Farewell North annonceret...

Lanceringstrailer for Pri...

Aksys Games annoncerer ad...

Prøv Vampire Survivor ga...

N-cast #210: Fuglen(e) sy...

Lanceringstrailer for Kin...

Paper Mario: The Thousand...

Lugii's Mansion 2 HD udgi...

Tre Game Boy-spil med Mar...

Mario-dagen fejres med ny...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Splatoon 3

Super Mario Bros. Wonder

Nintendo i medierne

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario Run

Spil på vej til Switch

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Ace Attorney: Dual Destinies

Bota
Bota

140
Offline
Level: 20 (Moblin)

0
1ups givet

Skrevet 24-10-2013 22:10

Så udkom det længeventede Ace Attorney 5 endelig under navnet Dual Destinies, så synes det er på sin plads, det også får sin egen tråd. Nu har jeg kun lige klaret første sag, så kan ikke sige noget om investigation-delene endnu, men personligt glæder jeg mig meget over det grafiske arbejde der er blevet lagt i miljøet og 3D-modellerne. Det skinner virkelig igennem på karakterer som Athena, der har de særeste udtryk, som nok ikke ville være mulige med 2D-sprites. Dialogen virker også velskrevet, jeg grinte i hvert fald op til flere gange under 1. sag. Musikken er også helt i top.

Det var blot lige min hurtige mening om 1. sag, men hvordan oplever I andre spillet indtil videre, måske sat op mod de andre spil i serien?

    Eagle
    Eagle

    3
    Offline
    Level: 21 (Paragoomba)

    0
    1ups givet

    #1 - Skrevet 24-10-2013 22:56 - Redigeret 24-10-2013 22:59

    Jeg er også kun i gang med 2. case, så jeg kan ikke sige så meget indtil videre. Musikken er rigtig god indtil videre, og første case var ikke dårlig for en første case.

    Jeg har lige opdaget at Perceive-systemet fra Apollo Justice er tilbage. Det er jeg ret glad for, fordi det var helt klart en af de bedre ting fra det spil, men det blev ikke brugt overdrevet meget.

    EDIT: De nye interface-muligheder er også ret gode. Det er nice, at man kan se tidligere tekst, og at man har mulighed for at se, hvad man har examinet før. Der er meget af oplevelsen der er blevet streamlinet en del, så det ikke føles helt så langtrukkent.


    MortenSkildpadde
    MortenSkildpadde

    0
    Offline
    Level: 9 (Bob-omb)

    0
    1ups givet

    #2 - Skrevet 25-10-2013 13:16

    Det ser rigtig fedt og den launch trailer/cinematic omg Smiley
    altså har spillet nogle af de andre spil og jeg føler næsten at det første til 3ds derfor er et must play?Smiley

    - ender sikkert med at købe det når jeg ligger med tømmermænd i morgen Smiley


    Eagle
    Eagle

    3
    Offline
    Level: 21 (Paragoomba)

    0
    1ups givet

    #3 - Skrevet 26-10-2013 18:22

    Nu er jeg færdig med spillet.

    Sådan rent historiemæssigt tager spillet ikke de store chancer i forhold til Apollo Justice: Ace Attorney, men det har det egentlig heller ikke brug for. Jeg er især glad for, at Apollo Justice får en god del af rampelyset, eftersom Phoenix fuldstændig overskyggede hans rolle i det forrige spil.

    Nogle gange kan man godt føle, at historiefortællingen bruger nogle lidt billige udveje (hukommelsestab!), men som altid med denne serie skal man nok være i stand til, at acceptere nogle lidt bizarre scenarier. Jeg er dog lidt skuffet over, at mange af spillets cases genbruger 'skabeloner' for tidligere cases.

    Spillets cases når aldrig at være på højde med de virkelig gode cases i serien. Til gengæld ligger de alle et godt stykke over middel, så sådan overall er det bestemt en af de bedre spil i serien. Jeg havde det rigtig sjovt med alle cases.

    Jeg kan godt lide, at de har gjort investigations lidt mere streamlinede og fokuserede. Der er som regel kun et fåtal af crime scenes der skal undersøges, modsat tidligere spil i serien hvor du kunne undersøge alle skærme, men det virker til dels til spillets fordel. Det har altid været en svagere del af gameplayet.

