Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Amiibo!

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Hvilken type gamer er du?

Bo130
Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

Skrevet 10-06-2012 08:43

Hvilken type gamer er du? Er du en der gennemfører hvert enkelt spil du køber, som generelt foretrækker singleplayer-spil med lange historier (Zelda, Mario, etc.)? Er du en der foretrækker at spille spil der gemmer din highscore, og så blive bedre og bedre til en bestemt bane eller figur (Smash Bros., Mario Kart, etc.)? Noget helt andet?

Desuden vil jeg godt høre hvor dygtig du er til at gennemføre spil? Har du gennemført alt hvad du ejer eller er det mere tilfældet at du ligger inde med en bunke spil der nærmest alle er halvt gennemført og nogle få slet ikke spillet endnu?

Personligt må jeg indrømme jeg ligger inde med en del ikke-gennemførte spil, der er bare enormt mange titler jeg går død i undervejs. Derfor er jeg også bare begyndt primært at investere i spil som jeg ved jeg vil spille længe pga der er nogle highscores der kan skaffes. På de seneste har jeg dog besluttet mig for at mange af de spil jeg mangler endelig skal gennemføres nu!

chessr
chessr

341
Offline
Level: 31 (ChuChu)

0
1ups givet

#1 - Skrevet 10-06-2012 10:11

1. Jeg gennemfører desværre ikke alle mine spil. Der kan være mange årsager
2. Jeg er ikke til highscores da det bare er det samme igen og igen
3. Jeg kan godt lide spil med historier og cutscenes (oh no i didnt) (Fx FF XIII mm.)
4. Vil helst spille singleplayer spil med mindre vi snakker MMO som jeg godt kan li´ og hygger mig med i selskab med kæresten
5. Bilspil må gerne spilles på PC med tastatur Smiley
6. Jeg sucks til RTS og PnC men jeg elsker dem alligevel Smiley
7. Steam er godt, køber meget billigt lort man aldrig får brugt lol


0
0

0
Offline
Level: 23 (Skree)

0
1ups givet

#2 - Skrevet 10-06-2012 14:32

Jeg er typen at hvis spillet ikke imponerer mig de ca. første 10 min. jeg er igang, så er spillet væk fra min hylde. Det er meget muligt at jeg dermed går glip af nogle gode spil, men hvis ikke spillet kommer igang rimelig hurtigt med handlingen, så har jeg ingen interesse.

Jeg gennemfører gerne alle de spil jeg kan komme til, dvs. det eneste jeg aldrig har gennemført er Majora's Mask. Jeg kan simpelthen ikke klare det 3-dages cyklus.

Hvis jeg skal spille et spil igen, så gør jeg det ikke for at opnå bedre hi-score, men for at opleve spillet igen, og se om jeg gik glip af noget i førse omgang, fx. Pokémon.

Jeg hader cutscenes. Jeg hader virkelig meget cutscenes, og det er kun rigtig få spil hvor jeg synes at de er okay, fx. Ocarina of Time og Majora's Mask. Cutscenes fjerner al hurtighed ud af et spil og så mister jeg endnu en gang interessen.

Jeg elsker bilspil, og det er nok min yndlingsgenre. Er der mulighed for rat, så vil jeg hellere det end uden. Hadespil er alle de typer af first person shooter.

Jeg er mest til sidescroller, men der er nogle 3D spil jeg godt kan gå med til. Jeg synes eksempelvis at når man går fra 2D Mario til 3D Mario, så ændres konceptet med franchisen, fx. i 2D Mario skal du fra A til B og nå en flagstang. I 3D Mario går jagten på stjerner. Kompriset i Super Mario 3D Land kan jeg godt lide: Det er fra A til B med flagstang, i et 3D univers.


