N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Inti Creates annoncerer U...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Muligvis noget pjat, men....

El Gamer
El Gamer

67
Offline
Level: 5 (Cheep)

0
1ups givet

Skrevet 19-11-2012 23:54

....vil bare sige at Zelda-universet er en del af mit barndom. - da jeg var lille spillede jeg specielt Ocarina Of Time, og det er meget følelsesvækkende når man genspiller spilllet på gamecube. Man bliver fuldstændigt nostalgisk. - men Majoras mask nåede jeg desværre aldrig at spille da jeg var barn fordi jeg ikke kunne få fat i en ekspansions pack til N64....... indtil for 3 år siden da jeg fik gamecube og Collector's Edition som altså indholder majoras mask.

Jeg har gennemført Ocarina Of Time, Link's Awakening, oracle of seson, A Link to the Past, Twilligt Prince og Majoras Mask.

Af alle disse spil er det Majoras Mask der er den aller allerbedste og har gjort største indtryk:

Spillet er, som det nok er blevet fremhævet mange gange, meget meget meget dystert og dels bizart.

Hele konceptet med de 3 dage, hvor man senere i spillet vil kunne kende lotteriets udfald og hjælpe de stakle mennesker med diverse ting er bare fantastisk godt tænkt. - Musiken og selve den utrolige kulørt blanding af mennesker er himmelsk. Tema'et i de 4 forskellige verdenshjørne er også utroligt.

Palmekongens datter er bortført, Goron-babyen der græder fordi han vil høre sin bedstefars tromme, zora-pigen som er blevet stum af smerte pga hun har mistet sine babyer, ude ved ørkenen, hvor ejeren af et gudsforladt hus er blevet zoombie imens han datter passer på ham...... alt er dystert,

og musiken er utroligt. Specielt ved "slutning" når månen er ved at smadre Termina, kommer den der meget følelsladet musik der på mange punkter minder mig om at tiden er ved at rinde ud:

http://www.youtube.com/watch?v=W4YwTVEKuog

Og under kommantarfeltet fra en debatør står der:

"This song makes me feel.... very strange.. it has some sort of affect on me that i can't explain. every year on the night before my birthday, i listen to this song and i think about how my time is slowly running out. i think about how much time has passed me by and i wonder if i've? done everything that i've wanted to do. i'll be 21 in less than 3 hours.. and the days of my childhood are gone. i'm stepping into a new chapter in my life, and i'm not going to lie... i'm scared."


jeg har det på en anden(og samme) måde, hvert år ved nytårs aften, lytter jeg til musikken, og minder mig selv om at tiden på en eller anden tidspunkt vil rinde op. - Udnyt livet og vær' god mod din næste. - Jeg vil heller ikke lyve, jeg er lidt bange.

Men udnytte livet og vær' god mod min næste vil jeg gøre Smiley

Majoras Mask er den aller aller bedste zelda-spil.

Det vil jeg personligt gerne konstatere.

    El Gamer
    El Gamer

    67
    Offline
    Level: 5 (Cheep)

    0
    1ups givet

    #1 - Skrevet 20-11-2012 00:28

    PS:

    Efter lige at havde reflektere endnu mere er jeg også kommet frem til at Majoras Mask, af alle de spil jeg opremsede, nok er det spil hvor mennesker er så integreret del af spillet.

    I Ocarina of Time og Twillight Princesses var befolkningen på mange måder aldeles ligegyldigt, i modsætning til Majoras hvor man faktisk kan hjælpe mannesker i nød, vha. en bog der registrere tidspunktet og hvilket hjælp der er.

    Forhåbenligt må den næste zelda spil gerne skrue helt ned for slåskampe og i stede for putte mere puzzle på, samt noget hvor man hjælper mennesker med hvert deres problemer.

    Godnat


    Kanin
    Kanin

    641
    Offline
    Level: 23 (Skree)

    0
    1ups givet

    #2 - Skrevet 20-11-2012 09:25

    Endnu engang et bevis for hvor stærk en storytelling Majora's Mask indeholder. Du beskriver hvad det er jeg elskede så meget ved dette spil og udpeger årsagen til at jeg ikke var synderligt imponeret af hverken Twilight Princess eller Skyward Sword.

    En hyggelig læsning, omend jeg har svært ved at finde debatten i dette oplæg Smiley

    All hail Majora's Mask i alle aspekter!