Nintendo i medierne

N-club > Nintendo generelt > Nintendo i medierne

Level 18
162500 XP
Indlæg: 152
#1:  Birks -
redigeret af Birks d. 10. Nov 2012 01:27

Efter jeg læste epns artikel om WiiU i går og tilfældigvis stødte på en 3DS XL anmeldelse på politiken.dk i dag, tænkte jeg, at et samlet emne til Nintendos omtale i de danske mainstream medier var oplagt -- især nu, hvor WiiU banker på døren, bør der komme stigende omtale.

For blot at komme lidt indhold i emnet her fra start, har jeg taget de tre første hits fra politiken + epn artiklen fra i foregårs. Jeg tænker så at vi linker til et dr podcast/tv2 klip, en jyllandsposten nyhed eller whatever, når vi støder på det. Jeg opdaterer så indlæg #1 med linket, så vi har en samlet database. Dels sparer det forummet for en masse spontan-emner, dels synes jeg et samlet overblik over mediernes omtale/holdning til Nintendo ville være rart at have. Jeg tænker primært danske medier, omend udenlandske sagtens kan postes -- og selvfølgelig ingen artikler fra fagskrifter (såsom gamereactor, ign osv).

Stationære konsoller


Mobile dittoTV-reklamerStorbritannien, 22. oktober 2012 -- Wii U TV-reklame
USA, 1. november 2012 -- Wii U TV-reklame
USA, 1. november 2012 -- Wii U SiNG Party TV-reklame
USA, 1. november 2012 -- Wii U New Super Mario Bros. U TV-reklame
USA, november 2012 -- Wii U Nintendo Land TV-reklame
USA, november 2012 -- Wii U Jessie vs Kickin' It: Wii U Showdown TV-reklame

Smiley


Forrige side -1...567891011...14-Næste side Vis alle


Level 33
568500 XP
Indlæg: 450
#111:  Peblisko -

Jeg siger det igen: 3D World skulle have været en ny IP med katte i hovedrollen. Helt uafhængigt af Mario.


Level 50
1366000 XP
Indlæg: 1555
#112:  chessr -

Bo130 skrev:
Det her er den video der skulle have været ude fra starten af, I TV/forretninger. Eller hvad siger I?Den burde være der i starten!!

Travis Touchdown - Greatest hero ever.. and dumbest


Level 46
1129500 XP
Indlæg: 1234
#113:  Thetof91 -

Det er en god trailer for det.. Men altså en del af spillene var der jo ikke lige der Wii U blev released.. Så er jo ikke helt nemt Smiley

Men jo den viser rigtig godt frem hvordan med at det en konsol for hele familien..


Level 50
1366000 XP
Indlæg: 1555
#114:  chessr -

Så kunne de da vise med de spil der nu var til launch Smiley

Travis Touchdown - Greatest hero ever.. and dumbest


Level 35
644500 XP
Indlæg: 424
#115:  Grauling -

Elsker når de snakker om online play...Viser 3 sekunder af Wii Sport Club :b Nintendo, hvornår er det lige vi får de fede online oplevelser på Wii U? Smiley


Level 50
1951500 XP
Indlæg: 1292
#116:  ThePatrickBay -

Asger Grau skrev:
Nintendo, hvornår er det lige vi får de fede online oplevelser på Wii U? Smiley


Mario Kart 8 og Smash Bros., I guess Smiley


Level 50
17888500 XP
Indlæg: 6304
#117:  KJ85 -

Tror alle nedenstående er nye Tv-reklamer:


Level 14
93000 XP
Indlæg: 117
#118:  Iampsimon II -

Fandt en ret spændende artikel om nintendo
http://www.gamesradar.com/nintendo-doomed-not-likely-just-take-look-how-much-money-its-got-bank/

Venusaur! Adventure Time! Spirit Tracks!


Level 50
2534000 XP
Indlæg: 2459
#119:  O-train -

Undskyld hvis du føler, at jeg kommer med den hårde tone her, men den artikel er da virkelig ligegyldig. Den er halvandet år gammel, og den eneste information vi får, er at Nintendo har penge i banken. Det tydeligvis bare en gut, som forsvarer Nintendo position, som på daværende tidspunkt (pre-Wii U Launch) allerede havde folk ude og råbe "Nintendo er doomed!" - Nintendo går ingen vegne, men hvis folk allerede var oprevet før Wii U kom ud, så må man spørge: hvorfor fanden insisterede Nintendo på at være så dårlig til at lancerer en hjemmekonsol...

Mit forhold til Nintendo er kompliceret ;I


Level 50
2583500 XP
Indlæg: 2438
#120:  AND -

IGN var inde på noget af det samme for nyligt, men de pegede lidt mere på, hvad Nintendos cash reserve betyder, for Wii U. Det var faktisk ganske spændende.

Konsekvensen af at Nintendo har så mange penge, mente IGN, er at Wii U nok skal klare sig. Værste scenarie er, at den bliver en niche-konsol. Og det er ikke nødvendigvis en dårlig ting.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Mystical Ninja: Starring Goemon Greatest '98
Ibisumaru: "Igimagiocar!!"
Konami Yeah!!


Level 50
2534000 XP
Indlæg: 2459
#121:  O-train -
redigeret af O-train d. 16. Mar 2014 17:19

Konsekvensen af at Nintendo har så mange penge, mente IGN, er at Wii U nok skal klare sig. Værste scenarie er, at den bliver en niche-konsol. Og det er ikke nødvendigvis en dårlig ting.Ikke nødvendigvis, men min frustration overfor dette forsvar er, at jeg simpelthen ikke kan forstå hvorfor Nintendo ikke kan have det bedste fra begge verdener, og hvorfor folk, selv de hardcore fanboys, ikke også vil have det sådan.

