N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Inti Creates annoncerer U...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

afstemning om next gen Konsoller

beer
beer

20
Offline
Level: 4 (Stalkid)

0
1ups givet

Skrevet 03-09-2012 13:27

Inde på newz er der en afstemning om next gen konsoller: http://railgun.newz.dk/forum/afstemninger/hvad-ville-du-koebe-foerst-hvis-alle-var-tilgaengelig-120005
Status er:
59 % til PS4
34 % til Xbox 720
8 % til Wii U

Jeg ved ikke med jer men jeg skal have en Wii U. Jeg har altid haft en Nintendo Konsol i hver enkelt generation. I den nuværende generation fik jeg også købt en xbox kinect. Men jeg blev skuffet

Mr. Mario
Mr. Mario

5666
Online
Level: 23 (Skree)

0
1ups givet

#1 - Skrevet 03-09-2012 13:37

Sådanne afstemninger vil som regel være farvede af, hvor de bliver afviklet (altså brugerbasen på stedet).

Sjov forudsætning de opstiller (alt alle var tilgængelige), når man tænker på, at der kan gå et godt stykke imellem udgivelserne af de enkelte. Så resultatet er nok mere fantasi end et billede af, hvordan virkeligheden kommer til at se ud.

Men det må tiden jo vise. Smiley


Bo130
Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

#2 - Skrevet 03-09-2012 13:39

#2 Ligeledes er det formentlig farvet at tage diskussionen på N-club Smiley.

Jeg tror dog Nintendo også er såret af situationen lige nu. Folk har været hyped længe. Det vi har set fra dem selv har ikke været særlig imponerende, for mig er det nærmest kun Ubisoft der bærer konsollen lige nu. Så hypen er stilnet af, i stedet er den steget for de andre konsoller, der også har rimelig faste fanbaser i forhold til Nintendo, hvor en del blev udskiftet med Wii-bølgen.

Det kunne være sjovt at se samme afstemning når Wii U er helt afsløret, eventuelt efter den 13. september.


Zalman
Zalman

322
Offline
Level: 28 (Skeeter)

0
1ups givet

#3 - Skrevet 03-09-2012 15:00

Glæder mig til PS4 og Wii U. 720 skal virkelig gøre det godt, før jeg overhovedet vil overveje den.


stelzig
stelzig

4770
Offline
Level: 24 (Whomp)

0
1ups givet

#4 - Skrevet 03-09-2012 15:28

Det ville virkelig komme an på hvilke spil de havde - eller spil der snart ville komme til den. Ligesom Zalman ville jeg dog nok gå efter wiiu/ps4 først medmindre xbox virkelig viste et eller andet fantastisk nyt spil som jeg bare måtte eje.


Bota
Bota

140
Offline
Level: 20 (Moblin)

0
1ups givet

#5 - Skrevet 03-09-2012 15:46

Xbox er en fin konsol, hvis man synes om shooters, realistiske bilspil og Kinect (it aint gat games), men Microsoft skal virkelig oppe sig og skaffe flere og mere varierede eksklusive titler, før jeg vil overveje at købe deres næste konsol. Som det er nu sidder Sony og Nintendo på de bedste eksklusiver.


Zalman
Zalman

322
Offline
Level: 28 (Skeeter)

0
1ups givet

#6 - Skrevet 03-09-2012 15:48




Bota
Bota

140
Offline
Level: 20 (Moblin)

0
1ups givet

#7 - Skrevet 03-09-2012 15:51

They know that they can't compete if they dont have Final Fantasy 7


Zøvnig
Zøvnig

10
Offline
Level: 20 (Moblin)

0
1ups givet

#8 - Skrevet 03-09-2012 17:38

Underligt at stille det spørgsmål op. Hvad vil jeg helst have,en bil der virker ok fed og som kommer om to måneder eller en imaginær bil som måske kommer til at koste det samme og have helt vildt sindssyge features og som måske allerede kommer om et år eller to?

Nu stilles spørgsmålet så på en side der mest appelere til tech nørder, hvoraf en stor del elsker nye gadgets og gerne går efter den nyeste teknologi. Alene det at Nintendo har valgt den vej de har gør, og en stor del af brugerne er fra "playstatiln" generationen gør, at resultatet her kunne gættes på forhånd.

Samme spørgsmål herinde ville også have været til at gætte resultatet af på forhånd.

Men selv derudover, så er undersøgelsen tåbelig. Meget kan ske fra nu af og frem til de andre to udkommer. En solid aftale mellem Valve og Nintendo kunne ændre det hele og det samme er tilfældet, hvis der er hold i rygterne om, at EA skal sælges og Microsoft eksempelvis foretager købet. Hvad hvis PS4 går af samme vej som onlive og ender med at sælge konsollen til en forholdsvis billig pris?

Der er så lidt reel viden om PS4 og den kommende Xbox og vi aner ikke om Nintendo har et es ellerto i baghånden, der pludselig kan vende strømmen.


