerede karakterer og masser af kampe. Spillet er et remake samt en nyfortolkning af det første spil i serien, hvilket på vore breddegrader blev udgivet til DS i 2008. Nu har det så taget springet til 3DS, hvor fans af serien samt nykommere kan nyde godt at et fantastisk eventyr. Det der adskiller Etrian Odyssey Untold fra andre spil i serien er primært tilføjelsen af en Story Mode, men er man mere til den klassiske form, kan også det vælges.

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.


 • Vundet af: KJ85
 • Coins: 645
Hvor lækkert - ud fra demoen at bedømme skal det helt sikkert nok blive godt Smiley KJ85

Bit Boy!! ARCADE til 3DS

Bit Boy!! ARCADE til 3DS

Bit Boy!! ARCADE er en efterfølger til WiiWare-spillet Bit Boy!! fra 2009, hvor udvikleren forsøgte at undervise os i spilhistorie samtidig med at den firkantede helt Kubi skulle redde sine venner fra de mørke skyggefjender. Noget gik dog grusomt galt mod slutningen af det eventyr, og tiden er nu spolet tilbage for at forhindre det i at ske igen. Vi starter dog helt fra scratch, så spildesigneren bygger selvfølgelig et helt nyt spil til Kubi, der får sin sag for i spillets mere end 200 labyrintlignende baner, hvor forskellige objekter skal indsamles alt imens at fjenderne undgås eller besejres med de tilgængelige power-ups.

Kan du guide Kubi sikkert gennem spillet, og hvor mange Play Coins bruger du mon på det?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.


 • Vundet af: Bota
 • Coins: 2
Fedt! Glæder jeg mig til at give mig i kast med. Bota

Master Reboot til Wii U

Master Reboot til Wii U

Master Reboot er et hjemsøgende førstepersons science fiction-eventyr med horror-elementer. Handlingen udspiller sig i The Soul Cloud – et sted, hvor dine dyrebare minder kan gemmes og nydes igen og igen, og hvor din sjæl således kan leve i al evighed. Der er tale om et spil fokuseret på udforskning og indeholdende action- såvel som puzzle-elementer, men hvor er du? Hvem er du? Ja, hvordan er du egentlig død? Alt det skal du finde ud af.

Kan du løse spillets mysterier?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.


Det var da en fantastisk nyhed at få på en kold og våd fredag! Glæder mig til at prøve spillet, det virker ret interessant Smiley! Grauling

Swords &amp; Soldiers HD til Wii U

Swords &amp; Soldiers HD til Wii U

Swords & Soldiers HD er en ny udgave af det polulære spil fra Ronimo Games, der oprindeligt udkom som et WiiWare-spil inden det via forskellige udgivere har fundet vej til adskillige platforme siden da. Det strategiske action-spil er blevet pudset af og har selvfølgelig fået tilføjet GamePad-funktionalitet for at gøre oplevelsen perfekt på Nintendos nye konsol. Kampene mellem vikinger, aztekere og kinesere er selvfølgelig lige så underholdende, som de altid har været det.

Kan du kæmpe dig vej gennem alle spillets tre kampagner inden 2’eren udgives?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.


Nice, så blev det min tur! Smiley Det bliver spændende at prøve. Mr. Mario

The Conduit til Wii

The Conduit til Wii

The Conduit er en eksklusiv førstepersons shooter til Nintendos hjemmekonsol fra den forrige generation. I spillet følger vi agent Michael Ford, der sendes til Washington for at stoppe en terroristorganisation, men det viser sig i stedet at være en invasion fra rummet, som han kommer op imod. Rumvæsnerne af racen The Drudge spreder sig hurtigt i hovedstaden, hvor du ved hjælp af et arsenal af våben og udstyr som The All-Seeing Eye har til opgave at nedkæmpe dem, og finde ud af, hvad deres formål med invasionen er.

Kan du mon stoppe invasionen fra rummet?

Vinderen modtager spillet i brev med posten senest 30 dage efter konkurrencens afslutning.


Whoooooooah! IGEN?! Nice! Smiley Lorvald

Bit Boy!! ARCADE til 3DS

Bit Boy!! ARCADE til 3DS

Bit Boy!! ARCADE er en efterfølger til WiiWare-spillet Bit Boy!! fra 2009, hvor udvikleren forsøgte at undervise os i spilhistorie samtidig med at den firkantede helt Kubi skulle redde sine venner fra de mørke skyggefjender. Noget gik dog grusomt galt mod slutningen af det eventyr, og tiden er nu spolet tilbage for at forhindre det i at ske igen. Vi starter dog helt fra scratch, så spildesigneren bygger selvfølgelig et helt nyt spil til Kubi, der får sin sag for i spillets mere end 200 labyrintlignende baner, hvor forskellige objekter skal indsamles alt imens at fjenderne undgås eller besejres med de tilgængelige power-ups.

Kan du guide Kubi sikkert gennem spillet, og hvor mange Play Coins bruger du mon på det?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.


Nice ser jeg frem til at prøve Smiley Dennis Høj-Suhr

Cubit the Hardcore Platformer Robot til 3DS

Cubit the Hardcore Platformer Robot til 3DS

Cubit the Hardcore Platformer Robot er et svært men hyggeligt lille platformspil med flere forskellige ruter at tage i dets 6 baner. Cubit løber derudaf af sig selv, så alt du som spiller skal gøre er at hoppe og dobbelt hoppe fra platform til platform og undgå dødsfælderne på din vej. Det lyder måske simpelt, men du kommer helt sikkert til at miste flere liv end du regner med, og det gælder om at have hukommelsen i orden.

Formår du mon at klare alle baner og åbne op for de hemmelige karakterer?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.


Fedt! Smiley Skal nok blive sjovt nok spil at prøve Smiley Thetof91

Swords &amp; Soldiers HD til Wii U

Swords &amp; Soldiers HD til Wii U

Swords & Soldiers HD er en ny udgave af det polulære spil fra Ronimo Games, der oprindeligt udkom som et WiiWare-spil inden det via forskellige udgivere har fundet vej til adskillige platforme siden da. Det strategiske action-spil er blevet pudset af og har selvfølgelig fået tilføjet GamePad-funktionalitet for at gøre oplevelsen perfekt på Nintendos nye konsol. Kampene mellem vikinger, aztekere og kinesere er selvfølgelig lige så underholdende, som de altid har været det.

Kan du kæmpe dig vej gennem alle spillets tre kampagner inden 2’eren udgives?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.


Fedt! Smiley Håber de begynder at blive en vane Smiley Togetic12

Bit Boy!! ARCADE til 3DS

Bit Boy!! ARCADE til 3DS

Bit Boy!! ARCADE er en efterfølger til WiiWare-spillet Bit Boy!! fra 2009, hvor udvikleren forsøgte at undervise os i spilhistorie samtidig med at den firkantede helt Kubi skulle redde sine venner fra de mørke skyggefjender. Noget gik dog grusomt galt mod slutningen af det eventyr, og tiden er nu spolet tilbage for at forhindre det i at ske igen. Vi starter dog helt fra scratch, så spildesigneren bygger selvfølgelig et helt nyt spil til Kubi, der får sin sag for i spillets mere end 200 labyrintlignende baner, hvor forskellige objekter skal indsamles alt imens at fjenderne undgås eller besejres med de tilgængelige power-ups.

Kan du guide Kubi sikkert gennem spillet, og hvor mange Play Coins bruger du mon på det?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.


Seriøst? Mig? Altså har JEG vundet noget? Fedt Smiley der findes en Gud ! Rockarina

Pokémon Art Academy til 3DS

Pokémon Art Academy til 3DS

Mens de tidligere Art Academy-titler fokuserer på mere traditionelle kunstformer, lader denne Pokémon-udgave dig prøve kræfter med illustrationer. Så tag med til Pokémon Art Academy og mød Professor Andy, som vil lære dig at tegne og træne dine kreative evner. Du begynder med en starter- Pokémon og arbejder dig op til legendariske mesterværker!

Kan du mon mestre de kunstneriske kræfter gennem de 40 lektioner og tegne dine yndlings-Pokémon-figurer?

