Morale-tråden

N-club > Off-topic > Morale-tråden

Level 50
4236500 XP
Indlæg: 3801
#1:  Bo130 -
redigeret af Bo130 d. 4. Jul 2012 11:02

I denne tråd vil jeg nu og da stille nogle mere eller mindre moralske spørgsmål, som I bedes svare ærligt på. Det er ikke meningen vi skal hænge nogen ud her, og man svarer selvfølgelig kun hvis man har lyst. I må meget gerne argumentere for jeres svar. Når der ikke længere er flere der svarer stiller jeg et nyt spørgsmål.

------------------

Fra nu af opdaterer jeg også første indlæg med alle spørgsmål, i omvendt rækkefølge Smiley


Du og din ven er i byen for at score. I ser en virkelig lækker fyr/pige og din ven, som har kæreste på, introducerer dig som uddannet læge (uden I har aftalt det på forhånd). Det gør at han/hun pludselig virker meget interesseret i dig. Du er dog ikke læge. Hvad gør du?

Forslag til svar:
- Jeg spiller med på den og lader som om jeg er læge resten af aftenen.
- Jeg fortæller med det samme at jeg altså ikke er læge, men prøver at holde hende interesseret fortsat ved at sige noget andet.
- Jeg lader som om i starten, men med henblik på når du har fået etableret kontakt at fortælle sandheden.Du er til forsvarets dag og har lige færdiggjort IQ-testen. Du er ikke interesseret i at komme ind i hæren, så håber du trækker frinummer. Du venter spændt på dit svar, for du har gjort det så godt du kunne. Idet han kommer ud ser han meget sur ud og fortæller dig at det er altså ikke er tilladt at snyde sig dårligere i prøven og svare forkert med vilje bare fordi man ikke vil ind. Hvad gør du?

Forslag til svar:
- Jeg siger intet, og følger med ham for at tage prøven på ny.
- Jeg fortæller ham at jeg altså ikke har snydt og kræver at min besvarelse gælder.
- Jeg fortæller ham at der må være sket en fejl, for så dårlig er jeg ikke.Du har indleveret din cykel til cykelhandleren og bedt ham skifte dit bagdæk, idet du er punkteret. Da du henter den næste dag har han yderligere givet dig en ny sadel, en ny ringeklokke og en ny kæde og beder derfor om et meget højere beløb end du havde ventet. Du skal bruge din cykel i dag. Hvad gør du?

Forslag til svar:
- Jeg er glad for hans ekstra arbejde og betaler glædeligt.
- Jeg betaler modvilligt.
- Jeg nægter at betale for mere end det jeg bad om.Din bedste ven skal giftes. Få uger inden brylluppet bliver du inviteret til hans polterabend på den helt gammeldags måde med stripper og ydmygelse. Det er nogle af hans andre venner, der har arrangeret den. Du ved at din bedste ven virkelig hader polterabender. Hvad gør du?

Forslag til svar:
- Jeg fortæller dem at han vil hade det og beder dem droppe det. Hvis de ikke dropper det, bliver jeg hjemme.
- Jeg fortæller dem at han vil hade det og beder dem droppe det. Hvis de ikke dropper det, tager jeg med alligevel.
- Jeg prøver at få dem overtalt til at fjerne de ting han ikke bryder sig om til fordel for nogle andre mere stille og rolige ting.
- Jeg fortæller dem ikke noget, og nyder dagen i fulde drag.
- Jeg fortæller min ven hvad de har planlagt for ham, så han er forberedt på det, eller selv kan bede dem stoppe det.Du er på besøg hos en god ven, og I skal nå en forestilling om en times tid. I er ved at gøre jer klar og du tisser lige af. Idet du trækker toilettet ud samles der en masse vand i toilettet. Du prøver med en svupper, men indser at det er gået i stykker. I skal skynde jer ud af døren, hvad gør du?

Forslag til svar:
- Jeg fortæller min ven at det er gået i stykker med det samme.
- Jeg fortæller min ven at det er gået i stykker med det samme og tilbyder at betale en del af regningen.
- Jeg venter med at fortælle ham det til vi er på vej.
- Jeg fortæller ham det slet ikke i håb om at jeg ikke får skylden for det.Du har været til et møde, som trak ud og det er nu helt mørkt udenfor og du har ikke dine lygter med til cyklen. Der er 5 kilometer hjem. Hvad gør du?

Forslag til svar:
- Jeg kører hjem som var det dag.
- Jeg kører hjem af små veje for ikke at blive opdaget
- Jeg kører hjem af veje med meget lys for ikke at blive kørt ned.
- Jeg trækker hjem
- Jeg lad cyklen stå og tager bussen.
- Jeg finder en 7-11 eller lignende døgnbutik og køber nogle cykellygter inden jeg kører hjemad.Du er ude at gå en tur. Du ser en person gå en 20 meter foran dig, og han taber pludselig en 200,- krone-seddel, men opdager det ikke og går videre. Hvad gør du?

Forslag til svar:
- Jeg gør ingenting.
- Jeg samler den op og beholder den
- Jeg samler den op og løber op og giver den til ham.Du har stået i kø til et diskotek længe (15 minutter+). Der er så mange i køen, at du er pludselig bliver skubbet forbi dørmanden uden han opdager det og uden at blive opkrævet de 20,- kroner som entréen er. Hvad gør du?

Forslag til svar
- Jeg går glad ind og fester.
- Jeg går ind og fester, men er nervøs for at blive opdaget resten af aftenen.
- Jeg hiver fat i nogen indenfor (fx i garderoben) og betaler entréen til dem.
- Jeg hiver fat i dørmanden og giver ham de tyve kroner.
- Jeg går ud og om bag i køen.I din brandert er du kommet til at indgå et væddemål med en af dine venner, som I begge (nu i ædru tilstand) godt ved at du ikke kan vinde. Du har væddet 5.000,- kroner. Hvad gør du?

Forslag til svar:
- Jeg gør alt hvad jeg kan få at vinde væddemålet.
- Jeg siger til min ven at jeg altså var fuld og gerne vil annullere vores væddemål.
- Jeg siger ikke noget om det til vennen og betaler da dagen oprinder.
- Jeg siger ikke noget til vennen, men nægter at betale da dagen oprinder.Din bedste ven spørger dig om insiderviden om en af jeres fælles venner/veninder, som I begge to er vilde med, han ved dog ikke at du er vild med personen. Hvad gør du?

Forslag til svar
- Du fortæller ham alt hvad du ved om hende, så han har den bedst mulige chance for at kunne imponere/score hende.
- Du fortæller ham noget falsk information om hende for selv at stå i en bedre situation.
- Du fortæller ham at du selv er vild med hende og beder ham holde sig fra hende.
- Du fortæller ham at du selv er vild med hende, så det må være den bedste mand der får hende.Din barndomsven fortæller dig at han har tænkt sig at stille op i Idols/X-Factor, fordi han gerne vil være popstjerne. Du synes dog virkelig ikke han kan synge. Hvad gør du?

Forslag til svar
- Jeg fortæller ham at han ikke kan synge og altså vil ydmyge sig selv ved at stille op.
- Jeg ønsker ham held og lykke, men ser det ikke selv på TV og fortæller ingen om det.
- Jeg ønsker ham held og lykke, og glæder mig til at se det selv, men fortæller ingen om det.
- Jeg ønsker ham held og lykke, skriver om det til alle mine venner og arrangerer en aften hvor vi alle kan sidde og grine af ham.Du går dig en tur og drejer pludselig ned af en mindre vej. Lige idet du drejer ned af vejen ser du en pige blive overfaldet længere nede af vejen, hvorefter overfaldsmanden løber væk. Hvad gør du?

Forslag til svar
Jeg ringer efter politiet
Jeg løber hen og tjekker om pigen har det godt
Jeg løber efter overfaldsmanden
Jeg ignorerer det fuldstændig.
Jeg går en anden for ikke at komme i nærheden af dem.Du er i Gamestop og ser en, der tager et Pre-Played Ratchet and Clank 3 og putter det i inderlommen. Hvad gør du?

Forslag til svar:
- Jeg gør ingenting.
- Jeg gør ingenting, men holder øje med ham indtil han er ude af butikken.
- Jeg venter på han går ud af butikken, hvorefter jeg følger efter ham
- Jeg går hen til ham og beder ham lægge det tilbage.
- Jeg siger det til en medarbejder i butikken.Du er i Netto for at handle ind og har lidt travlt. I din hast taber du et æble på gulvet. Hvad gør du?

Forslag til svar:
- Jeg lader det ligge
- Jeg sparker det ind til siden, hvor det ikke kan ses.
- Jeg samler det op og smider det ud
- Jeg samler det op og giver det til en medarbejder
- Jeg samler det op og lægger det i kurven
- Jeg lægger det tilbage i kassen og køber et andet


Side: 12345678Vis alle


Level 2
2500 XP
Indlæg: 3
#2:  requm123 -

Jeg ville nok tage det op, vente til ingen kan se mig, lægge det et tilfældigt sted Smiley Og så skynde mig ud af netto. Smiley


Level 34
628000 XP
Indlæg: 413
#3:  Asger Grau -

Kommer nok an på tilstanden af æblet men hvis det ikke fejler noget så: lægger jeg det tilbage i kassen og køber et andet. Æblet bliver alligevel vasket så der burde jo nok ikke ske så meget der Smiley
Tror faktisk de fleste butikker har sådan en regel med at hvis man taber et produkt (det kunne fx være et glas agurkesalat), så skal man ikke betale for glasset man har tabt, dog efter du har købt glasset og taber det så er det vidst dit eget problem.


Level 33
561500 XP
Indlæg: 570
#4:  Kanin -

Ehm. Jeg taber ikke æbler.