Lukas Skywalker
Lukas Skywalker

2193
Offline
Level: 25 (Kokiri)

0
1ups givet

#3 - Skrevet 10-06-2012 14:37 - Redigeret 10-06-2012 14:39

Jeg at det antal spil jeg har gennemført, kan tælles på mine hænder og fødder. Antallet kommer naturligvis an på hvornår vi snakker gennemført - er det at gennemføre story mode, at låse op for alting i spillet, eller at få alle achievements der eventuelt måtte være? Men selv hvis vi kun snakker story mode, så tror jeg at ud af alle de spil jeg ejer, har jeg nok kun gennemført 15-20 %. Lige nu sidder jeg og spiller Witcher 2 til Xbox 360, og selvom jeg synes det er et hammergodt spil, så tvivler jeg på at jeg får det gennemført - ovre på hylden kan jeg bl.a. af vildt fede 360-spil se Batman: Arkham Asylum, Skyrim og Red Dead Redemption. Alle vildt fede spil, men er (i story mode) ved Batman nået omkring 5 % ind, Skyrim omkring 30 % (selvom jeg vist har rundet de 100 timer for længst) og Red Dead Redemption omkring 50 %. Tror bare det skyldes at jeg gamer i perioder, og så spiller jeg som regel det nyeste (og når man bliver ved med at købe nye spil, ja så...) Smiley

På den anden side, så har jeg formået at gennemføre f.eks. Mass Effect 2 på lidt over en weekend (fredag-mandag, så vidt jeg husker), og det tog omkring 60 timer. Så det er skam ikke dedikationen der mangler.

Samtidig har jeg adskillige spil købt over Xbox Live Arcade, som jeg knap har spillet. Det selvom jeg synes de alle er fede (eller, næsten alle), og at de måske kun tager to-tre timer at gennemføre, eller noget i den dur. Det virker jo virkelig som penge ud af vinduet, når man ser det på den måde Smiley

Jeg spiller meget alsidige spilgenrer - jeg bilder mig selv ind at jeg er vild med RPG'er, men sådan et klassisk japansk RPG hvor en bosskamp tager en hel time og kræver nærmest dagevis af grinding inden, er som regel ikke lige min kop te. Jeg er vild med alt fra FPS'er og bilspil, til puzzles og platformers. Det skal bare være sjovt.

Med Xbox 360 og hjemmesiden Kongregate har jeg dog fundet ud af, at jeg er ganske drevet af achievements. Jeg er på ingen måde en "achievement whore", for jeg stinker som regel til alle spil - alligevel elsker jeg at få achievements, om end det sjældent sker at jeg direkte går efter dem. Dog, hvis f.eks. der er en achievement for at gennemføre et spil på normal sværhedsgrad, så lader jeg være med at skrue sværhedsgraden ned på et lettere niveau, selv hvis jeg synes det begynder at blive svært - så det er sikkert en ganske positiv effekt Smiley

For tiden spiller jeg nok helt klart mest spil online (på Kongregate). Spillene er gratis (ved nogle spil kan man dog betale for ingame ting med rigtige penge), og mange af dem kan give timevis af underholdning, fuldt på højde med et nyt spil til 350,-. Nu sagde jeg før at jeg var elendig til alle spil, men sådan nogle spil hvor fysikken spiller en stor rolle, der plejer jeg at være ganske skarp. Hvad enten det er ting der skal væltes eller skæres over, så plejer jeg altid at gå efter (og få) bedst mulige score.

Alt i alt kan jeg bare godt lide spil der er sjove at spille - nogle spil gør det vha. et suverænt gameplay, andre får hjælp af sjove figurer og mellemsekvenser. Bare det er underholdende, så er jeg som regel tilfreds Smiley


BecelClaes
BecelClaes

5
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#4 - Skrevet 10-06-2012 15:16

Det varierer godt nok meget. Når jeg køber spil, så får jeg dem som regel gennemført, ja. I hvert fald dem jeg har spillet for tiden - min backlog af Kinect-spil er fx ret stor lige nu. Jeg får dog overhovedet ikke gennemført de Xbox Live Arcade titler jeg har for tiden, da jeg har fået utroligt mange uden at betale for dem, hvilket naturligvis gør at antallet af titler bare har hobet sig op.

Derudover, så tror jeg egentlig at jeg er mere af en online-fyr, end jeg er en single-player gut. Jeg nyder bestemt en god, lang historie, men samtidig spiller jeg tit fighting-spil, som jeg synes er en interessant, spændende og sjov genre; det er nok også grunden til, at jeg blev Danmarksmester i SoulCalibur V tidligere på året, hvilket nettede præmier på den gode side af 5000kr (det bedste MadCatz Arcade-stick samt et Tritton AXPRO headset, og så lige en all-inclusive 3-dages tur til England, så jeg kunne deltage i EM).

