Farewell North annonceret...

Lanceringstrailer for Pri...

Aksys Games annoncerer ad...

Prøv Vampire Survivor ga...

N-cast #210: Fuglen(e) sy...

Lanceringstrailer for Kin...

Paper Mario: The Thousand...

Lugii's Mansion 2 HD udgi...

Tre Game Boy-spil med Mar...

Mario-dagen fejres med ny...

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Splatoon 3

Super Mario Bros. Wonder

Nintendo i medierne

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario Run

Spil på vej til Switch

Load spil fra extern hard...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Unavngivet

kasper88
kasper88

22
Offline
Level: 28 (Skeeter)

0
1ups givet

Skrevet 08-08-2011 00:41 - Redigeret 11-05-2012 18:03



stelzig
stelzig

4720
Offline
Level: 24 (Whomp)

0
1ups givet

#1 - Skrevet 08-08-2011 00:53

1) Dr. Mario

2) Jeg synes det var ret dårligt og blev ret ked af mit valg af første gameboy spil. Så fik hurtigt anskaffet mig noget rigtigt mario.

3) Jeg synes bedre om det i dag, men det er stadigvæk ikke et af mine foretrukne spil Smiley


Jonas
Jonas

204
Offline
Level: 15 (Geega)

0
1ups givet

#2 - Skrevet 08-08-2011 01:05

1), I dunno, tror det var Dr. Mario og et eller andet tennis-spil til Gameboy. De sagde mig dog ikke rigtig noget, så jeg gik hurtigt ud og købte et andet (dvs min far købte det til mig Smiley). Det var Super Mario Land, og det var det første Nintendo-spil jeg fik, som ikke var bundlet med konsollen. Jeg kan næsten ikke huske de andre spil, så jeg håber det er i orden, at jeg taler om Super Mario Land i stedet Smiley

2) Jeg kan faktisk ikke helt huske, hvad jeg syntes om spillet, så det har nok ikke gjort et særlig stort indtryk på mig. For mig var Gameboy og Super Mario Land vist bare noget man havde i min klasse. Jeg kan dog huske at jeg syntes, det var sjovt, men enormt svært.

3) Nej. Det blev lagt på hylden for mange år siden. Jeg er faktisk ikke helt sikker på, hvor det er, men et fornuftigt bud ville nok være et eller andet sted i min brors kollegieværelse.

Et andet spil, som jeg husker meget tydeligere og har mange flere gode minder fra, var Pokémon Blue. Det var godt nok et godt spil. Med lidt hjælp fra mine klassekammerater og brormand lykkedes det mig en enkelt gang at fylde Pokédexet ud med 150 Pokémoner. Lidet anede jeg, at jeg manglede Mew... Smiley


Michael
Michael

5316
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#3 - Skrevet 08-08-2011 01:11 - Redigeret 08-08-2011 01:13

Legend of Zelda: Link's Awakening til den gamle kasse af en Game Boy. Det var mit første Game Boy spil, og det holdt mig beskæftiget i mindst et par år. Jeg fattede ikke en dyt af engelsk (jeg var 4, måske lige fyldt 5).

Jeg har nogle små minder hist og her, men ikke nogle konkrete. Jeg husker bare, at jeg havde det dødskægt, på trods af at jeg højst sandsynligt intet har fattet. Jeg har aldrig smidt et spil fra mig, fordi det var for svært, og det tror jeg egentlig allerede stammer fra dengang, hvor jeg bare blev ved med at gå rundt og opdage nye ting. Jeg gennemførte det i øvrigt, i følge min bror.

Jeg har ikke spillet det siden, mest af alt fordi jeg ikke vil ødelægge de gode minder derfra. Jeg tvivler på at det ældes særligt godt, og så undlader jeg egentlig helst bare at tage chancen.


Hassus
Hassus

0
Offline
Level: 22 (Ice Keese)

0
1ups givet

#4 - Skrevet 08-08-2011 01:11

1) Super Mario Land

2) Musikken hænger ved og banernes temaer har jeg heller ikke glemt. Noget jeg særligt husker ved Super Mario Land er alle spillets hemmeligheder som blev delt blandt børnene henne i Fritteren.

3) Det var det første spil jeg downloadede fra 3DS'ens eShop sammen med Excite Bike 3D. Fik det gennemført 3 gange på et par dage. Det er et af de spil - som Kirby's Dreamland - jeg nu kan blæse igennem på ingen tid mens jeg stresser af Smiley


Eagle
Eagle

3
Offline
Level: 21 (Paragoomba)

0
1ups givet

#5 - Skrevet 08-08-2011 01:13

Skal det første spørgsmål fortolkes som være det spil man først ejede?