Thomas D - N-club.dk


Level 16
135000 XP
Indlæg: 151
#5:  L3G3ND -

Lægger det tilbage og tager et nyt SmileyLevel 32
538500 XP
Indlæg: 528
#7:  stelzig -

Asger Grau skrev:
Æblet bliver alligevel vasket så der burde jo nok ikke ske så meget der Smiley

This. Jeg forstår ikke rigtig problemet. Jeg ville muligvis tage et andet bare for at få det absolut bedste (lol), men jeg vil da normalt ikke lade være med at spise et æble bare fordi det har rørt gulvet. Måske medmindre gulvet er ualmindeligt beskidt.

ps. Jeg taber heller ikke æbler.


Level 50
2443000 XP
Indlæg: 2302
#8:  AND -

Jeg tror at jeg ville lade æblet ligge. Dels fordi jeg ikke selv ville være interesseret i at købe et æble som var faldet på gulvet, men også fordi at hvis man lægger det tilbage igen, så kommer der jo bare et andet menneske og køber det. Og dette menneske ved jo ikke at æblet har været på gulvet, og kan derfor ikke selv tage stilling til at æblet har været på gulvet. Det ville jeg ikke synes var fair Smiley

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Mystical Ninja: Starring Goemon Greatest '98
Ibisumaru: "Igimagiocar!!"
Konami Yeah!!


Level 33
561500 XP
Indlæg: 570
#9:  Kanin -

Lad os antage at æble bliver tabt fordi man har ultra travlt og er usandsynligt uopmærksom, jamen så kan jeg ikke forstille mig andet end at æblet rammer gulvet med en høj kraft. Dette vil som regel altid efterlade et tydeligt mærke, typisk mørkt brunt.

Hvis dette er tilfældet, ville jeg ligge det tilbage og lade den næste kunde beslutte hvorvidt vedkommende ønsker at have æblet med det tydelig mærke... Men så igen, hvis jeg har så travlt, har jeg sikkert ikke tid til at samle æblet op. Så må jeg være idioten som giver medarbejderne i butikken ekstra rengøringsarbejde.

Thomas D - N-club.dk


Level 21
234000 XP
Indlæg: 135
#10:  Togbis -

Rent moralsk ville jeg nok bare ligge det tilbage på hylden og lade det være op til andre kunder/medarbejdere, om æblet stadigt kan sælges.
Skal man følge loven, så kan man sige at når butikken vælger at lade deres varer stå fremme hvor folk skal passere, så varerne ligefrem falder til højre og venstre når man går igennem, så er det deres egen skyld hvis et æble eller en mingvase i ny og næ ryger på gulvet ellers må de ligge varerne ude på lageret i sikkerhed for klodsede kunder og først tage dem frem, når de er købt.

Skulle det ske for mig i praksis, kunne det godt være, at jeg bare ville købe det alligevel. Det er ikke noget, jeg som sådan tænker over, når jeg køber ind.


Level 50
4236500 XP
Indlæg: 3801
#11:  Bo130 -

Hehe, gode svar. Lad os tage en ny Smiley

Du er i Gamestop og ser en, der tager et Pre-Played Ratchet and Clank 3 og putter det i inderlommen. Hvad gør du?

Forslag til svar:
- Jeg gør ingenting.
- Jeg gør ingenting, men holder øje med ham indtil han er ude af butikken.
- Jeg venter på han går ud af butikken, hvorefter jeg følger efter ham
- Jeg går hen til ham og beder ham lægge det tilbage.
- Jeg siger det til en medarbejder i butikken.


Level 34
626000 XP
Indlæg: 557
#12:  0 -

Du skal helst ikke tage sagen i egen hånd, men sige det til medarbejdernr i butikken. Og de må først gøre noget ved det efter vedkommende har trådt ud af døren.


Level 33
575000 XP
Indlæg: 452
#13:  Eagle -

Men hvorfor stjæler fyren et pre-played spil, når han kan tage et nyt?


Level 28
426000 XP
Indlæg: 295
#14:  Navn -
redigeret af Navn d. 17. Apr 2012 10:43

Som #12 siger, det er ikke tyveri før du har taget noget ud af butikken.

Jeg ville nok fortælle det til en medarbejder efter vedkommende havde forladt butikken, og så ikke gøre mere ved det. Gider ikke rende rundt og lege politimand i min fritid, men jeg bryder mig heller ikke om uretfærdigheder, såsom tyveri.

I den første ville jeg nok lade æblet ligge. Det er ikke op til mig at bestemme et tabt æbles skæbne, så jeg lader være med at tage stilling til det.

Pyrrhon has a delivery, and the return address is JUSTICE!

edit: @Eagle, og hvorfor stjæler han Ratchet & Clank?

Shazammitylam!


Level 46
1111000 XP
Indlæg: 1242
#15:  chessr -

Navn skrev:


edit: @Eagle, og hvorfor stjæler han Ratchet & Clank?Fordi ingen gider købe det Smiley

Travis Touchdown - Greatest hero ever.. and dumbest


Level 24
301500 XP
Indlæg: 197
#16:  M60dk -

Jeg er ret sikker på at han kun kan tage selve coveret, for selv preowned discs er vidst bag disken. Uanset hvad ville jeg nok sige det til ham i kassen, hvis der ikke er andre der reagerer.

Colors!
3DS Friendcode: 4167-4655-6211


Level 24
308000 XP
Indlæg: 224
#17:  BecelClaes -

Ja, det virker lidt spøjst at stjæle et cover. Jeg ville nok ikke rigtig kunne tage det seriøst, men ville da sige det til en af de rare medarbejdere, specielt taget i betragtning af at det ikke er så tit at jeg browser GameStop, men snarere ved hvad jeg vil have, og dermed ikke er derinde så længe.

UDTALES DET METROID ELLER MAMTJUM? UDTALES DET METROID ELLER MAMTJUM?
UDTALES DET METROID ELLER MAMTJUM? UDTALES DET METROID ELLER MAMTJUM?
UDTALES DET METROID ELLER MAMTJUM? UDTALES DET METROID ELLER MAMTJUM?
UDTALES DET METROID ELLER MAMTJUM? UDTALES DET METROID ELLER MAMTJUM?
UDTALES DET METROID ELLER MAMTJUM? UDTALES DET METROID ELLER MAMTJUM?


Level 50
2443000 XP
Indlæg: 2302
#18:  AND -

Ja, fjollet at stjæle et cover Smiley Jeg ville også sige det til ekspedienten i butikken - og ikke lave en Rambo på fyren! Smiley

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Mystical Ninja: Starring Goemon Greatest '98
Ibisumaru: "Igimagiocar!!"
Konami Yeah!!


Level 21
238500 XP
Indlæg: 294
#19:  Moysen -

Orv, jeg har prøvet noget lignende i USA så jeg ved da lige hvad jeg ville gøre! Jeg så en dame i en GameStop der tog en PS3 Controller ned fra en hylde, bukkede sig ned og klippede alarmen af. Jeg stod bare og tænkte om jeg skulle gøre noget, men der kom ingen handling fra mig. Jeg var kort sagt bare chokeret over det, og over at ingen af de andre der så det heller ikke gjorde noget som helst.

WIIIIIIIIUUUUUUUU!!!!!!!!


Level 16
135000 XP
Indlæg: 151
#20:  L3G3ND -
redigeret af L3G3ND d. 17. Apr 2012 14:49

Jeg ville nok skrive hans navn ind i min Death Note, når jeg kom hjem.Level 50
2443000 XP
Indlæg: 2302
#21:  AND -
redigeret af AND d. 17. Apr 2012 16:12

Note to self: don't mess with L3G3ND - he's got scary pictures! Smiley

EDIT: Prøv lige at sammenligne dit profilbillede med dit scary-billede, L3G3ND Smiley

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Mystical Ninja: Starring Goemon Greatest '98
Ibisumaru: "Igimagiocar!!"
Konami Yeah!!


Level 34
626000 XP
Indlæg: 557
#22:  0 -

Det er ikke altid deres preplayed spil ligger bag disken.

Tror det er tilfældet især ved PS2, Xbox og GC spil. De har nok ingen værdi for dem alligevel.


Level 18
164500 XP
Indlæg: 134
#23:  powerfull499 -
redigeret af powerfull499 d. 17. Apr 2012 20:03

Jeg ville lægge det tilbage og tage et nyt, hvilket jeg tror langt de fleste mennesker ville gøre. Hvis en medarbejder kom forbi/så det, kunne det da godt være, at man lige gjorde opmærksom på det. Ellers ikke fordi det betyder ikke det store. Som Asger siger, - det bliver jo vasket.

Nummer 2 er straks værre. Jeg ville aldrig gå hen til vedkommende og bede ham om at sætte det på plads. Jeg tror, at jeg ville sige det til en medarbejder, og så alligevel ikke? Man vil jo nødig stikke nogen, og man tør nok heller ikke at rende efter vedkommende for at opnå kontakt. På den anden side, er det jo ulovligt, og rammer butikken økonomisk, så vedkommende skal nok straffes, så derfor burde man melde det.


Level 21
222500 XP
Indlæg: 168
#24:  Sillyyy -

Det er altid svært at sige, hvordan man ville reagere i sådan en situation, og om man faktisk gør, som man gerne ville have gjort.

Hvis nogle tager et spil, og mistænksomt ligger det ind i inderlommen på den måde, ville jeg nævne det for en af ekspedienterne, at denne kunde har et af jeres spil i inderlommen. Jeg tror ikke, at jeg vil konfrontere kunden personligt med det, jo mindre jeg havde en ven ved min side, som tager initiativet til det. :]

Denne tråd minder mig et program i USA, som hedder "What Would You do?". Der er skuespillere som 'acter' en scene i offentligheden med skjulte kameraer, for at finde ud af, hvordan folk omkring dem reagerer i de forskellige situationer. Det er sjældent at folk griber ind, men der er heldigvis nogen, der gør, og det er tit at når én griber ind og reagerer på noget, følger der flere personer med. Det er lidt rørende i nogle af afsnittene. (:


Level 20
206500 XP
Indlæg: 175
#25:  Jonas -

Jeg har aldrig selv stået i situationen, men jeg har da før tabt en mælkekarton, så der gik hul på. What the hell, resten af indholdet kan stadig drikkes, tænkte jeg, og jeg har ligesom et ansvar for ikke at ødelægge ting jeg ikke ejer endnu, så jeg tog da kartonen med til kassen og købte den. Det samme ville jeg nok gøre med et æble.