Vinderen modtager spillet med posten senest 30 dage efter konkurrencens afslutning.


Nu kan jeg endelig lære at tegne karakterer fra en af mine yndlingsspil-serier! Smiley Lorvald

Etrian Odyssey Untold: The Millennium Girl til 3DS

Etrian Odyssey Untold: The Millennium Girl til 3DS

I Etrian Odyssey Untold: The Millennium Girl står den klassisk japansk rollespil med mangainspirerede karakterer og masser af kampe. Spillet er et remake samt en nyfortolkning af det første spil i serien, hvilket på vore breddegrader blev udgivet til DS i 2008. Nu har det så taget springet til 3DS, hvor fans af serien samt nykommere kan nyde godt at et fantastisk eventyr. Det der adskiller Etrian Odyssey Untold fra andre spil i serien er primært tilføjelsen af en Story Mode, men er man mere til den klassiske form, kan også det vælges.

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.


Cool. Min første premie! Og en nice en af slagsen! Elsker jrpg! Erik Madsen

Sea Battle til 3DS

Sea Battle til 3DS

I Sea battle står den på en omgang interaktiv sænke slagskibe med klassisk gameplay og en ny game mode med flere muligheder end, der normalt findes i det gamle brætspil. Det betyder blandt andet adgang til specielle angreb, radar til undersøgelse af farvandet og andre sjove ting, men det betyder også at skibene kan placeres på skrå, mens der kan placeres miner i farvandet, som kan få modstanderen til at miste sin tur.

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.


Fedt at prøve at vinde igen, så skal der sænke slagskibe Smiley Dennis Høj-Suhr

Inazuma Eleven GO: Light til 3DS

Inazuma Eleven GO: Light til 3DS

Dette splinternye kapitel i Inazuma Eleven-serien tilbyder en unik kombination af fodboldbaseret action og rollespilselementer, samt en forbedret 3D-grafik, der får Inazuma Eleven-verdenen til at lyse op som aldrig før! Historien udspiller sig ti år efter hændelserne i Inazuma Eleven 3, og i begge spillene møder vi den unge, talentfulde Arion Sherwind, da han begynder sin fodboldkarriere i en for Raimon Junior High vanskelig tid. På banen kan en ny Fighting Spirit-mekanik bruges af hovedpersonerne i spillet, hvilket gør at spillere som Arion Sherwind kan påkalde en mægtig kraft, som giver ham ekstra kræfter eller nye, unikke specialmanøvrer.

Kan du mon guide Arion Sherwind og holdet helt til tops?

Vinderen modtager spillet med posten senest 30 dage efter konkurrencens afslutning.


Fantastisk! Det jo passende med noget fodbold, nu når det er VM-tid! Smiley O-train

Kung Fu Rabbit til 3DS

Kung Fu Rabbit til 3DS

Kung Fu Rabbit er et platformspil med 80 baner og masser at se til. Fremtiden ser sort ud for kaninerne i templet, for en universel ondskab har slået til og kidnappet dem alle – med undtagelse af én undsluppen kanin selvfølgelig. Det er din rolle at sørge for at denne kanin formår at redde sine artsfæller ved brug af sin udholdenhed og flyvefærdige kampteknikker. Du skal blandt andet hoppe fra tag til tag, glide langs væggene og snige dig op på modstanderne, og formår du at samle alle gulerødder i banerne belønnes du også for det.

Kan du mon redde alle kaninerne?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.


Spændende, jeg vandt! Det bliver sjovt at prøve. The ultimate beast

Mario Kart 8 (Limited Edition) (inklusiv kode til et gratis spil) til Wii U

Mario Kart 8 (Limited Edition) (inklusiv kode til et gratis spil) til Wii U

Mario Kart kommer nu for første gang i HD til Wii U og introducerer nyt banedesign og anti-tyngdekraftskøretøjer, der lader spillerne kører med hovedet nedad! Flere favoritter findes dog også i spillet, fx onlinespil for op til tolv deltagere og muligheden for at køre motorcykel. Som altid er der masser af variation med hele 32 baner at køre på og et større udvalg af karakterer og køretøjer end der nogensinde har været før. De nye power-ups i form af boomerangen, piranha-planten og hornet er helt perfekte når slaget skal slås på racerbanen, men har du mon kvaliteterne til at sætte modstanderne på plads?

Vinderen modtager spillet med posten senest 30 dage efter konkurrencens afslutning.


 • Vundet af: Grynch
 • Coins: 128
Nice! Det havde jeg ikke lige regnet med! Jeg vinder ellers aldrig noget i konkurrencer. Grynch

AiRace Speed til 3DS

AiRace Speed til 3DS

AiRace Speed er det tredje spil i rækken af futuristiske racerspil fra QubicGames. Som pilot skal du navigere kraftfulde jets på 18 adrenalinfyldte baner i jagten på de bedste tider, og i et hæsblæsende tempo er det såmænd ikke lige til i baner med snævre tunneller, spektakulære haller med forhindringer og skjulte genveje. Der er hele 5 fartøjer at mestre i kampen om særlige achievements og som om det ikke var nok er såmænd også online leaderboards.

Har du hvad der skal til for at kontrollere et højhastighedsfartøj og slå de bedste tider?

Vinderen modtager spillet med som downloadkode til Nintendo eShop.


 • Vundet af: HGC
 • Coins: 10
Lader til min intensive guldfarming omsider gav pote. Så mens I andre triller rundt i Mario Kart, kan jeg hygge mig med dette. HGC

Kirby: Triple Deluxe til 3DS

Kirby: Triple Deluxe til 3DS

Kirby er tilbage som vi kender ham i Kirby: Triple Deluxe. Han kan inhalere og sluge alting på sin vej, fra blokke til fjender, eller han kan puste sig op og svæve gennem luften! Brug den lyserøde helts varemærke, Copy Abilities, som jo er at sluge fjender og kopiere deres evner. Inhalér en sværdkæmpende fjende og slå løs omkring dig, eller slug en eksplosiv fjende og bang! Spil med omkring 25 kopievner, hvoraf fem er helt nye, skabt til netop denne titel, hvor Kirby kan bevæge sig mellem for- og baggrund.

Kan du hjælpe Kirby sikkert gennem Dream Land?

Vinderen modtager spillet med posten senest 30 dage efter konkurrencens afslutning.


 • Vundet af: KJ85
 • Coins: 495
Nøj, hvor lækkert! Glæder mig til endnu et eventyr med den lille lyserøde fyr Smiley KJ85

Skater Cat til 3DS

Skater Cat til 3DS

Skater Cat er en actionfyldt side-scroller, hvor spillere tager kontrollen over byens sejeste kat, Ollie, der kører på skateboard. Gennem tre verdener og mere end 25 baner skal man hoppe rundt, samle godbider og finde vildkatte for at vinde de i alt 90 medaljer i spillet. Bedste tider og ghost runs kan udveksles med udviklerne og andre spillere via StreetPass såvel som SpotPass, og hvis man ”synes godt om” Teyons Facebook-side kan man modtage koder til specielle items. Der findes endvidere en decideret Facebook-applikation til spillet hvor man også kan få koder til spillet.

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.


Det havde jeg alligevel ikke regnet med, når jeg kun havde budt 1 mønt. Det skal have et forsøg! ThePatrickBay

Mario Golf: World Tour til 3DS

Mario Golf: World Tour til 3DS

I Mario Golf: World Tour tager du nok en gang med Mario og hans venner turen ud på green'en for at spille et par runder golf - på Marios måde, selvfølgelig! Spillet simulerer golfspillet ned i mindste detalje, men indlemmer også specialevner som Power Shots og lignende, der giver ekstra fordele, når alt synes tabt. Du kan enten kaste dig ud i den rene golfaction med Mario & vennerne på egen hånd, eller slå dig løs i spændende online multiplayer-matcher med Mario-golfere fra hele verden.

Formår du mon at gå banerne rundt under par?

Vinderen modtager spillet med posten senest 30 dage efter konkurrencens afslutning.


