N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Spil du ønsker på Wii U

Bo130
Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

Skrevet 20-05-2012 11:57

Nintendo afslørede deres nye konsol minimalt ved sidste E3 og vi har ikke hørt meget siden. Det har betydet de har fået en masse had og folk generelt ikke ser frem til den. Snart hører vi forhåbentlig noget godt nyt omkring den.

Men indtil da vil jeg gerne have jer til at tage jeres "Ja"-hatte på, og overveje hvilke spil I mener faktisk ville få gavn af at blive lavet på Wii U med de muligheder det giver. Her tænker jeg blandt andet på den nye kontrollers funktioner, men også den bedre onlinedel og alt andet vi ved om maskinen indtil videre.

Meningen med tråden er at snakke om hvilke spil I ønsker, især med fokus på at fortælle hvordan det ville fungere på Wii U, i modsætning på andre konsoller. Nogle overvejelser jeg har gjort kan ses herunder Smiley

Pokémon Trading Card Game Online

Spillet ville fungere meget som browser-udgaven, den eneste forskel ville være at der skulle være en historie som i GBC-udgaven, og så skulle man både vælge at kunne spille online- og offline-delen med kort man skaffede i spillets historie og med kort man købte i butikker og fik ind i spillet ved at lægge på ens WiiU-pad - det skulle selvfølgelig også være DLC for dem der ikke gad gå ned i butikken. På den måde kan alle være med på deres egne præmisser. Spillet ville foregår på storskærmen imens data om ens kort og sådan stod tydeligt på ens skærm i kontrolleren.

Tanks!

Tanks ville fungere som til Wii Play. Dog skulle der ikke være noget kontrol på storskærmen, blot en oversigt over banen så folk kunne kigge på. Skudene ville være på ens skærm, hvor man trykkede der hvor man ville skyde med den ene hånd og styrede tanken med den anden hånd. Desuden skulle der være online co-op, counter-op og almindelig multiplayer med twist.

The Legend of Zelda: Four Swords

Hvis man kan bruge flere WiiU-pads på én konsol, så er dette spil åndsvagt oplagt at lave en efterfølger til.

Pokémon MMORPG

Jeg tænker at holde animé-stilen eftersom de aldrig synes at være tilfredse med hvad de kan lave på en konsol med Pokémon, og så ville jeg have al kontrol og valg af angreb og sådan nede på kontrolleren, så det ikke forstyrrede dem der sad og kiggede på skærmen.

Lost Magic

Spillet ville fungere meget som på DS og Wii, men det ville bare være meget mindre forstyrrende og intuitivt at lave besværgelserne med den nye kontroller!