Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Switch 2 - rygter og disk...

Amiibo!

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Internet-shows

Hassus
Hassus

0
Offline
Level: 22 (Ice Keese)

0
1ups givet

Skrevet 22-10-2012 00:41 - Redigeret 08-03-2013 21:08

Der er allerede en tråd forbeholdt tv-serier, der dog fra tid til anden har overlappet med alt det gode internettet eksklusivt har at byde på. Dog er der mange gode internet-shows med såkaldte "internet celebrities" som værter, der består af jævne strømme af god, lærerig og unik underholdning.

Har I nogle såkaldte internet-shows I kan anbefale?



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Her er mit første og ret åbenlyse eksempel:



The Angry Video Game Nerd er et klasseeksempel og en slags forbillede for den slags internet-shows tror jeg. Hans kortfilm synes jeg oser af en særlig type afslappet stemning, der ikke er bange for at bevæge sig ud i nicheideer eller gå efter de laveste fællesnævnere. Masser af bandeord og små sidehistorier med den velkendte nørd er rammen om de humoristiske og nostalgiske spilanmeldelser.
Personligt må jeg blankt erkende at min bekendtskab med nørden har bidraget en stor del til min historiske gaming-viden: En ting er at læse nogle informationer i punktform på wikipedia om en gammel spillekonsol og en anden ting er at have en karakter man føler sig bekendt og indforstået med bemærke de mindste irritationer og engang i mellem også højdepunkter ved en spillekonsol eller et spil.
Med over 100 episoder og en fanbetalt spillefilm på vej er der masser af gode timer at bruge på The Angry Video Game Nerd.
Samtlige videoer kan ses på linket HER.

Min favoritepisode må nok være Nintendo Power-episoden. Den giver et historisk indblik ikke bare ind i spil og spillemaskiner, men også et meget personligt indblik ind i hvordan de første spæde skridt for gaming-kultur som vi kender den i dag opstod og blev oplevet for den dengang unge nørd. Den oser i øvrigt af nostalgi og random bemærkninger Smiley






[i]Which best describes your opinion about games
I. Mountain Climbing-beyond the hardships lies accomplishment
II. Hiking-the destination can be reached rather comfortably[/i]
Hassus
Hassus

0
Offline
Level: 22 (Ice Keese)

0
1ups givet

#1 - Skrevet 25-11-2012 13:15 - Redigeret 12-10-2013 15:06

Jeg faldt første gang over Nostalgia Critic's videoer for 1-2 år siden og mit første indtryk var ikke just positivt. Han var givet vis ok og væsentligt bedre end mange andre såkaldte review shows på nettet, men jeg følte ikke han havde samme oprigtighed og varme som gode gamle AVGN havde. Med tiden vendte jeg dog tilbage til hans videoer - mest fordi jeg var løbet tør for videoer at se og han virkede som den mindst dårlige af dem jeg kendte. I dag vil jeg betegne mig selv som værende rigtig glad for Nostalgia Critic.



Nostalgia Critic er en karakter, spillet af Doug Walker, hvis sidste episode blev udgivet tidligere i år. Han holder til på thatguywiththeglasses.com, hvor han indtil nu har været hovedattraktionen, med et væld af lignende kritikere af alt fra tegneserier til popsange under sig. Den letteste måde at beskrive han videoer på er at han er filmenes svar på AVGN. Han anmelder nostalgiske film (her af navnet), hvor grænsen mellem anmeldelsen og karakterens komik ofte er sløret og måske ligefrem usynlig.
Det der først gjorde at jeg ikke brød mig om hans videoer har jeg siden fundet ud af er en af karakterens charmer. Ja, han er ynkelig, kynisk og en kan virke en anelse desperat, men med den rigtige mængde selvironi fungerer det efter min oplevelse i høj grad til hans egen fordel.

For mig er Nostalgia Critic's magnum opus hans reklametrilogi, hvor han "anmelder" amerikanske reklamefilm fra sin barndom (alt fra Micro Machines til Kellogg's Corn Pops) i mere end en time. Det er noget af det bedste underholdning jeg har set som internettet har præsteret Smiley






Hassus
Hassus

0
Offline
Level: 22 (Ice Keese)

0
1ups givet

#2 - Skrevet 27-11-2012 00:08 - Redigeret 05-01-2013 17:38

Med en dags mellemrum hopper jeg fra Nostalgia Critic direkte videre til en af mine favoritter, nemlig JonTron fra JonTron Show.



