Farewell North annonceret...

Lanceringstrailer for Pri...

Aksys Games annoncerer ad...

Prøv Vampire Survivor ga...

N-cast #210: Fuglen(e) sy...

Lanceringstrailer for Kin...

Paper Mario: The Thousand...

Lugii's Mansion 2 HD udgi...

Tre Game Boy-spil med Mar...

Mario-dagen fejres med ny...

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Splatoon 3

Super Mario Bros. Wonder

Nintendo i medierne

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario Run

Spil på vej til Switch

Load spil fra extern hard...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Nintendo 3DS XL Meninger

The ultimate beast
The ultimate beast

2667
Offline
Level: 20 (Moblin)

0
1ups givet

Skrevet 28-07-2012 21:23

Jeg lovede tidligere at skrive min egen holdning til den nye 3DS model og så tænkte jeg, at der sikkert var flere, der ville ytre deres holdning om den nye model. Smiley
Først må jeg lige sige, at jeg har opgraderet fra den allerførste DS til denne 3DS XL, så jeg kan ikke sammenligne meget med den første 3DS model, da jeg ikke har spillet på den.

Jeg havde i et stykke tid overvejet at købe en 3DS, så da Nintendo afslørede deres XL model blev jeg klar over, at denne sikkert ville være at foretrække. Jeg var dog lidt skuffet over designet da jeg først så den i Nintendo Direct. Størrelsen så ud som en forbedring, men designet eller snarere farverne var slet ikke så indbydende eller levende som på den originale 3DS og det skuffede mig. Jeg kan dog i dag meddele, at billeder ikke retfærdiggøre 3DS XL'ens design. Jeg hentede min blå XL model i dag, og farven er super klar og lækker. På billeder kan det nemt se ud som om farverne er lidt matte og kedelige, men i virkeligheden er farven klart blå og metallisk. Virkelig lækker! Men en negativ ting er dog, at dette design også efterlader fingeraftryk på overfladen. Ikke så tydeligt som et glossy design, men det kan stadig ses.
Ikke alene er 3DS XL'en meget stor, men den er også meget tung. Heldigvis har den bløde/runde kanter, der ikke skær i hænderne, men vægten kan klart mærkes i forhold til tidligere Nintendo håndholdte.
Skærmene er jo det spændende og "nye" ved denne model og de er rigtigt gode. De viser et klart og smukt billede (klart bedre end den første originale DS model) og jeg har ikke lagt mærke til refleksion i skærmene. Billedet er på ingen måde pixeleret og ser meget naturligt ud "in action".
Personligt har jeg også købt denne model for at kunne beholde mine DS spil og spille dem på denne maskine, men skuffende nok er billedkvaliteten ikke ligeså god som den almindelige DS. Farverne er ganske vidst mere klare, men der er et filter, som gør billedet en anelse anderledes. Heldigvis kan man komme rundt om dette ved at spille DS spillene i deres oprindelige opløsning, ved at holde start og select nede under opstart, og så er billedkvaliteten udmærket og DS spillene kan sagtens nydes fuldt ud alligevel. Faktisk spiller XL modellen DS spil bedre i deres oprindelige opløsning end den første 3DS model såvidt jeg har hørt.
Jeg kan desværre ikke sammenligne ret meget med den første 3DS model, men jeg vil sige at 3D effekten ikke har imponeret mig ret meget endnu. Jeg har kun brugt den i dag, og Super Mario 3D Land har nogle overraskende og sjove effekter, men jeg synes 3D effekten er hård for øjnene og det er ikke nemt at få et helt klart billede med 3D effekten. Det kan dog være, at jeg blot trænger til at vænne mig til det og lærer at bruge det ordentligt.
Sidst men ikke mindst har batteriet holdt rigtig godt i dag. Jeg har brugt maskinen i omkring 4 timer og batteriet er lige knap halvt nede og jeg har kørt med maksimal lys i skærmen, 3D effekten tændt og brugt Wi-fi, så indtil videre kan jeg ikke forestille mig, at batteriet bliver et problem.
Generelt kan jeg rigtig godt lide 3DS XL, men den er ikke perfekt. Helt sikkert pengene værd for mig, men jeg kan ikke forestille mig at det er værd at opgradere fra den første 3DS model til denne. De spil jeg har testet på den har været virkelig flotte og de store skærme er lækre, men 3D effekten har ikke imponeret mig endnu.

Det var min mini-anmeldelse eller min mening om "opgraderingen". Nu vil jeg gerne høre jeres meninger om 3DS'ens "storebror". Smiley