Farewell North annonceret...

Lanceringstrailer for Pri...

Aksys Games annoncerer ad...

Prøv Vampire Survivor ga...

N-cast #210: Fuglen(e) sy...

Lanceringstrailer for Kin...

Paper Mario: The Thousand...

Lugii's Mansion 2 HD udgi...

Tre Game Boy-spil med Mar...

Mario-dagen fejres med ny...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Splatoon 3

Super Mario Bros. Wonder

Nintendo i medierne

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario Run

Spil på vej til Switch

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Hvorfor henvender Nintendo sig til DIG?

0
0

0
Offline
Level: 23 (Skree)

0
1ups givet

Skrevet 15-01-2012 20:56

Ja, måske lige en lidt underlig titel, men jeg har gået og tænkt på hvorfor Nintendo ligenetop henvender sig til det brede publikum, som det nu gør.

Altså, hvor gammel er du, hvad laver du og hvorfor lige Nintendo - og ikke deres konkurrenter, eller hvorfor også deres konkurrenter Smiley

    Dead-Cheese
    Dead-Cheese

    1967
    Offline
    Level: 25 (Kokiri)

    0
    1ups givet

    #1 - Skrevet 15-01-2012 21:13

    "Altså, hvor gammel er du,"
    Se min profil.

    "hvad laver du"
    Jeg sad på n-club lige nu... Jeg går på handelskole i hverdagen og er i gang med at tage kørekortet.

    "og hvorfor lige Nintendo - og ikke deres konkurrenter, eller hvorfor også deres konkurrenter"
    Ds sagde mig ikke det store. Kun få gode titler. Wii var da meget sjov, men ikke til at side ved i mange timer. Så er jeg gået en del retro, hvor jeg godt kunne lide de gamle maskiner/spil. Gamecube, N64, Snes og Nes, har jeg købt i den rækkefølge. Jeg har haft gode oplevelser på alle maskiner. Men det er retro fealet og de spil jeg godt kunne lide som lokker og ikke nintendo brandet. Jeg har altid haft deres håndholdte maskiner. Gameboy color startede min tid med nintendo, eller nærmere pokemon blå.
    Jeg er mere Sony fanboy. Konsolerne har været bedre i alle givene generationer. Spillene dertil har også tiltalt mig mere, det er målrettet et bredere publikum, måske mindre med deres seneste vita og ps3, men nu føler jeg mig som værende målrettet mere end mange andre og dog.
    Konklusionen er at nintendo brandet ikke siger mig særligt meget. Jeg hamstrer bare spil og konsoller.
    Hvis nogen undrer sig over hvorfor jeg er på nintendo forumet er det fordi at jeg godt kan lide at holde mig lidt opdateret, samt at jeg foretrækker et lille forum, med mindre brugere.


    kasper88
    kasper88

    22
    Offline
    Level: 28 (Skeeter)

    0
    1ups givet

    #2 - Skrevet 17-01-2012 00:40 - Redigeret 17-01-2012 00:44

    Nintendo henvender sig til mig, fordi de laver unikke spil. Det er muligvis en kliche, men i dette tilfælde passer det.

    Men dog. For Nintendo laver kun unikke spil, når de laver klassiske Nintendo-spil. Klassiske Nintendo-spil er spil som Super Mario Bros., The Legend of Zelda, Mario Kart, Super Smash Bros. etc.

    - Der er ingen, der kan lave et spil som Super Mario Bros. Vi ser af og til efterligninger, men de ligner kun, men føles ikke lige sådan. Ingen andre spil har samme intelligente leveldesign og taktile følelse.

    - Der er ingen, der kan lave et spil som Mario Kart. Naughty Dog kunne en gang, men nu laver de film i stedet for. Ingen kan lave samme sjove oplevelse, der kan nydes af alle slags spillere.

    - Der er ingen, der kan lave et Zelda-spil. Hov, vent... det kan Nintendo heller ikke selv mere... Den må vi lige gemme til et New Legend of Zelda udkommer.

    - Der er ingen, der kan lave et Smash-spil, der er let tilgængeligt, men samtidig sjovt at mestre.

    Nintendo henvender sig til mig, når de laver klassiske Nintendo-spil - dvs. spil som de førnævnte, der er unikke. Nintendo henvender sig ikke til mig, når de laver moderne spil som Super Mario Galaxy, The Legend of Zelda: Skyward Sword og Metroid: Other M. For det første fordi, at jeg ikke bryder mig om denne type af spil og for det andet, fordi de ikke er unikke og der derfor findes lignende og bedre alternativer til andre platforme som Xbox 360, PlayStation 3 eller PC.


    Hassus
    Hassus

    0
    Offline
    Level: 22 (Ice Keese)

    0
    1ups givet

    #3 - Skrevet 17-01-2012 01:00 - Redigeret 17-01-2012 01:02

    Det er et rigtig godt spørgsmål.

    Jeg er 22 år og læser psykologi.

