Farewell North annonceret...

Lanceringstrailer for Pri...

Aksys Games annoncerer ad...

Prøv Vampire Survivor ga...

N-cast #210: Fuglen(e) sy...

Lanceringstrailer for Kin...

Paper Mario: The Thousand...

Lugii's Mansion 2 HD udgi...

Tre Game Boy-spil med Mar...

Mario-dagen fejres med ny...

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Splatoon 3

Super Mario Bros. Wonder

Nintendo i medierne

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario Run

Spil på vej til Switch

Load spil fra extern hard...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Din første konsol Smiley

Rockarina
Rockarina

152
Offline
Level: 31 (ChuChu)

0
1ups givet

Skrevet 24-05-2014 23:03 - Redigeret 25-05-2014 20:29

Ja som ny bruger her på n club kunne jeg godt tænke mig at vide lidt om Jer andre medlemmer. Jeg synes de fleste af jer snakker wii u, men hvilken konsol startede jeres interesse for gaming? Og hvilke konsoller har I idag?

Jeg personligt startede med en gameboy som 4 årig. Det var den første udgave med den røde A og B knap, og den havde en kampvægt som en mursten Smiley mit første spil var tetris, og hastigt voksede min samling. Jeg sparede alle de 10kr og 20kr jeg fik af mine bedsteforældre om sommeren til is, op så jeg til sidst havde råd til et nyt spil. Trods min unge alder så passede jeg på æsker og manualer og alt tilbehør til samtlige spil.
Da der efter en årrække så kom en gameboy pocket, så skulle fødselsdags pengene selvfølgelig bruges til at opgradere fra mursten til "lommeregner", og glædet mig samtidig over den bedre skærm Smiley der gik igen en del år før gameboy color udkom. Den fik jeg i fødselsdagsgave som 13 årig, og selvom jeg præsterede at brække armen så den var i gips på min fødselsdag, så afholdt det mig ikke for at gennemføre mit første colorspil "rollinger". Senere fik jeg det længe ventede pokemon guld og sølv.

Så gik der en årrække hvor jeg sad over gameboy-advance bølgen. (Havde købt en ps2 og brugte mere tid på pc)

Da nintendo kom ud med deres DS, vækkede det stor interesse i mit nintendo hjerte, men jeg blev rådet til at vente til de kom ud med deres lite udgave, da der var for mange problemer med den første udgave.
Jeg blev forelsket i nintendo ds! Igen opgraderet til dsi, og da jeg hørte om et nyt animal crossing spil som kun udkom til 3ds, ja så var jeg bare nødt til at anskaffe mig sådan en Smiley

Idag har jeg en nintendo, en super nintendo, de 3 første gameboys, en ds lite, 2 nintendo 3ds xl (overvejer endnu en), og forældrene havde købt en wii (som samler støv). Det var så min nintendo historie.. Fortæl endelig jeres! Smiley

New 3ds: 1135-0239-4309 Kastrup
Wii u: Qarina
Switch: 2438-9631-9211
SNES
SNES

339
Offline
Level: 12 (Fire Keese)

0
1ups givet

#1 - Skrevet 24-05-2014 23:07

Meget fin tråd. Var lige på vej ind for at oprette en tråd efter længere tids fravær fra forum.
Svaret ligger i mit "nick" SNES, første bedste og mest fantastiske konsol der nogensinde er lavet. Smiley Første spil vat Actraiser, et must for enhver snes fan. Smiley

God weekend. Smiley


O-train
O-train

326
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#2 - Skrevet 24-05-2014 23:33

Min første konsol var en NES, men det var da vi fik en PlayStation i huset, at jeg rigtig blev interesseret i gaming. Har været 5 år der eller sådan noget.

Lige nu bruger jeg mest min PS3 og PC til gaming, men jeg har også en Wii U, Xbox 360, GameCube, Wii, PS2, GB, GBC, PSP og 3DS Smiley

Det varierer meget, hvad jeg spiller på Smiley Spillede fx. meget Wii U, da jeg var igang med Super Mario 3D World - mangler stadigvæk at starte Wonderful 101 op, har kun spillet et par levels, men ikke lige i humør til dét. Den får dog nok en del spilletid når Mario Kart 8 kommer i hus! Samme er gældende for min 3DS, når jeg får nogen penge til Pokemon X/Y igen, og i den grad når Omega Ruby og Alpha Sapphire kommer!

Føler slet ikke et behov for next-gen lige nu, hvilket er første gang, for jeg køber som regel nye konsoller på launch-dagen!

Har noget af et backlog på Wii og PS3, som jeg gerne vil igennem! Fx spiller jeg for tiden:

Nier (PS3) - suverænt action RPG med et zelda-esque feel. Ret fedt!
Muramasa: The Demon Blade: (Wii) - 2D hack 'n slash RPG med fantastisk artstyle
Outrun 2006: Coast 2 Coast (PC) - så lækker arcade racer fra Sega, elsker det!


powerfull499
powerfull499

107
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#3 - Skrevet 25-05-2014 00:14 - Redigeret 25-05-2014 00:15

