Hvad spiller du nu? Hvor er du? Hvad synes du?

N-club > Nintendo generelt > Hvad spiller du nu? Hvor er du? Hvad synes du?

Level 34
615000 XP
Indlæg: 832
#1:  Hassus -
redigeret af O-train d. 27. Sep 2014 22:56


Her kan du dele din oplevelser med det spil, som på nuværende tidspunkt optager alt din opmærksomhed! Del din glæde eller frustration. Søg om svar eller giv et godt råd!

Du bedes:

1) Skrive hvad du spiller nu.
2) Skrive hvor du er i spillet (inkluder gerne spoiler-alerts)
3) Skrive hvad du synes om spillet i givende tidspunkt.


Which best describes your opinion about games
I. Mountain Climbing-beyond the hardships lies accomplishment
II. Hiking-the destination can be reached rather comfortably


Forrige side -1...250251252253254255256 Vis alle


Level 26
353000 XP
Indlæg: 317
#3905:  Aneira -

Har spillet Monster Hunter World dagligt siden udgivelsen til PS4.

Der går nok lang tid før jeg har tid til noget seriøst, men ind imellem er der plads til lidt Splatoon 2 og Crawl på Switch.

NNID: sideshow01

I'm normally not a praying man, but if you're up there, please save me Superman!


Level 50
7142000 XP
Indlæg: 4302
#3906:  JOEP -

Har brugt lidt tid på Enter the Gungeon på det sidste, og mens jeg synes, det er ret interessant, så er det nok ikke et spil, jeg vil vende tilbage til konstant her efter den første periode. Det er simpelthen for svært for mig...! Og så er jeg ikke så vild med rogue-like, når det kommer til stykket - synes Binding of Isaac gør det bedre ved at tilbyde stærkere våben tidligere i spillet, når man har gennemført en vis portion af spillet. I Enter the Gungeon mister man bare alt og skal starte forfra hver gang.

Jeg er pt. ikke nået forbi Floor 2, så der er lang vej endnu til floor 5. Tror det er sjovere i co-op, men har endnu ikke prøvet det, så ved ikke helt, hvordan det fungerer.


Level 24
299000 XP
Indlæg: 313
#3907:  Pieyanthikos -

Jeg er blevet overraskende fænget af Mario + Rabbids, hvor jeg er færdig med første verden. Kampsystemet er både dybere og mere omfangsrigt end først antaget, hvor vægten heldigvis er mere på kampscenarierne end selve udforskningen, som egentlig blot er små broer mellem duellerne. Det skaber et ret godt flow.

Splatoon 2 købte jeg også for en uges tid siden. Det er udmærket, men man er som uprøvet noget tilbagesat når man spiller online, og i ren singleplayer er der ikke meget indhold at hente. Måske glæden bliver større når jeg har fået kontrollen helt ind under huden.


Level 32
532000 XP
Indlæg: 118
#3908:  Nemy -

^ Mario + Rabbids er helt fantastisk, glæder mig til at vende tilbage til det når næste DLC-pakke kommer Smiley

Jeg er selv går igang med Gears of War 3. Jeg har købt Xbox Game Pass for at spille Gears of War 4 og Sea of Thieves (#GoodOldRare), så tænkte jeg lige måtte igennem 3'eren inden Smiley


Level 23
274000 XP
Indlæg: 280
#3909:  madjor -

+180 timer inde i Horizon Zero Dawn. Jeg har gennemført main game, og er nu igang med The Frozen Wilds udvidelsen. Det er et absolut fantastisk spil, som jeg virkelig nyder. Jeg har ikke været grebet af så meget af et spil siden BOTW. Jeg kunne godt være fristet af endnu en gennemspilning på New Game+ mode Smiley

NNID: Mads_J

New 3DS FC: 5000-4192-5991

Spiller Nintendo 3DS & Wii U Smiley


Level 19
183000 XP
Indlæg: 187
#3910:  Retrolasse -
redigeret af Retrolasse d. 15. Apr 2018 12:36

Lige for tiden slapper jeg af ved at samle Korok Seeds i BotW. Jeg går selvfølgelig efter dem alle sammen og ligger lige i underkanten af de 500. I øjeblikket samler jeg cirka en 20-30 om dagen og det rimelig afslappende. Jeg har tidligere gennemført historien, alle sidemissioner og begge DLCer 100%.

