Hvad spiller du nu? Hvor er du? Hvad synes du?

N-club > Nintendo generelt > Hvad spiller du nu? Hvor er du? Hvad synes du?

Level 34
615000 XP
Indlæg: 832
#1:  Hassus -
redigeret af O-train d. 27. Sep 2014 22:56


Her kan du dele din oplevelser med det spil, som på nuværende tidspunkt optager alt din opmærksomhed! Del din glæde eller frustration. Søg om svar eller giv et godt råd!

Du bedes:

1) Skrive hvad du spiller nu.
2) Skrive hvor du er i spillet (inkluder gerne spoiler-alerts)
3) Skrive hvad du synes om spillet i givende tidspunkt.


Which best describes your opinion about games
I. Mountain Climbing-beyond the hardships lies accomplishment
II. Hiking-the destination can be reached rather comfortably


Forrige side -1...241242243244245246247...255-Næste side Vis alle


Level 30
487000 XP
Indlæg: 108
#3718:  Nemy -

Der skydes med skarpt hva Smiley Heldigvis kan jeg give mig i kast med BotW i morgen, og det skal jeg nok få gennemført Smiley


Level 50
6820500 XP
Indlæg: 4241
#3719:  JOEP -

^Jeg har et åbent sår på albuen, så kan du lige hente lidt salt. Smiley


Level 50
1412000 XP
Indlæg: 1098
#3720:  Rockarina -

Har spillet BotW det meste af dagen igår - og nøøøj hvor er det lækkert! Føler virkelig en kæmpe frihed i gameplayet, og alle de små ting, biller, svampe, frugter man kan finde overalt er bare nice. Jeg elsker at man ikke føler sig presset til at gå fra a til b, at man kan tage det i sit eget tempo og undersøge alt omkring sig. Hvor jeg i tidligere zelda spil har haft en mani med at hakke alt græs jeg gik forbi (fordi det er sjovt!), så blev jeg grebet af at fælde træer igår Smiley
Jeg har indtil nu fundet 4 spirit orb's som jeg udvekslede for en heartcontainer. Så er endnu ikke så langt, men jeg bruger som sagt også meget af min tid på at fjolle rundt xD

New 3ds: 1135-0239-4309 Kastrup
Wii u: Qarina
Switch: 2438-9631-9211


Level 50
1355000 XP
Indlæg: 1547
#3721:  chessr -

Glæder mig til at mit kommer xD

Travis Touchdown - Greatest hero ever.. and dumbest


Level 50
6820500 XP
Indlæg: 4241
#3722:  JOEP -

Så kom jeg igennem City in the Sky i Twilight Princess og er nu klar til deb sidste del af spillet. Mener der er én rigtig dungeon tilbage, inden Hyrule Castle kan indtages. Har spillet i lige over 28 timer. Havde håbet, jeg kunne holde mig under 30, men kom til at gå lidt på opdagelse i Hyrule inden City in the Sky, og det bragte jo lidt timer med sig.

Det er altså nogle gode dungeons her, de er udfordrende uden at være frustrerende.


Level 50
2534000 XP
Indlæg: 2459
#3723:  O-train -

Fik mit platinum trophy i Horizon her i foregårs.

Nu er jeg tilbage på Shovel Knight, som jeg gerne vil gennemføre, men jeg regner med at blive afbrudt af Persona 5, hvis en kode kommer min vej. Skal dog fokusere på eksaminer, så der bliver generelt ikke spillet så meget her efter Horizon.

Mit forhold til Nintendo er kompliceret ;I


Level 50
6820500 XP
Indlæg: 4241
#3724:  JOEP -

Så blev Zant slagtet, og turen går nu til Hyrule Castle med 16 hjerter i arsenalet. Men det bliver nok først i weekenden, at jeg egentlig har tid til det.

Twilight Palace var lidt for let, og Zant gjorde ikke megen modstand. Det er lidt ærgerligt. Nu jeg tænker over det, så har musikken de sidste par templer været meget kedelig, det er lidt ærgerligt.


Level 14
96500 XP
Indlæg: 124
#3725:  martinmartin -

Jeg gennemførte Shin Megami Tensei IV til min 3DS tidligere på ugen, hvilket var en enormt god oplevelse. Historien var spændende og selvom den havde nogle steder, hvor den lige skulle presses lidt mere frem end andre, så blev den ved med at tage én nye steder hen med nye konflikter og oplevelser.

Der var nogle få steder, hvor ens valg blev mere "simple", end resten af spillet, men jeg synes virkelig at spillet formår at sætte spilleren i nogle situationer, hvor at de valg man tager hele tiden bliver taget op til diskussion.

Samtidigt er det rart at spillet mere opererer med gråzoner, kontra den typiske BioWare historie.

Nå, ja. Jeg kan virkelig godt lide kampsystemet. Også selvom det hele tiden er et spørgsmål om at tvære fjenden ud, da ellers skal ens fjender nok udnytte ens egne svagheder. Det gør det ret intenst nogle gange, når en standard fjende lige formår at dræbe hele ens hold, fordi man simpelthen ikke lige tænkte sig om og tog det lige lovlig meget på autopilot.

