Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Amiibo!

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Sport games

SNES
SNES

339
Offline
Level: 12 (Fire Keese)

0
1ups givet

Skrevet 23-08-2012 01:17

Hey....

Her er et emne jeg har rundet mere end en enkelt gang. Generelt vil jeg mene at sports spil er det alle hader at elske og alle elsker at hade, et interessant paradoks.

Jeg husker selv da jeg var 10 og blev grebet af FIFA anno 19lort, det ændre ikke på at har man spillet ét har man spillet dem alle. Derfor er jeg ikke vild med sports spil, og synes personligt der er et spild.

Oplever endvidere at mange retro-gamers brokker sig over et overflødighedshorn af sports spil og en kæmpe mangle på alt andet. Er meget enig i dette udsagn, oplever altid at der er en del sports spil blandt de "pakker" jeg køber, kan aldrig blive dem kvit. Smiley

Med andre ord; Hvad er jeres holdning til sports spil? Hvorfor elsker i dem? Hvorfor hader i dem? Eller hvorfor/hvordan har i fundet en gylden middelvej?

    Michael
    Michael

    5416
    Online
    Level: 18 (Twhomp)

    0
    1ups givet

    #1 - Skrevet 23-08-2012 01:34

    Her er mit bud på hvorfor jeg tror, folk kan lide sportsspil:
    De kan godt lide at spille bl.a. fodbold-, basket-, håndbold-, hockeyspil, fordi de synes de er sjove. Andre folk spiller dem ikke, fordi de ikke synes de er sjove.

    Nogle mennesker kan også lide skydespil. Det kan andre ikke. Andre mennesker kan godt lide at lege med sværd og skjold i videospil, andre er måske lidt mere til strategispil. Der er også folk der kan lide spil med platformer og også flyspil - men det er kun hvis de synes flyspil er sjove.

    Med andre ord; hold da helt kæft for et intetsigende emne. Wauw. Beklager.


    SNES
    SNES

    339
    Offline
    Level: 12 (Fire Keese)

    0
    1ups givet

    #2 - Skrevet 23-08-2012 01:50

    Det var dog en meget lidt pæn måde at ytrer en holding. Mener dog at du tager fejl mht. dit udsagn, for jeg hører aldrig andet end disse spil "sutter", det ses også på brugtmarkedet. Disse spil er ikke just attraktive, men de bliver alligevel produceret i overflod. Ændre heller ikke på at dette er min optik og hvad jeg oplever, dette gør ikke mine udsagn til fakta.

    Betragt det som lettere amatør orienteret research, det er ikke alle der tror på at global opvarmning er forsaget af homo sapiens og ej heller alle der mener der lever ukendte væsner i Loch Ness, men det ændre ikke på holdninger, med andre ord: Hvis det er din holdning, så er det sådan det er, men det giver dig vel ingen ret til at nedgøre min? Smiley Så hvis du ikke synes om tråden, tja.... Så er der ingen der tvinger dig til at skrive. Smiley


    Michael
    Michael

    5416
    Online
    Level: 18 (Twhomp)

    0
    1ups givet

    #3 - Skrevet 23-08-2012 02:02

    Men FIFA 12 solgte 3.2 millioner eksemplarer gennem den første uge ude i handlen. Hvordan kan 3.2 millioner være lig med "det her spil sutter", når serien har en meget dedikeret skare af mennesker, der hvert eneste år punger ud for at betale fuld pris for et splinternyt spil.

    Jeg forstår godt hvor du vil hen, og du skal have ret til din mening, men det er bestemt ikke din mening du fremsætter, når du generaliserer og langer ud med at du "ikke hører andet end at 'dette spil sutter'". Så er vi ikke længere ude i at det er din holdning.

    "Oplever endvidere at mange retro-gamers brokker sig over et overflødighedshorn af sports spil og en kæmpe mangle på alt andet"
    - Og hvad så? Samtlige FIFA-spillere vil nok også pege på Super Mario Bros. 3, Fire Emblem og Final Fantasy og kalde det skrald. Det kaldes smag og behag, og det hersker - gudskelov for det - over det hele i vores verden.


    SNES
    SNES

    339
    Offline
    Level: 12 (Fire Keese)

    0
    1ups givet

    #4 - Skrevet 23-08-2012 02:22

    Jeg kan ikke se konteksten, hvori finder du den specifikke information der får mig til at generaliserer noget som helst? Jeg ytrer min holdning og vil gerne have andres, dette omtales som "gensidig respekt". Ergo, mener jeg du er ude på et sidespor, men lad det ligge. Du har din holdning jeg har min. Mener såmænd heller ikke alle sports spil "sutter" er bare ikke stor fan, du fik bare presset mig ud i en situation hvor jeg måtte skrive i en sindstilstand der ikke stemmer overens med mine holdninger.
    Sagt/skrevet på en anden måde, der er mange mennesker der har mange holdninger og unødvendige bemærkninger når det gælder diverse fora. Denne adfærd høre ikke til i den virkelige verden. Så lad os være enige om at være uenige, og lad os holde os til det gode gamle mundheld: Har du ikke noget pænt at sige, så lad være med at sige noget. Smiley Og det er skrevet i bedste mening.