▲▲


Level 37
724500 XP
Indlæg: 872
#26:  Lukas Skywalker -
redigeret af Lukas Skywalker d. 17. Apr 2012 21:00

Jeg ville nok sige det til medarbejderen bag disken. Ingen grund til at tage den op med ham, det er jo ikke engang sikkert at han har tænkt sig at stjæle det. Men jeg synes det er lidt besynderligt - er det for at gøre tingens værdi mindre Smiley? Jeg ville ikke reagere anderledes hvis det var et splinternyt spil, eller en hel konsol for den sags skyld (bøffer den gamle PS3, bare lige ind i sidelommen, hehe Smiley).

Mht. æblet, så ville jeg se hvor smadret det var. Jeg taber selv tit æbler og anden frugt (kaster tit med frugt, og gør det tit ret svært for mig selv at gribe frugten igen), og det er meget forskelligt hvor medtagede de bliver af det (handler ikke blot om fart og højde). Er den blød, så lægger jeg den nok ved siden af kassen med æblerne. Hvis ikke, så køber jeg den nok selv (såfremt at grunden til at jeg var i Netto, var for at købe æbler (hvilket jeg bestemt ikke foretrækker at gøre i Netto Smiley)).

Hvis der er tale om, om man vil betale for det eller ej, så nej. Det var jo et hændeligt uheld. Det kunne jeg ikke forestille mig at en butik ville kræve.

Med venlig hilsen Lukas Smiley


Level 50
4236500 XP
Indlæg: 3801
#27:  Bo130 -
redigeret af Bo130 d. 22. Apr 2012 09:31

Spændende spændende.. Smiley Nyt spørgsmål.

Du går dig en tur og drejer pludselig ned af en mindre vej. Lige idet du drejer ned af vejen ser du en pige blive overfaldet længere nede af vejen, hvorefter overfaldsmanden løber væk. Hvad gør du?

Forslag til svar

 • Jeg ringer efter politiet
 • Jeg løber hen og tjekker om pigen har det godt
 • Jeg løber efter overfaldsmanden
 • Jeg ignorerer det fuldstændig.
 • Jeg går en anden for ikke at komme i nærheden af dem.


Husk nu det ikke er hvad man bør gøre, men hvad man selv tror man ville gøre i situationen og hvorfor Smiley


Level 33
561500 XP
Indlæg: 570
#28:  Kanin -

Hvis overfaldsmanden er stukket af, ville jeg nok tjekke om pigen var okay underomstændighederne. Alt efter hendes tilstand ville svaret nok være A) Hun har det "fint", ergo anbefale hun melder det til politiet. Smiley Hun har det ikke "fint". Kontakt 112.

Dunno - det er jo pænt svært at sige hvad jeg rent faktisk gør i situationen. Der er en del flere faktorer der spiller ind.... Måske vælger jeg helt at undgå det. Lad os sige jeg er på vej hjem i godt beruset tilstand. Så vurdere jeg måske, at jeg ikke vil kunne hjælpe hende for det bedre og lade andre tage sig af hende.

Thomas D - N-club.dk


Level 34
628000 XP
Indlæg: 413
#29:  Asger Grau -

Jeg har faktisk en ide om jeg vil løbe efter overfaldsmanden...Det er svært at sætte sig ind i præcis hvad man vil gøre, men jeg ved bare hvor lille chance der er for man nogensinde kommer til at fange sådan en overfaldsmand + jeg formentligt både vil kunne løbe en del hurtigere end ham og have en chance for at holde ham nede mens jeg vil kunne kontakte politiet.


Level 21
238500 XP
Indlæg: 294
#30:  Moysen -

Nu er jeg ikke typen der opsøger slagsmål eller snuser til andres problemer, så jeg ville nok heller ikke blande mig på nogen måde før gerningsmanden var gået. Måske tage et billede af personen, men jeg tror ikke jeg ville gøre mere. Men som sagt er det en meget svær situation at forstille sig selv i.

WIIIIIIIIUUUUUUUU!!!!!!!!


Level 50
4236500 XP
Indlæg: 3801
#31:  Bo130 -

Personligt er jeg ret sikker på jeg ville løbe hen imod pigen hvis gerningsmanden var væk, og sørge for at hun havde det okay. Jeg er desværre ikke helt nok til at jeg kunne finde på at løbe efter ham. Nyt spørgsmål

Din barndomsven fortæller dig at han har tænkt sig at stille op i Idols/X-Factor, fordi han gerne vil være popstjerne. Du synes dog virkelig ikke han kan synge. Hvad gør du?

Forslag til svar
- Jeg fortæller ham at han ikke kan synge og altså vil ydmyge sig selv ved at stille op.
- Jeg ønsker ham held og lykke, men ser det ikke selv på TV og fortæller ingen om det.
- Jeg ønsker ham held og lykke, og glæder mig til at se det selv, men fortæller ingen om det.
- Jeg ønsker ham held og lykke, skriver om det til alle mine venner og arrangerer en aften hvor vi alle kan sidde og grine af ham.


Level 33
561500 XP
Indlæg: 570
#32:  Kanin -
redigeret af Kanin d. 26. Apr 2012 13:15

Svar nummer 1, efterfulgt af svar nummer 4, skulle han stille op alligevel.

Hvis vedkommende alligevel melder sig ind efter jeg har fortalt ham han ikke kan synge, jamen så antager jeg at underholdning er grunden til han stiller op. Hell. Endnu en grund til at samle nogle venner til drinks og god mad!

Thomas D - N-club.dk


Level 20
206500 XP
Indlæg: 175
#33:  Jonas -

Nummer 3, tror jeg. Udover at det ikke engang er sikkert, han kommer på TV, så synes jeg da, han skal have lov at prøve. Det ville jo heller ikke være første gang, en talentløs provinskartoffel stiller op.


▲▲


Level 32
538500 XP
Indlæg: 528
#34:  stelzig -
redigeret af stelzig d. 26. Apr 2012 14:38

Tror jeg ville have svært ved at tage det seriøst hvis det var en person jeg vidste ikke kunne synge. Hvis jeg endelig tog det alvorligt ville jeg dog nok fortælle vedkommende at han/hun ikke kan synge - derefter gøre som Thomas hvis vedkommende gør det alligevel.

chessr skrev:

Navn skrev:


edit: @Eagle, og hvorfor stjæler han Ratchet & Clank?Fordi ingen gider købe det Smiley

Dude. Ratchet & Clank er det bedste du overhovedet kan få til playstation. Smiley


Level 20
206500 XP
Indlæg: 175
#35:  Jonas -

stelzig skrev:
Dude. Ratchet & Clank er det bedste du overhovedet kan få til playstation. Smiley


+1
Aldeles fremragende spilserie Smiley


▲▲


Level 21
238500 XP
Indlæg: 294
#36:  Moysen -

Jeg ville nok fortælle min ven at han efter min mening ikke kan synge, og nok hellere skulle lade være Smiley Dog ville jeg heller ikke grine af ham hvis han gjorde det alligevel, jo mindre det er virkelig elendigt det han laver. Smiley Men bare fordi jeg syntes han ikke synger godt kan det da godt være der er andre der gør det? Måske er det bare ikke min genre han synger Smiley Men jeg ville da støtte ham så længe jeg ikke gør det foran mange mens han failer. Smiley

WIIIIIIIIUUUUUUUU!!!!!!!!


Level 50
4236500 XP
Indlæg: 3801
#37:  Bo130 -

Din bedste ven spørger dig om insiderviden om en af jeres fælles venner/veninder, som I begge to er vilde med, han ved dog ikke at du er vild med personen. Hvad gør du?

Forslag til svar
- Du fortæller ham alt hvad du ved om hende, så han har den bedst mulige chance for at kunne imponere/score hende.
- Du fortæller ham noget falsk information om hende for selv at stå i en bedre situation.
- Du fortæller ham at du selv er vild med hende og beder ham holde sig fra hende.
- Du fortæller ham at du selv er vild med hende, så det må være den bedste mand der får hende.


Level 28
426000 XP
Indlæg: 295
#38:  Navn -

^
Ret godt dilemma. Jeg har personligt været ude for noget lignende, hvor min daværende, livslange barndomsven og mig selv så os forelskede i samme pige. Jeg tog beslutningen at jeg var klar til at bakke ned hvis han var, da jeg værdsatte vores venskab højere end hende.

I dit specifikke tilfælde ville jeg nok finde ud af hvor meget det givne venskab betyder for mig, og så lave en beslutning derefter.

Shazammitylam!


Level 37
724500 XP
Indlæg: 872
#39:  Lukas Skywalker -

Den med synge:

Jeg vil fortælle ham at så skal han godt nok øve sig, eventuelt tage sangtimer, for han synger godt nok som en hest. Jeg er altid hudløst ærlig overfor mine venner Smiley

Af samme grund er jeg ikke i tvivl om at jeg ville vælge enten 1'eren eller 4'eren ved det sidste spørgsmål. Jeg tror så dog aldrig rigtigt det vil komme til at ske - min smag i piger er i følge nogle lidt alternativ (og i nogles øjne direkte mærkelig), men tror bare det er fordi jeg værdsætter nogle helt andre ting. Oplever ofte at kammerater snakker om en eller anden tøs der er "møglækker", hvor ikke ti vilde heste kunne få mig i nærheden af hende Smiley

Med venlig hilsen Lukas Smiley


Level 18
164500 XP
Indlæg: 134
#40:  powerfull499 -
redigeret af powerfull499 d. 1. May 2012 19:45

#37
Det er en smule svært at svare på. Hvis jeg vidste, at min ven ikke havde en chance, ville ville jeg nok bare svare neutralt/afvigende, og eventuelt lade som om, at jeg ikke vidste det helt vilde om personen. Selv hvis jeg måske troede, at han havde en chance, ville jeg nok aldrig kunne få mig selv til at afsløre, at jeg også var vild med personen. I dét tilfælde ville jeg nok også bare gå stille med dørene, fordi så må pigen til slut selv vælge, hvem hun vil have, - derfor behøver man slet ikke at afsløre det.

