Farewell North annonceret...

Lanceringstrailer for Pri...

Aksys Games annoncerer ad...

Prøv Vampire Survivor ga...

N-cast #210: Fuglen(e) sy...

Lanceringstrailer for Kin...

Paper Mario: The Thousand...

Lugii's Mansion 2 HD udgi...

Tre Game Boy-spil med Mar...

Mario-dagen fejres med ny...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Splatoon 3

Super Mario Bros. Wonder

Nintendo i medierne

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario Run

Spil på vej til Switch

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Hvem kommer med i næste Smash?

Bo130
Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

Skrevet 19-07-2013 08:51 - Redigeret 04-12-2013 09:26

Jeg er ret hyped på at følge med omkring de nye Smash-spil og med Villager, Wii Fit Girl og Mega Man allerede annonceret, så ser jeg meget frem til at finde ud af hvem der ellers kommer til at være med i spillet.

Derfor en lille leg - jeg skriver to figurer og så skriver man hvordan man mener de kommer til at være med i spillet eller ej. Man må godt sige nej eller ja til dem begge, men man må også godt bare vælge den ene af dem - det er argumentationen der er vigtig for mig. Jeg vil som oftest nok holde mig til en gammel og en ny...

--------------------

Vi har allerede haft følgende. I er velkomne til at komme med jeres meninger om dem også.

* Bomberman
* Boo
* Captain Falcon
* Chibi-Robo
* Dr. Mario
* Falco
* Ice Climber
* Jigglypuff
* Little Mac
* Mewtwo
* Mii
* Ness
* Non-Specific Action Figure
* Pac-Man
* Reggie
* R.O.B.
* Shy Guy
* Snake
* Sonic
* Toad
* Tom Nook
* Toon Link
* Waluigi
* Wario
* Wonder Red
* Yoshi

Zalman
Zalman

322
Offline
Level: 28 (Skeeter)

0
1ups givet

#1 - Skrevet 19-07-2013 10:28 - Redigeret 19-07-2013 14:01

Ice Climbers: Ja, fordi de har været med helt fra starten. Derudover har Sakurai også snakket om udfordringen i at få dem til at fungere på 3DS, siden det vil betyde flere figurer på skærmen ad gangen.

Little Mac: Ja, fordi Punch-Out vendte tilbage på Wii, så det ville være ret oplagt. Little Mac er faktisk en af mine most wanted characters. Smiley


KJ85
KJ85

21311
Offline
Level: 58 (Tektite)

0
1ups givet

#2 - Skrevet 19-07-2013 10:31

^ Tror ikke det var meningen du skulle introducere nye figurer Zalman.. Det er meningen flere skal komme med deres bud og holdninger, og så vil Bo introducere en ny runde på et tidspunkt Smiley


Zalman
Zalman

322
Offline
Level: 28 (Skeeter)

0
1ups givet

#3 - Skrevet 19-07-2013 13:53

Nå okay, så bare glem figurerne. Smiley


Bo130
Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

#4 - Skrevet 19-07-2013 14:03

Bare rolig, de var bestemt også nogle af dem jeg havde tænkt mig at bringe op snarest! Smiley

Now, back to topic! Smiley
Jeg er generelt især glad for figurer hvis stil skiller sig ud.

Ice Climbers har været med længe, men jeg forstår stadig ikke hvorfor. Deres grab er interessant, men de har ikke været en relevant figur meget længe, og jeg så egentlig derfor helst at røg ud, og tror også det sker. Det eneste interessante ved dem for mig er hvordan figuren ændrer sig, når Nana dør.

Little Mac synes jeg omvendt er oplagt - der har endda lige været et nyt spil - og han repræsenterer en spændende spilstil, som kunne være fed at få ind i Smash. Jeg er på! Smiley


Peblisko
Peblisko

58
Offline
Level: 21 (Paragoomba)

0
1ups givet

#5 - Skrevet 19-07-2013 17:01

God tråd!

