Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Det bedste WarioWare

Bo130
Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

Skrevet 29-06-2012 11:38 - Redigeret 29-06-2012 11:40

WarioWare var en af de serier som startede på GBA, som jeg stadig den dag i dag holder virkelig meget af. Derfor, inspireret af ANDs emner, vil jeg selvfølgelige også lige høre om jeres yndlings WarioWare-spil.

Personligt så står det mellem WarioWare: Smooth Moves (Wii), WarioWare, Inc.: Mega Microgame$! (GBA) og WarioWare, Inc.: Mega Party Game$! (GC). Jeg har også spillet Twisted (GBA) kort, men det fangede mig ikke rigtig, og Touched (DS) var sjovt, men jeg synes ikke helt det føltes som et WarioWare-spil.

GBA-udgaven var fascinerende i form af konceptet var helt nyt og det høje temposkift mellem spillene blandet med den sorte humor gjorde at jeg var fanget med det samme, især fordi det var sjovt at gå efter highscores efter spillet var blevet gennemført.

GameCube-udgaven var jo nærmest identisk med originalen med den oplagte forskel at man spillede spillene på sit TV i stedet for i hånden, hvilket gav alle spillene nyt liv synes jeg. Desuden er de mange geniale multiplayer-spil med til at give spillet meget længere levetid. Det hjalp også kun at jeg havde spillet på japansk, hvilket gjorde det hele meget mere skørt end det i forvejen var Smiley

Jeg frygtede meget, da Wii udkom, hvordan WarioWare ville blive brugt til gimmicks, men jeg blev faktisk enormt fascineret af konceptet med at man så hvordan man skulle stå lige inden spillet gik i gang - jeg havde ellers været bange for at dette ville ødelægge flowet eller overraskelsesmomentet, men for mig fungerede det.

Selv om man flere gange har prøvet at genopfinde serien med nye tilgange i både Smooth Moves, Twisted, Touched! og Do It Yourself, så håber jeg stadig det er min yndlingsudgave af spillet de tager udgangspunkt i i næste omgang, nemlig GameCube-udgaven. Multiplayer-delen er virkelig god, men den har nogle enkelte fejl og den kan blive helt genial, hvis de bare arbejder lidt på den! Smiley



Desværre ser det ud som om at WarioWare-serien på Wii U i første omgang bliver erstattet af Game & Wario. Håber ikke dette er slutningen på en af mine nyeste yndlingsserier.. Smiley (http://www.youtube.com/watch?v=XFkPCbQ6Oh8)

    Hassus
    Hassus

    0
    Offline
    Level: 22 (Ice Keese)

    0
    1ups givet

    #1 - Skrevet 29-06-2012 22:42

    Min favorit er WarioWare Touched. Det var virkelig godt til at fremvise DS'ens funktioner. Mest af alt kan jeg godt lide hvor involverende og personligt det virker når man selv f.eks. skal hive blade af blomster, lyne pandakostumer, skære frugter, puste damp væk osv. Det var også mit første WareWare-spil så det har måske noget at sige Smiley

    Jeg har ikke prøvet Twisted, men det er et af de spil jeg gerne vil se genudgivet på 3DS'en, hvilket ville være perfekt da den ekstra tilt-hardware er indbygget i maskinen som jeg forstår det. På IGN blev det udnævnt til deres absolutte yndlings-GBA-spil, hvilket gør mig yderligere nysgerrig.


    KJ85
    KJ85

    21447
    Online
    Level: 58 (Tektite)

    0
    1ups givet

    #2 - Skrevet 30-06-2012 01:33

    Er det forkert aldrig at have prøvet et WarioWare?


    Hassus
    Hassus

    0
    Offline
    Level: 22 (Ice Keese)

    0
    1ups givet

    #3 - Skrevet 30-06-2012 02:20 - Redigeret 30-06-2012 02:22

    Det er lidt en serie af fjollede nichespil med masser af humor og indhold. Jeg tror ikke de er for alle, men hvis jeg skulle sige noget synes jeg næsten man skylder sig selv at give bare ét af spillene en chance. Personligt har jeg brugt rigtig mange timer på WarioWare Touched til DS og det er muligvis det spil, der har fået mig til at grine højlydt flest gange.
    Hvis jeg ender med at købe en Wii U ender jeg sikkert også med at købe WarioWare-spillet til den, da det vil være fyldt med hundredevis af små spil, der gør kreativ brug af hardwaren.

    Humoren for mig kommer ind i billedet når mikrospillene bliver præsenteret for en i et hurtigere og hurtigere tempo og man konstant skal være beredt på at tilpasse sig hvad end man får smidt i hovedet: Hurtigt - put ketchup på 3 hoddogs. Hurtigt - skyd rumvæsenerne for at redde din planet. Hurtigt - hak en træblok i stykker med kungfu. Hurtig - få hunden til at give pote.
    Jeg græd næsten af grin engang jeg spillede Smooth Moves til Wii. Efter jeg var blevet bedt om at lyne en ganske almindelig lynlås zoomede kameraet hurtigt ud og afslørede at den tilhørte en person i et pandakostume siddende i et pandabur i zoologisk have med gloende tilskuere Smiley


    Peblisko
    Peblisko

    58
    Offline
    Level: 21 (Paragoomba)

    0
    1ups givet

    #4 - Skrevet 30-06-2012 15:38

    Det er klart at det første GBA-spil satte standarden og derfor skal have credit for resten af seriens fundament. GC-udgaven tog dog alt fra det spil og gjorde det til det sjoveste multiplayer-spil på konsollen den dag i dag. Jeg vil næsten mene, at det kun er det første spil, der er et niche-spil i sin opbygning, men GC-multiplayerdelen er for alle - jeg har spillet det med adskillelige venner, inkl. non-gamers, til stor succes.
    Twisted er sjov underholdning, der ligesom DS-spillet, viser hvilke muligheder, hardwaren har. Det er dog kort og har heller ingen multiplayer.
    Smooth Moves er på samme måde kort, men viser idéer til hvad Wii-remoten kan bruges til. Der er en såkaldt multiplayer med, men den er slet ikke på samme niveau som GC-udgaven, og jeg synes det er ærgerligt, da WarioWare egner sig så godt til multiplayer. Det vil Game & Wario forhåbentlig genfinde, men desværre ligner det bare Wii Play med Wario klistret på. Det mangler de sjove mikrospil, der kendetegner serien.


    Hassus
    Hassus

    0
    Offline
    Level: 22 (Ice Keese)

    0
    1ups givet

    #5 - Skrevet 01-07-2012 13:13 - Redigeret 01-07-2012 13:14

    Jeg har aldrig prøvet Gamecube-spillet, men kan sagtens forestille mig at det er grineren at spille sammen med andre.

    Angående det jeg skrev med at man bør give et af spillene en chance, vil jeg lige nævne to undtagelser: Det ene spil man bør holde sig fra er WarioWare Snapped! som kan købes som DSiWare. Det er en slags tech demo for DSi'ens kamera og for det første er det et meget lille spil og for det andet fungerer det næsten ikke. Den anden undtagelse er WarioWare DIY, ikke fordi det er et dårligt spil, men fordi det ikke som sådan er et klassisk WarioWare-spil, men et redskab til at lave sine egne mikrospil. Der ér omkring 100 indbyggede mikrospil, men de er alle lavet med samme redskaber spilleren selv har til rådighed og er derfor en anelse begrænsede. WarioWare Touched er et meget bedre køb, hvis alt man ønsker er en WarioWare-spilleoplevelse på DS'en.