Farewell North annonceret...

Lanceringstrailer for Pri...

Aksys Games annoncerer ad...

Prøv Vampire Survivor ga...

N-cast #210: Fuglen(e) sy...

Lanceringstrailer for Kin...

Paper Mario: The Thousand...

Lugii's Mansion 2 HD udgi...

Tre Game Boy-spil med Mar...

Mario-dagen fejres med ny...

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Splatoon 3

Super Mario Bros. Wonder

Nintendo i medierne

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario Run

Spil på vej til Switch

Load spil fra extern hard...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Hvad er det bedste 3DS-spil?

Eagle
Eagle

3
Offline
Level: 21 (Paragoomba)

1
1ups givet

Skrevet 30-04-2014 18:51

Og hvad gør det godt ifølge dig?

Jeg savner ordentligte diskussioner på siden, så fortæl gerne hvad dit yndlingsspil til 3DS er, hvorfor det er godt og hvad det eventuelt kunne gøre bedre.

Det gik lige op for mig at jeg ejer intet mindre end 19 retail-spil til 3DS. Det synes jeg er gået enormt stærkt. Jeg har, hvis jeg finder tid til det, tænkt mig at lave en lille liste over dem jeg bedst synes om og skrive lidt om hvorfor jeg kan lide dem.

Jeg tænkte dog først at jeg lige ville vægte interessen for emnet først. Det behøver ikke være nogle lange anmeldelser, bare nogle ord om de(t) spil, du synes bedst om.


Peblisko
Peblisko

58
Offline
Level: 21 (Paragoomba)

0
1ups givet

#1 - Skrevet 01-05-2014 00:40

A Link Between Worlds er et af de få spil jeg har til maskinen og var også grunden til at jeg købte den.
Spillet har givet mig forhåbninger for seriens fremtid, men jeg er i tvivl om skaberne forstår, hvad der fungerer eller om det bare er held fordi de genskaber en verden fra SNES-tiden.

Det jeg godt kan lide ved spillet er, at det opfører sig som et videospil: du har friheden til at lege og gå på opdagelse. Der er kun meget lidt håndholdning i starten, men så snart det aftager, så fylder historien forfriskende lidt. Det er ikke helt tilbage på niveau med Zelda 1, men jeg kan sagtens forestille mig et remake af NES-spillet med 3DS-spillets motor.
Det har den rette balance mellem frihed og stadig være noget, spilleren kan overskue. Jeg kan lige tage derhenne og tjekke om jeg har det rigtige item eller om jeg får noget af en NPC... Badabum, nej okay, jeg går tilbage og det kostede mig ikke en lang cutscene eller noget andet, der ikke kan skippes - bortset fra hende heksen der taler hver gang man vil bruge kosten til at quick travele. Men jeg føler i hvert fald at jeg har fuld kontrol over hvor jeg vil gå hen og at jeg kan eksperimentere uden at det går hen og bliver en kedelig sandkasse.

NPC'erne snakker meget, men modsat SS, så er questsne uden for dungeons valgfrie, og modsat ST, så er de faktisk interessante, fordi de som regel bunder ud i en brugbar belønning.

Man kan så diskutere rent-systemet, og jeg savner i hvert fald magic-meteret frem for stamina, da det skaber uligevægt mellem items og hvad det koster at bruge dem: når du har bue og pil kan det næsten ikke svare sig at bruge boomerang osv. Nogle items bør ikke være under samme tag.

Man kan ikke vinde i søvne som i de sidste par spil, men udfordringen rykker sig ikke synderligt så snart man har fundet ud af at hack away på fjenderne når der er en åbning. Man bliver overrasket over sværhedsgraden hvis man lige kommer fra DS/Wii, da combat generelt virker mere straight-to-the-point end spil i det hele taget fra den generation.
Det bliver dog aldrig så hektisk som på NES, men jeg håber der kommer noget lignende til Wii U - måske et remake af 1'eren med klassisk sværhedsgrad og så med multiplayer for at kompensere for de svære fjender.


Mike JezZ
Mike JezZ

471
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#2 - Skrevet 01-05-2014 09:39

Jeg vil følge kraftigt med her Smiley Har kun Pokémon til min 3DS, og det er blevet lidt kedeligt i længden.