Ice Climbers var jo først med fra Melee af, så jeg ser dem ikke som en nødvendig, fast del af rosteret. De var oprindeligt "kun" med for at fejre NES'ens jubilæum, men forstår ikke hvorfor de (og Game & Watch) vendte tilbage i Brawl, åbenbart pga. Popularitet.
Egentlig synes jeg det burde være tid for nogle "nye" "glemte" figurer fra 80'erne, som fx Balloon Fighter og Stanley, men nu ser det ud som Villager udfylder nogle af førstnævntes evner, oh well.
Jeg var sikker på at Plusle og Minun skulle have været den nye duo i Brawl i stedet for dem; jeg synes i hvert fald ikke længere Ice Climbers burde vende tilbage bare fordi man styrer to figurer samtidigt. Nu er det mest originale ved dem, at de er de eneste, der kommer fra et rendyrket polar-univers, og dét skulle i virkeligheden være grunden til at bringe dem tilbage - fordi deres lore skiller sig ud, ikke deres gameplay (en duo og hammer-kombat).

Little Mac er oplagt ja (hans moves ville dog nok minde meget om hinanden uden projektiler og spark.
Men igen, eftersom Villager bruger boksehandsker er det måske igen for at repræsentere Punch-Out!! som med Balloon Fight.



KennethDN
KennethDN

29
Offline
Level: 11 (Octorok)

0
1ups givet

#6 - Skrevet 22-07-2013 21:17

Ice Climbers:
Ja, jeg tror at de bliver spilbare figurer i det nye Super Smash Bros. spil, men de er vist mere eller mindre bekræftet alt efter, hvordan man tolker Sakurai's udtalelse. Hvis de alligevel ikke skulle blive inkluderet, så er det heller ikke karakter jeg vil komme til at savne af tidligere nævnte grunde.

Little Mac:
Ja, hvorfor egentlig ikke have en karakter fra en serie af boksespil med i et kampspil, så jeg tror det tidligere "assist trophy" bliver en spilbar figur. Som andre også skriver, så virker det også oplagt, at introducere ham i Super Smash Bros. serien efter udgivelsen af Wii versionen af Punch-Out. Det nye Punch-Out spil havde jo også tilføjelsen af Giga Mac, hvilket ville være en god ide til en final smash. Derudover optrådte Mario som dommer i det første spil og Donkey Kong som en modstander i det nyeste, så man kan vel godt sige at Punch-Out allerede er blandet med andre Nintendo universer.


Bo130
Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

#7 - Skrevet 22-07-2013 22:57

Jeg sætter næste to figurer op nu, men I kan selvfølgelig bare fortsætte med at diskutere de gamle, hvis I har lyst Smiley




Peblisko
Peblisko

58
Offline
Level: 21 (Paragoomba)

0
1ups givet

#8 - Skrevet 23-07-2013 00:06 - Redigeret 23-07-2013 00:19

Mewtwo:
Jeg håber han kommer med igen med bedre move set, men jeg tvivler på det. Hvis han gør, så bliver det nok i den nye 'Mewthree' form fra XY, som jeg ikke er synderlig vild med - jeg forstår ikke hvorfor vi ikke fik noget fan service som at give Mewtwo Giovannis rustning fra den første film i stedet for en nuttet Buu-Mewthree


Waluigi:
Jeg mener stadig ikke han er en prominent nok figur til det. Selv Wario ses mindre og mindre i sine egne spil.
Hvis nogen skulle tilføjes burde det nok desværre være Jimmy eller en anden fra Diamond City i stedet. Måske Kat & Ana i stedet for Ice Climbers?


Zalman
Zalman

322
Offline
Level: 28 (Skeeter)

0
1ups givet

#9 - Skrevet 23-07-2013 07:29

Peblisko, det er fordi animeen ikke er canon. Mewtwos armor var aldrig med i spillene, så det kommer nok aldrig til at ske.