    Må snart opgive at tage del i fora, det er meget svært at være uden ansigt og foruden normens anstændighed og pli. Smiley

    Anyways, lad mit svar til Michael ligge, dette var aldrig min pointe, blot skrevet i frustration. Beklager. Smiley Vi begår alle fejl.


    SNES
    SNES

    339
    Offline
    Level: 12 (Fire Keese)

    0
    1ups givet

    #5 - Skrevet 23-08-2012 02:29

    Og skal da lige tilføje, hvis dette ikke var åbenlyst: Jeg gav mit syn på denne genrer og ville gerne høre hvad andre mener. Jeg er ikke ude på at genere en minoritet/majoritet inde for spil-verdenene. jeg skriver bare hvad mine venner siger og hvad jeg selv mener, og var derfor nysgerrig efter jeres holdninger hertil. Smiley


    Michael
    Michael

    5416
    Online
    Level: 18 (Twhomp)

    0
    1ups givet

    #6 - Skrevet 23-08-2012 03:28 - Redigeret 23-08-2012 03:30

    SNES skrev:
    Jeg kan ikke se konteksten, hvori finder du den specifikke information der får mig til at generaliserer noget som helst?



    Øøøøh, hvor i alverden kommer det her så fra? Det er highlighted for din skyld i øvrigt.

    Jeg savner i øvrigt i den grad en kommentar på, som du har valgt at ignorere:

    Michael og SNES skrev:
    "Oplever endvidere at mange retro-gamers brokker sig over et overflødighedshorn af sports spil og en kæmpe mangle på alt andet"
    - Og hvad så? Samtlige FIFA-spillere vil nok også pege på Super Mario Bros. 3, Fire Emblem og Final Fantasy og kalde det skrald. Det kaldes smag og behag, og det hersker - gudskelov for det - over det hele i vores verden.



    I stedet for at du blot kaster om dig med mærkesager omkring god kotyme. Deltag i din egen debat i stedet.

    SNES skrev:
    Må snart opgive at tage del i fora, det er meget svært at være uden ansigt og foruden normens anstændighed og pli.



    Jeg kan findes lige her, og jeg Michael Kamp synes at du er langt ude Smiley Næsten 12 millioner solgte kopier af FIFA 12 taler MEGET imod din sag. Kom videre.


    Bo130
    Bo130

    110
    Offline
    Level: 38 (Tatori)

    0
    1ups givet

    #7 - Skrevet 23-08-2012 07:27

    Det lyder som om det er standard sportsspil du tænker på her. Jeg er ret stor fan af Tony Hawk Pro Skater-serien og mere arcade-agtige sportsspil så som Super Mario Strikers og Mario Kart og Mario Golf, men generelt er jeg forholdsvis enig med dig. Jeg har dog nogle enkelte tilfælde hvor det på ingen måde er tilfældet.

    FIFA Road to World Cup 1998
    NBA Live 2003
    Tiger Woods PGA Tour 2003
    NHL 2002

    Men som det måske ses, så synes jeg heller ikke der sker det vilde fra gang til gang mellem årene. Jo, der sker en del, men ikke noget der får mig til at købe spillet på ny.

    Tiger Woods husker jeg ikke hvorfor var så godt, men spillede det godt nok meget. FIFA Road to World Cup 1998 til N64 havde mulighed for at spille indendørs og i 4-player og lave vilde tacklinger. Det var bare sjovt Smiley

    NHL 2002 fungerede ret fint, stadig lidt arcade-agtigt og så havde det et fantastisk kort-system og en ret fin sværhedsgrad der hele tiden pressede mig.

    NBA Live 2003 var godt for mig fordi jeg elskede Basketball og kendte alle spillerne på det tidspunkt. Spillets fysik virkede rigtig godt for sin samtid og har også spillet det med stor fornøjelse siden. Jeg husker især Franchise Mode som værende godt, hvor man kunne spille en sæson og så stoppede nogle spillede og man skulle købe nogle nye og også undervejs i sæsonen lave handler med de andre hold. Det fængede mig rigtig meget Smiley

    Så alt i alt har jeg det nok som med mange andre spil i andre genrer - nogle spil er gode, nogle spil er dårlige Smiley


    CAPTAIN N
    CAPTAIN N

    0
    Offline
    Level: 16 (Space Pirate)

    0
    1ups givet

    #8 - Skrevet 23-08-2012 10:20

    Eftersom sport generelt ikke siger mig en flyvende fis i virkeligheden så gør de digitale versioner heller ikke. Ihvertfald ikke når det kommer til traditionelle "sports" ting.
    Ved ikke helt om racer spil falder under sport men for det meste er jeg kun interesseret hvis det er noget lidt over-the-top agtigt eller future race.
    Kan dog også godt lide mange af de gamle Tony Hawk spil.