Jeg kan ikke huske det, hvad enten det er ejede eller spillede, hvis jeg skal være helt ærlig. Den første konsol jeg havde var en Sega, og tror nok jeg fik en Game Boy et stykke tid senere, men jeg har godt nok svært ved at huske det.


Togbis
Togbis

0
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#6 - Skrevet 08-08-2011 02:53

[i]Wall of text incoming! Dammit, det er jo slet ikke det tråden handler om.
Det var meningen at jeg kun skulle skrive om mit FØRSTE spil! ARRGGHHH! sorry guys[/i]

Det tidligste spil jeg kan huske er Kirby's Dreamland til Gameboy'en ovre i børnehaven. Det var mægtig sjovt. Selvom Kirby ikke kunne stjæle folks kræfter dengang. That støvsuger-lyd.

De havde også Donkey Kong Land. Som jeg også var glad for.

Jeg fik min første konsol til jul, da jeg var fem år gammel. En rød Gameboy med Donkey Kong Land 2, som jeg har fået fortaltm at jeg spillede i uhyrlige mængder.
Faktisk var det et ret dystert spil, nu jeg kigger tilbage på det.
Sort/Hvid grafik og så med pirater og fængsler. Tjek bare musikken!
Derfor kan jeg ikke helt tage Donkey Kong Country Returns seriøst. Til sammenligning er det næsten et Yoshi-spil.

Efter nogle år, uden et eneste ekstra spil, ankom Pokémon bølgen.
Jeg kan huske at én fra fritidshjemmet var så heldig at han havde et Pokémon-spil. Spurgte man pænt kunne man få lov at grinde hans pigeotto, så den kunne komme op i level. Men man måtte kun bruge Quick Attack.
Nok det meste kedelige arbejde nogensinde. Men jeg var fortryllet af hele filosofien bag spillet og blev ved nonetheless.

Endeligt fik jeg selv Pokémon Blue. Nu havde Pokémon bølgen virkeligt taget fat. I frikvartererne sad folk op til otte personer glemt ind i legehusene med hvert deres Pokémon spil. Det var lige meget hvem man var; havde man et Pokémon spil i sin Gameboy var man en del af gruppen. Dengang var gaming sejt
Gad vide om ungerne samledes sådan i dag med deres DS'er?

Nå ja, så var der også Nintendo 64'en, den fik jeg også på et tidspunkt, kan dog ikke huske hvornår.
Men det første fritidshjemmet jeg tog hen til efter skole havde en Nintendo 64, hvor folk samledes omkring.
Institutionen havde to spil: Super Mario 64 og Mario Party 64.
Heraf var Mario Party klart det mest populære, da det gav mullighed for at hele fire spillere kunne game sammen, mens de andre børn måtte se misundeligt på.

Et par år efter fik jeg så selv en Nintendo 64 med Super Mario 64 og Mario Party. Ja, kreativ var jeg ikke i mit spilvalg.
Første gang jeg skulle klare ham bombekongen måtte jeg kalde på min storebror og lade ham klarer den for mig. Det var jo trods alt en kæmpe stor bombemand med et farligt overskæg! Tættere på ordet immersion kommer man ikke.

Jeg fik et par flere spil til konsollerne, men meget videre skete ikke.

Så kom Gamecuben. Jeg fik ikke råd til den lige med det samme men ønskede mig den i lang tid.
Endeligt fik jeg den så til min fødselsdag sammen med Luigi's Mansion og Super Smash Bros. melee , hvilket nok var de to mest perfekte launch titler for mig. Bare en måned senere købte jeg Sunshine og så endda på udgivelsesdatoen!
Fik også mit første Mario Kart spil: Double Dash. Good times.

GBA'en kom, som jeg købte. Men næsten ingen andre ejede én. Imodsætning til Gameboy'en, som alle havde. Sapphire var et okay spil, men det var ligesom ikke det samme uden fællesskabet.

Derefter kom der en tørke periode. Folks holdning blev nu at spil var barnlige og alt for seje for de meget voksne børn i 5. klasse eller hvornår det nu har været. Mine venner var ikke længere så interesserede i spillene heller.

Efter et par år tænkte jeg tilbage på Soulblade, som jeg havde nydt mange gode kampe gennem ovre hos en ven i sin tid. Gad vide om det nogensinde fik en fortsættelse?
Sørme jo! og en fyr ved navn Nessbozz har det til salg på nettet sammen med en masse andre spil. Jeg prøver da lige at købe et par stykker og se om gaming ikke kunne blive interessant igen.
Sørme jo og så fik jeg også mine venner interesseret igen.

