Hvad spiller du nu? Hvor er du? Hvad synes du?

N-club > Nintendo generelt > Hvad spiller du nu? Hvor er du? Hvad synes du?

Level 34
614500 XP
Indlæg: 832
#1:  Hassus -
redigeret af O-train d. 27. Sep 2014 22:56


Her kan du dele din oplevelser med det spil, som på nuværende tidspunkt optager alt din opmærksomhed! Del din glæde eller frustration. Søg om svar eller giv et godt råd!

Du bedes:

1) Skrive hvad du spiller nu.
2) Skrive hvor du er i spillet (inkluder gerne spoiler-alerts)
3) Skrive hvad du synes om spillet i givende tidspunkt.


Which best describes your opinion about games
I. Mountain Climbing-beyond the hardships lies accomplishment
II. Hiking-the destination can be reached rather comfortably


Forrige side -1...242243244245246247248 Vis alle


Level 50
5568000 XP
Indlæg: 3942
#3784:  JOEP -

Nu er jeg nået til Chapter 17 og jeg er glad for, at jeg spiller på Casual. Det havde resulteret i adskillige genstart af missioner, hvis jeg skulle have klaret dette uden at miste mine soldater. Selv nu genstarter jeg gerne ind i mellem, hvis jeg kommer forkert fra start i en bane, så det havde kun været værre, hvis mine soldater også kunne dø permanent. Det er et godt tiltag til serien, selvom jeg helt sikkert fandt det mere tilfredsstillende at vinde i Awakening, hvor jeg ikke mistede mine soldater.

Spillet er generelt blevet meget mere tilgængeligt, og det kan jeg egentlig godt lide. Nu skal de bare gøre item-systemet lidt lettere at navigere rundt i, så er jeg egentlig godt tilfreds med, hvordan spillet fungerer. Glæder mig til Switch-versionen.


Level 50
5568000 XP
Indlæg: 3942
#3785:  JOEP -

Udover Fire Emblem (Chapter 20 nu) har jeg også gang i Sonic Mania, og her er jeg egentlig relativt begejstret - bestemt mere end jeg forventede. Men det lider stadig under de ting, der normalt frustrerer mig i Sonic-spil. Det er for tilfældigt. Jeg har tit intet begreb om, hvor jeg skal hen, og jeg får aldrig nogen idé om det, fordi det hele suser forbi mig. Det føles tilfældigt, hvor jeg ender, og derfor bliver det at finde bonusringe og sådan nogle ting ret besværlige, fordi jeg ikke rigtigt kan genskabe mine ruter fra gang til gang.

Lige nu er jeg ved Flying Battery Zone Act 2 (eller hvad det nu hedder), og den er jeg død i flere gange (med game over!), fordi jeg bare har løbet i cirkler uden at ane, hvor jeg skulle ende. Og når jeg endelig er kommet videre, har jeg tilfældigvis ramt ind i noget, der skubber mig udover kanten osv. Det er frustrerende, for det føles ikke som noget, jeg kan gøre så meget ved.

Udover det er det egentlig et ret godt bud på et godt Sonic-spil. Det må jeg give dem, her er nogen, der virkelig ved, hvordan et sådant bør skrues sammen.


Level 50
5568000 XP
Indlæg: 3942
#3786:  JOEP -

Er jeg den eneste, der spiller for tiden? Hehe.

Skal til at starte på Chapter 25 i Fire Emblem Fates: Conquest nu. Det er ved at blive seriøst svært, og jeg er virkelig, virkelig glad for, at jeg spiller med Casual. Ellers havde jeg mistet hele min hær på dette tidspunkt. Det er dog stadig et rigtigt godt spil, som jeg nyder i fulde drag. Er dog også glad nok for, at enden er ved at være nået efter omkring 20 timers spil inkl. hårde genstart af spillet.


Forrige side -1...242243244245246247248 Vis alle


Svar på tråd

Du skal være logget ind på N-club for at kunne deltage i diskussionerne.


Log ind
Bliv gratis medlem
Glemt kodeord?