Ellers har jeg spillet og gennemført Batman: The Enemy Within på min PlayStation 4. Det er sæson 2 af Telltales' serie om Batman og den var fuldstændig forrygende. Det er en spilgenre, som virkelig har fanget mig. Men jeg er også kæmpe fan af Batman.

Jeg er også stadig i gang med Shadow of the Colossus, men det er med adskillige pauser ind i mellem.


Level 50
7142000 XP
Indlæg: 4302
#3911:  JOEP -

Jeg hygger mig med Fe, som jeg dog har lidt blandede følelser omkring. Det fungerer faktisk fint, og det er et spændende præmis, men der er et eller andet der gør, at jeg ikke er helt hooked. Farveskalaen gør noget ved det, så alting bliver meget ensformigt at kigge på, og det mindsker lysten til at udforske og opdage ting, mens det samtidig gør det sværere at se, hvordan man kan komme fra A til B. Derudover har jeg haft lidt urpræcis styring, især vedrørende flyvning.

Jeg er dog omkring halvvejs i spillet, og synes at det flyder meget godt. Der er enkelte lidt svære sektioner, men generelt har det været mest min egen fejl, hvis der er sket noget. Fangede det heldigvis under det store forårstilbud, så fik det til en god pris, som jeg synes, det er værd. Normalprisen er lidt højt sat for det.


Level 14
97500 XP
Indlæg: 125
#3912:  martinmartin -
redigeret af martinmartin d. 22. Apr 2018 20:00

Jeg har over det sidste stykke tid spillet Final Fantasy Tactics: War of the Lions på Android. Til trods for touch screen controls (der faktisk er overraskende ok), så er det en sand fornøjelse at spille det uden de skrækkelige slowdowns, som plager PSP udgivelsen.

Selvom jeg er virkelig vild med Final Fantasy Tactics Advance, er det stadig ærgerligt, hvor meget at judge systemet og kamp regler fylder i de efterfølgende Tactics spil. Der er en fornøjelse i at kunne udtænke uendelige måder at underminere sværhedsgraden på.

Det er et fantastisk spil.

Jeg gennemførte også Bayonetta 2 i dag. Det spil føles jo på mange måder, som et Treasure spil! Det havde lige en slut sekvens, der nærmest var ren Sin & Punishment 2. Jeg kan rigtig godt lide Bayonetta 2 gameplaymæssigt, men historien og Bayonetta selv har jeg svært ved rigtig at komme ind på livet af.

Ellers er jeg i gang med at gennemføre Sonic Mania, da jeg endelig fik bugt med Oil Field bossen og gerne vil gennemføre mit digitale PS4 køb, inden jeg køber det fysisk til Switch. Det er mit favorit Sonic spil og Mania har fået mig til at genovervejer, om de gamle rent faktisk var så middelmådige, som jeg husker dem.


Level 50
7142000 XP
Indlæg: 4302
#3913:  JOEP -

I weekenden fik jeg gennemført Fe, det tog omkring 4,5 timer, så det er ikke det længste spil i historien - der er dog mulighed for at finde nogle af de krystaller, man har misset i første omgang, men det gider jeg ikke, da jeg blev lidt træt af spillet til isdst. Det er udmærket, men der mangler også noget i det. Man skal være nysgerrig på det til at starte med, hvis det skal købes, vil jeg mene, fordi det bedste ved spillet er atmosfæren og idéen.

Derudover spiller jeg stadig lidt Enter the Gungeon, og i går nåede jeg helt til Chamber 4! Jeg er før i går aldrig nået forbi bossen ved Chamber 2, men bum, havde et super run og fik nogle gode våben. Jeg oplevede, at jeg fandt Chamber 2 væsentligt sværere end Chamber 3, måske er det noget med antal våben og sådan. Det har i hvert fald givet mig blod på tanden til at spille det mere. Til 40 kr. som jeg gav for det er det et fantastisk køb.


Forrige side -1...250251252253254255256 Vis alle


Svar på tråd

Du skal være logget ind på N-club for at kunne deltage i diskussionerne.


Log ind
Bliv gratis medlem
Glemt kodeord?