Den med at synge:
Alt efter hvor nær en ven det er, så ville jeg nok under alle omstændigheder antyde, at det ville være en dårlig idé. Det er aldrig sjovt at blive ydmyget.


Level 18
162000 XP
Indlæg: 152
#41:  Birks -

Jeg giver ham så lidt information som overhovedet muligt, hvorimod jeg fortæller hende, at han er kæreste med vores fælles bedste ven (en tredje person) -- ydermere fortæller jeg at ingen af dem er dog sprunget ud endnu, samtidig med lidt seksualitetsissues går dem på. Sandsyligheden for hun opdager det er dermed minimal.
Det giver mig selv bedre chancer. Smiley

Lige præcis med ens eget følelsesliv (eksempelvis chicks) nytter det ikke noget med etik og moral -- ellers får man aldrig va-j-j f.eks. en kæreste

Smiley


Level 28
426000 XP
Indlæg: 295
#42:  Navn -

Villy Søvndal skrev:
Lige præcis med ens eget følelsesliv (eksempelvis chicks) nytter det ikke noget med etik og moral -- ellers får man aldrig va-j-j f.eks. en kærestewat

Shazammitylam!


Level 18
162000 XP
Indlæg: 152
#43:  Birks -

jeg brugte for stærke udtryk (følelsesliv, kæreste), men jeg er i tvivl, hvor grænsen går herinde -- alle ved hvad dudes vil ha', men må man nævne det Smiley?

Smiley


Level 28
426000 XP
Indlæg: 295
#44:  Navn -

Nej, jeg mener ikke det ord du stregede ud, men din sætning om etik og moral. Kan du uddybe?

Shazammitylam!


Level 37
724500 XP
Indlæg: 872
#45:  Lukas Skywalker -

Man må gerne sige fjappe på N-club, bare hold det på et sobert niveau Smiley

Med venlig hilsen Lukas Smiley


Level 18
162000 XP
Indlæg: 152
#46:  Birks -

Man skal smide etik og moral til side, hvis man målrettet går efter en chick. Jeg personligt er kun 21 og er derfor ikke interesseret i "seriøse" forhold anyway -- det kan jeg få, en gang jeg er uddannet. Indtil da står den på småkærester o.lign. -- og har man udset sig en potentiel småkæreste skal man ikke lade sig påvirke af en ven også er vild med hende. Sandsynligheden for han forbliver med hende er alligevel lille -- så hellere smide moralen og komme først (på hende).

Smiley


Level 34
626000 XP
Indlæg: 557
#47:  0 -
redigeret af 0 d. 1. May 2012 21:10

Lukas Pedersen skrev:
Man må gerne sige fjappe på N-club SmileyFjappe!


Level 18
164500 XP
Indlæg: 134
#48:  powerfull499 -

Villy Søvndal skrev:
Jeg giver ham så lidt information som overhovedet muligt, hvorimod jeg fortæller hende, at han er kæreste med vores fælles bedste ven (en tredje person) -- ydermere fortæller jeg at ingen af dem er dog sprunget ud endnu, samtidig med lidt seksualitetsissues går dem på. Sandsyligheden for hun opdager det er dermed minimal.
Det giver mig selv bedre chancer. Smiley

Lige præcis med ens eget følelsesliv (eksempelvis chicks) nytter det ikke noget med etik og moral -- ellers får man aldrig va-j-j f.eks. en kæresteAlle kneb gælder i kærligheden. Jeg synes dog, at det du siger er lidt overdrevet. Man skulle jo nødig miste sine bedste venner, - venner forsvinder trods alt ikke på samme måde som kærester. Så igen; det kommer nok an på hvilken ven.


Level 28
426000 XP
Indlæg: 295
#49:  Navn -
redigeret af Navn d. 1. May 2012 22:03

Villy Søvndal skrev:
Man skal smide etik og moral til side, hvis man målrettet går efter en chick. Jeg personligt er kun 21 og er derfor ikke interesseret i "seriøse" forhold anyway -- det kan jeg få, en gang jeg er uddannet. Indtil da står den på småkærester o.lign. -- og har man udset sig en potentiel småkæreste skal man ikke lade sig påvirke af en ven også er vild med hende. Sandsynligheden for han forbliver med hende er alligevel lille -- så hellere smide moralen og komme først (på hende).Jeg ville vildt gerne svare på denne post, da jeg tror jeg er ret uenig i den. Desværre er du meget generel, og det er svært at se hvad du mener med ting som "smide etik og moral til side", "seriøse forhold", "småkærester".

Måske er det fordi jeg ikke selv har været i et forhold jeg ikke tog "seriøst".

I øvrigt en ret sjov debat at have på et nintendoforum, hah.

Shazammitylam!


Level 21
222500 XP
Indlæg: 168
#50:  Sillyyy -

Hvorfor vil du lyve så meget for din ven, så han muligvis mister håbet om at kunne være kæreste med jeres fælles ven, selvom du ikke vil have et 'seriøst forhold' med hende, men blot være 'småkæreste' med hende? Måske forstår jeg ikke dine definitioner korrekt, men det lyder umiddelbart for mig som noget en player vil gøre, og den tankegang kan jeg slet ikke forstå.
Men som du selv skrev, "Smid morale og sund fornuft væk" - Det har du gjort godt.

Personligt ville jeg nok fortælle ham/hende det, jeg ved om ham vi begge kan lide, men nok holde det meget konkret til det, han/hun spørger mig om, og ikke fortælle nogle 'bonus' oplysninger om ham. Men jeg vil ikke kunne finde på at direkte forsøge at forhindre min ven i at blive kæreste med ham, vi begge kan lide.


Level 18
162000 XP
Indlæg: 152
#51:  Birks -
redigeret af Birks d. 2. May 2012 03:11

Jeg tror I lægger for meget i det at være kærester -- især vores aldrer taget i betragning.

Hvis ens buddy er en bro vil han også acceptere sådan en gay-prank (især hvis man vel og mærket selv suceeder med chicken Smiley).

edit: slåfejl rettet (en en = er en)

Smiley


Level 18
164500 XP
Indlæg: 134
#52:  powerfull499 -

For mig at se lyder det ikke som om, at du ikke har meget erfaring på området, når du siger det der. Hvis 2 nære venner er vild med en pige, så er der nok ingen af dem, der viger. Hvis man virkelig er forelsket, går det der med at være "bros" ikke. Det er meget mere kompliceret end du fremstiller det Smiley


Level 18
162000 XP
Indlæg: 152
#53:  Birks -

Hvordan lyder det således powerfull? - uddyb gerne Smiley

Synd ingen af jer umiddelbart bemærkede den massive south park reference der lå i det, om end det stadig repræsenterer min moral - noget ekstremt, though.
Planen vil realistisk set aldrig lykkes, hvorfor den ikke skal tages alt for seriøs, men hvis I fuldt og holdent tror, en kammerat vil lade jer få en fælles chick, er I da for naive. Bos indlæg indikerer begge parter er (små)forelsket, så vi har med en potentiel småkæreste at gøre -- dvs. en flirt der kan holde alt fra 2 uger til måske et år! Alder osv. taget i betragning, synes jeg faktisk ikke der er noget galt i det jeg foreslår-- at man forværrer en vens chancer få en chick -- com'on, hvis det ødelægger venskabet, var han alligevel ikke værd at være venner med. Som I selv siger forsvinder kærester hurtigere end venskaber -- men hvorfor skal jeg bringe mig i "offerrollen" og lade ham få hende??

Bemærk: Jeg går ikke ind for, man stjæler folks kærester. Min holdning afspejler, hvor jeg (og min omgangskreds) er i mit liv, og altså lige nu, ikke et sted, hvor forhold tages for seriøst (forstået på den måde, at der sagtens kan være en ms-right-now, der slet ikke er mrs-right! -- og disse ms-right-nows skal man ikke pålægge alt for meget "værdi" ). Når man finder en man ligefrem vil dele økonomi med osv., er der andre boller på suppen (og straks et mere seriøst forhold as well).

Geez, I tager godt nok livet/kærligheden seriøst -- vi er skide unge, ya know Smiley

Smiley


Level 21
234000 XP
Indlæg: 135
#54:  Togbis -

Hey, i det mindste er Villy da ærlig og åben om hvordan han tænker. Selv hvis man ikke er enig, er det da stadigt ret fedt at indrømme, synes jeg. Folk har det med at være meget selvhøjtidelige hvad den slags angår, også dem, der i realiteten er players'.

Bo130 skrev:
Din bedste ven spørger dig om insiderviden om en af jeres fælles venner/veninder, som I begge to er vilde med, han ved dog ikke at du er vild med personen. Hvad gør du?

Forslag til svar
1 - Du fortæller ham alt hvad du ved om hende, så han har den bedst mulige chance for at kunne imponere/score hende.
2 - Du fortæller ham noget falsk information om hende for selv at stå i en bedre situation.
3 - Du fortæller ham at du selv er vild med hende og beder ham holde sig fra hende.
4 - Du fortæller ham at du selv er vild med hende, så det må være den bedste mand der får hende.Jeg ville nok starte med 2'eren, for at få det til at lyde som om hun ikke er hans type/hun ikke kan lide ham.
Hvis han stadigt er interesseret i hende efter det, ville jeg gå videre til 3'eren.
Hvis han ikke vil respektere det, bliver jeg nødt til at true ham eller gå videre til 4'eren.
Bryder han derefter grædende sammen og tigger om hjælp, kunne det være jeg går over til 1'eren eller bare kalde ham en faggot og gå tilbage til 3'eren.

