Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Amiibo!

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

AAARRRGHHH!!!! ELGIGANTEN!!!

Jesper Kold
Jesper Kold

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

Skrevet 13-03-2007 00:21

Jeg havde besluttet mig for, at jeg skulle have mig en DS. Min kæreste købte ca. 3 uger siden, og jeg havde nu altså også lyst til en.

Hun købte sin DS og jeg har købt min Wii i Toys R Us i Næstved. De har en stor afdeling med Nintendo, faktisk på præcis samme størrelse som Playstation! Dejligt at der ikke er forsklesbehandling.
Dog ligger deres priser lidt højere, så deres DS koster 1299,- Havde så set den til 999,- i Elgiganten, og ringede til Toys R Us, da de har prisgaranti, og hørte hvad jeg skulle bruge som bevis, så de kunne sælge mig den til de 999,- i stedet for 1299,- De skulle bare lige have en seddel med en underskrift eller stempel fra butikken om, at prisen for en DS i deres butik var 999,-

Ha! Ingen problemer, tænkte jeg... Men ak...! Der var kun ét problem. Til gengæld var det ene problem servicen i Elgiganten! Og det er ikke et LILLE problem! Medarbejderen virkede lettere muggen over, at han skulle lave sån noget til mig, og jeg sagde endda at jeg HAVDE købt den allerede, så jeg skulle bruge det for at få nogle penge tilbage, så det var ikke fordi jeg stod og kunne købe hos dem, i hvert fald hvad han vidste af.

Det tog mig 20-25 minutter at få en udskrift fra internettet, og jeg kunne ikke en gang få hverken underskrift eller stempel på, at det ikke var noget jeg selv havde printet ud! Var bare træt af at vente, så tog det papir, og tog så lige et billede af deres DS incl. prisskilt, og håbede på det bedste i Toys R Us... Heldigvis ligger de to lige ved siden af hinanden i Næstved, så jeg kunne jo altid gå tilbage hvis der var problemer...

Så ind i Toys R Us... Krydsede fingre... INGEN PROBLEMER! Og siden fra nettet var nok i sig selv. Ekspedienten smilede bare, og sagde at det bare var fint nok...

Blev bare så lettet, for var virkelig så irriteret inde i Elgiganten! De har selv prisgaranti, men at de ikke en gang vil hjælpe andre kunder med at udnytte deres prisgaranti... Deres ekspedient grinte faktisk da jeg sagde jeg skulle bruge en underskrift... Så hvis jeg skal udnytte Elgigantens prisgaranti en dag (tvivler dog på det bliver aktuelt), så printer jeg en side ud fra nettet, og skriver på den: Prisen i butik og på internet er den samme. Det var det de kunne give mig, så må det vel også være nok for dem?!

Argh! Der er ike så mange Nintendo-forhandlere i Næstved. Køber bare hellere i Toys R Us end Elgiganten, da de har et større udvalg, og deres prisgaranti gælder også software. Elgiganten har fine priser, men ringe service. Men det er jo som regel servicen der forringes når prisen bliver lavere, så det er vel ikke så mærkeligt... Men SÅ dårlig service, burde altså nærmest være ulovlig!

Hmm... Fik da raset lidt ud, og det var tiltrængt. I behøves ikke skrive noget, men i må da gerne hvis i vil! Vil bare (som så mange andre) fraråde elgiganten. Det er virkelig dårlig vejledning og service. Så hellere købe et sted med prisgaranti, hvor servicen er god!

Har masser af plejekillinger
Foxy_Lady
Foxy_Lady

47
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

#1 - Skrevet 13-03-2007 08:17 - Redigeret 13-03-2007 08:23

Det er jo det jeg hele tiden har sagt Jesper Smiley Har også pointeret det nogle gange i andre tråde... Jeg sætter ikke min fod i Elgiganten igen, i hvert fald ikke for at købe noget, men måske for at lure på deres priser.. Køber til hver en tid i EB Games, for de har jo også prisgaranti.. Jeg har også fået en så dårlig service, du tror det er løgn.

Jeg kan kun tilslutte mig Jespers antiparti over for Elgiganten... But i told you so Smiley


BecelClaes
BecelClaes

5
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#2 - Skrevet 13-03-2007 08:17

Elgiganten sucks. Jeg har da også mødt "Hvad med at vente og købe en PS3 istedet for" da jeg sagde jeg gerne ville se på en Wii. De er virkeligt rådne!