Bota
Bota

140
Offline
Level: 20 (Moblin)

0
1ups givet

#3 - Skrevet 01-05-2014 17:02

Efter at have haft en 3DS stort set siden udgivelsen, var Super Mario 3D Land i lang tid et af de bedste spil på maskinen og er stadig deroppe for mit vedkommende.
Jeg er klart mere fan af 3D end 2D mario, men spillet formår at blande de to ting og nærmest skabe sin egen subgenre af de to. Det var det første spil, som virkelig formåede at implementere det stereoskopiske 3D ordentligt (som jeg generelt stadig ville ønske flere spil gjorde) uden der kom skygger og at man følte det var unødvendigt.
Eneste minus for mig er spillet er for let - det tager godt og vel 7 verdener, før det bliver udfordrende, og det var også først omkring dér jeg ikke kunne lægge det fra mig, før jeg fik 100%.


ChampionOfWhat
ChampionOfWhat

481
Offline
Level: 17 (Deku Baba)

0
1ups givet

#4 - Skrevet 01-05-2014 19:13

Nu har jeg ikke spillet så mange 3DS spil igen, men af dem jeg har, der bliver jeg nød til at sætte ALBW som det ypperste, og det er både når man snakker DS/3DS spil generelt. Jeg er og vil altid være meget stor fan af ALTTP, så det er klart at jeg vælger dets efterfølger som det bedste spil. Men spillet har bare alt det et spil skal have, solidt gameplay, solid story, og så er spillet jo også super flot og musikken er klassisk Zelda musik som i storebroderen tilbage i 90'er.

Der er en grund til at A Link Between Worlds har slået selveste Mega Man 2 af 3. pladsen på min All time liste.


Zalman
Zalman

322
Offline
Level: 28 (Skeeter)

0
1ups givet

#5 - Skrevet 01-05-2014 19:44

Jeg ejer selv 18 spil. Min favorit må nok være A Link Between Worlds. Det er muligvis gået hen og blevet mit yndlings Zelda-spil. Det er svært at sige noget om det, der ikke allerede er blevet sagt, men jeg syntes meget godt om, hvordan de fik udviklet Hyrule siden ALTTP. Deres wall-merging mechanic var genial og resulterede i mange geniale puzzles, syntes jeg.

Så er der selvfølgelig også Super Mario 3D Land. Perfekt blanding af 2D og 3D Mario. Spillet virker desværre ikke lige så enestående, som det var før 3D World, men det fortjener stadig al rosen. Det er nok det spil, der gør brug af 3D-effekten bedst.

Ja, jeg kunne egentlig blive ved, så her er et par shoutouts: Luigi's Mansion 2 var også fantastisk. Jeg var allerede stor fan af Next Level Games, men det her var klart deres bedste spil. Pokémon X/Y er, efter min mening, de bedste Pokémon spil i meget lang tid og forbedrer vigtige ting som fx pacingen og udvalget af monstre fra start. Kid Icarus Uprising har ekstremt meget indhold for et håndholdt spil og endnu et must-have i min bog. Ace Attorney 5 lever op til den originale trilogi og har det bedste soundtrack i seriens historie. Fire Emblem: Awakening, Animal Crossing: New Leaf, Bravely Default...

3DS er cool.


[8-Bit] MoNkEy
[8-Bit] MoNkEy

1769
Offline
Level: 31 (ChuChu)

0
1ups givet

#6 - Skrevet 01-05-2014 19:48

^Aaarhh, men så alligevel...?!
ALBW er helt klart et rigtig godt spil, no doubt about it, men sådan uden videre at slå MegaMan 2 a' pinden?
Jeg er ski så stor en Zelda nød som den næste guy, meeen ved nu ikke om jeg ville gå langt.
Synes at ALBW spiller den en anelse sikkert. Nærmest identisk oververden fra ALttP og en historie der da er ganske fin, om end stadig kedeligt liniær. Det eneste heeelt nye er vel det der udlejningssystem, som for mit vedkommende egentlig ikke rigtig virkede. Inden jeg havde set mig om var alle tingene købt, og havde egentlig ikke "lejet" sønderligt meget op til det punkt...