Men det er heldigvis ikke en situation jeg har stået i før.

Din barndomsven fortæller dig at han har tænkt sig at stille op i Idols/X-Factor, fordi han gerne vil være popstjerne. Du synes dog virkelig ikke han kan synge. Hvad gør du?

Forslag til svar
- Jeg fortæller ham at han ikke kan synge og altså vil ydmyge sig selv ved at stille op.
- Jeg ønsker ham held og lykke, men ser det ikke selv på TV og fortæller ingen om det.
- Jeg ønsker ham held og lykke, og glæder mig til at se det selv, men fortæller ingen om det.
- Jeg ønsker ham held og lykke, skriver om det til alle mine venner og arrangerer en aften hvor vi alle kan sidde og grine af ham.


Jeg ville støtte ham fuldt ud og sige 'go for it!'. Selv hvis han så failer for vildt, vil jeg rose ham for hans mod og sige det var godt han forsøgte. Gør han det bare for sjov, er han allerede klar over at han vil faile og besidder nok selvironi til at klare hånen.
Vil han det seriøst, vil han fortryde det i resten af hans liv, hvis han i det mindste ikke forsøgte.

Bo130 skrev:

Du går dig en tur og drejer pludselig ned af en mindre vej. Lige idet du drejer ned af vejen ser du en pige blive overfaldet længere nede af vejen, hvorefter overfaldsmanden løber væk. Hvad gør du?

Forslag til svar

 • Jeg ringer efter politiet
 • Jeg løber hen og tjekker om pigen har det godt
 • Jeg løber efter overfaldsmanden
 • Jeg ignorerer det fuldstændig.
 • Jeg går en anden for ikke at komme i nærheden af dem.


Husk nu det ikke er hvad man bør gøre, men hvad man selv tror man ville gøre i situationen og hvorfor SmileyJeg løber hen og tjekker om pigen har det godt. Derefter går jeg en anden vej, for ikke at støde på gerningsmanden.

Jeg går ikke ind for 'hævn' eller 'straf', så jeg ville ikke løbe efter overfaldsmanden. I bedste fald ville jeg kunne smadre hans ansigt og ødelægge hans liv ved at melde ham til politiet, i værste fald ville jeg selv blive stukket ned og anholdt for overfald. Den risiko er ikke værd at tage, især ikke når en ordentlig social politik fungere langt bedre end fængsler til at præventere kriminalitet.

Bo130 skrev:

Du er i Gamestop og ser en, der tager et Pre-Played Ratchet and Clank 3 og putter det i inderlommen. Hvad gør du?

Forslag til svar:
- Jeg gør ingenting.
- Jeg gør ingenting, men holder øje med ham indtil han er ude af butikken.
- Jeg venter på han går ud af butikken, hvorefter jeg følger efter ham
- Jeg går hen til ham og beder ham lægge det tilbage.
- Jeg siger det til en medarbejder i butikken.Jeg ville ikke gøre noget. Hvis Gamestop ikke gider bruge penge på sikkerhed, vil jeg ikke græde over at sådan et mega-firma mister 50 kr.
Hvis jeg føler mig modig den dag, vil jeg følge efter knægten bagefter og konfrontere ham med det han har gjort og sige at det er dumt. Jeg ville ikke melde ham eller noget, blot forsøge at overtale ham til at lade være med at gøre det i fremtiden. Han ville sikkert ikke lytte og bare blive vred, men det ville være enormt fedt, hvis drengen næste dag selv gik hen og afleverede spillet tilbage.


Level 50
4236500 XP
Indlæg: 3801
#55:  Bo130 -
redigeret af Bo130 d. 3. May 2012 16:52

God idé med at få samlet dem som du gør det, Togbis, det gør jeg lige i første indlæg, så kan man altid hale ind der.

Jeg har selv lige været i den situation vi diskuterer nu, men der vidste han godt nærmest inden han mødte hende at jeg var vild med hende - og det er kun en rigtig god ven, hehe. Det var en ret lang process, men i sidste ende spurgte han om lov til at lave noget med hende og jeg sagde ja, idet jeg havde indset hun ikke var interesseret - nu er de kærester, og der er ingen bad feelings på nogle af dem, er bare glad for at de er glade og jeg stadig snakker med dem Smiley

Vi tager også lige en ny;

I din brandert er du kommet til at indgå et væddemål med en af dine venner, som I begge (nu i ædru tilstand) godt ved at du ikke kan vinde. Du har væddet 5.000,- kroner. Hvad gør du?

Forslag til svar:
- Jeg gør alt hvad jeg kan få at vinde væddemålet.
- Jeg siger til min ven at jeg altså var fuld og gerne vil annullere vores væddemål.
- Jeg siger ikke noget om det til vennen og betaler da dagen oprinder.
- Jeg siger ikke noget til vennen, men nægter at betale da dagen oprinder.


Level 18
164500 XP
Indlæg: 134
#56:  powerfull499 -

Nummer 2. Helt klart. Hvis man virkelig var fuld, så burde vennen have forståelse Smiley. Jeg kunne aldrig finde på, at kræve 5000 kroner af en ven, og det tror jeg heller ikke, at de kunne finde på at gøre ved mig.


Level 28
426000 XP
Indlæg: 295
#57:  Navn -

Jeg ville aldrig indgå sådan et væddemål.

Hvis min "ven" helt seriøst vil holde mig op på et 5k-væddemål som han godt ved jeg ikke kan vinde, ville jeg nok skaffe mig af med ham.

Shazammitylam!


Level 37
724500 XP
Indlæg: 872
#58:  Lukas Skywalker -
redigeret af Lukas Skywalker d. 3. May 2012 17:25

Nummer to - jeg er ikke et øjeblik i tvivl om at min ven godt vil kunne forstå det. Alt efter hvad væddemålet er (hvis det nu er noget sjovt, f.eks. noget der skal udføres), kunne jeg godt finde på at sige at vi vædder 500,- i stedet. Men altså, er det fuldstændig 100 % sikkert at jeg taber, så tror jeg ikke at jeg vil gøre det - er det urealistisk, og er det et eller andet som "Det bliver snevejr før d. 1. november i år", så vil der nok bare være tale om en annullering Smiley Så giver jeg i stedet en øl i lufthavnen Smiley

Med venlig hilsen Lukas Smiley


Level 24
308000 XP
Indlæg: 224
#59:  BecelClaes -

Jeg sætter mig også ind på nr. 2. Jeg er også temmelig sikker på at mine kammerater ville forstå det, selv om at der faktisk er et par stykker som holder mig oppe på et væddemål, som blev indgået nede på det lokale bodega - ganske vist er der ikke 5000kr på højkant, men mit moustache skal farves pink, når jeg ikke vinder. Det er jo dog også lige noget andet, så der kan jeg egentlig godt leve med det - men 5000kr? No way, José

UDTALES DET METROID ELLER MAMTJUM? UDTALES DET METROID ELLER MAMTJUM?
UDTALES DET METROID ELLER MAMTJUM? UDTALES DET METROID ELLER MAMTJUM?
UDTALES DET METROID ELLER MAMTJUM? UDTALES DET METROID ELLER MAMTJUM?
UDTALES DET METROID ELLER MAMTJUM? UDTALES DET METROID ELLER MAMTJUM?
UDTALES DET METROID ELLER MAMTJUM? UDTALES DET METROID ELLER MAMTJUM?


Level 24
301500 XP
Indlæg: 197
#60:  M60dk -
redigeret af M60dk d. 3. May 2012 17:46

Tror ikke at jeg, uanset hvor fuld jeg end måtte være, ville kunne indgå et væddemål på 5000 kroner i seriøsitet.
Men jeg ville aldrig holde en ven op på noget så dumt, så jeg forventer at det er det samme den anden vej. Det må blive 2'eren.
Det her minder forresten ret meget om de der fjollede quizzer i dameblade (ikke at jeg nogensinde har kigget i et Smiley ).
Bliver der talt point sammen?

Colors!
3DS Friendcode: 4167-4655-6211


Level 18
164500 XP
Indlæg: 134
#61:  powerfull499 -
redigeret af powerfull499 d. 3. May 2012 17:46

Godt spørgsmål M60berserker xD Det kan være, at Bo laver statistikker over svar! Smiley


Level 50
4236500 XP
Indlæg: 3801
#62:  Bo130 -

Ja, det finder I måske ud af senere Smiley

Du har stået i kø til et diskotek længe (15 minutter+). Der er så mange i køen, at du er pludselig bliver skubbet forbi dørmanden uden han opdager det og uden at blive opkrævet de 20,- kroner som entréen er. Hvad gør du?

Forslag til svar
- Jeg går glad ind og fester.
- Jeg går ind og fester, men er nervøs for at blive opdaget resten af aftenen.
- Jeg hiver fat i nogen indenfor (fx i garderoben) og betaler entréen til dem.
- Jeg hiver fat i dørmanden og giver ham de tyve kroner.
- Jeg går ud og om bag i køen.


Level 20
206500 XP
Indlæg: 175
#63:  Jonas -
redigeret af Jonas d. 7. May 2012 19:01

Navn skrev:

Hvis min "ven" helt seriøst vil holde mig op på et 5k-væddemål som han godt ved jeg ikke kan vinde, ville jeg nok skaffe mig af med ham.


Det er også den bedste løsning i pengesager.


▲▲


Level 21
238500 XP
Indlæg: 294
#64:  Moysen -

Jeg ville nok forsætte uden at betale éntre. :3 Hvad han ikke ved har han ikke ondt af og der er jo alligevel så mange mennesker så hvordan skulle han huske om jeg havde eller ikke havde betalt Smiley Party On!

WIIIIIIIIUUUUUUUU!!!!!!!!


Level 36
673500 XP
Indlæg: 736
#65:  Dead-Cheese -
redigeret af Dead-Cheese d. 7. May 2012 19:11

Bo130 skrev:
Ja, det finder I måske ud af senere Smiley

Du har stået i kø til et diskotek længe (15 minutter+). Der er så mange i køen, at du er pludselig bliver skubbet forbi dørmanden uden han opdager det og uden at blive opkrævet de 20,- kroner som entréen er. Hvad gør du?Jeg kender selvføllig stedet jeg går til og har selvføllig undersøgt alt inden. Jeg har sat mine agenter på sagen, så jeg har købt stedet i tilfælde af at sådanne ting skulle ske.
Eller, jeg har ikke 2 millioner til at leje eller købe diskuteket (kommer an på størelsen self.) og kender ikke dørmanden. Jeg vil i det tilfælde nok blive overasket over at jeg kom forbi dørmanden pga. min størelse. Så det er højst usansynligt. Da jeg ikke er vand til sådanne ting ville jeg nok betale, da jeg nok vil blive set af andre som passer indgangen. Desuden skulle jeg have betalt de penge uanset. En tyver er ikke noget man hyler over, så jeg ville nok betale. Uanset situation.

maxfest.dk - blog om web ting og mig


Level 36
673500 XP
Indlæg: 736
#66:  Dead-Cheese -
redigeret af Dead-Cheese d. 7. May 2012 21:56

Bo130 skrev:
Din bedste ven spørger dig om insiderviden om en af jeres fælles venner/veninder, som I begge to er vilde med, han ved dog ikke at du er vild med personen. Hvad gør du?


Her er intet sort hvidt for mig. Det kommer an på vennen og personen man er vild med.
Jeg har stået i en lignene situation før, hvor jeg blev spurgt om jeg kunne lide personen. Vennen havde haft et forhold for nogle dage siden, men havde bagt på pigen før. Jeg havde været friendzoned i nogle år, så jeg afslog og sagde jeg ikke ville bage på hende. Næste dag var de sammen, lol.
Hvad moralen var, at jeg ikke lige vidste det hele om dem begge, men det holdte heler ikke mere end en uge. Jeg snakker stadig med vennen, som jeg er meget gode venner med, pigen havde dog sine problemmer, som ingen kender noget til, og er flyttet til et ukendt sted (eller ikke, men det lød bedre end at sige til udlandet).

Din barndomsven fortæller dig at han har tænkt sig at stille op i Idols/X-Factor, fordi han gerne vil være popstjerne. Du synes dog virkelig ikke han kan synge. Hvad gør du?


Grinner højlydt. Meget højt. Meget længe.

Bo130 skrev:

Du går dig en tur og drejer pludselig ned af en mindre vej. Lige idet du drejer ned af vejen ser du en pige blive overfaldet længere nede af vejen, hvorefter overfaldsmanden løber væk. Hvad gør du?Jeg ville helt sikkert løbe til pigen og se om hun har det godt, når jeg har sikret mig hendes sikkerhed, ringer jeg til politiet. Jeg finder hendes telefon og sikrer mig om der er nogen hun kender jeg kan ringe til, hvis hun ikke kan selv.

Bo130 skrev:

Du er i Gamestop og ser en, der tager et Pre-Played Ratchet and Clank 3 og putter det i inderlommen. Hvad gør du?Arbejder jeg der ville jeg stoppe personen.
Kender jeg personen ville jeg opfordre personen legende til at lade det stå.
Kender jeg ikke personen, ville jeg henvende mig mildt og stille til en som arbejdede der.

maxfest.dk - blog om web ting og mig


Level 36
673500 XP
Indlæg: 736
#67:  Dead-Cheese -

Det er den første uge på din nye skole, og du har ikke lært nogen godt at kende endnu.
Sidst på en skoledag er der en som vælger at prikke dig konstant, og gør alt for at irritere dig. Personen er af samme køn som dig, og nogenlunde samme kropsbygning. Personen lytter ikke til dig, og har ingen planer om at stoppe

Hvad ville du gøre?

Forslag til svar:


 • Intenst forsøge at overtale personen til at stoppe
 • Beklage sig højlydt, så alle elever kan høre at noget er galt
 • Forlade klasselokalet
 • Gøre gengæld (tand for tand, øje for øje)
 • Tilkalde hjælp af en lærer
 • True personen

maxfest.dk - blog om web ting og mig


Level 28
426000 XP
Indlæg: 295
#68:  Navn -

Jeg ville nok true ham. Der er ingen der skal fucke med mig.

Shazammitylam!


Level 39
787500 XP
Indlæg: 212
#69:  fattige ricko -

Hvad laver jeg på skolen i det hele taget?

Næ, jeg vinder i lotto og bliver hjemme.

hvem der bare have penge...


Level 24
301500 XP
Indlæg: 197
#70:  M60dk -

Tror jeg vil spørge ham hvad der er galt med ham - opfør dig dog anstændigt, menneske. Hvis der absolut ikke er nogen respons eller tegn på normal intelligens, må man jo markere sig. Ikke ved vold dog, det er næppe fair at tæske en udviklinghæmmet person.

Colors!
3DS Friendcode: 4167-4655-6211


Level 18
164500 XP
Indlæg: 134
#71:  powerfull499 -

Dead Cheese skrev:
Det er den første uge på din nye skole, og du har ikke lært nogen godt at kende endnu.
Sidst på en skoledag er der en som vælger at prikke dig konstant, og gør alt for at irritere dig. Personen er af samme køn som dig, og nogenlunde samme kropsbygning. Personen lytter ikke til dig, og har ingen planer om at stoppe

Hvad ville du gøre?

Forslag til svar:


 • Intenst forsøge at overtale personen til at stoppe
 • Beklage sig højlydt, så alle elever kan høre at noget er galt
 • Forlade klasselokalet
 • Gøre gengæld (tand for tand, øje for øje)
 • Tilkalde hjælp af en lærer
 • True personenRandom alligevel, - kunne måske ske i børnehaveklassen? Men hvis det skete nu: Jeg tror, at mange af de andre elever ville opdage det efterhånden, og deres opmærksomhed på det, ville nok få ham til at stoppe, da han ellers vil blive set som en meget mærkelig person. Hvis ikke det er tilfældet, så er der nok noget galt med ham mentalt Smiley.


Level 36
673500 XP
Indlæg: 736
#72:  Dead-Cheese -

Det er delvist sket i virkeligheden skal det siges. Det var i 8. eller 9. klasse trin.
Personen det gik ud over, gjorde faktisk alt jeg forslog;
Først "ofret" at forsøge at overtale personen til at stoppe, hvorefter han beklagede sig højlydt. Da det ikke hjalp, truede ofret personen med at det ville have en konsekvens, hvis han ikke stoppede. Det hjalp ikke, og personen fik en lussing i hovedet af "ofret", hvorefter at personen prikede en sidste gang, og en lærer stoppede dem inden at de skulle slås.
Jeg mener ikke at "ofret" nogen sinde har haft problemmer med nogen fra klassen siden. Men det så meget sjovt ud til sidst, men det var vidst godt en lærer kom.

maxfest.dk - blog om web ting og mig


Level 34
626000 XP
Indlæg: 557
#73:  0 -
redigeret af 0 d. 8. May 2012 19:50

Det var nok bare for at tiltrække lidt opmærksomhed eller så var han bare retard.


Level 34
626000 XP
Indlæg: 557
#74:  0 -

Navn skrev:
Jeg ville nok true ham. Der er ingen der skal fucke med mig.What he said.


Level 37
724500 XP
Indlæg: 872
#75:  Lukas Skywalker -

Ved entre:
Jeg ville i hvert fald sørge for at få fat i et stempel eller hvad diskoteket nu bruger... ville være for dumt andet, især når det kun er 20 kr. Ville dog nok ikke gå om bag i køen, måske garderoben kunne ordne det.

Ved prikkeriet:
Jeg vil prikke igen. Synes det virker helt grotesk at true personen, men hvis vi så bare sidder og irriterer hinanden uden nogen reaktion fra hans side, tror jeg bare jeg vil gå. Jeg synes det er et ret mærkeligt scenarie.

Med venlig hilsen Lukas Smiley


Level 50
4236500 XP
Indlæg: 3801
#76:  Bo130 -

Du er ude at gå en tur. Du ser en person gå en 20 meter foran dig, og han taber pludselig en 200,- krone-seddel, men opdager det ikke og går videre. Hvad gør du?

Forslag til svar:
- Jeg gør ingenting.
- Jeg samler den op og beholder den
- Jeg samler den op og løber op og giver den til ham.


Level 34
626000 XP
Indlæg: 557
#77:  0 -

Jeg samler den op og råber til ham, så han selv kan komme tilbage og hente den. Hvis jeg er ude og gå, så skal jeg ikke til at løbe da!


Level 20
206500 XP
Indlæg: 175
#78:  Jonas -

Samler den sgu da op og løber hen til manden med den. At beholde den selv ville være tyveri.


▲▲


Level 37
724500 XP
Indlæg: 872
#79:  Lukas Skywalker -

Jeg er ikke i tvivl om at jeg ville vælge 3'eren Smiley

Med venlig hilsen Lukas Smiley


Level 33
575000 XP
Indlæg: 452
#80:  Eagle -
redigeret af Eagle d. 11. May 2012 01:15

Hvem i alverden ville vælge #1?

Jeg har faktisk oplevet en lignende situation på en togperron. Vedkommende havde tabt et Blockbuster-kort, tror jeg det var, og en 50'er samme sted. Der var åbenbart ikke andre end mig der havde opdaget det. Jeg spurgte højlydt om nogen havde tabt et blockbuster-kort, fordi jeg tænkte at det ikke var skidesmart at råbe op om nogen havde tabt en 50'er. Gav også fyren 50eren da han henvendte sig hos mig, efter at han havde tilkendegivet at han også ejede den.