JonTron kender jeg mest af alt på hans humor som jeg er stor fan af. Der er folk, der ikke synes om den og folk der elsker den, hvor jeg nok er tættest på den sidste kategori. Videoerne er ikke uden oprigtige kommentarer og refleksioner til spillene, men humoren er altid tilstede - lurende... Kommer der et roligt og oprigtigt øjeblik skal man ikke regne med at der går lang tid før en mikro sketch tager over og sætter tempoet op. Flowet er generelt helt i top i hans videoer synes jeg, næsten i sådan en grad at det kan få mig helt i trance. Det største minus jeg selv vil tildele JonTron Show er det magre udvalg af videoer. Heldigvis er mange af de videoer der til gengæld er så tætpakkede med både ekstrem og underspillet humor at de kan ses igen og igen - jeg har set flere af hans videoer 5-10 gange.

Ord kan dog ikke rigtigt beskrive den mani Jon putter i sine videoer, så her er den JonTron-video jeg synes bedst om. Den handler om Starfox Adventures (eller som han kalder det, "Stairfax Temperatures" Smiley ) :







Hassus
Hassus

0
Offline
Level: 22 (Ice Keese)

0
1ups givet

#3 - Skrevet 01-12-2012 19:49 - Redigeret 05-01-2013 17:39

...and now for something completely different.
Bob Chipman har en blog jeg følger dagligt. I sine internet-shows - som han har flere af, spiller han en række forskellige karakterer, heriblandt The Game OverThinker (analyserer spilkultur og -industrien), MovieBob (filmanmelder m.m. indenfor filmmediet) og American Bob (når det bliver politisk).



Jeg ser alle hans internet-shows med lige stor iver, men det er svært at hamle op med Bob når han går i kødet på gamer-kultur og -historie. Hans pointer rammer ofte plet i én eller anden forstand synes jeg og til trods for det er det pointer man ikke rigtigt støder på andre steder end i Bob's shows. Mest af alt synes Bob's mange og hyppige produktioner at være præget af en hæmningsløs mission efter at granske "geek culture" (og til tider politik) så ærligt og belysende som muligt. Der synes næsten at være en uskreven regel om jo mere kontroversielt jo bedre og derfor holder mange af at være uenige med ham tror jeg. Mit indtryk er at han siger de kontroversielle ting ikke for at få opmærksomhed, men for at skære ind til benet på pointer, der generelt set ikke ellers bliver nævnt. Han kan kaldes en "ægte amerikaner" i måden han synes altid at søge at udtrykke sin freedom of speech.
Bob's Game OverThinker-serie har i den senere halvdel af serien indeholdt en historie, der bliver fortalt ved siden af hans sædvanlige rants, og denne tilføjelse har i stor stil vagt utilfredshed blandt hans fans. Personligt sætter jeg pris på at se en gøre hvad han vil uafhængigt af hvad der er populært eller lignende. Jeg må dog indrømme at jeg også sætter pris på hans nye opdeling af Game OverThinker hvor en spin-off-serie handler udelukkende om diverse gamer-emner og det klassiske Game OverThinker er som det plejer.
Som sagt læser jeg hans blog og jeg sætter pris på hvad han producerer, repræsenterer og alt det han har lært mig fra de massive indre landskaber af geek knowledge han har tilegnet sig i tidens løb. Jeg har endda doneret penge til ham ene og alene fordi jeg følte jeg skyldte ham noget for alt det gode han har givet mig gennem årene. Det er ikke noget jeg har gjort for andre såkaldte internet-celebrities, hvilket også må sige noget.

Jeg kan sige dette om Bob: Tjek ham ud hvis I er trætte af at læse argumenter og tilgange til spil og film fra den samme skuffe igen og igen og i stedet trænger til et lille spark Smiley

Han har lavet mange gode afsnit med spændende pointer, heriblandt kritik af Christopher Nolan's Batman, ros af filmen Sucker Punch og direkte opsange til gamer-kulturen til at tage os bedre af os selv. Jeg har valgt denne episode af Game OverThinker som et af hans mere interessante øjeblikke imo. Det er et kontroversielt og dybdegående forsvar af det dengang yderst kritiserede Metroid: Other M - et spil jeg også har et fint forhold til.