 • Vundet af: Bo130
 • Coins: 50
Lækkert! Elskede N64- og GBC-udgaven, og dette ser også ud til at følge mere af det samme. Glæder mig! Bo130

Kung Fu Rabbit til 3DS

Kung Fu Rabbit til 3DS

Kung Fu Rabbit er et platformspil med 80 baner og masser at se til. Fremtiden ser sort ud for kaninerne i templet, for en universel ondskab har slået til og kidnappet dem alle – med undtagelse af én undsluppen kanin selvfølgelig. Det er din rolle at sørge for at denne kanin formår at redde sine artsfæller ved brug af sin udholdenhed og flyvefærdige kampteknikker. Du skal blandt andet hoppe fra tag til tag, glide langs væggene og snige dig op på modstanderne, og formår du at samle alle gulerødder i banerne belønnes du også for det.

Kan du mon redde alle kaninerne?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.


 • Vundet af: @-boy
 • Coins: 6
WHAT!!!! Havde jeg ikke lige regnet med, det gjorde lige min dag bedre
Det ski nice, bliver næsten nødtil at købe mig en 3DS XL bare fordi det er Rabbits @-boy

Cube Tactics til 3DS

Cube Tactics til 3DS

Cube Tactics er sjovt nok, som navnet antyder det, et strategisk og taktisk krigsspil med kuber. I rollen som Sir Knight er det din opgave at forsvare kubernes land mod de frygtindgydende fjender der hærger det. Spillet byder på mere end 25 single player quests, og gennem indtjening af medaljer får du lov at forbedre din hær. Der er selvfølgelig en lang række forskellige enheder og kuber i spillet, og hver især tilbyder de noget unikt. Skulle computermodstandere i single player-delen ikke yde nok modstand kan du også kaste dig over online-delen med op til tre modstandere.

Hvad bliver din strategi, og kan du mon klare alle baner?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.


Hold da op, hvor heldigt! Dette gjorde bare lige en dag ekstra god. Glæder mig til at prøve spillet! The ultimate beast

Cubit the Hardcore Platformer Robot til 3DS

Cubit the Hardcore Platformer Robot til 3DS

Cubit the Hardcore Platformer Robot er et svært men hyggeligt lille platformspil med flere forskellige ruter at tage i dets 6 baner. Cubit løber derudaf af sig selv, så alt du som spiller skal gøre er at hoppe og dobbelt hoppe fra platform til platform og undgå dødsfælderne på din vej. Det lyder måske simpelt, men du kommer helt sikkert til at miste flere liv end du regner med, og det gælder om at have hukommelsen i orden.

Formår du mon at klare alle baner og åbne op for de hemmelige karakterer?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.


 • Vundet af: @-boy
 • Coins: 28
Havde ikke lige regnet med at vinde, men øj hvor fedt glæder mig til at få spillet, elsker den slags platformer spil @-boy

Professor Layton vs. Phoenix Wright: Ace Attorney til 3DS

Professor Layton vs. Phoenix Wright: Ace Attorney til 3DS

Da den mystiske Espella forfølges gennem London af en mærkværdig kraft, søger hun desperat hjælp hos den legendariske gådeknuser professor Layton og hans assistent Luke Triton, men inden duoen når at løse mysteriet, er Espella pludselig kidnappet. Under deres forsøg på at finde hende støder Layton og Luke på en mærkelig bog og bliver transporteret til den besynderlige middelalderby Labyrinthia. Det samme gør Phoenix Wright og åndemedium-i-træning Maya Fey efter at have fundet bogen, og da Phoenix opdager, at Espella er anklaget for at være en heks og skal for en domstol, beslutter han sig for at forsvare hende. Mens Phoenix lærer stedets bizarre love at kende, begiver Layton sig ud for at løse Labyrinthias mysterier.

Kan de to mestre på hvert sit felt mon samarbejde længe nok til at finde sandheden?

Vinderen modtager spillet med posten senest 30 dage efter konkurrencens afslutning?


Whaaat? Det betalte sig åbenbart at spare op! Smiley Smiley Togetic12

Kung Fu Rabbit til 3DS

Kung Fu Rabbit til 3DS

Kung Fu Rabbit er et platformspil med 80 baner og masser at se til. Fremtiden ser sort ud for kaninerne i templet, for en universel ondskab har slået til og kidnappet dem alle – med undtagelse af én undsluppen kanin selvfølgelig. Det er din rolle at sørge for at denne kanin formår at redde sine artsfæller ved brug af sin udholdenhed og flyvefærdige kampteknikker. Du skal blandt andet hoppe fra tag til tag, glide langs væggene og snige dig op på modstanderne, og formår du at samle alle gulerødder i banerne belønnes du også for det.

Kan du mon redde alle kaninerne?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop


HOLD OP!!! TUSINDE TAK!! Jeg var slet ikke klar til det. Mange tak igen. BamBamthePyro

Yoshi’s New Island til 3DS

Yoshi’s New Island til 3DS

Yoshi’s New Island er det første spil i serien siden 2006 og i denne udgivelse vender Yoshis gode gamle Flutter Jump, Ground Pound og ægkastning tilbage i selskab med nye evner og udfordringer, som gør god brug af Nintendo 3DS-systemets funktioner. Du kan eksempelvis bruge særlige æg til at smadre blokke og rør, der afslører hemmeligheder såsom mønter og skjulte nøgler. Jo flere ting, du smadrer, jo højere går Mega-Egg-måleren, hvilket giver dig ekstra liv undervejs.

Kan du navigere Yoshi og baby-Mario sikkert gennem spillets 6 verdener og redde baby-Luigi?

Vinderen modtager spillet med posten senest 30 dage efter konkurrencens afslutning.


 • Vundet af: KJ85
 • Coins: 450
Lykken ser ud til at tilsmile mig for tiden - så skal der flutter jumpes Smiley KJ85

AiRace Speed til 3DS

AiRace Speed til 3DS

AiRace Speed er det tredje spil i rækken af futuristiske racerspil fra QubicGames. Som pilot skal du navigere kraftfulde jets på 18 adrenalinfyldte baner i jagten på de bedste tider, og i et hæsblæsende tempo er det såmænd ikke lige til i baner med snævre tunneller, spektakulære haller med forhindringer og skjulte genveje. Der er hele 5 fartøjer at mestre i kampen om særlige achievements og som om det ikke var nok er såmænd også online leaderboards.

Har du hvad der skal til for at kontrollere et højhastighedsfartøj og slå de bedste tider?

Vinderen modtager spillet med som downloadkode til Nintendo eShop.


Nice Smiley så skal der dælme kører race Smiley mange tak Rasmus A

Donkey Kong Country: Tropical Freeze til Wii U

Donkey Kong Country: Tropical Freeze til Wii U

Donkey Kong er tilbage i nok et eventyr – denne gang på Wii U og med hele tre partnere i form af Diddy Kong, Dixie Kong og Cranky Kong. I spillet invaderes Donkey Kongs ø af nye iskolde fjender, der ankommer på langskibe fra nord, og med hjælp fra et magisk horn forvandler de det tropiske paradis til en frossen fæstning. Som om det ikke er nok, fejes Donkey Kong og co. langt bort af den arktiske cyklon, og skal sammen på en episk rejse, der spænder over seks øer med hver sit tema, for at generobre deres bananlager og optø Donkey Kong Island!

Kan du mon kæmpe dig hele vejen til enden i dette pragteksemplar af en platformer?

Vinderen modtager spillet med posten højst 30 dage efter konkurrencens afslutning.


 • Vundet af: Bo130
 • Coins: 480
Genialt, DKCR var rigtig godt, glæder mig til mere! Musikken er så vild Smiley Bo130

Banana Bliss: Jungle Puzzles til 3DS

Banana Bliss: Jungle Puzzles til 3DS

Banana Bliss: Jungle Puzzles er et puzzle-adventure med aben Morris i hovedrollen. På sin vej gennem junglen på Paradise Island skal Morris samle hjerter til sin kæreste, Molly, men farerne lurer undervejs, så han skal passe på de giftige snegle og andre farlige dyr, der prøver at komme i vejen. Foruden de mange ordinære baner kan adskillige bonusbaner tilgås, hvis Morris formår, at finde de skjulte bananer i banerne også, og med mere end 300 baner fordelt på 7 verdener er der ingen tid til monkey-business.