Det kan man jo så tage som man vil. Jeg synes bestemt jeg er god til langt de fleste spil jeg spiller, jeg er dedikeret og jeg synes det er en sjov hobby - ikke desto mindre er det langt fra alle single-player spil jeg får gennemført, men man kan jo så sige, at det nok ikke lige er alle sammen, som er min type spil. Hvis man kigger på mine 10 sidste spillede spil på Xbox'en, så er det faktisk kun 2 af dem der har en decideret story-mode (Operation Darkness, som er et single-playerspil, og så Battlefield 3, som er multiplayer-action med en kampagne proppet på), hvoraf begge er blevet gennemført.

Har faktisk 26 ud af de 47 XBLA-titler der er udkommet i år (inklusive US-only titler), så jeg synes egentlig det er meget naturligt jeg ikke har fået gennemført alle sammen. Jeg forsøger dog at gennemføre dem, som jeg umiddelbart finder interessante.


Peblisko
Peblisko

58
Offline
Level: 21 (Paragoomba)

0
1ups givet

#5 - Skrevet 10-06-2012 16:33

Jeg er meget enig med Galactico omend jeg har gennemført og elsker MM. Du skal bare snakke med fulgeskræmslet som vil hinte dig, at du kan spille Song Of Time baglæns. Så burde tiden være til at overkomme. Du vil få travlt, hvis du vil gennemføre alle dungeons på én 3-dages cyklus. Du vil helt sikkert skulle afslutte ved at starte tilbage ved dag 1, men med fornyede våben og masker, og penge behøver ikke gå tabt: de kan sættes i banken i West Clock Town. Genialt spil; hvis Nintendo ikke genlancerer konceptet, håber jeg nogle andre gør det.


Dead-Cheese
Dead-Cheese

2007
Offline
Level: 25 (Kokiri)

0
1ups givet

#6 - Skrevet 10-06-2012 17:03

Jeg kan godt lide at spille 20-30 spil af gangen. No shit. Jeg stopper ikke rigtgt med et spil før det er færdigt, og jeg mister ikke rigtigt forbindelsen til spillet. Med det mener jeg at jeg i langt de fleste tilfælde bare kan begynde på spillet igen.
Enkelte spil spiller jeg fra ende til anden uden at få andre spil blandet ind i det. Det er som oftest serie spil med en single player del og en story. Eller sjovt nok korte spil som gennemføres i et forsøg. Tit er det også håndholdte spil, for jeg har sjældent tid til at spille et spil hjemme i længere tid.

Nogen gagne glemmer jeg at jeg er i gang med et spil, eller orker ikke at spille det. Jeg mistede forbindelsen til Wolfenstein, for jeg havde ikke spillet det i flere år (computer skift, og den nye kunne ikke instalere spillet) og havde glemt alt om det.
Andre gange finder man bare ud af at spillet ikke er noget for en. Jeg kan ikke rigtigt lide warcraft eller starcraft, men jeg har spilene aligevel. Det er bare ærgeligt.

Jeg hamstrer også spil i en hvis grad. Jeg kan godt finde på at købe et spil for at have det i min samling. Måske fordi det er sjældent, men det er sjældent grunden, eller kun en del af den. Jeg køber tit et spil fordi jeg syntes det har en historie for mig. Det kan minde om mine barndoms spil (f.eks. fortsætelser til mine spil, eller venners spil) eller være del af en interesse jeg har.


0
0

0
Offline
Level: 23 (Skree)

0
1ups givet

#7 - Skrevet 10-06-2012 17:21

Pebling skrev:
Jeg er meget enig med Galactico omend jeg har gennemført og elsker MM. Du skal bare snakke med fulgeskræmslet som vil hinte dig, at du kan spille Song Of Time baglæns. Så burde tiden være til at overkomme. Du vil få travlt, hvis du vil gennemføre alle dungeons på én 3-dages cyklus. Du vil helt sikkert skulle afslutte ved at starte tilbage ved dag 1, men med fornyede våben og masker, og penge behøver ikke gå tabt: de kan sættes i banken i West Clock Town. Genialt spil; hvis Nintendo ikke genlancerer konceptet, håber jeg nogle andre gør det.



Det er skam et glimrende spil. Jeg kan bare ikke gennemføre det. Det skal nok komme en dag jeg har et par dage, hvor jeg ikke har noget at lave Smiley Sidst jeg spillede det var nok 11 år siden, så mon ikke det snart skulle komme lidt tid til overs for noget Majora?