Det spil aben har lagt flest timer i er Mario Kart 7, og det vil jeg også sige er det bedste spil indtil videre!
Det er super nemt at "samle op og spille", styringen, både gyro og alm, er liiige i skabet, alle de muligheder for at mixe und matche bil er rigtig lækkert at låse op for og så virker online delen også rigtig godt!

Endvidere skal det lige siges at jeg hverken ejer NEW Super Mario Bros. 2, Super Mario 3D Land, Luigi's Mansion eller PoKéMoN, så dem har jeg ikke dømt med...



Eagle
Eagle

3
Offline
Level: 21 (Paragoomba)

0
1ups givet

#7 - Skrevet 01-05-2014 20:11

Godt at der kom en god diskussion i gang.

Jeg er lidt overrasket over at så mange nævner A Link Between Worlds. Det skal lige siges, at jeg også synes at spillet var rigtig godt, men det ærgede mig virkelig, at vi ikke så Nintendo arbejde på et originalt Zelda istedet for. Måske har de ikke resourcerne (eller evnerne, hoho) til at lave et ordentligt Zelda-spil uden at støtte sig så meget op ad den gamle formel og overworld, men det håber jeg at de får taget sig sammen til i fremtiden. Der var, trods alt, helt sikkert brug for et nyt 2D Zelda, og det er nok derfor det nyder så meget succes her.

Så selvom det ikke er mit yndlingsspil, så kan jeg klart se hvorfor folk synes om det. Som Peblisko er jeg helt enig med ham i, at spillet går vanvittigt hurtigt. Bare på 5 minutter formår man at lave vanvittigt meget. Spillet er sindssygt hurtigt i forhold til hvor meget der sker hele tiden. Det føles rigtig godt.

Item-systemet er jeg stadig lidt ambivalent omkring. Jeg følte lidt, at det gjorde at mange af spillets items blev overset. Jeg er også lidt ærgelig over, at dungeons ikke gjorde mere brug af items, men eftersom spillet ikke kan "tjekke" om du har items fordi du kan klare dem i hvilken som helst rækkefølge giver det nok god mening og var overall bedst for spillet. (Jeg er godt klar over at nogle dungeons krævede bestemte items, men det var ret småt; ellers smart nok at vise det med en illustration inden du går ind)

Overall var jeg også lidt skuffet over dungeon designs. De gjorde virkelig hvad de kunne med det mest basic Zelda-gameplay, og det gjorde de rigtig godt. Men overall virkede de desværre ret korte og ligefrem. Det var dog rigtig cool, at der var en masse valgfrit indhold i mange dungeons, og endda nogle hemmelige items man kunne finde.

Overall et rigtig, rigtig godt spil, men hold da op hvor ville jeg ønske at det havde været mere originalt.


AE35
AE35

320
Offline
Level: 12 (Fire Keese)

0
1ups givet

#8 - Skrevet 01-05-2014 20:33

Det rigtige svar er Steel Diver: Sub Wars Smiley




Shajita
Shajita

338
Offline
Level: 28 (Skeeter)

0
1ups givet

#9 - Skrevet 01-05-2014 20:44 - Redigeret 01-05-2014 22:17

Måske er det bare mig, men jeg synes at Super Mario 3D Land er overrated til helvede og tilbage igen.
Jeg ved godt at er alene med den holdning, og jeg siger ikke at det er det dårligt spil, men efter Galaxy 1 og 2 synes jeg at 3D Land var et skridt tilbage på næsten alle fronter. Det var fedt at de havde det ikoniske liv-system og at dine power-ups ikke længere er tidsbegrænsede, men alt andet var en ændring for det værre.