Det bliver ikke i tide til årets Valentine’s dag, men formår du mon at samle alle hjerter til Molly?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.


Ej hvor fedt mange tak kevin rostrup

Mario Party: Island Tour til 3DS

Mario Party: Island Tour til 3DS

Et helt nyt spil i Mario Party-serien – denne gang til 3DS. Spillet indeholder syv helt nye baner, 80 vanedannende mini-spil og et bredt udvalg af sjove funktioner til stor fornøjelse for alle spillere. Multiplayer kan nemt spilles af i alt fire spillere med hver sin Nintendo 3DS med bare et enkelt eksemplar af spillet, så det er bare med at få samlet nogle venner og få festen startet på ny.

Kan du mon slå dine venner, eller bliver det dem der ydmyger dig i dette sjove party-spil?

Vinderen modtager spillet i brev med posten senest 30 dage efter udtrækningen.


 • Vundet af: KJ85
 • Coins: 350
Ok så! Det glæder jeg mig til at prøve at spille med venner og familie Smiley KJ85

Bird Mania Christmas 3D til 3DS

Bird Mania Christmas 3D til 3DS

Bird Mania Christmas 3D er et ganske simpelt spil udgivet på Nintendo eShop, hvor man som spiller skal navigere fuglen Mojo gennem vinterlandskaber og de varmere himmelstrøg i Afrika. På ture gælder det om at opnå så mange point som muligt ved at samle stjerner og julekugler, men vil man have mange point skal der også opbygges en solid multiplier ved at eliminere modflyvende fugle – og flyver man ind i et træ, en busk eller glemmer at sætte turboen på når man støder ind i de modflyvende fugle, så dør man.

Hvor mange point kan du mon få, og hvor højt mon det bringer dig på spillets online leaderboard?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.


Oh my Goooood, det ÉR jul lige til påske! Smiley Michael

Bravely Default til 3DS

Bravely Default til 3DS

Bravely Default er et enestående og innovativt rollespil kun til Nintendo 3DS, hvor du som Agnès Oblige og hendes følgesvende rejser gennem Luxendarc for at vække krystallerne. Du vil møde hemmelighedsfulde allierede og frygtindgydende fjender fra alle dele af verden, og du skal besejre dine modstandere i ukomplicerede turbaserede kampe. De nye systemer, Brave og Default samt Bravely Second indbyder til endnu mere strategitænkning; du kan nemlig afbryde rytmen i de traditionelle turbaserede kampe ved i et træk at angribe flere gange - eller endda stoppe tiden.

Tag udfordringen op, og se om du formår at bringe lyset tilbage til Luxendarc.

Vinderen modtager spillet i brev med posten.


Wauw! Helt fantastisk! Skal vist lige forbi Bilka og have mig en 3DS .. Igen.. Igen! O-train

RUSH til Wii U

RUSH til Wii U

RUSH blev også i sin tid udgivet til Wii, men nu er Two Tribes puzzle-spil med de mange farverige firkanter tilbage på Wii U. Målet er simpelt – dine kuber skal guides til det rette mål – men vejen dertil er ikke altid lige at gennemskue ved første øjekast, og hovedet må derfor lægges i blød. Med mere end 70 baner bør der i hvert fald være nok at give sig til.

Spil direkte på Wii U GamePad med de nye touch-controls, og se om du kan mestre samtlige baner.

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.


Så vandt man lige RUSH. Det bliver spændende at se hvad det er Smiley
SuperMikkel

Scribblenauts Unlimited til 3DS

Scribblenauts Unlimited til 3DS

Efter to succesfulde udgivelser til Nintendo DS er Maxwell og Scribblenauts nu klar til at indtage 3DS’en. Tag skridtet ud i en stor og åben verden og løs hundredevis af finurlige udfordringer ved at bruge alt, hvad du kan finde på. Hvis du skal klatre op i et træ, så skriver du bare "ladder" på touch-skærmen og vupti, så dukker der en stige op for øjnene af dig. Er du mere eventyrlysten, vil du måske hellere bruge et reb, en jetpack eller en hvilken som helst anden opfindsom løsning, som falder dig ind!

Sæt fantasien i gang og se hvilke finurlige løsninger du kan komme op med når Maxwells bliver sat på prøve i Scribblenauts-universet.

Vinderen modtager spillet i brev med posten.


 • Vundet af: JOEP
 • Coins: 3
Uuuuh! Og så endda på min mors fødselsdag! JOEP

RUSH til Wii U

RUSH til Wii U

RUSH blev også i sin tid udgivet til Wii, men nu er Two Tribes puzzle-spil med de mange farverige firkanter tilbage på Wii U. Målet er simpelt – dine kuber skal guides til det rette mål – men vejen dertil er ikke altid lige at gennemskue ved første øjekast, og hovedet må derfor lægges i blød. Med mere end 70 baner bør der i hvert fald være nok at give sig til.

Spil direkte på Wii U GamePad med de nye touch-controls, og se om du kan mestre samtlige baner.

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.


 • Vundet af: KJ85
 • Coins: 35
Sådan! Jeg er helt vild med puzzles og Two Tribes har virkelig lavet nogle gode af slagsen, så det glæder jeg mig til at prøve Smiley KJ85

Super Mario 3D World til Wii U + nøglering

Super Mario 3D World til Wii U + nøglering

I det nyeste spil i Mario-serien er det for en gangs skyld er Peach ikke blevet kidnappet af Bowser, men i stedet raserer Bowser i Sprixie Kingdom, hvor han har kidnappet flere royale medlemmer af befolkningen. Det kan Mario selvfølgelig ikke lade gå ubemærket hen, så sammen med Luigi, Peach og Toad tager de på eventyr i det naboliggende kongerige, hvor de må kæmpe sig vej gennem adskillige baner og verdener for at redde Sprixie’erne – blandt andet med brug af helt nye power-ups, som kattedragten og klonings-bærrene.

Stands den onde Bowser alene eller med hjælp fra op til tre venner, red Sprixie’erne og genopret fred og harmoni i det farverige kongerige.

Vinderen modtager spil og nøglering i brev med posten.


YES! Smiley Jeg håbede virkeligt at vinde den her præmie! Hvor er jeg lykkelig! Smiley Mike JezZ

EDGE til Wii U

EDGE til Wii U

Two Tribes-klassikeren udgives for første gang på en Nintendo-konsol efter mange års tilgængelighed på andre platforme. Der er tale om en retro platformer, hvor den grafiske stil er utrolig simpel, men gameplay’et utroligt varierende med kasser i bevægelse, platforme der falder ned når du ruller over dem, felter der skrumper dig ned til kvart størrelse og meget mere.

Flyt kuben fra ende til anden i mere end 100 baner med masser af udfordring.

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop


 • Vundet af: anthi
 • Coins: 3
Feeedt! Det ser sjovt ud, så jeg glæder mig til at få prøvet det Smiley anthi

RUSH til Wii U

RUSH til Wii U

RUSH blev også i sin tid udgivet til Wii, men nu er Two Tribes puzzle-spil med de mange farverige firkanter tilbage på Wii U. Målet er simpelt – dine kuber skal guides til det rette mål – men vejen dertil er ikke altid lige at gennemskue ved første øjekast, og hovedet må derfor lægges i blød. Med mere end 70 baner bør der i hvert fald være nok at give sig til.

Spil direkte på Wii U GamePad med de nye touch-controls, og se om du kan mestre samtlige baner.

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.


 • Vundet af: Bota
 • Coins: 1
Første gang jeg har vundet noget Smiley Bliver fedt at prøve! Bota

The Legend of Zelda: A Link Between Worlds til 3DS

The Legend of Zelda: A Link Between Worlds til 3DS

Det seneste spil i The Legend of Zelda-serien, der som bekendt er en direkte opfølger til SNES-klassikeren A Link to the Past fra 1991. Du kan altså forvente et gensyn med spilverdenen som du kender den når Link atter en gang begiver sig på opdagelse i et Hyrule med helt nye grotter, gåder og templer, og ikke mindst grafik og gameplay-elementer, der er med til at skabe en helt ny oplevelse.