Startede med en Gameboy Pocket, da jeg var omkring 3 år. Mit første spil var Super Mario Land 2, - husker stadig musikken i det! Senere fik jeg Wario Land og Doctor Mario. Wario Land spillede jeg rigtig meget, mens jeg ikke rigtig brød mig om Doctor Mario.
Da jeg blev 4-5 år fik jeg en Playstation 1, som jeg brugte rigtig meget (Tekken 2 + 3 og Spyro 2 var et hit!). Det var derfor også klart, at jeg ønskede mig en Playstation 2, da den udkom, og den fik jeg til min fødselsdag. Jeg fik først et forhold til Nintendo igen, da jeg købte den første udgave af Nintendo DS. Det var en rigtig fed maskine, som jeg har haft meget glæde af. Jeg fik senere en sort Nintendo DS Lite, og så fik min lillebror den gamle. Min søster anskaffede sig også en, og dermed kunne vi alle spille sammen, hvilket vi brugte meget. Det var fedt! For et år siden købte jeg faktisk Nintendo 3DS XL, men jeg har desværre ikke fået brugt den så meget på grund af mit studie. Jeg regner dog med at købe Super Smash Bros., og jeg regner også med at få gamet lidt på den i sommerferien.


Rockarina
Rockarina

152
Offline
Level: 31 (ChuChu)

0
1ups givet

#4 - Skrevet 25-05-2014 00:43

Jeg elskede også wario til gameboy. Havde både 1 og 2.
Faktisk har jeg en hel del gameboy spil liggende xD
Jeg spiller udelukkende 3ds nu, en sjælden gang imellem spiller jeg på min ps2 når jeg får trang til at spille Tony Hawk games Smiley elsker projekt 8 !

Mine brødre har faktisk mest spillet på de "store" konsoller, Xbox, PlayStation, wii, super nintendo og nintendo. Men jeg er dårlig til at vente på de maskiners loadingtime når man skal spille. Vil gerne ha jeg bare kan trykke på en knap, og så er jeg igang Smiley derfor er håndholdt lige mig. Også pga den kan tages med alle steder hen.

Har faktisk altid følt mig weird fordi jeg spiller pokemon Smiley men jeg skjuler det ikke, selvom de fleste venner vil rynke på næsen over det, og tænke "pfft! Pokemon... Hvor gammel er du lige?" Smiley
Men altså hva kan man sige. Det er et ultimativt nørd spil, og det er godt til mig Smiley har spillet red, yellow, gold, silver, krystal, Diamond, Pearl, platinum, heartgold, soulsilver, Black, Black 2, white 2, x og y. Skal også uden tvivl ha alpha sapphire, muligvis også Omega Ruby, alt efter hvor godt jeg synes det er Smiley

Jeg er også ret fascineret af skylanders og hele konceptet omkring spillene. Er dog lidt ked af at sværhedsgraden er minimal, men nu er min alder jo heller ikke lige målgruppen Smiley


Shajita
Shajita

338
Offline
Level: 28 (Skeeter)

0
1ups givet

#5 - Skrevet 25-05-2014 09:49 - Redigeret 25-05-2014 09:51

Jeg blev født ind i en husstand med en NES stående, og en beskeden samling af Super Mario Bros/Duckhunt og Super Mario Bros. 2. Idiot Shajita på 5 år kunne så ikke finde ud af at passe på tingene, så den maskine gav senere op...

Fast forward til... Skal vi sige '97-8 tror jeg, da min far kom hjem med et stykke maskineri der fuldstændig vendte op og ned på mit liv, og formede mig om til den gæve gamer jeg er i dag. Nintendo 64'eren, med ét stykke Mario Kart 64 og Super Mario 64. Det er den konsol jeg har de bedste minder med og den konsol jeg kan huske mest fra, så jeg anser den ofte som at være min første "rigtige" konsol. Det er også derfra at jeg har min utrolige glæde for 3D platfomers. Hvor mange herinde nok har gode minder med 2D platformers og lever fedt på de nostalgiske throwbacks Nintendo udgiver i form af Donkey Kong, Kirby og Mario, så går jeg bare og venter på at vi får spil som Mario 64 og Banjo Kazooie igen.

Min første håndholdt konsol, var den gode gamle (for mig, blå) mursten af en Game Boy. Jeg brændte lidt batterier på Super Mario Land (Når min mor ikke have hugget den til Dr. Mario... Vi spillede meget Mario i familien) altså indtil Pokémon kom på dansk TV. Der blev aldrig spillet noget andet på den siden.

I dag ejer jeg min trofaste N64, Gamecube, Wii, Wii U, Game Boy Advance, DS, DSi (som jeg faktisk vandt her på N-club, tak crew Smiley), 3DS (og XL), PS2, PS3, PS4, PSP, og Xbox 360. Plus jeg skraber sammen til en gaming PC, da jeg er personligt er træt af konsoller og de begrænsninger der følger med.


AND
AND

462
Online
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#6 - Skrevet 25-05-2014 10:38

Første konsol var Nintendo 64, men jeg havde været voldsomt fascineret af Nintendo, siden en ven viste mig Chip n' Dales Rescue Rangers til NES og siden hen kunne underholde med Donkey Kong Country til SNES.

Lidt spøjst så undgik The Legend of Zelda-serien fuldstændig min opmærksomhed, frem til omkring 2002-2003, hvor jeg lidt tilfældigt snublede over Ocarina of Time. Det blev selvfølgelig starten på en ny besættelse..


Lukas Skywalker
Lukas Skywalker

2193
Offline
Level: 25 (Kokiri)

0
1ups givet

#7 - Skrevet 25-05-2014 11:09

Nintendo Entertainment System - den gode gamle NES Smiley! