Går du efter rekorder?

N-club > Nintendo generelt > Går du efter rekorder?

Level 50
4236500 XP
Indlæg: 3801
#1:  Bo130 -

Når du spiller spil går du så efter rekorder, høje scorer og gode tider eller går du bare efter at få gennemført spillet? Selv er jeg med tiden blevet mere og mere til rekordspil, nok mest af alt fordi jeg synes de er sjovere og det er nemmere at sætte sig og spille dem i et kvarters tid når man skal have en pause end at sætte sig ind i et større spils historie og spille til man finder en checkpoint.

Desuden jeg vil godt høre hvilke spil I har gået efter rekorder, samt hvor godt det er gået jer?

For mit eget vedkommende har jeg følgende spil. Jeg skal nok opdatere senere med status og sådan Smiley

Donkey Konga 1 + 2
Just Dance
Kirby Air Ride
Kuru Kuru Kururin (+ Squash)
Mario Kart (Double Dash / DS / Wii)
Mario Party 4
Ouendan! / Ouendan! 2 / Elite Beat Agents
Super Mario 64 DS / New Super Mario Bros.
Super Monkey Ball 1 + 2
Super Smash Bros. Melee
Tetris DS
WarioWare-serien
Wii Sports


Side: 1Vis alle


Level 8
33500 XP
Indlæg: 27
#2:  Ebbebom -

Jeg spiller for det meste for at hygge mig og ikke slå rekorder (Da der nok sidder en eller anden nørd der er langt bedere end mig) Smiley Men det har nok også noget med at gøre at det eneste spil jeg har lige nu til min NES er Gauntlet 2, da mine andre spil kommer i næste uge. Men på Ps3 ect spiller jeg da også kun for sjov.

Esben

Nes <3


Level 32
538500 XP
Indlæg: 528
#6:  stelzig -
redigeret af stelzig d. 20. Apr 2012 17:50

multiposting hahaha. Men tak for bumpet, havde ikke set tråden.

Jeg går ikke så specifikt efter rekorder som jeg har gjort, men jeg har det med altid at gå efter at klare ting semihurtigt og ikke spille mere forsigtigt end nødvendigt. Til tider får jeg kommentarer for at dø nogle steder i spil (kan huske da jeg spillede galaxy 2 til et smasharrangement eksempelvis) fordi det ville være "let" hvis man bare gik efter at vinde. Det var faktisk en mission med tidsgrænse, men jeg går normalt ikke "bare" efter at holde mig inden for tidsgrænsen i sådanne udfordringer.

I forlængelse har jeg også svært ved at holde mig til samme metode efterhånden som jeg spiller baner, men begynder langsomt at optimere selvom jeg måske bliver ved med at fejle med den langsommere strategi - dette er delvist nok også utålmodighed der tager over og hvis jeg bliver FOR utålmodig så kommer jeg normalt ikke videre. Er pt. igang med at klare expert i monkey ball uden continues og dette er et ret godt eksempel på at jeg forsøger at optimere og forbedre mine runs (og score - vil rigtig gerne have time bonus Smiley) selvom mit primære mål er bare at komme igennem.

Den spillestil også gjort at jeg i mange tilfælde faktisk er bedre til spil når jeg ikke spiller forsigtigt og at forsøg på at være forsigtig ofte medfører tøven og tvivl om hvornår jeg bør sætte farten op osv.


Level 20
206500 XP
Indlæg: 175
#7:  Jonas -

Ikke generelt, men nogen gange bliver jeg grebet af et spil og forsøger at få så god en score, som jeg kan - oftest i Wave Race.


▲▲


Side: 1Vis alle


Svar på tråd

Du skal være logget ind på N-club for at kunne deltage i diskussionerne.


Log ind
Bliv gratis medlem
Glemt kodeord?