Stands den onde Yuga, red de syv vismænd og genopret fred og harmoni i kongeriget Hyrule.

Vinderen modtager spillet i brev med posten.


Så blev det min tur til at vinde, og så endda dette fantastiske spilSmiley glæder mig til at modtage det og få prøver endnu et fantastisk zelda eventyrSmiley Mr. Gimmick

EDGE til Wii U

EDGE til Wii U

Two Tribes-klassikeren udgives for første gang på en Nintendo-konsol efter mange års tilgængelighed på andre platforme. Der er tale om en retro platformer, hvor den grafiske stil er utrolig simpel, men gameplay’et utroligt varierende med kasser i bevægelse, platforme der falder ned når du ruller over dem, felter der skrumper dig ned til kvart størrelse og meget mere.

Flyt kuben fra ende til anden i mere end 100 baner med masser af udfordring.

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.


Nu bliver jeg nødt til at købe en Wii U Smiley aidbit

Mario &amp; Sonic at the Sochi 2014 Olympic Winter Games til Wii U

Mario &amp; Sonic at the Sochi 2014 Olympic Winter Games til Wii U

Mario, Sonic og deres venner støtter endnu engang op om den forestående olympiade og har derfor taget turen til Rusland, hvor vinterolympiaden 2014 finder sted i februar måned. Der er først og fremmest tale om et partyspil og på Wii U kan du nyde serien i HD for første gang, så tag kampen op på løjperne, pistene, skibakken, skøjtebanen og mange andre steder, hvis du vil kalde dig olympisk mester.

Spil alene eller med venner og familie i 24 forskellige discipliner of adskillige minispil – alt sammen i kampen om guldet.

Vinderen modtager spillet i brev med posten.


Det er da fantastisk, at prøve at vinde et spil Smiley Jeg glæder mig til at lege med dette, samt at forøge min WiiU samling lidt! Super med denne ekstra julegave, og mange tak for denne mulighed! m1chelsen

EDGE til Wii U

EDGE til Wii U

Two Tribes-klassikeren udgives for første gang på en Nintendo-konsol efter mange års tilgængelighed på andre platforme. Der er tale om en retro platformer, hvor den grafiske stil er utrolig simpel, men gameplay’et utroligt varierende med kasser i bevægelse, platforme der falder ned når du ruller over dem, felter der skrumper dig ned til kvart størrelse og meget mere.

Flyt kuben fra ende til anden i mere end 100 baner med masser af udfordring.

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.


 • Vundet af: KJ85
 • Coins: 35
Yay, det skal helt sikkert blive spændende at prøve Smiley KJ85

Professor Layton and the Azran Legacy til 3DS

Professor Layton and the Azran Legacy til 3DS

Det sidste of afsluttende spil i Professor Layton-serien bringer vore helte jorden rundt i luftskib på jagt efter den urgamle Azran-civilisation. Spillet tager sin begyndelse direkte efter afslutningen af Professor Layton and the Miracle Mask og den første ledetråd bringer Layton og følgesvende til det kolde og snerige Froenborg. Har du spillet nogen af de tidligere spil, ved du allerede, hvilket fantastisk eventyr som venter dig, og du kan forvente flere spændende afsløringer om både Professor Laytons fortid og om fremtidige hændelser.

Læn dig tilbage, nyd historien og løs omkring 150 gåder undervejs foruden de daglige puzzles, der leveres via SpotPass i et helt år.

Vinderen modtager spillet i brev med posten.


 • Vundet af: Navn
 • Coins: 50
Glæder mig til at komme i gang! Navn

Toki Tori til Wii U

Toki Tori til Wii U

Den nyeste version af Two Tribes klassiker, Toki Tori, der oprindeligt blev udgivet til Game Boy Color, men for alvor blev populært, da en moderniseret udgave fandt vej som WiiWare i 2008. Der er tale om en fremragende puzzle platformer og på Wii U kan det nu nydes med Off-Tv Play og muligheden for brug af touch-kontrol frem for den klassiske styring.

Sæt hjernecellerne på prøve og guide Toki Tori igennem mere end 80 baner fordelt på 5 verdener, hvor den lille kylling må redde sine søskende.

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.


 • Vundet af: Navn
 • Coins: 0

Wii Party U (inkl. Wii Remote Plus) til Wii U

Wii Party U (inkl. Wii Remote Plus) til Wii U

Den nyeste rendyrkede party-oplevelse fra Nintendo med mere end 80 forskellige minispil, som du blandt andet kan spille for sig eller som del af et større brætspil. Der er med andre ord lagt op til masser af sjov med familie og venner, og for at sikre, at du har udstyret i orden følger der såmænd også en Wii Remote Plus med til spillet samt en holder til Wii U GamePad, som benyttes under særlige minispil.

Find konkurrencelysten frem og inviter vennerne på besøg – så er i nærmest garanteret en god aften.

Vinderen modtager spillet som brev med posten.


Det var da utroligt Smiley
Må sige jeg er heldig når jeg vinder 2 i streg lige Smiley Thetof91

Toki Tori til Wii U

Toki Tori til Wii U

Den nyeste version af Two Tribes klassiker, Toki Tori, der oprindeligt blev udgivet til Game Boy Color, men for alvor blev populært, da en moderniseret udgave fandt vej som WiiWare i 2008. Der er tale om en fremragende puzzle platformer og på Wii U kan det nu nydes med Off-Tv Play og muligheden for brug af touch-kontrol frem for den klassiske styring.

Sæt hjernecellerne på prøve og guide Toki Tori igennem mere end 80 baner fordelt på 5 verdener, hvor den lille kylling må redde sine søskende.

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.


Det var da utroligt Smiley
Må sige jeg er heldig når jeg vinder 2 i streg lige Smiley Thetof91

Pokémon Y til 3DS + magnetsæt

Pokémon Y til 3DS + magnetsæt

Y-versionen af de helt nye spil i Pokémons hovedserie samt et magnetsæt med figurer fra spillet. Dette tager serien til en helt ny generation af håndholdte spillekonsoller fra Nintendo, og hvad der startede ud på Game Boy i 1996 har med tiden udviklet sig til ikke blot en spillemæssig succes, men byder nu også på en langt mere levende oplevelse.

Udforsk Kalos-regionen, fang Pokémon på din vej og opbyg dig et hold, der kan bringe dig hele vejen til tops i Pokémon-ligaen.

Vinderen modtager spillet samt magnetsæt i brev med posten.


Så kan jeg endelig blive helt klar til pokebank åbner til december Smiley godt man har ferie i tre uger Rasmus A

Crazy Chicken: Director’s Cut 3D til 3DS

Crazy Chicken: Director’s Cut 3D til 3DS

Det nyeste skud på stammen i Crazy Chicken-serien til 3DS. Nogle af jer vil kende den som Moorhuhn, og med mange år på bagen og adskillige udgivelser til PC, DS og nu altså 3DS, er den vanedannende formular ikke til at tage fejl af. Denne gang foregår det hele på et filmset med referencer til adskillige populære film.

Skyd en masse høns og rekvisitter, og find frem til, hvordan du opnår den højest mulige score i spillets forskellige baner. Men husk, at din ammunition er begrænset.

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.


Jeg håber, at spillet er lige så crazy, som det giver udtryk for. Hvis det er, kan det ikke undgå at blive en succes herhjemme! ThePatrickBay

Sonic Lost World (Deadly Six Edition) til Wii U

Sonic Lost World (Deadly Six Edition) til Wii U

Den oplagsbegrænsede Deadly Six-version af det nye Nintendo-eksklusive Sonic-spil til Wii U. For første gang er Sonic at finde på en Nintendo-konsol i HD, og i dette nye eventyr må han sammen med Dr. Eggman bekæmpe en helt ny trussel bestående af seks ondskabsfulde væsener.