Forestil dig Super Mario, Zelda og Donkey Kong... og ALT 3rd party support. Sony kan finde ud af dette, Xbox til en mindre grad, men Nintendo er helt døde på det punkt.

I virkeligheden kan hele diskussionen koges ned til følgende:

Hvad foretrækker du: En Nintendo konsol, som kan byde på ligeså meget som alternativerne + det gode fra Nintendo selv = ingen tørker, masser af variation, offline og online etc.

Eller det vi har nu. Hvordan kan man overhovedet vælge nu, hvordan?

"Jamen Nintendo har altid haft problemer med 3rd party support" - ikke i denne grad, og hvorfor ikke bare sørge for at gøre noget ved det, så de ikke støder ind i problemer, som... Ja som dem de har nu.

Jeg er Nintendo fan, elsker Nintendo, men jeg foretrækker stadigvæk, at de står så stærkt som overhovedet muligt, og sådan som de håndterer tingene nu, så vil jeg hellere give dem tough love, og roser dem for de gode ting, men så sandelig også pointerer fejl (også hvis der er mest af det) - anerkender det hele, for hvad det er - blind fanboyism fører til intet godt.

Wii og DS gjorde Nintendo voldsomt arrogante. De tog imod HD, som blev en standard, men alt andet har de skidt på. Det slet ikke acceptabelt.

Mit forhold til Nintendo er kompliceret ;I


Level 50
2583500 XP
Indlæg: 2438
#122:  AND -

^Det er vel lidt en anden diskussion.

Ikke at den ikke er relevant, men pointen med IGNs historie er i højere grad, at man ikke behøver at være bange for at Nintendo går på r*ven med Wii U.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Mystical Ninja: Starring Goemon Greatest '98
Ibisumaru: "Igimagiocar!!"
Konami Yeah!!


Level 50
2534000 XP
Indlæg: 2459
#123:  O-train -
redigeret af O-train d. 16. Mar 2014 19:34

Ja det er en anden diskussion, det er diskussionen, men fans skifter altid fokus, selvom det faktisk er den vigtigste, hvis du spørger mig.

Som du kan se i lampsimon IIs artikel fra juni 2012, så var det allerede for længst afklaret at Nintendo nok skal klare sig rent økonomisk, så IGNs artikel var kun til for at lukke munden på dem som insisterede på at kalde et game over for Nintendo.

Nintendo går ingen vegne. Basta.

Men Nintendo har heller ingen interesse i at appellerer til deres fanbase, som har været med dem i flere generationer.

Selv med spil som Pikmin, Donkey Kong Tropical Freeze og Super Mario 3D World, hvor perfektion er en udfordrende ting at opnå, så vælger de at prøve at fange den unge generation, som hverken har penge, tid eller interesse i det barnlige ydre, og så kan vi nok så meget sætte pris på Nintendos charme, men børn og teenagere giver en **** for sådan noget, de vil bare have det som der er populært og fuld af eksplosioner. Man fanger dem ikke med katte, aber og forsvundne prinsesser, men med action, fart og spænding!

Metroid, F-Zero og Star Fox!... Hvis altså de tre spil ikke tager udgangspunkt i at appellerer til 10 årige... Men altså... We know the deal.

Mit forhold til Nintendo er kompliceret ;I


Level 50
2583500 XP
Indlæg: 2438
#124:  AND -

Jeg synes at du blander tingene sammen. Du synes at det vigtigste er at diskutere hvad Nintendo burde gøre anderledes. Fair nok.
Jeg synes (ligesom IGN, tilsyneladende) at det er langt mere interessant at diskutere de faktiske omstændigheder og konsekvenserne heraf. I den sammenhæng er Iampsimon Iis artikel da et fint bidrag.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Mystical Ninja: Starring Goemon Greatest '98
Ibisumaru: "Igimagiocar!!"
Konami Yeah!!


Level 50
2534000 XP
Indlæg: 2459
#125:  O-train -
redigeret af O-train d. 16. Mar 2014 21:55

Jamen AND, prøv nu at hør her: Økonomi, og deres økonomiske situation går hånd i hånd med deres måde at drive forretning, hvilket er at udvikle spil og hardware.

Deres økonomiske situation ER AFKLARET - det er et dødt emne, for de mister ikke penge, så længe de ikke bruger penge.

Jeg blander ikke, jeg lægger det bag os; bruger denne information, altså at de har milliarder og milliardr i banken, til at antænde den debat, som bør være i lyset:

Med deres ressourcer, bør de så ikke gøre bedre brug af det, og hvordan?

Om de skal lave Metroid eller andet, det kan så ryge ind under den debat (inkl. hvad jeg skrev før), men når deres økonomiske tilstand IKKE har ændret sg over de sidste par år, og ikke ser ud til at forsvinde (i hvert fald ikke det de har fysisk i banken), hvad mere er der så at hente fra den diskussion. Lad os rykke videre.

Mit forhold til Nintendo er kompliceret ;I


Forrige side -1...567891011...14-Næste side Vis alle


Svar på tråd

Du skal være logget ind på N-club for at kunne deltage i diskussionerne.


Log ind
Bliv gratis medlem
Glemt kodeord?