Jonas
Jonas

204
Offline
Level: 15 (Geega)

0
1ups givet

#8 - Skrevet 10-06-2012 17:24

Jeg er den type gamer der efterhånden bruger mere tid på message boards end på at spille Smiley
Tror faktisk det er ved at være et par uger siden, jeg sidst tændte en konsol.


0
0

0
Offline
Level: 23 (Skree)

0
1ups givet

#9 - Skrevet 10-06-2012 17:25

Så er den nye Wii U for dig Smiley


Ebbebom
Ebbebom

0
Offline
Level: 6 (Cucco)

0
1ups givet

#10 - Skrevet 10-06-2012 18:33

Jeg foretrækker spil der gemmer min highscore, da jeg ikke kan sidde og spille i lang tid, inden jeg syntes det er kedeligt!.


HGC
HGC

7036
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#11 - Skrevet 10-06-2012 23:05

Jeg er den type, der ikke går i gang med et nyt spil, før det forrige er 100% gennemført. Her på det seneste, hvor jeg har fået en hel del mere eller mindre gratis (3DS Ambassador samt vundne spil), er det dog ikke helt tilfældet. Men generelt gennemfører jeg alle mine spil, og i de spil, hvor collectibles og lignende er interessante nok at finde (ca. 80% af mine spil, skønner jeg), kører jeg på indtil der ikke er mere at opnå.

Hvilke spilgenrer jeg bedste kan lide, kan jeg ikke rigtigt sige. Det kommer fuldkommen an på det enkelte spil, men spil i first-person (især FPS) siger mig sjældent noget. Highscores gik jeg ikke så meget op i for få år tilbage, men det er så småt ved at ændre sig, har jeg lagt mærke til.


Michael
Michael

5416
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#12 - Skrevet 10-06-2012 23:12

Jeg har det med at tage lange pauser fra spil jeg ellers synes er meget interessante, og altid vende tilbage til de sikre træf (WoW og League of Legends for det meste), da det er der jeg ganske enkelt har det sjovest. Jeg har lige spillet en smule mere Max Payne 3 i dag, med godt 10 dages mellemrum siden jeg sidst spillede det.

Det er lidt noget meh, men der er for meget at lege med i spilindustrien. Det betyder blandt andet også at jeg ENDNU ikke er færdig med Rayman Origins, på trods af at det er et af de spil jeg nød mest fra sidste års ellers sprudlende spilkatalog. 90% af min spilletid er ganske enkel online, da jeg altid har været et konkurrencemenneske.


L3G3ND
L3G3ND

6
Offline
Level: 12 (Fire Keese)

0
1ups givet

#13 - Skrevet 10-06-2012 23:37

Jeg bliver dårligere og dårligere til at blive ved med at spille spil. Især konsolspil har svært ved at fastholde mig. Jeg vandt Xenoblades Chronicles i en konkurrence for nogle måneder siden, spillede det i en uge og har siden ikke rørt det, selvom jeg elskede det og var hyped på det. Jeg er langt bedre til håndholdte spil, som efterhånden er det eneste jeg spiller udover Minecraft på PC. Det virker så uoverskueligt at skulle tænde for TV'et og starte Wii'en op, hvor mærkeligt det end måtte lyde Smiley Regner dog med at starte Xenoblade op igen engang i sommerferien.


kasper88
kasper88

22
Offline
Level: 28 (Skeeter)

0
1ups givet

#14 - Skrevet 10-06-2012 23:41

Lyder ikke spor mærkeligt. Jeg har det på samme måde. Spil er for tunge at komme i gang med. Der er for mange menuer, før man overhovedet kommer i gang, for mange kontekstafhængige ting, der sætter en stopper for progression så som mellemsekvenser, narrativ eller gøremål - især hvis man har holdt en pause og intet husker. Håndholdte spil er i mindre grad sådan, selvom de også er ved at blive smittet med samme sygdom. Minecraft er til gengæld ikke sådan, måske man skulle finde det frem igen snart?

Anyway, Legend, jeg tror din adfærd er en trend, jf. hvorfor jeg gætter på en stor del af folk herinde er non-gamers om nogle år frem i tiden.


HGC
HGC

7036
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#15 - Skrevet 10-06-2012 23:52

Jeg glemte også at nævne, at 80% af min spilletid det sidste år er blevet brugt på League of Legends.