Jeg håber dog virkelig, at Mewtwo kommer igen. Jeg synes også det kunne være fedt, hvis de gav os muligheden for at transforme til den nye X/Y-form i stil med Zelda og Sheik. Angående Waluigi, så synes jeg også, at han fortjener at komme med. Det virker bare underligt, at Marios rival er med i spillet, når Luigis ikke er. Det er som om, der mangler noget uden ham. Jeg tror dog, at Mewtwo har større chancer.


Bo130
Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

#10 - Skrevet 23-07-2013 07:41

Jeg hverken tror eller håber at vi ser Mewtwo. Jeg synes ikke det var en særlig god figur til at starte med, og selv om han er mere unik end mange af de andre figurer i starten, så synes jeg ikke længere det er tilfældet. Synes ikke han er relevant længere.

Jeg er enig i at Waluigi virker mærkelig ikke at have med. Jeg kan dog heller ikke se hvad han skulle gøre i spillet, når han bare er en tynd udgave af Wario. Så skal de til at give ham mere personlighed, og det synes jeg er for sent.
Men jeg sagde dog det samme om Wario efter Melee, og jeg synes okay godt om den måde de tog ham med i Brawl på.


Peblisko
Peblisko

58
Offline
Level: 21 (Paragoomba)

0
1ups givet

#11 - Skrevet 23-07-2013 17:09

Men forskellen er, at Wario har sine egne spil - det har Waluigi ikke.
It's that simple!

Jeg ved godt at mewtwos dragt ikke er canon, men der er så meget fedt fra den første sæson plus orange-øerne, som Game Freak kunne have brugt. Langt bedre content. Den nye form er kedelig, men den gør Mewtwo mere aktuel - selvom jeg ikke er enig med Bo: Mewtwo vil altid være mere populær end en døgnflue som Lucario, fordi han repræsenterer den ondeste og stærkeste Pokémon fra den højst elskede generation. Problemet med ham var at han ikke var særlig god at spille med i Smash, men de kunne sagtens strømline ham med nye moves.


KennethDN
KennethDN

29
Offline
Level: 11 (Octorok)

0
1ups givet

#12 - Skrevet 24-07-2013 22:20

Jeg høre også til dem, der tror at Mewtwo ville vende tilbage til Super Smash Bros. serien, da jeg tror at Mewtwo blev undladt i Brawl på grund af, at man valgte at bruge Lucario i stedet, så man kunne reklamere for Pokémon Diamond og Pearl. Nu ville det så være oplagt at bringe Mewtwo tilbage til Super Smash Bros. serien af samme grund, da Mewthree er offentliggjort i de kommende Pokémon X & Y spil til efteråret.

Med mindre der kommer et Waluigi spil lige om hjørnet, så er jeg rimelig sikker på, at vi ikke får ham at se.


Bo130
Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

#13 - Skrevet 25-07-2013 09:11

Jeg sparker lige to nye ind Smiley



Afgør gerne for Mii, om det er en bestemt Mii, eller om man kan vælge sin egen.


Zalman
Zalman

322
Offline
Level: 28 (Skeeter)

0
1ups givet

#14 - Skrevet 25-07-2013 09:21

IMO bør Falco kun være med, hvis de kan gøre ham mere unik. Bryder mig generelt ikke om clones.

Miis synes jeg slet ikke passer ind i Smash, men efter Wii Fit Trainer ville det desværre ikke undre mig, hvis det skete.


Bo130
Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

#15 - Skrevet 25-07-2013 09:24

Enig omkring Falco, og ville egentlig hellere have Slippy med, hvis de skulle have flere med fra Star Fox-serien.

Mii synes jeg heller ikke passer ind, så skulle det være en bestemt en, men de er så generiske, at jeg ikke kan se hvad det skulle være godt for. Hvis de nu erstattede Sandbag med Mii ville jeg være glad til gengæld Smiley