Udnyt Sonics varemærke, farten, samt nye og gamle colour powers på din vej gennem banerne og bekæmp hver af de seks onde monstre i fantasifulde boss-kampe.

Vinderen modtager spillet i brev med posten.


Damn, Nu bliver jeg jo nød til at købe en wii U Smiley Har et stort hjerte for SEGA, så dejligt at vinde dette spil!! TAK! ChronoSousa

Pokémon X til 3DS + magnetsæt

Pokémon X til 3DS + magnetsæt

X-versionen af de helt nye spil i Pokémons hovedserie samt et magnetsæt med figurer fra spillet. Dette tager serien til en helt ny generation af håndholdte spillekonsoller fra Nintendo, og hvad der startede ud på Game Boy i 1996 har med tiden udviklet sig til ikke blot en spillemæssig succes, men byder nu også på en langt mere levende oplevelse.

Udforsk Kalos-regionen, fang Pokémon på din vej og opbyg dig et hold, der kan bringe dig hele vejen til tops i Pokémon-ligaen.

Vinderen modtager spillet samt magnetsæt i brev med posten.


Bliver rigtig fedt at komme med på den populære Pokémon-vogn, som jeg tidligere har forsøgt mig med uden at blive grebet. Men den nyeste version her, har jeg virkelig været interesseret i, og tror det bliver rigtig godt! Fawful

The Legend of Zelda: The Wind Waker HD (Limited Edition) til Wii U

The Legend of Zelda: The Wind Waker HD (Limited Edition) til Wii U

Speciel samler-udgave af den optimerede genudgivelse af GameCube-klassikeren The Wind Waker fra 2003, hvor vi får første gang fik karakteren vi siden hen er kommet til at kende som Toon Link i hovedrollen i det legendariske Zelda-univers. Siden hen er denne rolle nemlig blevet udforsket yderligere i DS-spillene Phantom Hourglass og Spirit Tracks.

Udforsk øerne på det store hav og kæmp dig vej gennem adskillige dungeons med tilhørende boss fights, som vi kender det fra andre spil i serien, med det ultimative mål at redde Hyrule fra det onde.

Vinderen modtager spillet samt figur i den store æske med posten.


Som kæmpe Zelda-fan er det ganske enkelt AWESOME at vinde dette spil i Limited Edition - og endda kun med 10 mønter! ThePatrickBay

Toki Tori 2+ til Wii U

Toki Tori 2+ til Wii U

Efterfølgeren til puzzle-platformeren Toki Tori, der oprindeligt blev udgivet af hollandske Two Tribes til Game Boy Color i 2001, og senere, i en opdateret udgave, var blandt de mest populære WiiWare-udgivelser.

Udforsk og opdag på egen hånd verdenen omkring Toki Tori ved at fløjte og trampe for at interagere med dine omgivelser og løse en masse puzzles.

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop


Bliver fedt at prøve. Har ikke haft det første. Dejligt med lidt til ferien martin31

Toki Tori 2+ til Wii U

Toki Tori 2+ til Wii U

Efterfølgeren til puzzle-platformeren Toki Tori, der oprindeligt blev udgivet af hollandske Two Tribes til Game Boy Color i 2001, og senere, i en opdateret udgave, var blandt de mest populære WiiWare-udgivelser.

Udforsk og opdag på egen hånd verdenen omkring Toki Tori ved at fløjte og trampe for at interagere med dine omgivelser og løse en masse puzzles.

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop


Fedt! Var glad for 1'eren, så det her bliver goooooood! Michael

Vind New Super Luigi U til Wii U

Vind New Super Luigi U til Wii U

Marios bror overtager rampelyset i New Super Luigi U! Standalone-spil, New Super Luigi U indeholder mere end 80 nye baner kun for Luigi.

Du får alternative versioner af alle de oprindelige baner i spillet, og kan frit skifte mellem New Super Luigi U- og New Super Mario Bros U-baner.

Vinderen modtager det fysiske eksemplar af spillet.


Dette var jo helt fantastisk, jeg har ikke Wii U enda, men nå kjøper jeg med en gang Smiley Kelger

Giana Sisters: Twisted Dreams til Wii U

Giana Sisters: Twisted Dreams til Wii U

Efterfølgeren til Commodore 64 titlen The Great Giana Sisters fra 80'erne og til Nintendo DS-spillet Giana Sisters DS. Spillet blev finansieret via fan-donationer på Kickstarter.

Maria er bortført i drømmeverdenen, hvor en kæmpe drage holder hende fanget. Det er nu op til hendes søster, Giana at gå ind i drømmeverdenen og redde hende.

Vinderen modtager spillet på en download-kode til Nintendo eShop.


god start på Mandag morgen og hoppe en tur på N-club og så finde ud af man jeg vundet dette spil mega fedt Smiley Dennis Høj-Suhr

The Wonderful 101 til Wii U

The Wonderful 101 til Wii U

Jorden er under angreb og bliver invaderet af gigantiske rumvæsen, og det eneste som kan stoppe dem er en usandsynlig, men mægtig gruppe helte med specielle evner.

Spillet er nyt, og vinderen modtager det i fysisk eksemplar.


 • Vundet af: KJ85
 • Coins: 455
Hvor fedt!! Skal helt sikkert nok blive sjovt at spille igennem når jeg bliver færdig med Dream Team Bros. Smiley KJ85

Spin the Bottle: Bumpie's Party til Wii U

Spin the Bottle: Bumpie's Party til Wii U

Wii U's svar på festlegen 'flaskehalsen peger på'.

Spillet modtages på en download-kode om fredagen, så vinderen er klar til festleg hele weekenden. Kræver Wii U.


Uuuuh jeg vandt for en gangs skyld Smiley Så skal der leges virtuelt flaskehalsen peger på. Med mig selv!!!! chessr

Pikmin 3 til Wii U

Pikmin 3 til Wii U

Olimar vender tilbage i Pikmin 3, som er den næste del af den kritikerroste Pikmin-serie, som blander strategi og action.

Spillet er nyt, og vinderen modtager det i fysisk eksemplar.


Fuck hvor sejt! Er så glad Smiley Har aldrig spillet Pikmin serien og har ikke lige haft pengene til det her, så det er jo fantastisk! O-train

Spin the Bottle: Bumpie's Party til Wii U

Spin the Bottle: Bumpie's Party til Wii U

Wii U's svar på festlegen 'flaskehalsen peger på'.

Spillet modtages på en download-kode om fredagen, så vinderen er klar til festleg hele weekenden. Kræver Wii U.


Fantastisk! Så er der ekstra underholdning, når jeg gutterne og gutinderne er på besøg! ThePatrickBay

Spin the Bottle: Bumpie's Party til Wii U

Spin the Bottle: Bumpie's Party til Wii U

Wii U's svar på festlegen 'flaskehalsen peger på'.

Spillet modtages på en download-kode om fredagen, så vinderen er klar til festleg hele weekenden. Kræver Wii U.


 • Vundet af: KJ85
 • Coins: 75
Yay - så skal der festes Smiley KJ85

Mario &amp; Luigi: Dream Team Bros til 3DS

Mario &amp; Luigi: Dream Team Bros til 3DS

Luigis drømme sætter scenen for Mario & Luigi: Dream Team Bros.

Spillet er nyt, og fysisk eksemplar.


 • Vundet af: KJ85
 • Coins: 700
For fedt! Jeg glæder mig virkelig til at prøve det her Smiley KJ85

Game &amp; Wario til Wii U

Game &amp; Wario til Wii U

Spillet gør brug af Wii U GamePad og tv-skærmen på innovative og spændende måder, så du inviteres på en Wario-oplevelse, man ikke har set lige og som vil lokke dig til at spille igen og igen!

Spilet er nyt.

Værdi: 349 kr.


 • Vundet af: Bo130
 • Coins: 79
WarioWare er en af mine yndlingsserier introduceret på det seneste. Jeg håber dette lever op til seriens omdømme! Bo130

Animal Crossing

Animal Crossing

Animal Crossing: New Leaf bliver nu så indbydende, at du får lyst til at hoppe ind i spillet!

