Farewell North annonceret...

Lanceringstrailer for Pri...

Aksys Games annoncerer ad...

Prøv Vampire Survivor ga...

N-cast #210: Fuglen(e) sy...

Lanceringstrailer for Kin...

Paper Mario: The Thousand...

Lugii's Mansion 2 HD udgi...

Tre Game Boy-spil med Mar...

Mario-dagen fejres med ny...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Splatoon 3

Super Mario Bros. Wonder

Nintendo i medierne

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario Run

Spil på vej til Switch

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Deluxe-funktioner inaktiveres

aidbit
aidbit

1626
Offline
Level: 27 (Beetle)

0
1ups givet

Skrevet 30-08-2012 23:13

Venner, tak for konstruktiv kritik i flere forskellige forumemner på siden, hvor talen er faldet på Deluxe-medlemskab de seneste måneder. Det er tydeligt at Deluxe-funktionerne ikke har haft den nødvendige interesse.

Deluxe-medlemskab
De væsentligste fordele ved Deluxe-medlemskab er mulighederne for at vinde ting i auktionshuset for Coins, og at opnå XP.

Der er ingen forskel på Deluxe-medlemskab hvad enten man opnår fordelene fordi man er aktiv eller om man betaler sig til dem. Efter min personlige mening, ville det være at snyde førstnævnte, hvis det ikke var sådan.

De 14 dages gratis Deluxe-adgang giver nye betalende Deluxe-medlemmer mulighed for at optjene Deluxe-medlemskab gratis, så de har mulighed for at opnå fordelene ved at være mere aktiv i stedet for at betale for dem. Efter min personlige mening, ville det være at snyde dem, hvis det ikke var sådan.

De 14 dages gratis Deluxe-medlemskab giver desuden nye betalende Deluxe-medlemmer mulighed for at se an om de bruger Deluxe-adgangen som forventet, hvor de har mulighed for at fortryde hvis det ikke er tilfældet (også selvom Deluxe-medlemskabet er taget i brug så den almindelige fortrydelsesret normalt ikke gælder). Efter min personlige mening, ville det være at snyde dem, hvis det ikke var sådan.

De betalende Deluxe-medlemmer, som viser sig aldrig at have taget sit Deluxe-medlemskab i brug, uanset årsag, deres Deluxe-medlemskab fortsætter ikke automatisk (selvom det kan fremgå af kampagnen), da det er tydeligt, at de er bedre tjent med et almindeligt gratis medlemskab, da de alligevel ikke benytter en eneste af et Deluxe-medlemskabs fordele. Efter min personlige mening, ville det være at snyde dem, hvis det ikke var sådan.

De betalende Deluxe-medlemmer, som bruger sit Deluxe-medlemskab, deres Deluxe-medlemskab fortsætter automatisk (som det fremgår af kampagnen), da det er tydeligt, at de er interesserede i det produkts fordele, som de har bestilt.
Hvis de på hvilket som helst tidspunkt i sit Deluxe-medlemskabs forløb vælger at blive mere aktive for at optjene Deluxe-medlemskabets fordele gratis, så overgår deres betalte Deluxe-medlemskab automatisk til et optjent Deluxe-medlemskab. Efter min personlige mening, ville det være at snyde dem, hvis det ikke var sådan.

De optjente Deluxe-medlemmer, som viser sig ikke at være aktive nok til at opretholde sin optjente Deluxe-adgang, deres medlemskab overgår automatisk til et almindeligt gratis medlemskab uden Deluxe-fordelene. Efter min personlige mening, ville det være at snyde alle, hvis det ikke var sådan.

Hvis der er nogen, der alligevel skulle føle sig snydt, så send en mail til kundeservice@n-club.dk og der vil hurtigt blive taget action på det.

Inaktivering
I medlemmer har tidligere givet udtryk for at I ikke ville have at ’forstyrrende’ bannerannoncer skulle betale for at vedligeholde og forbedre klubbens kultur, online aktivitet og live events, og at I hellere ville have at klubben kørte rundt og blev forbedret via betalt medlemskab.

Valget om at lade nogle optjene sit medlemskab i stedet for at betale for det, har dog vist sig at være uhensigtsmæssig, og med modstand fra både betalende og optjente medlemmer med Deluxe-adgang.

Klubben er medlemmernes klub. Uden interesserede og aktive medlemmer er der ingen klub. Da klubbens medlemmer ikke ønsker Deluxe-konceptet, inaktiveres muligheden for at tilmelde sig som betalende og optjent Deluxe-medlem. Deluxe-medlemmer, der allerede har betalt eller optjent Deluxe-adgang kan fortsætte sin Deluxe-adgang med samme fordele indtil Deluxe-adgangen udløber, hvor de overgår til et almindeligt gratis medlemskab. Coins kan kun benyttes mens man har Deluxe-adgang.

Jeg håber at I engagerede medlemmer vil holde fællesskabet ved lige og fortsætte den hyggelige aktivitet – online som live.