Level-design var langt fra lige så varieret, banerne var mindre og mere linear end de nogensinde har været før, og de fleste af dem faldt ned i Mario tropes som jeg troede at vi havde efterladt for længe siden. Du skulle ikke længere tænke på hvor meget luft du havde under vand, så undervandsbanerne kom til at spille som de normale baner bare i slowmotion. Spillet var også alt for nemt, selv i de special-verdener som alle hyldede som en kæmpe udfordring. Og tidsbegrænsning... Just why? Du har alt for meget tid til at det kan være nogen faktor, men det begrænser alligevel hvor meget udforskning du kan foretage dig. Det giver nada mening, og det er der kun fordi at New Super Mario Bros. har det, og New Super Mario Bros. sælger som vand i en ørken. Jeg føler virker at alle former for fremskridt blev tilbageholdt for nostalgien skyld, hvilket vi faktisk har haft en diskussion om for nogle måneder siden, og derfor kan jeg virkelig ikke se folks kærlighed for det spil. Det har efterladt sådan en brandmærke at jeg ikke engang har turde springe ud i 3D World endnu, som ligner en forbedring men stadig ikke noget på Galaxy niveau.


O-train
O-train

326
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#10 - Skrevet 02-05-2014 01:14 - Redigeret 02-05-2014 01:19

^ Du ikke alene Shajita - jeg var selv meget skuffet over det. Jeg synes det var pænt, men jeg var forarget over hvor småt det føltes, og hvor kedelige banerne var. Super Mario 64 DS var aner bedre, og det kommer fra én som ikke voksede op med Super Mario 64, så jeg har intet nostalgi-forhold til det spil.

OG af samme grund var jeg heller ikke begejstret for 3D World, da det først blev annonceret! Købte det ikke før i februar, men hold op hvor er det godt! Tro mig, dét er virkelig, virkelig fantastisk Smiley Og der er også en udfordring af finde, især de sidste par verdenener, oh my god..!

Jeg synes dog ikke 3D World er helt uden problemer. Nogen baner er ret... grimme? Der er et par baner som gør sig med de her store arealer, og selvom det er ret nyt for Mario serien, så synes jeg de er helt forfærdelig grimme. Forestil dig en grøn platform (græs), som nærmest ligner en test-platform for spillets assets. Det er som om at de bare har dumpet træer og fjender ind, det svært at forklare, men ret grimt hahaha.

Spillets lys og farver er dog helt fantastiske! Cat-suit er også genialt!

- oh og mht. bedste 3DS spil.. Nu har jeg kun erfaring med 6 spil til maskinen, men jeg må indrømme, at jeg var ret begejstret for Pokémon Y - jeg synes det manglede meget på post-content, men jeg går ud fra det er der online-battles kommer ind i billedet. Dét sagt, så lagde jeg stadigvæk 55 timer i det, og det lang tid siden et spil havde suget så meget af min tid fra mig!

Jeg må dog indrømme, jeg har meget lyst til at prøve Fire Emblem.


ChampionOfWhat
ChampionOfWhat

481
Offline
Level: 17 (Deku Baba)

0
1ups givet

#11 - Skrevet 02-05-2014 01:17

[8-Bit skrev:
MoNkEy]^Aaarhh, men så alligevel...?!
ALBW er helt klart et rigtig godt spil, no doubt about it, men sådan uden videre at slå MegaMan 2 a' pinden?
Jeg er ski så stor en Zelda nød som den næste guy, meeen ved nu ikke om jeg ville gå langt.



I know, det er virkeligt et bold move, jeg er egentligt også blevet lidt i tvivl om jeg vil holde ved min statement på det emne, det er trods alt det spil der har bragt mig flest barndom minder, så ALBW må nok se sig til takke med en solid 4 plads.. Min mening omkring at det er det bedste DS/3DS spil til dato står skam stadig ved


KJ85
KJ85

21311
Offline
Level: 58 (Tektite)

0
1ups givet

#12 - Skrevet 05-05-2014 22:02

Jeg er aldrig god til det der med at udpege mig et spil, som bare er det bedste, men der er da efterhånden en hel del spil jeg har synes var rigtig gode til konsollen.

Super Mario 3D Land var godt, og jeg synes rent faktisk det stereoskopiske 3D hjalp på min spiloplevelse deri. Det var dog også en smule let, og så måske lidt kort.

The Legend of Zelda: A Link Between Worlds er muligvis det første Zelda-spil, hvor jeg ikke har mistet livet overhovedet, og alene derfor kan det ikke tage positionen som det bedste spil. Det gør rigtig mange ting rigtigt med friheden til at gå rundt som man vil, men jeg lejede bare alle våben og opdagede først meget sent, at man faktisk kunne købe dem, og da jeg som sagt ikke mistede livet på noget tidspunkt, så røg idéen med systemet lige i vandet.