    Ting som, Fifa, Tiger Wood NFL, NHL, og generelt næsten alle spil med et årstal som undertitel holder jeg mig langt væk fra. Syntes simpelthen de er møg kedelige i forhold til hvad man ellers kan spille af ting på sin konsol som man ellers ikke ville kunne gøre i det virkelige verden i modsætning til f.eks fodbold.

    Og så begriber jeg heller ikke helt det med at købe hver eneste udgivelse hvert år til fuld pris for hvad der jo næsten kan betragtes som en rooster update. Selv spil serier jeg holder af vil jeg mene skal have ca. 2 års mellemrum men det er jo så bare mig.


    AND
    AND

    568
    Offline
    Level: 35 (Lakitu)

    0
    1ups givet

    #9 - Skrevet 23-08-2012 12:02

    Jeg er helt tosset med Fifa og bruger hvert år meget tid på at spille min Virtual Pro op, på min PS3'er Smiley
    Spillet er naturligvis fedt, fordi det er fodbold og fordi det er genialt i multiplayer. Og så har gameplayet virkelig rykket sig over de sidste fem år, her senest med det nye forsvarssystem, som gør en kæmpe forskel.


    SNES
    SNES

    339
    Offline
    Level: 12 (Fire Keese)

    0
    1ups givet

    #10 - Skrevet 24-08-2012 23:51

    Det havde jeg ikke tænkt på AND. Der sker selvfølgelig ændringer i gameplay, det har naturligvis en del at sige. Smiley

    Jeg tog rent faktisk en tur i "byen" den anden dag for at finde et spotsbaseret spil som måske måtte fange min interesse. Det løkkedes rent faktisk. Mario Smash Football, det er ikke just regulær fodbold - men underholdningsværdien er stor. Smiley

    Bo: Jeg spiller selv basket men synes aldrig rigtig at kunne finde et spil der levede op til mine forventninger, indtil jeg fik fat i NBA hangtime til 65 ømmh... 64. Smiley Det er også meget utraditionelt, hvilket er meget tiltalende i min optik. Smiley

    Kan sagtens følge dig Captain N, har det selv på samme måde. Jeg havde så bare ikke taget højde for det AND skrev mht. gameplay. Men er ellers meget enig med dig, skal der gøres et ordenligt spil skal der også bruges ordenlig tid. Derfor jeg håber det nye Tomb Raider ikke skuffer. Smiley






    AND
    AND

    568
    Offline
    Level: 35 (Lakitu)

    0
    1ups givet

    #11 - Skrevet 25-08-2012 00:33

    Så skulle du helt sikkert også tjekke efterfølgeren ud, Mr. SNES - Mario Strikers Charged Football til Wii er nemlig også en super fed oplevelse - jeg har ikke prøvet originalen, men så vidt jeg har forstået er Strikers en rigtig god opfølger Smiley


    SNES
    SNES

    339
    Offline
    Level: 12 (Fire Keese)

    0
    1ups givet

    #12 - Skrevet 25-08-2012 22:33

    Det er med skam jeg må tilstå at jeg ikke havde kendskab til eksistensen af dette spil til wii. Det må jeg da heller tage et kig på ligeså snart der ruller stone cold cash ind på kontoen igen. Smiley

    Jeg må sku prøve at takke ja til en FIFA aften som en af mine bekendte ofte afholder, kan være man ændre syn på sagen i godt selskab. Smiley


    AND
    AND

    568
    Offline
    Level: 35 (Lakitu)

    0
    1ups givet

    #13 - Skrevet 26-08-2012 01:24

    Jeg vil opfordre dig til at sætte dig ind i Fifa inden da - det er det værste spil i hele verden at tabe i! Smiley Strikers kan i hvert fald anbefales - Wiimoten fungerer super godt i det spil Smiley


    Bo130
    Bo130

    110
    Offline
    Level: 38 (Tatori)

    0
    1ups givet

    #14 - Skrevet 26-08-2012 01:27

    Jep, det føles fantastisk at lave tacklinger ved at ryste kontrolleren. En af de få spil hvor det faktisk fungerer optimalt og ikke påtvunget, synes jeg Smiley


    AND
    AND

    568
    Offline
    Level: 35 (Lakitu)

    0
    1ups givet

    #15 - Skrevet 26-08-2012 02:12

    Ja - og det samme med udfordringen i som målmand at skulle håndtere super shots, eller hvad det nu er de kalder dem.