Sankiros
Sankiros

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#3 - Skrevet 13-03-2007 08:29

triffy.. hvis der var en der havde sagt det til mig var jeg virkelig blevet sur.. en ps3.. føj..

og jesper.. jeg kan godt forstå du er sur og er helt enig med dig.. elgiganten er det værste sted man kan købe ting.. deres service er noget af den værste jeg har set


BecelClaes
BecelClaes

5
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#4 - Skrevet 13-03-2007 08:37

Netop Martin. Det er så fucked-up at de skal anbefale mig at købe noget jeg ikke vil have når jeg spørger efter en Wii.


Foxy_Lady
Foxy_Lady

47
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

#5 - Skrevet 13-03-2007 08:42 - Redigeret 13-03-2007 08:43

Sådan er det med bærebare, transistorradioer, mobiltelefoner, fjernsyn, støvsugere, vaskemaskiner og hvad de ellers har i deres "butik". For butik er så meget sagt. De mangler at sætte "net" foran, for det er sq en netbutik med en fysisk lokation. De har aldrig noget på lager af det man kommer for at købe. Heller ikke det der er i deres tilbudsavis. Men så er det da heeeldigt at de har en tilsvarende model stående man kan få med hjem i stedet for... Godt nok lidt dyere, men hvad betyder 200kr? Den kan jo det samme som den model man var ude efter... Smiley

Har haft en uheldig reklamationssag med dem omkring en mobiltelefon, men det er en meget lang historie...


Vaelte
Vaelte

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#6 - Skrevet 13-03-2007 08:43

Hmm, jeg ved ikke. Jeg tror ikke, at jeg ville have sagt til sælgeren, at jeg skulle bruge den, fordi der var prisgaranti inde ved siden af... I mit sted ville jeg måske sige, at jeg arbejdede for et eller andet sted, hvor man skulle budgettere med det, mens hvis jeg var yngre ville have sagt, at det var det, der skulle til for at overbevise mine forældre om, at jeg måtte få en Smiley Eller også ville jeg slet ikke have givet ham en grund.




Sankiros
Sankiros

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#7 - Skrevet 13-03-2007 08:50

det er det fede ved den der wupti reklame.. ham der siger han har en masse snydetricks (f.eks den med at have nogeti en tilbudsavis man alligevel ikke har og så sælge folk noget der er dyrere).. det fede er nemlig det er fra "megaGiganten".... (ring a bell anyone??)


Jesper Kold
Jesper Kold

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#8 - Skrevet 13-03-2007 08:59

Haha!!! Den havde jeg slet ikke tænkt over med MegaGiganten! Jeg vidste godt at elgiganten var dårlige, køber af princip ikke større ting derinde, andet end hvis de for eksempel har et rigtig billigt spil! Men sælgeren var jo også sån en rigtig smart-ass med sit afblegede tintinhår! Så han har jo måske dømt mig på, at jeg var en total nørd, når jeg nu købte en bærbar Nintendo...

Men så igen, hvem er mest åndsvag? Mig der der køber en Nintendo, eller HAM der arbejder Elgiganten?! Jeg tror vi alle kender det rigtige svar...!


BecelClaes
BecelClaes

5
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#9 - Skrevet 13-03-2007 09:01

Jeg Troede sgu at de sagde El-giganten...


Gradius
Gradius

22
Offline
Level: 5 (Cheep)

0
1ups givet

#10 - Skrevet 13-03-2007 10:28

Syntes heller ikke jeg hører andet end dårligt om dem. Men købte dog vores Miele vaskemaskine derinde og det gik rigtig godt fik ham da presset til rabat og gratis levering med mere... fordi jeg er en pisseirritende kunde generelt haha Smiley


BecelClaes
BecelClaes

5
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#11 - Skrevet 13-03-2007 13:38

Nogen der har overvejet at optage noget af det LORT de fyrer af? Det har jeg nemlig. Er der et eller andet specielt jeg skal kigge efter hvis jeg vil have dem virkeligt ud og skide?


RobotVampire
RobotVampire

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#12 - Skrevet 13-03-2007 14:09

Terrificy skrev:
Nogen der har overvejet at optage noget af det LORT de fyrer af? Det har jeg nemlig. Er der et eller andet specielt jeg skal kigge efter hvis jeg vil have dem virkeligt ud og skide?