    Nintendo er for mig generelt klart at foretrække frem for konkurrenterne - dvs. hvis jeg skal købe én konsol, ender det altid som regel med Nintendo. Det betyder dermed ikke at jeg ikke kan fordrage spil på andre konsoller(Demon's Souls er et eksempel på et spil til PS3 jeg er fuldstændig skudt i), men det betyder at Nintendos spilkatalog for mig rummer flere af de titler jeg er interesseret i og at de ting jeg holder af er mere kondenserede i spillene. Uncharted er en rigtig bemærkelsesværdig spiloplevelse og der er nogle fantastiske momenter indimellem af kontrol og indlevelse, men Mario-spil, Zelda-spil, Metroid-spil, osv. har et helt andet fokus på dét at være i kontrol og udøve spændende ting som spiller. Selvfølgelig er der også ikonerne, Mario, Link, osv., men dette lidt "overfladiske" forhold til Nintendos spil betyder dog mindre og mindre for mig - det er dog rart og overskueligt at kunne sætte et ansigt på de gode spiloplevelser.
    Jeg finder i øvrigt Nintendos standarder betryggende som gamer og konsolejer. 3DS'en blev købt på launch, da jeg vidste med sikkerhed at der ville komme nogle gode spil med tiden. Opretholdelsen og fremhævelsen af disse standarder indenfor spildesign giver mig en tiltro og tryghed til Nintendo jeg føler hver gang jeg støder på deres brand.

    Fra et mere overordnet perspektiv er jeg lidt et legebarn og kan godt lide at fordybe mig i underholdning. Når jeg nu som ung voksen så vidt muligt ønsker at leve et ansvarligt liv er der en stor tryghed i altid at have Nintendo-spil som et slags trofast frirum - som nævnt tidligere har jeg stor tiltro til brandet pga. selskabets standarder og jeg føler med Nintendo at jeg slipper for at spille igennem en masse "fyld" for at komme til de gode spiloplevelser.

    Det var lidt om mig Smiley


    yasw
    yasw

    0
    Offline
    Level: 1 (Goomba)

    0
    1ups givet

    #4 - Skrevet 17-01-2012 10:37

    Er 26 og softwareudvikler

    Ved ikke om Nintendo specielt henvender sig til mig mere end så meget andet. Visse typer spil henvender sig til mig, og det bliver så i praksis på så godt som alle tænkelige typer platforme.

    Skulle jeg sige noget, så må det være at jeg tiltrækkes af ikke-scriptede, ikke-cinematiske spil med arkade-agtigt gameplay (PC-strategispil er nok en undtagelse), hvor Nintendo trods før i tiden har klaret sig bedre. Egentlig sjovt at jeg er nødt til at definere det med "ikke"-prefixer.

    Egentlig spiller jeg mest single-player og sjældent online, men Nintendo har dog klart en force når det gælder lokal multiplayer med familien og Nintendo vinder dermed klart med den sociale side af gaming. Noget stort set alle andre platforme er gået væk fra, hvor hele satsningen går på online.


    Jaksen
    Jaksen

    2
    Offline
    Level: 10 (Bomchu)

    0
    1ups givet

    #5 - Skrevet 17-01-2012 10:39

    Puha, where to begin.

    Jeg er 32 år og arbejder som trafikplanlægger/rådgiver.

    Nintendo har været med mig næsten lige så lang tid som jeg husker, lige fra bib-bib spil i fritidshjemmet til gameboyen i folkeskolen.

    MEN. Nintendo er mere end nostalgi, hvilket er årsagen til, at jeg vender tilbage gang på gang. Grundlæggende har de en evne til at frembringe en begejstring i mig, og spille på værdier som er ganske anderledes end hvad jeg ser andetsteds. Det er positivt, legende og medrivende. Jeg ved ikke rigtigt om jeg kan sige det mere præcist. Nintendo er unikt. Og vedbliver.

    Jeg har ejet samtlige konsoller - og elsket dem (pånær dog virtual boy).


    0
    0

    0
    Offline
    Level: 23 (Skree)

    0
    1ups givet

    #6 - Skrevet 17-01-2012 22:29 - Redigeret 17-01-2012 22:30

    Så er det vel min tur.

    Er 23 år, og står i spidsen for en restaurant.

    Når jeg kommer hjem fra arbejde, træt og ugidelig, så er Nintendos spil ofte lige min kop te. Især deres håndholte, hvor man lige hurtigt kan vende klappen og så er du nærmest allerede igang med Mario Kart eller noget.

    Jeg har haft alle deres maskiner, ligesom Jaksen, pånær Virtual Boy. Med andre ord, har jeg da haft en Nintendo konsol, så langt jeg husker tilbage, og grunden til at jeg spiller på deres konsoller idag (nu Wii), er fordi deres platform spil på denne konsol minder mest om de gamle spil jeg var så glad for. Wiien har jeg brugt meget tid på, på det seneste, og det er takket være deres Virtual Console. Jeg har altid haft den tanke at spillene skal spilles på deres respektive konsoller. Men har fundet ud af, at det er ligeså fint på VC, som det andet Smiley

    Men som sagt, så bruger jeg mere og mere tid i deres håndholdte afdeling. Jeg tror desværre også at Nintendo er færdig med Wii spil. Altså de interessante Smiley Synes det er ærgeligt, at de ikke udgiver Super Mario Bros. 6, men istedet - højst sandsynligt - udgiver det som en Wii U titel, og den vil jeg meget nødig købe. Mest pga. den elendige controller Smiley