Mario & Luigi: Dream Team Bros. kan jeg rigtig godt lide pga. den evigt underholdende humor og et solidt gameplay, der bare holder. Kampene er sjove, og de nye idéer til Bros.-systemet var ret kreative. Det eneste minus var sjovt nok, at spillet var alt for langt, hvilket normalvis ikke er noget man skal klage over.

Mario Kart er selvfølgelig altid sjovt, så Mario Kart 7 hører da bestemt også til blandt mine favoritter til konsollen. Det er sjovt, det gode baner, der er masser ting at åbne op gennem spil, og det bliver aldrig kedeligt når man lige kan tage et ræs online fra tid til anden.

Jeg er næsten tilbøjelig til at sige, at det bedste spil er Luigi's Mansion 2. Det passer bare helt perfekt til konsollen, da banerne er blevet delt op i de her mindre bider, og så skulle man rent faktisk levere, hvis man havde intentioner om at opnå tre stjerner på alle baner. Hemmelighederne var snedigt skjult, der var god variation i fjenderne, boss-kampene var virkelig gode, og ja bedst af alt, så fik det en rigtig sjov multiplayer-del, der kan spilles med blot et enkelt eksemplar af spillet.

Det er dog ikke kun Nintendo, der kan levere varen for Resident Evil: Revelations viste da bestemt vejen som et af de tidlige spil til konsollen. Faktisk står det nok stadig hen som det spil med de mest imponerende 3D-visuals og det var en fornøjelse at spille noget, der bare føltes lidt hen i nærheden af de gamle RE-spil.

Sidst, men ikke mindst har vi Theathrhythm: Final Fantasy. Det er måske blot et rytmespil, men nøj hvor har jeg brugt mange timer på det spil. Det indeholder simpelthen bare nogle fantastiske melodier, og så er det vanedannende som bare pokker. Man bliver konstant bedre, og for mig var det en sej kamp at opnå SS-rang på mange af melodierne, men forsøgt det blev det adskillige gange.


Rockarina
Rockarina

152
Offline
Level: 31 (ChuChu)

0
1ups givet

#13 - Skrevet 20-05-2014 16:57 - Redigeret 20-05-2014 17:02

Jeg har ikke tal på hvor mange spil jeg har pt men har lige bestilt zelda a link.... Og sonic lost World og yoshi's new Island.
Af de spil jeg har, så har jeg været helt vild med luigis mansion, pokemon x/y og animal crossing new leaf.
De spil jeg har gang i lige for tiden er hometown story (elsker melodien i spillet) og så prøver jeg at gennemføre mit kirby spil 100% så mangler stadig en del keyhangers.
Harvest moon har jeg også slået en del timer ihjel med. Selvom jeg også har en del Mario spil så blir de hurtig for kedelige.


AND
AND

462
Online
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#14 - Skrevet 10-10-2016 09:27

Faldt lige over det her emne - mon der er kommet flere konkurrenter til titlen til, gennem de sidste to år?

Jeg har ikke så mange spil til den håndholdte endnu, men hvis jeg skulle pege på en original titel, så tror jeg at Luigi's Mansion 2 er det spil, som jeg har haft det sjovest med. ¨
ALbW var bestemt også rigtig underholdende, men jeg synes, at det lider lidt under genbruget fra aLttP. Det fungerer udemærket - men bliver lidt trægt at rende rundt i den samme verden som man kender så godt i forvejen.


AND
AND

462
Online
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#15 - Skrevet 10-10-2016 09:27

Faldt lige over det her emne - mon der er kommet flere konkurrenter til titlen til, gennem de sidste to år?

Jeg har ikke så mange spil til den håndholdte endnu, men hvis jeg skulle pege på en original titel, så tror jeg at Luigi's Mansion 2 er det spil, som jeg har haft det sjovest med. ¨
ALbW var bestemt også rigtig underholdende, men jeg synes, at det lider lidt under genbruget fra aLttP. Det fungerer udemærket - men bliver lidt trægt at rende rundt i den samme verden som man kender så godt i forvejen.