Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Inti Creates annoncerer U...

Disney's Epic Mickey Rebr...

Blockbuster-udsalg i gang...

N-club Streams: uge 14

Lanceringstrailer for Wha...

Farewell North annonceret...

Lanceringstrailer for Pri...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon GO

Spil på vej til Switch

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Ensomme Gamers

tgmg
tgmg

7
Offline
Level: 7 (Korok)

0
1ups givet

Skrevet 28-01-2014 17:17

hej allesammen

jeg har noget jeg gerne vil spørge jer om?

se jeg ved ikke hvor mange der har det på samme måde som jeg selv men har altid været utrolig glad
for at spille konsol spil og har altid hygget meg enormt meget med det. men som årene er gået og jeg er blevet ældre, så begynder jeg at kunne mærke en vis form for ensomhed omkring det. og det er virkelig blevet forstærket siden jeg blev 30. fordi sagen er at min holdning til spil er at det er en social ting, og selvom jeg har de nyeste konsoller og kan spille med folk online, så er det ikke sådan jeg
opfatter begrebet social gamer. det er mere at man sidder sammen i samme rum og har en kanon hyggelig dag/aften og er sociale med hinanden på den måde. og problemet i det er at alle mine venner hellere vil spille de nye konsoller og spil, og selvom de nogle gange siger okay til at game gamle spil så ved jeg de ikke har samme passion som mig og det ødelægger lidt det hele. så jeg er faktisk efterladt til mig selv medmindre jeg spiller mario party 8 med min kæreste. for de vener man har og havde der gerne ville engang er lidt gået væk fra det.

er der nogle der kan nikke genkendende til min situration?

jeg kunne godt tænkte mig at kunne finde et par stykker der var friske på at mødes engang i mellem og have en fed gamer aften. og jeg tænkte hvis der nu var flere der havde det som mig så kunne man måske finde ud af noget der.

det kan også ske det bare er mig men håber da der er nogle der lytter som har det på samme måde.

    tgmg
    tgmg

    7
    Offline
    Level: 7 (Korok)

    0
    1ups givet

    #1 - Skrevet 28-01-2014 19:10

    jeg må sige jeg misunder dig, bare det var mig der kunne komme til usa, det er et drømmeland for gamere specielt florida og canada. det kunne være så awesome.
    det er faktisk ikke så meget europe det ikke gør i det for du skal ikke længere væk end svergie for at opleve næsten det samme, det er mere danskerne der hellere vil game wow og alle de der spil og bevares har da selv spillet mange af dem og de er da hyggelige men har for det meste kun gjord det for mine venners skyld.
    se der findes faktisk et par steder i danmark hvor du kan komme og købe retro spil og konsoller.

    der ligger faktisk en i kbh, jeg kan ikke huske hvor eller hvad han hedder men det er en retro gamer der har en frisør salon og han sælger også spil og konsoller, du kan endda game mens du bliver klippet.

    så er der nesbozz så bor lidt udenfor århus og gameuniverse der bor omkring brande/ herning. og til sidst en der hedder nondo der bor i silkeborg. og ved hvis man ringer og laver tid med dem så kan man komme hjem til dem og handle.

    også er der selvfølgelig bogcentralen og læsehesten men dem tæller jeg aldrig rigtig med.

    så vi har da lidt valg mulighederSmiley

    jeg må sige jeg er glad for at høre at jeg ikke er den eneste der har de minder med min n64 for har selv været det samme igennem med min<.-<9 og det er min favorit maskine.

    hvor kommer du fra i verdenen?


    Thetof91
    Thetof91

    1186
    Offline
    Level: 30 (Blooper)

    0
    1ups givet

    #2 - Skrevet 28-01-2014 19:33

    USA er det jo helt andet.. Der er jo også alle deres Comic Cons.. Der bliver der jo også handlet med retro spil, comic books osv.. Smiley

    http://rubenogbobby.dk/site/ er den frisør salon i København du tænker på Smiley

    Altså der er forsøgt at lave noget spilaften her inde hvad jeg ved.. Og skulle da muligt at finde ud af noget.... Smiley


    tgmg
    tgmg

    7
    Offline
    Level: 7 (Korok)

    0
    1ups givet

    #3 - Skrevet 29-01-2014 12:18

    ja det er rigtigt men vi har også noget der ligner et par gane om året i tysklandSmiley

    jamen så lad os da få sat en spille aften op når vi engang kanSmiley



    AND
    AND

    527
    Online
    Level: 35 (Lakitu)

    0
    1ups givet

    #4 - Skrevet 29-01-2014 14:33

    Jeg har en god kammerat, som jeg mødes med og gamer ret tit - så tager vi en hel dag ud af kalenderen, og gi'r den fuld gas. Vi spiller alle Nintendo-konsoller fra SNES til Wii U, men har dog nok mest fokus på 64eren og co-op platformerne til Wii.

    Det er helt klart også den form for social gaming, som jeg synes er fedest. Derudover bruger jeg mest Nintendoen, hvis jeg bare skal koble helt fra - lidt ligesom andre bruger tv-serier eller sådan noget (som jeg så ingen interesse har i, overhoved). Det fungerer egentlig også ganske fint Smiley


    ThePatrickBay
    ThePatrickBay

    8070
    Offline
    Level: 33 (Hammer Bro)

    0
    1ups givet

    #5 - Skrevet 29-01-2014 14:42

    Jeg har masser af venner, der gamer, dog mest de nyere spil. En af mine venner kan godt li' at spille nogle enkelte retrospil, men resten siger ham intet.

    Den eneste, som jeg indiskutabelt kan spille retrospil med, er faktisk min fætter, for han er opvokset med nogenlunde de samme spil som jeg er, på trods af, at han er 4 år yngre. Vi kan sagtens hygge os med at spille VC-spil på både 3DS og Wii/U samt alle de N64-spil, jeg efterhånden har skrabet sammen. Majora's Mask og Mario Party 2 fik jeg faktisk fra ham. Han bor dog 3 timer væk, så det er kun et par gange om året, at vi får tid til at mødes for at game lidt.


    Neffets
    Neffets

    68
    Offline
    Level: 15 (Geega)

    0
    1ups givet

    #6 - Skrevet 29-01-2014 17:12

    tgmg skrev:
    og til sidst en der hedder nondo der bor i silkeborg.


    Nondo er flyttet til 8210 Aarhus V Smiley


    Bo130
    Bo130

    110
    Offline
    Level: 38 (Tatori)

    0
    1ups givet

    #7 - Skrevet 29-01-2014 20:52

    Jeg havde i folkeskolen en ven som jeg spillede Perfect Dark med virkelig ofte, og så havde jeg nogle venner der var på besøg, som ikke selv havde konsoller, men som elskede at spille Mario Party, Conker's Bad Fur Day, The Sims, Animal Crossing og så videre.

    Nu har jeg en ven som spiller lidt mere end mig, og når vi mødes bliver det til Xbox 360 eller Wii, og det er en 5-6 gange om året i hvert fald. Derudover har jeg nogle venner og en kæreste der elsker at spille Mario Kart Wii. Prøver mere eller mindre succesfuldt at få dem til at spille lidt andre ting også, men betyder i hvert fald at jeg får luftet min Wii oftere for tiden end jeg har gjort de seneste par år. Glæder mig dog lidt til at få tid til at spille single player-spillene jeg har til liggende i min backlog, men derefter tror jeg nærmest kun jeg vil købe highscore-spil og multiplayerspil, er det eneste jeg har interesse i efterhånden Smiley

    Bumper lige tråden om en spilleaften, håber vi kan finde en dag.