(han fulgte senere op på videoen med dette afsnit)





Dead-Cheese
Dead-Cheese

2007
Offline
Level: 25 (Kokiri)

0
1ups givet

#4 - Skrevet 04-12-2012 22:09 - Redigeret 04-12-2012 22:14

Ninja Sex Party

Ninja sex party (NSP) er det den youtubes mest sexede kanal, hvor man vil møde Dany sex bang og Ninjab Ryan.
Sammen tager de ofte på eventyr i sang, glæde og sex orgier.


De laver hovedsageligt humor fyldte sange, som eksemplet for oven. Det er altid morsomt og få en i godt humør.
De har arbejdet sammen med bl.a. Egoraptor og OneyNG. Mange kender nok deres mest kendte sang, Dinosaur Laser Fight.

Ud over deres hysterisk morsome musik videoer, så har de også nogle andre videoer, som includerer en haiku serie, bestående af 20 videoer med et haiku i hver, som Egoraptor læser højt


Hvis du vil i godt humør, så prøv at giv dem en chance!
Se deres kanal her: http://www.youtube.com/user/NinjaSexParty?feature=watch.
Er du klar til at have en Ninja Sex Party?


Michael
Michael

5426
Online
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#5 - Skrevet 04-12-2012 23:03

Jeg tror efterhånden kun jeg følger med i ét Internetshow for tiden, og det er Game Grumps. Jeg behøver næsten ikke sige andet end at det er Egoraptor og JonTron der står for underholdningen.

http://www.youtube.com/user/GameGrumps


Hassus
Hassus

0
Offline
Level: 22 (Ice Keese)

0
1ups givet

#6 - Skrevet 04-12-2012 23:50

Michael skrev:
Jeg tror efterhånden kun jeg følger med i ét Internetshow for tiden, og det er Game Grumps. Jeg behøver næsten ikke sige andet end at det er Egoraptor og JonTron der står for underholdningen.

http://www.youtube.com/user/GameGrumps


7 asses!


Michael
Michael

5426
Online
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#7 - Skrevet 05-12-2012 00:01

DEN OUTTA DEN


Hassus
Hassus

0
Offline
Level: 22 (Ice Keese)

0
1ups givet

#8 - Skrevet 05-01-2013 01:55 - Redigeret 05-01-2013 17:40

Det næste internetshow jeg vil præsentere er for mig et klasse eksempel på hvor gode online videoer kan være. I sin tid faldt jeg over Play Value ved et komplet tilfælde og jeg har siden set alle videoer flere gange. Videoerne handler om forskellige underholdende aspekter i spilmediets historie fortalt meget velkoordineret af en vifte af kompetente værter med forskellige tilknytninger til mediet. Jeg udfordrer alle der læser dette til at se en Play Value-video og efterfølgende ikke have lyst til at se en mere bagefter...



Serien kører ikke længere og nåede i sidste ende ikke op på mere end 22 episoder, hvilket er lidt en skam. Dog må det siges at Play Value nåede vidt omkring i sin belysning af spilmediet: Alt fra Shigeru Miyamotos karriere til fejlede spillekonsoller blev behandlet med både respekt, professionalisme, passion og underholdningsværdi. For at sige det lige ud er Play Value en af hovedgrundene til at jeg oprettede tråden her i oktober. Det vil glæde mig hvis det lykkes at introducere showet for nogle flere, da jeg er af den overbevisning at det slet ikke har fået den opmærksomhed det har fortjent. Med næsten fuld sandsynlighed er løbet kørt for Play Value. Der kommer nok ikke flere episoder, så det er med at nyde dem der er.

