N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Inti Creates annoncerer U...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Når idioti bliver belønnet

JOEP
JOEP

74159
Online
Level: 50 (Torizo)

0
1ups givet

Skrevet 09-12-2013 21:26

Jeg er blevet lidt gammel efterhånden, og jeg synes generelt, at idioti ikke skal belønnes med andet end klapsalver. Men for nyligt stod en ung mand fra UK frem på internettet for at fortælle, hvorledes han er blevet snydt på eBay. Det er naturligvis ikke i orden, at folk snyder hinanden, men altså: Den unge mand havde set en annonce for en Xbox One for £450 på eBay, det var et godt tilbud, og han slog til med det samme. Desværre viste det sig, at han gik i en fælde og fik i stedet blot et BILLEDE af en Xbox One-konsol, hvor der tilmed på bagsiden var skrevet "Thank you for your purchase". Den unge mand følte sig, ganske forståeligt, snydt. I teksten til annoncen på eBay stod der dog, at der faktisk kun var tale om et billede af maskinen, men da annoncen stod under "Games and consoles" (herunder udstyr), tog den unge mand annoncen for at være ægte.

Nuvel, manden er nok blevet snydt, så han kunne se frem til at få sine penge tilbage, fordi han havde betalt via PayPal, og alt er godt. Men nej. Det er her, jeg bliver fortørnet. For en forretning i England forbarmer sig over den unge mand og giver ham en spritny Xbox One-konsol - ganske sikkert for reklamens skyld! Denne handling kan jeg slet ikke accpetere, hvad er det for et samfund, vi lever i, hvis idioti ligefrem skal belønnes med gaveregn i den dyre ende?

Historien kan læses <a href="http://www.escapistmagazine.com/news/view/130335-Man-Who-Bought-735-Xbox-One-Photo-Gets-Free-Xbox-One">her</a>.

Har I andre lignende historier, der kan sætte jeres urin i bevægelse, eller synes I, det er helt fint, at den unge mand bliver belønnet for at stå frem med sin historie?

    AND
    AND

    542
    Online
    Level: 35 (Lakitu)

    0
    1ups givet

    #1 - Skrevet 09-12-2013 22:08

    JOEP skrev:
    hvad er det for et samfund, vi lever i, hvis idioti ligefrem skal belønnes med gaveregn i den dyre ende?



    Jeg kan huske en historie om en svinder der, tilbage i 1800-tallet så vidt jeg husker, formåede at sælge Eiffeltårnet to gange, til trods for at han overhoved ikke ejede det.

    Svindleren foregav at være ejer af Eiffeltårnet og 'solgte' så dette ejerskab til en godtroende mand, med pengepungen i orden. Efterfølgende gik svindleren under jorden og ventede på at hans forbrydelse skulle blive opdaget.
    Han ventede, men der skete intet.

    Efter et stykke tid gik det op for svindleren, at manden som havde 'købt' Eiffeltårnet ikke havde anmeldt svindelnummeret af frygt for at blive til grin. Svindleren fik derefter den ide at lave samme nummer en gang til, men til hans uheld viste det sig, at køber nr. to ikke havde samme skrubler ved udsigten til at blive udstillet for sit 'idioti' og han anmeldte forbrydelsen. Nu stod også den første 'køber' frem og svindleren blev stoppet i sit foretagende.

    Gad vide hvor mange stakler vores Eiffeltårns-svindler ville have nået at snyde, hvis ikke køber nr. 2 havde haft balls nok til at stå frem, for andres skyld?


    Bo130
    Bo130

    110
    Offline
    Level: 38 (Tatori)

    0
    1ups givet

    #2 - Skrevet 09-12-2013 22:14

    AND skrev:
    Gad vide hvor mange stakler vores Eiffeltårns-svindler ville have nået at snyde, hvis ikke køber nr. 2 havde haft balls nok til at stå frem, for andres skyld?



    Timeshare Smiley


    Grauling
    Grauling

    410
    Offline
    Level: 23 (Skree)

    0
    1ups givet

    #3 - Skrevet 09-12-2013 22:17

    Er eksempler som Amalie fra Paradise, Sidney Lee, Justin Bieber, Rebecca Black og listen går videre at idioti bliver belønnet, om det er gjort med vilje elsker folk at snakke om...Ej har du set ham Gustav fra fjernsynet, han har da bare intet mellem ørerne. Hvad de så ikke forstår er pga af at de bare snakker om dem gør at de får flere penge ind vi lige kan drømme om hvert evig eneste år. Hurra for idioti, måske man bare skulle droppe skolen og hoppe ud som klassens klov på landsdækkende TV?



    JOEP
    JOEP

    74159
    Online
    Level: 50 (Torizo)

    0
    1ups givet

    #4 - Skrevet 09-12-2013 22:33

    @AND:
    Men hvem er idioterne her? Det er køberne. Som jeg også skriver, så skal man naturligvis ikke snyde folk, og det er jo godt, at snyderen får sin straf - men derfor behøver man ikke belønne de to købere med andet, end at de får sine penge tilbage.

    Bemærk også, at jeg egentlig kun går efter selve det, at han ligefrem bliver belønnet for at være en klaphat, endda af en forretning der INTET har med sagen at gøre. I det mindste er han ydmyg, og det har tydeligvis ikke været hans hensigt at få en pity-box.


    AND
    AND

    542
    Online
    Level: 35 (Lakitu)

    0
    1ups givet

    #5 - Skrevet 09-12-2013 22:41

    ^Han bliver ikke belønnet for at være en idiot; han bliver belønnet for at risikere yderligere nedtur (latterliggørelse) for at hjælpe andre.

    Han kunne jo også bare have holdt sin mund og fået sine penge tilbage. Det handler om at få bragt svindlen frem i lyset.


    MortenSkildpadde
    MortenSkildpadde

    0
    Offline
    Level: 9 (Bob-omb)

    0
    1ups givet

    #6 - Skrevet 10-12-2013 11:23 - Redigeret 10-12-2013 11:24

    Idioti? manden blev snydt, fortæller andre om sin oplevelse og en butik giver ham en xbox one - kan ikke se hvordan han bliver belønnet mere end at der sker noget godt for ham.

    Synes ikke der er nogen grund til at brokke sig over det, altså jeg er da glad på knægtens vegne og er sikker på at butikken (som du også siger) har fået en masse god omtale Smiley


    Mimeer
    Mimeer

    172
    Offline
    Level: 10 (Bomchu)

    0
    1ups givet

    #7 - Skrevet 10-12-2013 13:20 - Redigeret 11-12-2013 18:15

    Jalousi er en grim ting JOEP Smiley
    Det er for resten også imod ebays politik at der sælges tomme kasser, beholder eller billeder af produkter


    AE35
    AE35

    320
    Offline
    Level: 12 (Fire Keese)

    0
    1ups givet

    #8 - Skrevet 10-12-2013 18:23

    Jeg er også stærkt modstander af sådan nogle ting. Han har dummet sig, og den
    må han æde. For mit vedkommende laver butikken dårlig reklame for sig selv. Jeg
    ville springe den over og ikke handle der.

    Sådan er det, nogle mennesker går med engle, andre må ned på maven under
    pigtråden Smiley