Det er nok min bedste spiloplevelse på 3DS'en og en af mine bedste oplevelser med et RPG spil.

Jeg hentede så Shin Megami Tensei IV: Apocalypse på posthuset samme dag, som jeg gennemførte IV'eren, så jeg har fint forsat med at spille det.

Udover det andet perspektiv på hovedhistorien, som formår at give en ret stærk følelse af at Apocalypse er en b-side til en større fortælling, er jeg egentligt overrasket, hvor meget bedre det er til at guide spilleren igennem starten, end "hovedspillet" er.

Det føles nærmest mere begynder venligt og på sin vis intuitivt, hvilket virker lidt omvendt, da jeg tror man som spiller går glip af detaljerne i historien, hvis man ikke har spillet IV'eren.

Jeg er lidt skeptisk over for den større fokus på de andre karakterer i spillet. Jeg nødt ret meget, at de mere var arketyper i IV'eren, da det - for mit vedkommende - gav en følelse af at være alene i de valg, som man træffer. Samtidigt synes jeg at manuskriptet virker lidt mere udpenslet, som når en karakter gør et eller andet, så beskrives det også i tekst. Der føler jeg mig lidt fordummet, som spiller, da jeg tænker at dialogen og de ellers fine karakter illustrationer burde kunne bære dette af sig selv.

Apropos BioWare snakken. Så føles det faktisk lidt, som Knights of the Old Republic II i forhold til Knights of the Old Republic I. Hvis det forsætter sådan, så ender jeg jo sikkert med at være større fan af Apocalypse, end IV'eren. Jeg glæder mig til at komme længere i spillet, og så må jeg også få købt Persona spillene til min PSP.


Level 50
2582000 XP
Indlæg: 2437
#3726:  AND -

ANDen har hentet Breath Of the Wild på den gamle WeeeeUuuuu og har nu været gennem de fre første shines. Det spiller super godt, omend jeg synes magneten er klodset at bruge og kameraet er super skidt uden en funktion, hvor det følger link i fikseret placering og afstand.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Mystical Ninja: Starring Goemon Greatest '98
Ibisumaru: "Igimagiocar!!"
Konami Yeah!!


Level 3
4000 XP
Indlæg: 6
#3727:  Mitropen -

Zelda breath of wind på Switch
Kan simpelthen ikke nakke de skide Boars i skoven..rammer dem med en pil og så flygter de..lortedyr!!


Level 50
6820500 XP
Indlæg: 4241
#3728:  JOEP -

Rulleteksterne kører nu over skærmen efter at have gjort en ende på Ganondorfs tyranni én gang for alle. Eller. Well. Nuer jeg i hvert fald færdig med Twilight Princess. Det var en god kamp til aller sidst, kampen i beast form var ikke helt så god.

Alt i alt glad for at have spillet det igen, har været en god oplevelse alt i alt uden for mange frustrationer.


Level 50
6820500 XP
Indlæg: 4241
#3729:  JOEP -

Efter at have færdiggjort Zelda prøvede jeg kræfter med FreezeME, som jeg har haft liggende på Wii U længe, men efter 40 minutter gav jeg op - synes ikke rigtigt, jeg kunne lide kontrollen i spilet.

Så i stedet startede jeg på Earthbound - også på Wii U, og det ærgrer mig lidt nu, da jeg tror, jeg ville spille det mere, hvis det var håndholdt. Men jaja. Er en times tid inde i det, og det virker ganske fornuftigt. Glæder mig til at se mere til det.


Level 3
3500 XP
Indlæg: 3
#3730:  Mecha -

Hejsa,

Er helt ny her.

Spiller Breath of the Wild. kan simplethen ikke lægge det fra mig.
*Spoiler* Har lige forladt Rito Village efter at have været oppe og flyve (den første af de 4 for mig)

Hvad jeg synes? Tja PS4 og Xbox One har stået helt stille siden BotW kom in af døren Smiley


Level 3
3500 XP
Indlæg: 3
#3731:  Mecha -

JOEP skrev:

Så i stedet startede jeg på Earthbound - også på Wii U, og det ærgrer mig lidt nu, da jeg tror, jeg ville spille det mere, hvis det var håndholdt. Men jaja. Er en times tid inde i det, og det virker ganske fornuftigt. Glæder mig til at se mere til det.Hvad så nu efter noget tid med det? Kan det anbefales. Havde tænkt bare at købe og spille det på Gamepad mens TV var i brug til andet.


Level 50
6820500 XP
Indlæg: 4241
#3732:  JOEP -

^Hehe. Jeg er ikke kommet videre, da jeg kort efter uventet fik en Switch med Zelda. Det overtog min interesse fuldstændigt, men har da en intention om engang at prøve Earthbound igen.


Forrige side -1...241242243244245246247...255-Næste side Vis alle


Svar på tråd

Du skal være logget ind på N-club for at kunne deltage i diskussionerne.


Log ind
Bliv gratis medlem
Glemt kodeord?