Potentielt kunne han selvfølgelig bare have tabt kortet og løjet om 50eren, men det ville da være underligt.


Level 21
222500 XP
Indlæg: 168
#81:  Sillyyy -

Hvis jeg så personen tabe en pengeseddel eller andet foran mig, løber jeg hen til personen med det, vedkommende tabte. Det gjorde jeg for et par år siden, hvor jeg havde et fritidsjob hos Bog&Idé. Hun var den sidste kunde jeg ekspederede den dag inden jeg fik lov til at holde fri, og da jeg var kommet ud af bagdøren og ud til gågaden, så jeg hende få meter foran mig, og at hun tabte sin kvittering på det, hun lige havde købt af mig. Jeg samlede den op og løb selvfølgelig hen og gav den til hende, hvilket hun var meget glad for. :]


Level 21
238500 XP
Indlæg: 294
#83:  Moysen -
redigeret af Moysen d. 11. May 2012 08:56

Ser jeg vedkommende tabe den, løber jeg gerne hen til vedkommende med den. Finde jeg den et sted uden at vide hvem der ejer den, beholder jeg den gerne selv. Dog kommer det an På beløbet. Hvis beløbet er stort (500 eller derover) ville jeg nok melde det til politiet Smiley

WIIIIIIIIUUUUUUUU!!!!!!!!


Level 34
626000 XP
Indlæg: 557
#84:  0 -

Jeg tror at politiet har et minimumsbeløb på sager de kan tage sig af, og tror den er højere end 500, men er ikke sikker.


Level 50
4236500 XP
Indlæg: 3801
#85:  Bo130 -

Du har været til et møde, som trak ud og det er nu helt mørkt udenfor og du har ikke dine lygter med til cyklen. Der er 5 kilometer hjem. Hvad gør du?

Forslag til svar:
- Jeg kører hjem som var det dag.
- Jeg kører hjem af små veje for ikke at blive opdaget
- Jeg kører hjem af veje med meget lys for ikke at blive kørt ned.
- Jeg trækker hjem
- Jeg lad cyklen stå og tager bussen.
- Jeg finder en 7-11 eller lignende døgnbutik og køber nogle cykellygter inden jeg kører hjemad.


Level 24
308000 XP
Indlæg: 224
#86:  BecelClaes -

Kører de fleste efterhånden ikke med cykellygter der ikke kan tages af cyklen? Jeg bruger bare magnetlygter. Fungerer helt perfekt, de kan ikke tages af og jeg skal ikke huske at slukke/tænde dem. Det er super fedt, specielt fordi at jeg tit cykler ad små stier i mørket.

Ulempen ved at cykle hen ad små stier i mørket er dog, at jeg faktisk relativt tit er ved at nakke en cyklist uden lygter. Nu cykler jeg ganske vist som minimum 100 kilometer om ugen (nok tættere på 200km), men cirka et nær-sammenstød per 100 kilometer er vist ikke en helt unøjagtig vurdering.
Lad os lige antage, at jeg pløjer en anden cyklist ned, mens han kører uden lygter (eller at vi kører ind i hinanden). Så er ansvaret (per dansk lovgivning) hos ham/hende, i og med at han i forvejen brød loven og dermed slet ikke burde have været i situationen, ikke sandt - eller husker jeg forkert?

Uanset hvad, så synes jeg det er pissehamrende træls, at folk kører uden lygter. Det går mig faktisk helt vildt meget på, for på et eller andet tidspunkt ender jeg jo med at køre en eller anden ned, når jeg drejer med 30+ kilometer i timen direkte fra en bakke ned gennem en mørk tunnel. Ville jeg kunne se at der er en cyklist på vej ud dernedefra, hvis personen kørte med lygter? Uden tvivl. Uden lygter ser præcist det samme, som når tunnellen er dejlig tom.

På et eller andet punkt vil jeg gerne sige, at jeg ikke er en dobbeltmoralsk nar, men jeg gider overhovedet ikke offentlig transport, og helt ærligt, 5 kilometers træk med cyklen? Nah...

Jeg må svare 6 eller 1/3. Nu anede jeg godt nok ikke at 7-11 solgte cykellygter, men hvis der er en inden for kort afstand, så ville jeg da smutte derind og hapse et par cykellygter (og så cykle derfra og hjem). Ellers er det 1, selv om at jeg ville tage større veje (dvs. veje med cykelstier), såfremt der ikke er stor forskel på distancen - og så evt. trække over i lyskryds (i hvert fald dem hvor jeg kunne forestille mig at blive kørt ned ved højlys dag).

UDTALES DET METROID ELLER MAMTJUM? UDTALES DET METROID ELLER MAMTJUM?
UDTALES DET METROID ELLER MAMTJUM? UDTALES DET METROID ELLER MAMTJUM?
UDTALES DET METROID ELLER MAMTJUM? UDTALES DET METROID ELLER MAMTJUM?
UDTALES DET METROID ELLER MAMTJUM? UDTALES DET METROID ELLER MAMTJUM?
UDTALES DET METROID ELLER MAMTJUM? UDTALES DET METROID ELLER MAMTJUM?


Level 21
238500 XP
Indlæg: 294
#87:  Moysen -

Mine cykellygter der sidder fast på cyklen er løbet tør for batterier for tiden. Jeg glemmer også tit mine andre lygter, så jeg kører da tit hjem uden. Der er ca. 4-5 km til byen fra mit hjem. Men halvvejs kan jeg kører nede på nogle små veje så der bliver jeg skam ikke set af noget lignende politi. Smiley

WIIIIIIIIUUUUUUUU!!!!!!!!


Level 37
724500 XP
Indlæg: 872
#88:  Lukas Skywalker -
redigeret af Lukas Skywalker d. 13. May 2012 03:42

Jeg har altid mine cykellygter på cyklen, så jeg kører naturligvis hjem med lygter Smiley Det andet vil aldrig ske Smiley

Med venlig hilsen Lukas Smiley


Level 36
673500 XP
Indlæg: 736
#89:  Dead-Cheese -

Hvis der virkelig går bus, ville jeg betale for at få cykelen med i bussen.

maxfest.dk - blog om web ting og mig


Level 21
234000 XP
Indlæg: 135
#90:  Togbis -

Jeg trækker cyklen hjem og cykler evt. gennem de mindre sidegader undervejs, hvis jeg er utålmodig.

Det er iøvrigt langt sværere for en billist at se en cyklist i mørket, end det er for en cyklist at se bilen, så pas på folkens!


Level 20
206500 XP
Indlæg: 175
#91:  Jonas -

Det ville nok være mest forsvarligt at trække hjem, men de gange, hvor jeg har glemt lygten, plejer jeg altså bare at cykle alligevel.
Min baglygte sidder godt nok fast på cyklen, men det kan jo hænde, at den er løbet tør for batteri. I så fald prøver jeg at være ekstra opmærksom på ting, der kommer bagfra, så det ikke gør noget, hvis de ikke er opmærksomme på mig, men ja det kan vel stadig gå grueligt galt.


▲▲


Level 50
4236500 XP
Indlæg: 3801
#92:  Bo130 -

Du er på besøg hos en god ven, og I skal nå en forestilling om en times tid. I er ved at gøre jer klar og du tisser lige af. Idet du trækker toilettet ud samles der en masse vand i toilettet. Du prøver med en svupper, men indser at det er gået i stykker. I skal skynde jer ud af døren, hvad gør du?

Forslag til svar:
- Jeg fortæller min ven at det er gået i stykker med det samme.
- Jeg fortæller min ven at det er gået i stykker med det samme og tilbyder at betale en del af regningen.
- Jeg venter med at fortælle ham det til vi er på vej.
- Jeg fortæller ham det slet ikke i håb om at jeg ikke får skylden for det.


Level 37
724500 XP
Indlæg: 872
#93:  Lukas Skywalker -

Jeg fortæller min ven at det er gået i stykker med det samme. Jeg tror godt han kan se at jeg ikke har noget som helst med det at gøre, så jeg kunne heller ikke forestille mig at han ville bede mig om at betale min del af regningen. Er det noget vi på en eller anden besynderlig måde selv kan fikse, vil jeg dog naturligvis hjælpe til.

Med venlig hilsen Lukas Smiley


Level 21
234000 XP
Indlæg: 135
#94:  Togbis -

Hvis det ikke kan fixes med en svupper, så skulle det have været en ret voldsom omgang pis, før dét alene kunne være skyld i problemet Smiley

Ligesom Lukas ville jeg nok forklare at det allerede var ødelagt og mene at det ikke er min skyld. Men ville tilbyde at hjælpe, hvis noget skal fixes.


Level 50
2443000 XP
Indlæg: 2302
#95:  AND -
redigeret af AND d. 19. May 2012 15:12

Bah, (s)hit n' run, det er min strategi! Smiley

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Mystical Ninja: Starring Goemon Greatest '98
Ibisumaru: "Igimagiocar!!"
Konami Yeah!!


Level 50
4236500 XP
Indlæg: 3801
#96:  Bo130 -

Din bedste ven skal giftes. Få uger inden brylluppet bliver du inviteret til hans polterabend på den helt gammeldags måde med stripper og ydmygelse. Det er nogle af hans andre venner, der har arrangeret den. Du ved at din bedste ven virkelig hader polterabender. Hvad gør du?

Forslag til svar:
- Jeg fortæller dem at han vil hade det og beder dem droppe det. Hvis de ikke dropper det, bliver jeg hjemme.

- Jeg fortæller dem at han vil hade det og beder dem droppe det. Hvis de ikke dropper det, tager jeg med alligevel.

- Jeg prøver at få dem overtalt til at fjerne de ting han ikke bryder sig om til fordel for nogle andre mere stille og rolige ting.

- Jeg fortæller dem ikke noget, og nyder dagen i fulde drag.