På trods af mange Nintendo-relaterede videoer i serien, har jeg valgt at fremhæve en af deres videoer der stort set har intet med Nintendo at gøre. Den handler "The Two Johns" også kendt som skaberne af det revolutionerende Doom til PC. Jeg har valgt videoen fordi historien er rigtig underholdende i sig selv, den er lærerig og så havde jeg selv absolut ingen viden om dette autentiske drama før jeg satte mig ned og så videoen. Når videoen er slut sidder man tilbage med et klart overblik over et vigtigt stykke historie i spilmediets eksistens. Lad mig præsentere historien om The Two Johns Smiley







Zalman
Zalman

322
Offline
Level: 28 (Skeeter)

0
1ups givet

#9 - Skrevet 05-01-2013 07:16

Jeg er stor fan af en del af GameTrailers' shows.

Yu-Gi-Oh Abridged også meget luksus.


Hassus
Hassus

0
Offline
Level: 22 (Ice Keese)

0
1ups givet

#10 - Skrevet 05-01-2013 18:02 - Redigeret 05-01-2013 18:10

Jeg er også meget begejstret for Game Trailers, ikke mindst deres retrospective- og popfiction-serier. Deres seneste video om Zeldas tidslinje er også fremragende synes jeg.

Forresten har jeg tænkt mig at bruge dette nye ikon fremover når jeg laver decideret redegørende anbefalinger som dem ovenfor. Det har været lidt et dilemma for mig at holde tråden åben for jeres anbefalinger samtidig med at jeg selv gerne vil gøre noget særligt ud af og fremhæve de anbefalinger jeg selv har haft i tankerne da jeg lavede tråden - jeg håber at ikonet kan hjælpe mig lidt af med følelsen af at den formular jeg gerne selv vil følge, men ikke synes andre nødvendigvis skal følge, drukner lidt i mængden og ender med at blive lettere betydningsløs. Nu får I en stor fed stjerne at se når jeg anbefaler noget "for real" Smiley



Den kommer til at dukke op i alle tråde hvor jeg laver sådanne anbefalinger, så både film, tegneserier, internetshows... og ja også spil... står for skud. Jeg har dog kun tænkt mig at bruge den ved de særligt udtænkte og (synes jeg) ret kvalitetsikre anbefalinger som jeg har arbejdet hårdt på at formulere rigtigt og stærkt ønsker at dele med jer, så skal nok lade være med at spamme forummet hver gang jeg synes vejrudsigten for i morgen er ok.
Nu vil jeg besøge nogle af de andre tråde og få indsat ikonet de steder jeg selv synes har fortjent det.


The ultimate beast
The ultimate beast

2747
Online
Level: 20 (Moblin)

0
1ups givet

#11 - Skrevet 06-01-2013 00:37

Jeg er lige faldet over videoerne TableTop på Youtube. Det er en serie, hvor Wil Wheaton (kendt fra forskellige ting) spiller brætspil mod andre kendte, som for det meste også er kendt på Youtube på en eller anden måde.
Der er en del episode og de varer ca. 30 minutter hver, men det er meget underholdene og god inspiration til indkøb af nye brætspil.



Hassus
Hassus

0
Offline
Level: 22 (Ice Keese)

0
1ups givet

#12 - Skrevet 17-02-2013 21:59 - Redigeret 17-02-2013 21:59

Jeg har i de sidste måneders tid givet mig i kast med at se Nostalgia Critics videoer fra en ende af. Der er rigtig mange at tage af - indtil videre har jeg fået set 169 ud af 296 eller hvad svarer til ca. to døgns videounderholdning. Man kan helt klart argumentere for at produktivitet er en af Nostalgia Critics største styrker Smiley


MadsGS
MadsGS

17
Offline
Level: 12 (Fire Keese)

0
1ups givet

#13 - Skrevet 18-02-2013 12:50 - Redigeret 18-02-2013 12:50

Min ven forsøger sig på youtube:



Jeg garanterer at videoen er et kig hver! Smiley


Erik Madsen
Erik Madsen

710
Offline
Level: 19 (Bullet Bill)

0
1ups givet

#14 - Skrevet 18-02-2013 14:17

^Jeg vil gerne benytte mig af din garanti og forventer at modtage en 20 sekunders refundering af mit liv, gerne pr brev.


MadsGS
MadsGS

17
Offline
Level: 12 (Fire Keese)

0
1ups givet

#15 - Skrevet 19-02-2013 10:09

Har du en email?