NNID: aidbit
KJ85
KJ85

21311
Offline
Level: 58 (Tektite)

0
1ups givet

#1 - Skrevet 31-08-2012 10:31

Hvilken betydning får dette helt præcist?

Deluxe-adgang ophører for alle engang sidst i september, eller er det forskelligt? Kan se mit ophører d. 29/9-2012 under profilindstillinger.

Er det et definitivt farvel til auktionshuset, og betyder det at alle ting udlovet efter den pågældende dato ej vil blive udtrukket?

Der er sikkert flere ting. Kunne bare godt bruge en lidt bedre udpensling af konsekvenserne, så man ved, hvad man skal forholde sig til Smiley


Bo130
Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

#2 - Skrevet 31-08-2012 10:33

Mit er 05/10-2012, så det er i hvert fald svar på dit første spørgsmål.


KJ85
KJ85

21311
Offline
Level: 58 (Tektite)

0
1ups givet

#3 - Skrevet 31-08-2012 11:13

^Kunne jeg måske også have sagt mig selv, eftersom det er forskelligt, hvornår folk havde optjent nok XP til det eller alternartivt betalt for det..


AND
AND

462
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#4 - Skrevet 31-08-2012 12:23

Hej Bjarne. Øv, jeg synes ellers at deluxe-initiativet har været rigtig fedt. Når du skriver at Coins kun kan benyttes mens man har Deluxe-adgang, betyder det så at mine budte coins annulleres, hvis gevinsterne udtrækkes, efter at mit deluxe-medlemskab er ophørt? Eller har jeg stadig mulighed for at være med i lodtrækningen, når blot jeg byder mine coins, inden mit deluxe-medlemskab ophører?


Jaksen
Jaksen

2
Offline
Level: 10 (Bomchu)

0
1ups givet

#5 - Skrevet 31-08-2012 13:22

Hej Bjarne og jer andre. Suk altså. Jeg synes godt nok der har været lidt attentat på N-club, off and on. Motivationen fra disse nye (eller gamle) brugere vil jeg ikke gætte på, offentligt ihvertfald, men jeg vil lige kommentere følgende:

Jeg har ikke opfattet det på nogen måde som bondefangeri. Jeg selv, i kådhed, besluttede mig for at betale for et deluxemedlemsskab, og først derefter så hvor mange penge det egentlig handlede om. Så skrev jeg til Bjarne og samme dag var det annulleret. Min fejl ikke at have set tingene igennem, men altså håndteret helt fint at bestyrelsen. Der kunne selvfølgelig godt have været en "knap" til annullering, men skidt pyt.

I min optik er deluxe medlemsskab, betalende eller ej, en stor succes som har skabt meget aktivitet. Fedt med auktionerne, selvom jeg gerne så lidt flere spil af værdi, men skidt pyt. Masser af artikler og andet er skrevet sikkert med ønske om at skabe mønter, men meget meget sjældent har jeg vurderet disse som havende lav værdi for fællesskabet. Tanken om at siden var af brugere til brugere er lykkedes ganske fint, så ingen grund til at tænke modsat. Jeg synes det var et fantastisk re-boot af siden, og at det virkeligt har været en positiv stemning der er udviklet her på siden. Bare min mening, og et ønske om at de folk som har lagt meget arbejde i det ikke lader sig knække af en, i mine øjne, uretfærdig kritik.

Helt ærligt så så jeg helst et system hvor man kunne betale et mindre (eksempelvis 20 kroner om måneden) beløb for at støtte op om siden med fordele a la deluxe medlemsskab. Men dette system der har været bygget op har så sandeligt også virket.

Hail, hail til crewet for et godt stykke arbejde der har gjort det en fornøjelse af være med på.

Mvh, Jakob


AND
AND

462
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#6 - Skrevet 31-08-2012 18:09

Jeg er 100 procent enig med Jaksen - og hans historie er jo også med til at afkræfte rygterne om, at der skulle være nogen form for fusk med i spillet. Lad os dog fortsætte som indtil videre, så det fortsat kan være brugernes engagement og aktivitet, som definerer n-club Smiley


Zøvnig
Zøvnig

10
Offline
Level: 20 (Moblin)

0
1ups givet

#7 - Skrevet 31-08-2012 19:57

Jeg er faktisk også meget enig med Jaksen her og jeg synes det er synd vi mister deluxe medlemskabet. Det gav noget mere at gå efter og jeg tror også, det har øge aktivitetsniveauet herinde.


KJ85
KJ85

21311
Offline
Level: 58 (Tektite)

0
1ups givet

#8 - Skrevet 01-09-2012 14:04

Deluxe-fordele som aktionshuset har da helt sikkert skabt mere aktivitet - ihvertfald fra min side - og tror da ikke nogen har været decideret negative over funktionerne som sådan.

