Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Tilbageblik på generationen

Bo130
Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

Skrevet 23-12-2012 19:09

De fleste af os herinde købte nok allerede en Wii omkring udgivelsen i 2006 med den hovedsaglige grund at vi altid havde været fans af Nintendo. Nu, 6 år senere, er generationen nærmest forbi, så jeg vil præsentere et overblik:

Hvis du skulle sammensætte din drømmekonsol for den forgangne generation, hvordan ville den så se ud? For hver kategori må du vælge netop én af PlayStation 3, Xbox 360 eller Wii.

Spilbibliotek:
Online-service:
Kontroller:
Konsol-design:

Tilføj gerne flere forskellige kategorier, hvis I kan komme på nogle gode Smiley

Jeg tror jeg ville vælge...

Spilbibliotek: Xbox 360 - Jeg er ikke vildt meget til de generelle actionspil konsollen har, men der er en bunke downloads jeg ville elske at have haft på min konsol, både indie og fx Perfect Dark. Wii er dog en meget tæt konkurrent.

Onlineservice: Xbox 360 - Dens achievements og vennesystem gør det til en klar vinder for mig.

Kontroller: Xbox 360 - Hvor GameCube havde den bedste kontroller i sidste generation synes jeg Microsoft vinder i denne omgang. Wii kunne have vundet, hvis dens muligheder havde været udnyttet noget bedre end den var - synes en række spil blev dårligere af den "unikke" styring end den ville have været ellers.

Konsol-design: Wii - Jeg er fortsat glad for den rene design som Nintendo har lavet med Wii.

    Bota
    Bota

    140
    Offline
    Level: 20 (Moblin)

    0
    1ups givet

    #1 - Skrevet 23-12-2012 19:30

    Spilbibliotek: Wii. Har uden tvivl haft de bedste spiloplevelser på Wii med Galaxy-serien og Brawl i multiplayer. Playstation 3 kommer tæt på, men det er mere i singleplayer-delen. Xbox aint gat games.

    Online-service: PS3. Gratis online, PS Plus hvis man vil have flere fordele som tilbud og whatnot. Det er sådan online skal laves.

    Controller: Denne er lidt svær, men jeg ender på PS3. Xbox 360 har bedre triggers, men et forfærdeligt D-pad. Wiimote's gonna Wiimote.

    Konsol-design: Designet på Xbox Slim er nice, slick 'n black. Men de ældre modeller er ret grimme, mens PS3 altid har haft et godt design. Wii har også et okay design og den shiner virkelig i sort (og rød); men min stemme falder på Playstation 3.


    Zalman
    Zalman

    322
    Offline
    Level: 28 (Skeeter)

    0
    1ups givet

    #2 - Skrevet 23-12-2012 19:34 - Redigeret 23-12-2012 19:47

    Som en ejer af alle tre konsoller føler jeg mig kvalificeret (og interesseret) nok til at deltage i denne tråd.

    Spilbibliotek: Efter min mening det vigtigste punkt. Når jeg kigger på spilbiblioteket, sammenligner jeg ofte de eksklusive spil, og her er det slet ikke svært at se, hvem der er vinderen.

    1) PS3
    2) Wii
    3) Xbox 360

    PS3 har ikke kun alle de third party spil, man skal bruge, men også et fantastisk first party line-up. De har mere variation end nogen af de andre. Hvis man er til shooters, er bl.a. Killzone og Resistance. Hvis man hellere vil have platformers, har de også det - Ratchet, Sly, LittleBigPlanet osv. De har alle genrer dækket, og det kan man ikke altid sige om de to andre. Sagt med andre ord har Sony de fleste eksklusive titler, og jeg kan ikke se, hvordan man kan sige andet.

    Xbox 360 har Halo, Gears og Forza. Det er ikke nok i mine øjne. Rare er desværre gået ned ad bakke - de kunne have gjort meget. Selv Wii har flere eksklusive kvalitetstitler - Mario, Zelda, Metroid, Donkey Kong osv. Wii har godt nok ikke det bedste third party support, men first party er langt vigtigere i mine øjne, og derfor får Wii'en en andenplads.

    Online-service: Her står PS3 og Xbox 360 nogenlunde lige for mig. Xbox Live bliver mindre og mindre overlegen som tiden går. Derudover bliver man tvunget til at betale for det. Det er du ikke på PS3. Selv hvis du betaler, så får du sindssyg meget for pengene. Jeg er ikke selv medlem af PS Plus, men dem der er, kan fortælle, hvor meget value der er i det. Derfor vil jeg gerne give PS3 pointet.

    Wii er selvfølgelig på en sidsteplads - ingen diskussion.

    Kontroller: Denne her er lidt svær. Xbox 360 har klart den mest behagelige controller, men d-paddet trækker den så meget ned for mig. Jeg kan slet ikke spille fighters ordentligt med den controller. PS3 har dog det perfekte d-pad. Derudover har den også et symmetrisk design, hvilket jeg meget godt kan lide. Dens triggers kunne godt være bedre, men hellere det end et dårligt d-pad.

    Wii Remotens potentiale blev aldrig udnyttet helt IMO. Super Mario Galaxy og Skyward Sword havde begge en god balance, så det ikke blev for gimmicky. Men ellers synes jeg ikke, at mange oplevelser blev bedre af motion-styringen.

    PS3 og Xbox 360 står lige på dette punkt.

    Konsol-design: Nok det mindst vigtige punkt, men her vil jeg gerne give Wii sejren. Et meget småt, rent og simpelt design... Mere har jeg ikke rigtig at sige til dette.