Spillet er nyt.

Værdi: 349 kr.


Super fedt! Har virkelig set frem til at prøve det, og nu får jeg endelig chancen! Smiley Shajita

Groove Heaven til Nintendo 3DS

Groove Heaven til Nintendo 3DS

Test dine rytmiske evner. En ny udfordrende musisk puzzler.

Værdi: 35 kr.


 • Vundet af: KJ85
 • Coins: 98
Nå, så kunne jeg vinde igen - må hellere se om det lever op til sin anmeldelse Smiley KJ85

Donkey Kong Country Returns 3D til Nintendo 3DS

Donkey Kong Country Returns 3D til Nintendo 3DS

Nintendos abeduo vender tilbage i Donkey Kong Country Returns 3D.

Spillet er nyt.

Værdi: 349 kr.


JA!! Jeg kan slet ikke... Wow! Jeg er så heldig. BamBamthePyro

Pokémon Mystery Dungeon Gates To Infinity til Nintendo 3DS

Pokémon Mystery Dungeon Gates To Infinity til Nintendo 3DS

Oplev den populære Pokémon Mystery Dungeon-serie i levende og farverig 3D for allerførste gang på Nintendo 3DS og Nintendo 3DS XL.

Spillet er nyt, emballagen er brudt og spillet afprøvet.

Værdi: 349 kr.


Damn så vandt jeg endelig noget! Smiley
Første mystery dungeon jeg kommer til at prøve :3 stelzig

Mirigama Gmc-802

Mirigama Gmc-802

Mirigama Gmc-802 Pong maskine auktioneret af Nes Bozz. Så bliver du klar til en klassisk omgang PONG!

Benytter 6 stk c batterier, medfølger ikke. Kan også benyttes med 9v forsyning, kan bestilles fra Nes Bozz hvis man vil undgå batterier.

Værdi: 750 kr


Fedt! En ny perle til min retro samling Smiley Har altid ville eje en pong maskine Smiley Grauling

Gavekort til Nes Bozz

Gavekort til Nes Bozz

Værdi: 100 kr


fedt, super glad for at have vundet dette gavekort Smiley
gad vide hvad det skal bruges på Dennis Høj-Suhr

&quot;This Is Why I'm Hot&quot; T-shirt

&quot;This Is Why I'm Hot&quot; T-shirt

Nintendo T-shirt i grå med print.

Vinder får valget imellem tre størrelser: Small, Medium og Large.

Værdi 175 kr


Det var da dejligt. jeg er lige løbet tør for rene T-Shirts, så kan vasken udskydes endnu en dag. Kylar Saissore

&quot;This Is Why I'm Hot&quot; T-shirt

&quot;This Is Why I'm Hot&quot; T-shirt

Nintendo T-shirt i blå med print.

Vinder får valget imellem tre størrelser: Small, Medium og Large.

Værdi 175 kr


Smiley Jeg havde ellers aldrig troet, at jeg ville vinde noget. Smiley Men der kan man jo bare se Smiley Kasper97

Wii U: Nintendos nyeste kommende konsol

Wii U: Nintendos nyeste kommende konsol

Nintendos nyeste hjemmekonsol, Wii U, satser endnu en gang på at revolutionere måden, vi spiller på!

Wii U kan spilles både på dit TV og på Wii U-kontrollen, som har touch-screen, bevægelsessensor, rystefunktion, højtaler, kamera og mikrofon.

Værdi: 2.000 kr.


 • Vundet af: tgmg
 • Coins: 38
awesomeSmiley det havde jeg ikke regnet medSmiley så skal der spillet mario og zombie spilSmiley tgmg

Nintendo 3DS med Super Mario 3D Land

Nintendo 3DS med Super Mario 3D Land

Den nyeste håndholdte konsol fra Nintendo gør spillene levende med ægte 3D uden brug af specialbriller.

Det medfølgende Super Mario 3D Land er en 3D-udvikling af de klassiske 2D Mario-platformspil.

Værdi: 1.600 kr.


Nu bød jeg godt nok også en del Coins, men superfedt at vinde Smiley Go Super Mario Smiley! Lukas Skywalker

Wario Land 3 til Game Boy Color (samt til GBA og DS)

Wario Land 3 til Game Boy Color (samt til GBA og DS)

Så er der retro! I det her fede spil skal du befri en mystisk skikkelse, der er fanget inde i en musik-boks.

Værdi: 75 kr. (brugt)


Wario Land fik jeg aldrig spillet, så nu er chancen der endelig Smiley Zøvnig

Pakke med 100 Coins

Pakke med 100 Coins

En virtuel pakke fyldt med 100 Coins, så du har større chancer for at vinde flere auktioner.

Husk at én budt Coins er lig med én vinderchance. Jo flere Coins du byder på en auktion, jo større chancer har du for at vinde den auktionerede ting.

Værdi: Uvurderlig


Så for pokker, den havde jeg ikke set komme. Fantastisk! Statustekst

Pokémon-kapsel: Giratina Edition Gacha Box

Pokémon-kapsel: Giratina Edition Gacha Box

Du skal fange dem!

Kapslen indeholder en komplet evolution af en af verdens fedeste Pokémon-figurer.

Værdi: 20 kr.


 • Vundet af: 0
 • Coins: 50
What what ! Nu mangler jeg bare like 700 af disse, så har jeg caught 'em all! 0

Super Smah Bros. Brawl vægur

Super Smah Bros. Brawl vægur

Er klokken Mario, kvart i Link eller halv Pikachu?

Nu kan du få det her sjældne ur på din egen væg!

Værdi: Uvurderlig (ny)


Wuhu, jeg vandt! Da jeg så dette ur, MÅTTE jeg bare eje det. Har budt alle mine mønter, og åbenbart var gamle Ole et lykketal Smiley LinkTheWindWaker

SteelSeries Siberia Mikrofon

SteelSeries Siberia Mikrofon

Professionel mikrofon til gaming og VOIP fra Steel

Værdi: 100 kr.


Awesome! Har også gået og leget med tanken om at lave noget livestream engang. Så det kan være det bliver til noget nu. Smiley Togbis

Trivial Pursuit til Wii

Trivial Pursuit til Wii

Den digitale udgave af Trivial Pursuit til Wii. Se hvem af dig og dine venner, der kan svare rigtigt på flest spørgsmål.

Skal der være fest, så lad der være fest!

Værdi: 100 kr.


 • Vundet af: Bo130
 • Coins: 100
WOO! Så skal min viden sættes på spil (ba-dam-tisch!) Smiley Bo130

Pokémon Laser Cut CD Wallet til 24 CD/DVD'er

Pokémon Laser Cut CD Wallet til 24 CD/DVD'er

Denne sjældne frækkert med Pikachu har plads til op til 24 CD'er eller DVD'er.

Du skal fange dem - dine CD'er og DVD'er!

Værdi: 50 kr.


Fedest! Så kommer spildiskene lige til at være en del nemmere at få fat på - og med Pikachu på forsiden, så kan det umuligt gå galt! BecelClaes

Steel Series Siberia V2

Steel Series Siberia V2

Høj lydkvalitet for både headset og den indbyggede mikrofon. Super behagelige at have på.

Værdi: 500 kr.


 • Vundet af: AND
 • Coins: 140
Fedt, jeg stod netop og manglede sådan en dimmer Smiley AND

Pokémon-kapsel: Diamond Pearl Dialga Edition Gacha Box

Pokémon-kapsel: Diamond Pearl Dialga Edition Gacha Box

Du skal fange dem!

Kapslen indeholder en komplet evolution af en af verdens fedeste Pokémon-figurer.

Værdi: 20 kr.


Sådan. Så vandt jeg endelig. Og så en pokemon. Den har jeg næsten altid ønsket mig Smiley Jaksen

Wii- tilbehør: Mad Catz genopladelig batteripakke til Wii Fit

Wii- tilbehør: Mad Catz genopladelig batteripakke til Wii Fit

Sig farvel til dyre batterier med det her batteripakke, der oplades via Wiiens eller computerens USB-stik. Holder i op til 20 timer.