Og hvad vil du få ud af det?
Har de nogetsinde fået dig ud og skide? Synes ik på nogen måde det er fair at gøre det du vil der. Husk på det også er almindelige mennesker.
At en ekspedient spørger hvorfor man ik hellere vil have en ps3 end en wii, er der vel ik noget galt i. Surprise surprise - butikker skal tjene penge, det er det de lever af, og salget af en ps3 istedet for en wii, vil giver måske 3 gange så god omsætning.
Og hvis man har bestemt sig for en wii, jamen så siger man nej tak, vil ik have en ps3, jeg vil ha en wii. Og så er den ikk længere.
Måske ville han også bare fortælle at der også er andre maskiner på markedet. Men det er noget man måske kun vil kunne forstå hvis man arbejder, eller har arbejdet i butik.

Og nej jeg arbejder ik for elgiganten. Har arbejdet i butik, men det var en konkurrent til elgiganten.
Og har mange gange fortalt kunder om de andre konsoller der findes, selv om de har sagt de ville have en ps2 feks. Det er ikke at snyde, det er at hjælpe kunden til det rigtige valg.


Gradius
Gradius

22
Offline
Level: 5 (Cheep)

0
1ups givet

#13 - Skrevet 13-03-2007 14:33

RobotVampire skrev:
At en ekspedient spørger hvorfor man ik hellere vil have en ps3 end en wii, er der vel ik noget galt i. Surprise surprise - butikker skal tjene penge, det er det de lever af, og salget af en ps3 istedet for en wii, vil giver måske 3 gange så god omsætning.



Hmmm nu er det godt nok laaang tid siden jeg havde Erhvervs Økonomi på HHx men tror nu ikke helt det passer at bare fordi deres salgspris er 3 gange så dyr så er deres omsætning ved salg tilsvarende.

Hvis Elgigatenen køber en PS3 til 4500 og sælger til 5000
og en wii til 1700 og sælger til 2200 er det vel det samme de tjener ik'?

Bare sådan lige for en ordens skyld Smiley

Men vil da også sige at det er den enkelte ekspedient og ikke hele koncernen man skal stille til regnskab... med mindre de ligefrem er opfordret til at forsøge at snyde. men ja... har nu engang også hørt en del mærkelig historier lige netop om El giganten.


RobotVampire
RobotVampire

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#14 - Skrevet 13-03-2007 14:39

Gradius skrev:

RobotVampire skrev:
At en ekspedient spørger hvorfor man ik hellere vil have en ps3 end en wii, er der vel ik noget galt i. Surprise surprise - butikker skal tjene penge, det er det de lever af, og salget af en ps3 istedet for en wii, vil giver måske 3 gange så god omsætning.



Hmmm nu er det godt nok laaang tid siden jeg havde Erhvervs Økonomi på HHx men tror nu ikke helt det passer at bare fordi deres salgspris er 3 gange så dyr så er deres omsætning ved salg tilsvarende.

Hvis Elgigatenen køber en PS3 til 4500 og sælger til 5000
og en wii til 1700 og sælger til 2200 er det vel det samme de tjener ik'?

Bare sådan lige for en ordens skyld Smiley



Det er jo avancen du taler om der! Stor forskel!

Men ok omsætningen er ik 3 gange så stor, nærmere 2,5. Hvis vi skal være helt præsise Smiley

Men ja, der er mange dårlige historier fra elgiganten, fra fona, merlin, fra diverse netbutikker og fra brugsen nede på hjørnet. Men hvis folk også gad at fortælle om de gode historier så ville der nok være flere af dem!


Gradius
Gradius

22
Offline
Level: 5 (Cheep)

0
1ups givet

#15 - Skrevet 13-03-2007 14:44

RobotVampire skrev:

Det er jo avancen du taler om der! Stor forskel!

Men ok omsætningen er ik 3 gange så stor, nærmere 2,5. Hvis vi skal være helt præsise Smiley



Det er jo også rigtigt ... mente nu bare at omsætning kan være ligegyldig... det handler jo om indkøbspris kontra salgspris i sidste ende.

RobotVampire skrev:

Men ja, der er mange dårlige historier fra elgiganten, fra fona, merlin, fra diverse netbutikker og fra brugsen nede på hjørnet. Men hvis folk også gad at fortælle om de gode historier så ville der nok være flere af dem!



Jamen det er der jo ikke noget sjovt ved... vi lever jo i Danmark... vi ELSKER at brokke os Smiley