    Til gengæld synes jeg at spillet har det lidt for meget med at holde spilleren i hånden, når det kommer til at udpege modsigelser i retten, og det er nok det største minus. Der er masser af gode "aha"-øjeblikke, men spillet prøver lidt for ofte at hjælpe en lidt for meget. Heldigvis er det stadig ret tilfredsstillende, når du kommer spillet på forkant. Det virker også umiddelbart som om der er færre cross-examinations end før, men det er måske bare mig der husker forkert.

    Som jeg sagde i min tidligere post, så var jeg ret glad for at perceive-systemet kom tilbage, men det blev desværre ikke brugt særlig meget. Når det bliver brugt er det som regel ret effektivt. Mood Matrix-systemet er fantastisk, og faktisk brugt rigtig smart en god del af vejen. Igen kunne man vel egentlig bare ønske, at der var mere af det. Det er altid rart med nogle flere gameplay-koncepter i serien, synes jeg, eftersom det godt kan blive lidt ensformigt ellers.

    Overall er jeg godt tilfreds med det, og til 199kr klager jeg bestemt ikke.


    Bota
    Bota

    140
    Offline
    Level: 20 (Moblin)

    0
    1ups givet

    #4 - Skrevet 03-11-2013 17:46

    Nu fik jeg det (endelig) også gennemført. Jeg er meget enig i dine betragtninger, men jeg synes dog det er ærgerligt, de har fjernet muligheden for at examine alle steder i investigation-delen og altså nu kun på gerningsstedet. Jeg synes de sjoveste ting førhen fandt sted ved al den tilfældige dialog der udsprang af at undersøge forskellige ting.

    Jeg kan dog virkelig godt lide man nu hurtigt kan se, om man har undersøgt en ting vha. flueben på markøren, og hele 3D-aspektet af investigations fungerer også godt, omend jeg føler de kunne have udnyttet det mere - som eksempelvis den ene gang i 2. sag, hvor du kan kigge under et bord og finde nyt bevismateriale.

    Mit største minus er også spillets sværhedsgrad. Som du siger, synes jeg ofte at det føles som om spillet behandler dig som dum, så det er ikke lige så tilfredsstillende at have fundet modsigelserne, når spillet ofte hinter så groft til dem, så enhver ville kunne gøre det. Det er dog langt fra altid, men det er et irritationsmoment, når de andre spil ikke tidligere har gjort det på samme måde.

    Jeg synes umiddelbart heller ikke, at der er en sag, der er den bedste for sig i serien (3. sag kommer dog tæt på), men ingen af dem var dårlige (selvom jeg dog blev en smule skuffet over sidsteskurken i 5. sag). Ville ikke sige jeg blev overrasket, men der var ret meget fan-service, især i 5. sag, men jeg synes de formåede at gøre det fedt, uden det blev for meget (AAI led efter min mening lidt for meget under det), så probs til Eshiro.

    ... Og så kan man heller ikke komme uden om grammatikken. Nøj, der er mange fejl, der virkelig forstyrrer spillet (hele ord der bliver udeladt, bl.a.), hvilket virker underligt, nærmest som om det ikke er blevet gennemlæst efter oversættelsen.

    Det var megen kritik, så vil hurtigt sige jeg elsker spillet. Det kommer ikke op at ringe ved PW1 og Trials and Tribulations, men nok lige derefter. Musikken er fænomenal, dialogen er, når der ikke er grammatikfejl, virkelig velskreven, de nye karakterer er godt lavet og alle sager er gode. Jeg ville dog stadig ønske, jeg havde et fysisk kopi af spillet.


    Eagle
    Eagle

    3
    Offline
    Level: 21 (Paragoomba)

    0
    1ups givet

    #5 - Skrevet 16-11-2013 16:49

    Den ekstra DLC case er ude den 21. november.

    Link


    Zalman
    Zalman

    322
    Offline
    Level: 28 (Skeeter)

    0
    1ups givet

    #6 - Skrevet 16-11-2013 18:17

    Fik endelig taget mig sammen og købt det.

    Kort opsummering: Første sag var en fed introduktion. Anden sag var meget kedelig. Tredje var virkelig, virkelig god. Jeg er nået til fjerde, og jeg er overrasket over, hvor lidt man egentlig spiller som Phoenix. Jeg er sikker på, at han får den sidste case, men det er da et rent marketing trick at gøre ham til frontfiguren. Indtil videre spiller Apollo i hvert fald en større rolle, hvilket er lidt ironisk.

    Ellers er jeg meget tilfreds. Glæder mig til at komme i gang igen.