Så opdagede jeg N-Touch. Hvor der var en masse andre gamere, der stadig godt kunne lide spil. Awesome!
Nintendo Revolution bliver garanteret vildt sej, jeg har hørt at den har over 200 GHz processor!

Ehm, så døde N-Touch, hvorefter jeg immigrerede til N-Gamez, som så også døde og nu skriver jeg en smule her på N-Club.
I mellemtiden fik jeg vidst også en PS1,2,3 og P. Samt en forfærdeligt masse gamle Nintendo spil.
Jeg samler ikke på spil, men har spillet en del. Jeg bruger efterhånden også langt mere tid på at læse, snakke og diskuttere spil end jeg bruger på faktisk at spille dem Smiley

Jeg kigger en gang imellem tilbage på SM64 og spiller ofte mario party, melee og double dash, når jeg har venner på besøg.

//en smule off-topic, men whatever.


Jonas
Jonas

204
Offline
Level: 15 (Geega)

0
1ups givet

#7 - Skrevet 08-08-2011 10:45

Tak for historien Smiley


yasw
yasw

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#8 - Skrevet 08-08-2011 11:07

Tetris til GameBoy.

Hold da op hvor man spillede det meget. Særligt musikken har sat sig sine spor. Men jeg spiller stort set aldrig Tetris i dag, og har ingen GameBoy mere.


kasper88
kasper88

22
Offline
Level: 28 (Skeeter)

0
1ups givet

#9 - Skrevet 08-08-2011 11:14

Nu må jeg hellere selv komme med et svar.. og det pinlige er, at jeg faktisk ikke kan huske det.

Jeg kan bare huske, da jeg var 3-4 år gammel, så begyndte mine forældre at leje en NES hos den lokale videoudlejer. Jeg TROR, at det første spil, vi fik med var Super Mario Bros., men jeg kan faktisk ikke huske det. Jeg kan først huske, at der pludselig kom et nyt, nemlig Super Mario Bros. 3, som vi brugte mange timer på. Dengang var vi alle elendige og jeg kan huske udfordringen i bare at komme igennem første bane i SMB3. Jeg kan helt bestemt huske, at hver gang jeg kom hen til der, hvor bladet kommer ud af et spørgsmålstegn, så hopper jeg væk fra det, fordi jeg troede, at det var ondt. Og hver gang man døde, så skulle man vente en hel omgang på, at de andre prøvede. Smiley

Det efterfølgende stykke tid brugte vi på at leje en NES og forskellige spil en gang i mellem i weekenderne, indtil vi mine forældre en dag besluttede sig for at vi skulle have en NES selv. Vi endte med at købe et NES-bundle med det første Turtles spil - ja, det som er sindssygt svært.

Så det første spil jeg prøvede at spille, var Super Mario Bros. (tror jeg)
Det første spil jeg kan huske, jeg spillede var Super Mario Bros. 3.
Og det første spil jeg selv ejede var Teenage Mutant Ninja Turtles til NES.


Kanin
Kanin

641
Offline
Level: 23 (Skree)

0
1ups givet

#10 - Skrevet 08-08-2011 11:36

1) Hvilket spil var dit første Nintendo-spil (behøver ikke at være udviklet af Nintendo, men bare til en Nintendo-konsol)?

Hmm. Min første rigtige Nintendo konsol, var N64eren. Købte den brugt af en klassekammerat sammen med 4 spil. Mario Party, Super Mario 64, Mario Kart 64 og Yoshi Story. De første spil jeg købte til den, var Turok 2: Seed of Evil og Goldeneye 007.
Goldeneye 007 havde jeg spillet tidligere dengang jeg boede i Paris (har været omkring 9-10 år) og det var dette spil der gjorde at jeg der nogle år senere købte N64eren. Intet andet var godt nok, så derfor fik jeg ingen spillekonsol før jeg selv kunne købe den.... Bonus info: Jeg gav 300kr for N64 sammen med de 4 spil. Super deal!

Inden N64 havde jeg faktisk en konsol. Det var ikke en Nintendo konsol, men en billig Kina-kopi der lignede en SNES til forveksling, men havde en lang række NES spil installeret. Heriblandt Mario Bros., Ice Climbers, Tanks og Contra. Contra og Tanks var mine favoritter.