Dead-Cheese
Dead-Cheese

2007
Offline
Level: 25 (Kokiri)

0
1ups givet

#9 - Skrevet 03-09-2012 17:55

Jeg syntes så at spørgsmållet er hvem man er den største tilhænger af, og hvem man lige nu satser på vil blive bedst.
Jeg satser på¨at PS4 er den konsol som passer bedst til mig, da de andre også gjorde det. Jeg tror næsten af ren nostalgi, at det er dem som vil give det bedste produkt. Derudover har de også mange gode serier, men ingen ved jo om de beholder dem.
Wii U ser ikke ud til at fange mig. Nogle seje ting er der da, men det virker lidt som en dream cast 2. Jeg er bange for at den bare kommer til at være en penge myg ligesom wii. For at kunne spille alle spil skal du have nok wii u kontrollere, nok wii u pro kontrollere, nok wii remotes og nok wii nunchucks for at kunne spille bare de spil der er fremvist. Har man ikke alt til wii i forvejen, lyder det til at blive meget dyrt (hvis man vil have den fulde glæde af maskinen).
Xbox 720 regner jeg med at blive et tabu. Den første xbox var awesome, men havde nogle fejl, som f.eks. at tidlige modeller blev dårlige til at læse diske. Xbox 360 havde red ring of death, hvilket gjorde konsollen ubrugelig. Jeg vil have noget der holder, og xbox brandet har ikke været særligt troværdig. Eftersom at Windows får mange af de gode xbox spil, holder jeg mig forløbligt fra alt xbox.


stelzig
stelzig

4770
Offline
Level: 24 (Whomp)

0
1ups givet

#10 - Skrevet 03-09-2012 18:42 - Redigeret 03-09-2012 18:53

Hvis spørgsmålet er hvem man er størst tilhænger af så ville det give mere mening bare at spørge hvilken maskine man ville købe og ikke hvilken man ville købe først. Når vi snakker hvilken maskine man vil købe først så afhænger det udelukkende af hvilken en af dem der har den bedste line-up ved launch. Eller det burde det i hvert fald gøre. Antaget at man vil (være villig til at) købe flere, men vilkårene her udelukker ikke muligheden for det.

Og så vil det selvfølgelig give endnu mere mening bare at spørge direkte hvilket firma man er størst tilhænger af. Jeg er nemlig fuldstændig enig i at spørgsmålet lugter langt væk af en fanboyafstemning Smiley

Edit: Eller som zøvnig siger, en gadget afstemning hvor spillene pludselig nærmest er underordnet fordi det åbenbart så ikke er det vigtige længere... Det har jeg bare svært ved at forholde mig til. Smiley

Edit2: Men hvis vi så siger at man på mystisk vis ikke ville have nogen mulighed for at vide hvilke spil man får lov til at spille på den... Så ville jeg nok gå efter wiiu fordi jeg har tiltro til at de nok skal holde live i deres serier (ller "malke dem" som nogen ville sige Smiley" )
Ved sony der ved jeg ikke rigtig i og med at jeg ved at de solgte rettighederne til crash og spyro efter ps1 og de heller aldrig fik fortsat med jak&daxter efter ps2. Damn, hvor er jeg glad for at de stadigvæk giver mig ratchet&clank spil (en af mine favoritserier nogensinde), men hvem ved om det fortsætter på ps4?


0
0

0
Offline
Level: 23 (Skree)

0
1ups givet

#11 - Skrevet 03-09-2012 23:02

Jeg nupper også den nye PS, når den engang kommer.

Da jeg var hel lille i slut 80erne/start 90erne, var jeg vild med Nintendo, og også da jeg blev ældre. Havde aldrig haft en PS eller PS2 (heldigvis), men da Wii blev introduceret valgte jeg at hoppe over til Sony, da jeg ikke mente at spilstyring skulle ændres i spil. Nægtede simpelthen motion control. Jeg købte en Wii med tiden, men det var pga. Mario Kart Wii kom. Skal jeg spille et spil, så vil jeg stadig vælge noget til alt andet end Wii. Derfor vælger jeg konsekvent at gå langt udenom Wii U. Den giver mig ikke noget jeg kan bruge, så derfor tager jeg glædeligt imod en ny PS, selvom der egentligt ikke behøver at komme en ny. Den nuværende bliver stadigvæk ikke brugt til sit yderste.


odensen
odensen

45
Offline
Level: 11 (Octorok)

0
1ups givet

#12 - Skrevet 04-09-2012 23:43

Det er da spas... men kan ikke bruges til ret meget...

Og vi ved jo (os der følger med i gamer nyheder) at wii u nok nærmer sig 20 mill.. før MS smider næste box på gaden.. og at nintendo denne gang (på trods af de stadig vandt) står en milliard gange bedre end med wii..

Men bliver spændene at følge... Første gang at nintendo selv skal starte en ny generation.. Tror vi går en stor tid imøde..









0
0

0
Offline
Level: 23 (Skree)

0
1ups givet

#13 - Skrevet 05-09-2012 00:22

Jeg vil ikke mene at der er tale om at Nintendo starter en ny generation, men mere at Nintendo indhenter de andre fra nuværende generation, krydret sammen med deres motion control og GamePad.

Jeg vil slet ikke mene at vi går en stor tid i møde. For mig at se, så er al hypen omkring Wii U kun i Japan. Det bliver mere spændende at se om Wii U overhovedet slår sig fast som Wii gjorde, verden over, og ikke kun i hjemlandet. Hvem ved?


0
0

0
Offline
Level: 23 (Skree)

0
1ups givet

#14 - Skrevet 05-09-2012 17:47

Og tak til Capcom for at bakke op omkring min påstand: Wii U er ikke next gen.


KJ85
KJ85

21414
Online
Level: 58 (Tektite)

0
1ups givet

#15 - Skrevet 05-09-2012 17:51

Går ud fra det er dette citat du snakker om:

“Although Nintendo will release the new game console Wii U and the market will be continue to be invigorated by the increase of DLC, time is required before the next generation console cycle begins in earnest.”


De siger ihvertfald, at den næste generation ikke starter rigtigt med Wii U, men at det så betyder, at den slet ikke starter slår de jo ikke fast.