Værdi: 100 kr.


Første gang jeg vandt! Fedt Ebbebom

SNES-spil: Street Fighter Alpha 2

SNES-spil: Street Fighter Alpha 2

Få fingre i det her sjældne kampspil til Super Nintendo. Spillet er i PAL-version, uden manual og æske.

Værdi: 200 kr. (brugt)


YaY, for sulan da... YAY! Smiley [8-Bit] MoNkEy

Wii-spil: Nerf N-strike med Blaster-pistol

Wii-spil: Nerf N-strike med Blaster-pistol

Vil du kæmpe på skærmen eller i den virkelige verden?

Valget er op til dig i Nerf N-strike, for spillet kommer med en Blaster-pistol, som både skyder med Wii-remotens laserstråler og bløde pile.

Værdi: 500 kr.


Smiley Nice, jeg siger da mange tak, men jeg aner ikke hvad jeg egentlig har budt på her... Dead-Cheese

Pakke med 100 Coins

Pakke med 100 Coins

En virtuel pakke fyldt med 100 Coins, så du har større chancer for at vinde flere auktioner.

Husk at én budt Coins er lig med én vinderchance. Jo flere Coins du byder på en auktion, jo større chancer har du for at vinde den auktionerede ting.

Værdi: Uvurderlig


Uha! Nu skal der bydes Smiley Dead-Cheese

Nintendo 3DS-spil: Mario Tennis Open

Nintendo 3DS-spil: Mario Tennis Open

Onlinespil, internationale ranking-lister og total kontrol - tiden er kommet til en ny sæson Mario Tennis!

Simpel og lettilgængelig spilkontrol med gyrosensor og touch-screen-kontrol, som giver tennis en helt ny dimension!

Værdi: 400 kr.


 • Vundet af: Esmun
 • Coins: 13
Sweet! Det viser at det ikke er nødvendigt at farme coins for at vinde en præmie. Så brug hellere tiden på at komme med kvalitetsindhold til vores fantastiske side. Glæder mig ret meget til at prøve spillet Smiley Esmun

Wii-spil: Mario Party 9

Wii-spil: Mario Party 9

Nu kan du blive den heldige ejer af det supersjove familiespil til Wii, Mario Party 9! Menuen står på minispil til den helt store guldmedalje!

Værdi: 400 kr.


 • Vundet af: Bo130
 • Coins: 486
Så fik jeg da også lige brugt resten af mine mønter XD Håber spillet er godt! Så skal der festeeees Smiley Bo130

Wii-spil: Pandora's Tower Limited Edition

Wii-spil: Pandora's Tower Limited Edition

Red din ven fra en grusom skæbne i det smukke, mørke og fængende Pandora’s Tower.

Spillet blander elementer fra rollespil med et actionpakket gameplay.

Værdi: 550 kr.


 • Vundet af: Bo130
 • Coins: 150
Jeg har alt for stort backlog til at jeg kan tillade mig at købe nye spil, så derfor vinder jeg dem i stedet! Kan lige så godt bruge mine mønter nu, da jeg hverken har planer om at købe 3DS eller WiiU foreløbig! Smiley Bo130

Filmen Pokémon 4ever: Celebi, Skovens Stemme

Filmen Pokémon 4ever: Celebi, Skovens Stemme

Filmens eventyr begynder for 40 år siden, hvor vores helt Sam møder den unikke Celebi, en lille sød og meget kraftfuld Pokémon.

Men der er en stor udfordring. Celebi bliver jaget af en ond ond Pokémon-jæger, der vil have fat i dens enorme kræfter, og bruge dem til at få kontrol over verden - hele verden!

Værdi: 100 kr.


 • Vundet af: M60dk
 • Coins: 1
Så der skal dælvme poppes popkorn! Alle der vil se med er velkomne! BYOB. M60dk

1.000 Nintendo Points Card til Wii og DSi

1.000 Nintendo Points Card til Wii og DSi

For at downloade spil til Virtual Console og WiiWare kræves der et vist antal 'Nintendo Points' pr. spil.

Nintendo Points er den valuta, der bruges i Wii Shop Channel og Nintendo DSi Shop som betaling, hvor de kaldes Wii Points og DSi Points.

Værdi: 125 kr.


 • Vundet af: AND
 • Coins: 30
Fedt manner! Så skal der hentes lidt Virtual Console-spil, det er helt sikkert!Smiley AND

Nintendo 3DS-spil: One Piece: Unlimited Cruise SP Bundle

Nintendo 3DS-spil: One Piece: Unlimited Cruise SP Bundle

Sæt sejlet efter dette eventyr i høj sø og ægte 3D med One Piece Unlimited Cruise SP, der byder på drama, humor, kamp og overdrevne moves, flot præsenteret i din Nintendo 3DS!

Eksklusiv figur medfølger i den her bundle!

Værdi: 400 kr.


Jeg ved ikke hvad jeg skal sige... Jeg er mega glad Smiley
Glæder mig vildt meget til at spille spillet og få stillet figuren op! Dead-Cheese

Nintendo 3DS-spil: Kid Icarus Uprising

Nintendo 3DS-spil: Kid Icarus Uprising

Kom ud at flyve med Pit i Kid Icarus: Uprising til Nintendo 3DS. Spillet fik bl.a. 40/40 af det populære japanske spilblad Famitsu!

Værdi: 400 kr.


 • Vundet af: KJ85
 • Coins: 264
Nu bliver min lillebror nok rigtig glad for mig Smiley

Og så kan der også spilles multiplayer når vi er sammen Smiley KJ85

100 Coins

100 Coins

Det anbefales at man byder under 100 Coins for disse 100 Coins!

Værdi: Uvurderlig


 • Vundet af: AND
 • Coins: 20
Hehe - fedt, så var det jo godt at jeg huskede at byde mindre end 100 coins for disse 100 coins Smiley AND

NES-konsol med Super Mario Bros./Duck Hunt og Zapper

NES-konsol med Super Mario Bros./Duck Hunt og Zapper

En supersvedig retropakke. Spil de to klassiske spil, Super Mario Bros. og Duck Hunt, på klassikeren over alle klassikere - Nintendo Entertainment System! Der medfølger desuden 2 joypads.

Værdi: 500 kr. (brugt)


Super fedt! Smiley Det kan også godt betale sig at skrive kommentarer og forumindlæg Smiley
Jeg havde ikke en NES før, så nu skal der gang i N-Club's 'Super Retro Challenge'! Smiley Togbis

Nintendo DS-spil: Game & Watch Collection

Nintendo DS-spil: Game & Watch Collection

Det bliver ikke meget mere klassisk end dette. Spil de helt gamle Game & Watch-spil på din Nintendo (3)DS, og (gen)oplev klassikerne!

Værdi: 400 kr.


 • Vundet af: KJ85
 • Coins: 40
Det kan godt betale sig at skrive nyheder på N-club Smiley

Super nice - har aldrig spillet nogle "Game & Watch"-spil, så det skal nok blive sjovt Smiley KJ85

Side: 1234567...35 Vis alle

Glade vindere

Detective Pikachu til 3DS

Den er dælme mægtig. Det havde jeg ikke regnet med :) Retrolasse


Miitopia til 3DS

Wow, det er længe siden, jeg har vundet noget! Glæder mig til at prøve Miitop... ThePatrickBay


Bulb Boy til Switch

Uha, der kan man bare se! Så vinder jeg endelig :D Takker og bukker. RuzPwn


Yo-kai Watch 2: Fleshy Souls til 3DS

Når nu jeg ikke kunne vinde det på fb, så er det sgu da godt man har N-club Rockarina


Project X Zone 2 til 3DS

Fedt at vinde nyt spil. Så må jeg se om jeg kan hitte ud af denne genre:-) Ibsen2


Poochy &amp; Yoshi’s Woolly World til 3DS

Wuhuu! Det er der 3 børn der bliver glade for... at se deres far spille imens... aidbit


Vis alle auktioner

Venner

Liste over dine venner

Du har ingen venner.