2) Hvilket indtryk gjorde det på dig dengang?
Contra var epic. Husker det som vanvittigt svært. Kom sjældent længere end 4. bane.
Mario bros. sagde mig ikke det store.
Ice Climbers havde jeg også mine gode stunder med, selvom det aldrig rigtig lykkedes mig at gennemføre en bane.
Tanks havde en map editor (Folk der kender mig bedre, ved at jeg _elsker_map editors!), så det fik jeg også mange timer til at gå med.

... Men Goldeneye 007 er det spil jeg husker definerede min efterfølende spil-smag. Goldeneye 007 var spillet der fik mig ind på Nintendo fronten. Perfect Dark var den perfekte efterfølger og Perfect Dark Zero blev hele årsagen til, at jeg i dag ejer en Xbox 360.... PD Zero stinker og er ikke titlen værdig. Men det er en anden historie.
Legend of Zelda: Majora's Mask fik jeg først 1-2 år efter købet af min N64. Pt som jeg sidder og skriver dette, må jeg indse at min personlige top-3 går som følger: 1: Perfect Dark 2: Goldeneye 007 3: Legend of Zelda: Majora's Mask.


3) Spiller du det stadig i dag?
Alle de gamle kopi spil som Contra, Tanks og Ice Climbers mm. har jeg ikke rørt i MANGE år. Tror ikke jeg har rørt det siden jeg fik min N64... Ved ikke hvor konsollen er og om den overhovedet virker.
Ellers må jeg indse at jeg heller ikke spiller Goldeneye 007 længere. Det hænder at der går nostalgi i den engang imellem, hvor jeg finder N64eren frem igen og sætter mine gamle spil i bare for nogle minutter. Her er Goldeneye 007 helt sikkert en af de spil der stadig vækker flest minder. Vender nok aldrig tilbage og gennemføre spillet fra 0-100% igen. Desværre.

Legend of Zelda: Majora's Mask er det eneste af de spil jeg har spillet "seriøst" i disse nye tider. Perfect Dark fik også lidt playtime igen, da det udkom på Xbox Live i HD. Good times!



Dead-Cheese
Dead-Cheese

1967
Offline
Level: 25 (Kokiri)

0
1ups givet

#11 - Skrevet 08-08-2011 12:03

1) Hvilket spil var dit første Nintendo-spil?
Jeg mener rimeligt kraftigt at det var pokemon blå, som jeg fik sammen med min første GBC, i den lilla gennemsigtige farve. Det kan også have været dr. mario eller bugs bunny crazy castle 3, men jeg mener det var pokemon blå. Jeg fik det hele i løbet af min fødselsdag, men jeg kan ikke huske helt hvilken rækkefølge de kom i...
2) Hvilket indtryk gjorde det på dig dengang?
Jeg havde ikke forstået det.
Spillet den gang: Man var i en blå verden hvor man gik rundt i en by. Man kunne snakke vullapyk med andre og nogen ting kunne man også snakke vullapyk med. Min mor fik oversat for mig at man skulle passe på græsset, så jeg gik ikke derud. Man kunne "save" det var meget sjovt.
Spillet senere: Min mor oversatte vullapyk til dansk og sagde at vullapyk var noget kalldet engelsk (hvad end det så var), og jeg gik hende på nærverne med alt hvad folk i spillet sagde. Nogle dage senere fandt jeg ud af at der skette noget hvis man rørte græsset. Man tog en gå tur... Og man måtte få et monster og dræbbe et andet med det, hvorefter man kunne gå igennem græsset og få monseret til at æde rotter og fugle. Siden da blev jeg en nørd, og blev til sidst en meget erfaren Pokemon spiller. Og så forever alone at jeg også 10 år senere fik rød version (egentlig et tilfælde, købte mig en gameboy hvor den var med) for at jeg en eller anden gang kan fange alle 150 pokemoner selv.
3) Spiller du det stadig i dag?
Ja. Jeg er i gang med gennemspilning 123 hvor jeg vil have alle 151, i første forsøg, men pludselig fik jeg gul version og er i et dellema for hvilken jeg vil gennemspille det på...


HGC
HGC

6996
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#12 - Skrevet 08-08-2011 12:34 - Redigeret 08-08-2011 12:34

1) Mit første spil var Skatteplaneten til GBA, som jeg fik sammen med en GameBoy Advance SP til jul, da jeg var omkring de 7-8 år.

Min bror havde en GameBoy Color og en Nintendo 64, og jeg havde selvfølgelig også prøvet alle mine klassekammeraters GameBoys i skolen (Super Mario Advance 2: Super Mario World og Donkey Kong Country var det alle spillede dengang), så jeg havde da en smule erfaring med videospil. Super Mario World fik jeg skam også selv til min fødselsdag et halvt år senere.