De fleste synes nok blot at 360 kr./kvartal er en usmagelig høj pris for noget, som kan blive gratis med en meget lille indsats. Der har som sådan ikke været noget galt med konceptet ellers, men nogle af de indlæg der har været på det seneste får jo en til at tvivle på, hvor godt det hele fungerer bag tæppet.

Jaksens indlæg viser til gengæld, at der også er positive erfaringer med betalingsballaden, så det er jo dejligt.

Personligt synes jeg også, at det vil være ærgeligt at nedlægge, alt der har med deluxe-funktionerne at gøre, hvis det kan ordnes på anden maner..


CAPTAIN N
CAPTAIN N

0
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#9 - Skrevet 01-09-2012 14:57

Jeg vil også mene at det er auktionshuset der i høj grad sørger for en stor del af aktiviteten, så at fjerne den tror jeg ville være en skidt idé.

Som de andre siger så har klagerne over Deluxe medlemskabet mest af alt noget med prisen at gøre. 300kr ville måske liiiige gå an hvis der var tale om et helt år og ikke et kvartal.


chessr
chessr

341
Offline
Level: 31 (ChuChu)

0
1ups givet

#10 - Skrevet 01-09-2012 14:59

Men for de 360 er du jo ikke engang sikker på at vinde auktioner så jeg kan stadig ikke se at 360 kan svare sig


AND
AND

462
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#11 - Skrevet 02-09-2012 10:08

Der er jo ingen der tvinges til at betale - hvis man er ked af prisen, kan man derfor bare lade være med at betale, og så opnå gratis deluxe medlemskab igennem aktive bidrag til siden.


Bo130
Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

#12 - Skrevet 02-09-2012 17:31

Jeg er enige med folk her i tråden. Det er ikke konceptet med Deluxe der er noget galt med, det virker blot mærkeligt at skulle betale så meget for noget der ikke giver andet end noget man kan skaffe gratis på en times tid - især når N-club bliver fremsat som brugernes side. Derudover har det været uacceptabelt svært at få annulleret sit Deluxe, men det bliver forhåbentlig bedre og mønt-systemet er bedre nu end tidligere, så det er også okay.

Hvis det dog ender med at være aflyst, så er jeg også meget interesseret i at vide hvad der sker med de auktioner der skulle blive udtrukket efter ens medlemsskab løber ud, især Wii U og 3DS - og om man i så fald kan få de mønter igen og byde på nogle af dem man faktisk kan vinde, hvis man allerede har budt på dem.


Moysen
Moysen

40
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#13 - Skrevet 02-09-2012 17:45

AND skrev:
Der er jo ingen der tvinges til at betale - hvis man er ked af prisen, kan man derfor bare lade være med at betale, og så opnå gratis deluxe medlemskab igennem aktive bidrag til siden.



I så fald ville jeg mene, at det er et problem, at dem der IKKE har været bruger herinde før, ikke ved at man kan opnå Deluxe-medlemskab GRATIS. Jeg har lige tjekket hele tilmeldingsforsiden og kampagnen ud, og på intet tidspunkt løb jeg ind i Information om at man kunne blive deluxe UDEN at skulle betale sig til det. Heller ikke i betingelserne eller i "Det med småt". Smiley

Med dette sagt, så syntes jeg også det er en lille smule ærgeligt, at systemet nedlægges, da det jo er fedt med auktionshuset, og aktivitetsniveauets øgelse om end jeg føler øgelsen kun har hjulpet os til ligegyldige informationer om hinandens kæledyr eller el-forbrug (f.eks!) Jeg syntes i stedet at problemet skulle være løst af 40 kr,- i kvartalet istedet, da jeg mener 360,- kr. hver 3. måned er hjernedødt meget for noget der på 10-20 min. kan blive skaffet (hvis man er hurtig Smiley). Med den løsning ville flere nok også godt kunne finde på at tilmelde sig og støtte, istedet for at de enkelte få der tilmelder sig og giver et stort beløb, klager ind og ønsker at få pengene retur. Jeg tror det ville gavne en del, og dermed burde det ikke være nødvendigt at afskaffe alt dette helt.


Hassus
Hassus

0
Offline
Level: 22 (Ice Keese)

0
1ups givet

#14 - Skrevet 02-09-2012 18:01 - Redigeret 02-09-2012 18:02

Jeg må sige, rent personligt, at jeg ikke ville have meget imod et par reklamer på siden, især ikke hvis de havde relevans for Nintendo og kunne hjælpe siden med at køre rundt.


Moysen
Moysen

40
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#15 - Skrevet 02-09-2012 18:19

Hassus skrev:
Jeg må sige, rent personligt, at jeg ikke ville have meget imod et par reklamer på siden, især ikke hvis de havde relevans for Nintendo og kunne hjælpe siden med at køre rundt.



+1. De generede heller ikke mig. Den eneste der har været irriterende var den der lå som en overlægger over hele siden. Smiley Og helst heller ikke dem hvor man kommer til en hel ny side og skal trykke "Skip this ad" Smiley