- Jeg fortæller min ven hvad de har planlagt for ham, så han er forberedt på det, eller selv kan bede dem stoppe det.


Level 34
626000 XP
Indlæg: 557
#97:  0 -

Hvis det er min bedste ven, så undrer jeg mig over at jeg ikke var med til at arrangere :/


Level 37
724500 XP
Indlæg: 872
#98:  Lukas Skywalker -

Samme som #97 - jeg undrer mig også over at jeg ikke har været med til at arrangere det, når jeg nu er hans bedste ven Smiley

Jeg ser ingen grund til at blive hjemme - så svigter jeg bare min ven. Hvis jeg ved at det virkelig ikke er noget han gider, så vil jeg helt klart prøve at få dem til at droppe det, og lave nogle andre ting i stedet for. Jeg kunne forestille mig at det er det med ydmygelserne han bestemt ikke vil bryde sig om.

Kan huske jeg har hørt om en, der omkring starten af sin bryllupsfest rejste sig op, og sagde "Dig, dig, dig, og dig, I kan godt gå ud af døren, og jeg vil aldrig se jer igen" simpelthen fordi at han var blevet ydmyget så meget af sine "venner" under sin polterabend. Jeg ved ikke hvad der helt præcist er sket, men det må have været ganske vildt - eller også var han virkelig ikke vild med den slags. Anyway, så er det jo ikke venner, der gør den slags.

Hvis de virkelig var hans venner, så burde de også vide at han ikke ville bryde sig om den slags overhovedet, og hvis det gik hen og skulle gå så galt som ovenstående, så ville jeg for alt i verden få dem til at lade være Smiley

Med venlig hilsen Lukas Smiley


Level 50
4236500 XP
Indlæg: 3801
#99:  Bo130 -

Kan godt se problemet i spørgsmålet. Lad os bare sige det er fordi de selv mener de er hans bedste venner og de ikke kan lide dig Smiley. Prøver med et nyt spørgsmål, hehe Smiley

Du har indleveret din cykel til cykelhandleren og bedt ham skifte dit bagdæk, idet du er punkteret. Da du henter den næste dag har han yderligere givet dig en ny sadel, en ny ringeklokke og en ny kæde og beder derfor om et meget højere beløb end du havde ventet. Du skal bruge din cykel i dag. Hvad gør du?

Forslag til svar:
- Jeg er glad for hans ekstra arbejde og betaler glædeligt.
- Jeg betaler modvilligt.
- Jeg nægter at betale for mere end det jeg bad om.


Level 24
308000 XP
Indlæg: 224
#100:  BecelClaes -

Nummer 3: don't fix it if it ain't broken. Ud over det, så lapper jeg altså selv mit bagdæk, hvis jeg punkterer - og sætter selv ny saddel på, hvis det skal gøres, for den sags skyld. Alt i alt, så ville situationen (heldigvis) aldrig kunne opstå for mig.

UDTALES DET METROID ELLER MAMTJUM? UDTALES DET METROID ELLER MAMTJUM?
UDTALES DET METROID ELLER MAMTJUM? UDTALES DET METROID ELLER MAMTJUM?
UDTALES DET METROID ELLER MAMTJUM? UDTALES DET METROID ELLER MAMTJUM?
UDTALES DET METROID ELLER MAMTJUM? UDTALES DET METROID ELLER MAMTJUM?
UDTALES DET METROID ELLER MAMTJUM? UDTALES DET METROID ELLER MAMTJUM?


Level 16
133000 XP
Indlæg: 169
#101:  MadsGS -

Jeg har rent faktisk prøvet det her in real life, og jeg betalte hvad det kostede. Men jeg undrede mig da over hvorfor han gjorde det Smiley


Level 37
724500 XP
Indlæg: 872
#102:  Lukas Skywalker -

Situationen ville heller ikke kunne opstå for mig, da jeg kender den lokale cykelhandler (alle kender alle her, okay Smiley?), og det ville han aldrig gøre Smiley Men selv hvis han gjorde det, tror jeg at jeg ville betale - det ville alligevel ikke koste særlig meget, og hvis han har skiftet det, så havde jeg nok brug for nyt alligevel Smiley Jeg vil dog måske sige til ham, at næste gang vil jeg foretrække hvis han kun skiftede det jeg bad om Smiley

Med venlig hilsen Lukas Smiley


Level 50
4236500 XP
Indlæg: 3801
#103:  Bo130 -

Denne her er lidt mærkelig...

Du er til forsvarets dag og har lige færdiggjort IQ-testen. Du er ikke interesseret i at komme ind i hæren, så håber du trækker frinummer. Du venter spændt på dit svar, for du har gjort det så godt du kunne. Idet han kommer ud ser han meget sur ud og fortæller dig at det er altså ikke er tilladt at snyde sig dårligere i prøven og svare forkert med vilje bare fordi man ikke vil ind. Hvad gør du?

Forslag til svar:
- Jeg siger intet, og følger med ham for at tage prøven på ny.
- Jeg fortæller ham at jeg altså ikke har snydt og kræver at min besvarelse gælder.
- Jeg fortæller ham at der må være sket en fejl, for så dårlig er jeg ikke.


Level 28
407000 XP
Indlæg: 321
#104:  LinkTheWindWaker -

Uanset om jeg havde snydt eller ej, vil jeg ikke føle noget større pres for skulle tage prøven igen/indrømme jeg har snydt. Forsvarets Dag er lidt af en joke, og hvis jeg ikke har lyst til at komme ind i hæren, bør det være mit valg og mit alene. Der er allerede massevis af frivillige, så der er intet behov for mig.

Var selv inde til Forsvarets Dag for nogle år siden. Klarede prøverne ret godt, tror jeg, men trak frinummer i sidste ende, hvilket jeg var glad for. Jeg ville kun blive en del af hæren, hvis jeg fik lov til at flyve helikopter eller køre i tank Smiley


Level 22
256500 XP
Indlæg: 265
#105:  Pieyanthikos -

Jeg vil sige, at han kunne rende og hoppe - han nedgør jo totalt ens intelligens med sådan en konklusion. Så jeg vil brokke mig og kræve den godkendt. Men for det første vil jeg slet ikke vente spændt, da jeg slet ikke har interesse i at komme ind Smiley

Verden har brug for flere ydmyge genier. Der er efterhånden alt for få af os
Visca Barça! Soci #112967 - @a_groenborg


Level 33
563000 XP
Indlæg: 444
#106:  Peblisko -

Hvis jeg vitterligt ikke har snydt, så siger jeg selvfølgelig det. Hvis jeg gerne ville i hæren ville jeg måske sige, at der var sket en fejl. Kan ikke forestille mig hvorfor jeg ville sige nr. 1. Jo, hvis jeg var ekstremt autoritetstro.


Level 21
238500 XP
Indlæg: 294
#107:  Moysen -

Jeg vil gerne ind. Derfor jeg højest sandsynligt gerne have lov at tage testen igen og forsøge at gøre det bedre ved gæt. Smiley Jeg regner dog ikke med at lige netop dette ville ske i mit tilfælde. Smiley

WIIIIIIIIUUUUUUUU!!!!!!!!


Level 31
497000 XP
Indlæg: 430
#108:  Bota -

Var til session i efteråret - det var noget med, det kun var 50 ud af 10.000, der ikke trak frinummer. Som LTWW siger, er der allerede masser af frivillige der joiner hæren, og så vidt jeg ved, overvejer man at afskaffe session helt netop pga. det.
Jeg ville i øvrigt klart svare svarmulighed nr. 2.


Level 37
724500 XP
Indlæg: 872
#109:  Lukas Skywalker -
redigeret af Lukas Skywalker d. 20. Jun 2012 21:52

Nu er jeg på vej ind i Søværnet på officersuddannelsen, så igen gør det sig ikke ligefrem gældende Smiley

Jeg kan slet ikke tage det seriøst, for hvis det endelig vil ske, så er jeg ikke et sekund i tvivl om at det må være en joke (da jeg var derinde var jeg den der fik allerhøjest), hvis det bliver sagt, og vil derfor nok smile eller noget i den dur, fordi jeg ved at det ikke kan menes seriøst. Ellers kan det naturligvis ske at jeg har misforstået noget totalt i testen Smiley Forstår dog desuden ikke lige hvem det er der kommer ud, og hvorfra vedkommende kommer ud Smiley?

Med venlig hilsen Lukas Smiley


Level 50
4236500 XP
Indlæg: 3801
#110:  Bo130 -

Du og din ven er i byen for at score. I ser en virkelig lækker fyr/pige og din ven, som har kæreste på, introducerer dig som uddannet læge (uden I har aftalt det på forhånd). Det gør at han/hun pludselig virker meget interesseret i dig. Du er dog ikke læge. Hvad gør du?

Forslag til svar:
- Jeg spiller med på den og lader som om jeg er læge resten af aftenen.
- Jeg fortæller med det samme at jeg altså ikke er læge, men prøver at holde hende interesseret fortsat ved at sige noget andet.
- Jeg lader som om i starten, men med henblik på når du har fået etableret kontakt at fortælle sandheden.


Level 37
724500 XP
Indlæg: 872
#111:  Lukas Skywalker -

Hvis det er meningen at det bare skal være noget one night stand, så kan det sgu gøre ligemeget hvad hun er imponeret af - så lader jeg gerne som om jeg er læge Smiley Men er der tale om et fremtidigt forhold, så vil jeg ikke lige synes at det hun skal være imponeret af, er at jeg er læge. Så vil jeg nok tage 2'eren, om end jeg ikke lige ved hvad pokker jeg skulle sige så - så viser jeg hellere mine enormt smarte moves på dansegulvet Smiley

Med venlig hilsen Lukas Smiley


Side: 12345678Vis alle


Svar på tråd

Du skal være logget ind på N-club for at kunne deltage i diskussionerne.


Log ind
Bliv gratis medlem
Glemt kodeord?