2) Det er faktisk et ganske udmærket spil, som jeg har spillet meget, især fordi en af mine venner også havde fået Skatteplaneten. Musikken kunne jeg godt lide, grafikken var ganske pæn og gameplayet blev aldrig for ensartet, synes jeg, da Morph hele tiden fik nye evner. Specielt lyden, der kommer, når man får et ekstra liv eller mange mønter i træk, kan jeg huske Smiley

3) Det er lang, lang tid siden jeg har haft det fremme, men jeg spillede det stadig en hel del efter, at jeg havde klaret alle banerne. Jeg fik faktisk lige lyst til at spille det igen Smiley


Dingler_
Dingler_

21
Offline
Level: 3 (Koopa-Troopa)

0
1ups givet

#13 - Skrevet 08-08-2011 15:17 - Redigeret 08-08-2011 15:33

Good fun at læse folks forskellige historier, især fra den lidt yngre generation - tænk at have et GBA-spil som sit første Nintendo-spil o___O (I'm old as fuck...)

Anyway, mit første Nintendo-spil var Super Mario Bros. til NES!
Jeg fik en NES i julegave da jeg var 5 år gammel og SMB var det eneste spil der fulgte med - det var dog mere end nok til at mindblowe en 5-årig knægt der kun, gennem venner, kendte til Commodore 64 og spil som Bubble Bobble. Grafikken var noget af det vildeste jeg havde set, og husker at jeg drømte i 8-bit i mange, mange dage efterfølgende - best of times! Min far var meget imponeret over at jeg kunne gennemføre verden 1-1 med lukkede øjne efter et par måneder... Sådan går det når man kun har ét spil til sin maskine Smiley

Spillene til NES var rimelig dyre, og vi var ikke ligefrem de rigeste mennesker hjemme hos os, så stortset alle spil jeg har spillet på NES'en var lejede titler fra den lokale kiosk. TMNT, Snake Rattle 'n' Roll, Megaman, StarTropics og naturligvis Chip n' Dale (lillebror co-op madness!) for at nævne et par af de titler der ofte blevet hentet med hjem.

SMB bliver stadig bootet op fra tid til anden på Wii VC'en, men det bliver ofte kun til de første 3-4 verdener før det hele bliver lidt for genkendeligt igen - der skal dog ikke herske nogen tvivl om at SMB er en evergreen for mig, og for millioner andre Smiley

EDIT: Nu jeg tænker over det var StarTropics egentlig et SYGT fedt spil! Til dem der ikke har prøvet det og elsker action-adventure så kan det hentes til VC for en slik! Det spiller egentlig som en blanding af Zelda I og Zelda II, med overworld og dungeons du så skal rydde/finde items i etc. Der er også nogle rigtig sjove og meget udfordrende puzzles til tider.


L3G3ND
L3G3ND

6
Offline
Level: 12 (Fire Keese)

0
1ups givet

#14 - Skrevet 08-08-2011 19:40

Mit første Nintendo-spil var Pokémon Yellow Version, som jeg fik sammen med min Gameboy Color! Mener jeg var 5 eller 6 år, da jeg fik det. Det var og er stadig et fremragende spil, som jeg har brugt mange timer på. Da GBA SP udkom, solgte jeg desværre min elskede lilla GB samt Yellow, så jeg kunne få råd til den nye maskine med Pokemon Ruby. Sidst jeg spillede det var på emulator for omkring et år siden.


Moysen
Moysen

40
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#15 - Skrevet 08-08-2011 21:47

1.) Mine 2 første Nintendo-spil fik jeg til min 5 års fødselsdag. Pokémon Yellow Version og Donkey Kong Country samt en Pocket til at spille dem på <3. Glad var jeg da. Smiley

2.) Stort indtryk har de ikke gjort på mig, da jeg kun var fem og dengang vidste jeg ikke hvad Nintendo var. Kun hvad en gameboy var. Smiley Dog må jeg da havde fået et lille indtryk af det siden jeg idag stadig spiller Gameboy og Nintendo, og ejer en del af deres spil. Smiley

3.) Det er meeeeeget lang tid siden jeg har spillet Donkey Kong Country. Det fanger mig ikke meget mere. Pokémon Yellow blev dog så sent som i vinterferien spillet helt igennem. Jeg gider dog ikke så meget de nye pokémon-spil, da der i mit hoved kun findes 151 rigtige Pokémoner og vidst nok snart 5-600 falske. xD