Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Amiibo!

Pokémon Unite

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Hardcore fans skyld i Wiis problemer?

Zøvnig
Zøvnig

10
Offline
Level: 20 (Moblin)

0
1ups givet

Skrevet 18-04-2009 13:43

Jeg har ofte siddet på vores foraer og internationale og set hardcore gamers himle op om, at nu må der vel for fanden snart komme nogle mere voksen spil til Wii. Måned efter måned har vi hørt det samme siden Wiien blev lanceret og jeg har da helt klart været blandt kritikerne.

Nu er der så begyndt at komme en hel del spil på markedet til Wii, som er enten mere voksne eller i det mindste dybt originale. Men ved i hvad venner? De sælger ikke en dyt så snart de bliver lavet at tredjepartsudviklere...

Så hvis jeg skal være lidt provokerende er det måske slet ikke Nintendo og Wiien der er problemet, men forkælede gamers der råber op om, at de vil have ditten og datten, men så bagefter er for fedtede til at købe spillene til fuld pris eller så bange for at prøve noget nyt, at de går ud og købe nye versioner af spil de allerede har spillet de seneste mange år.

Jeg ved godt, at alle titler der er udkommen i den mere originale eller voksne genre ikke har fået 90 eller 100% på gamerankings, men skal de virkelig det, førend vi gider at give dem chancen?

MadWorld bliver skamrost mange steder for dets gameplay. Selvfølgelig er alle anmeldere ikke enige, men de fleste synes dog spillet er et frisk pust og om ikke andet så originalt og anderledes. Stortset alt som Wii gamers har spurgt efter.. Men det sælger dårlig og ingen forstår hvorfor.

Boom Blox har været på markedet snart længe og bliver betegnet som et af de mest originale og vanedannende spil sidste år, men hvor meget er det lige det har solgt, trods stor ros i medierne? Det har solgt en del under hvad man havde forventet.

Deadly creatures anyone? Hvor mange af os har investeret i spillet, trods det at grafikken skulle være noget af de flotteste set på Wii og gameplayer forfriskende og anderledes. Også her har det fået en jævn god score på de sider som har anmeldt det.

Disatser: Day of crises ser næsten ligesådan ud. Et godt solidt spil, med massere af action, en hovedperson med personlighed, et spil der er blevet hypet og så alligevel har solgt langt under middel.

Pro Evolution Soccer til Wii? Alle steder anmeldt som de bedste og mest realistiske fodboldspil i mange år, idet Wiimoten pg nunchucken til sammen giver en solid fed styring, som for engang skyld virker nyskabende og mere realistisk end versionerne til andre konsoller.Tror du spillet har solgt godt? Nope my friends. Middelmådig salg er vidst det pæneste vi kan sige her.

Metroid Prime 3? Solgte udemærket for en Wii titel men langt mindre end Game Cube spillene i serien, til trods for, at spillets styring er langt bedre.

Okami? Et af de mest originale spil i flere år blev genudgivet på Wiien da styringen passede perfekt til spillet. Det har solgt lige nøjagtig ikke en skid og er nu blandt de spil der ligger i Wii rodekasser rundt omkring til en lav pris.

Hvad med No More Heroes? Et spil der er om noget er super originalt og hvor der virkelig er kælet for det kitchede, blandet op med nytænkende gameplay. Ja du gættede rigtigt. Middelmådige salgstal.

Og det her er jo i bund og grund kun en lille del af de mere originale titler der rent faktisk er udkommet til Wii.

Det kræver ikke den store studenterhue at regne ud, at for hver gang firmaer tager chancen og sætter alt ind for at lave et fedt og originalt Wiispil og det ikke sælger, så er der 2 andre firmaer der hopper fra og ikke tør satse på Wiien.

Det er fint vi gerne vil sætte krav og det er fint at mange hardcore gamers ønsker andre typer spil til Wii. Men fakta er, at vi brokker os konstant og når spilfirmaerne lytter til os og udgiver de spil vi råber efter, så samler de støv i butikkerne.

Måske er det i virkeligheden os der er møg forkælede og uden realitetssans og Nintendo der rent faktisk ved hvad de gør, når de er begyndt at lave flere casual games? Fakta er, at Nintendo ville dø en smertefuld død, hvis de lyttede til hardcore fans og kun udgav spil efter vores smag.

Fortæl mig ærlig, hvor mange af de spil oppe over du selv har gidet betalke fuld pris for? Se så på dine kammerater og se hvor mange af dem de har købt?

Er det os der er for store brokkerøve eller hvad er grunden til, at store originale spil, med gode anmeldelser, alligevel ender med at sæler prut på Wii? (for vi ER hardcore gamers nok der har Wii, til at lave salgssuccer for de enkelte spil, hvis vi gad)

Lad os få en god diskussion i gang folks Smiley



Følg mig her: twitch eller twitter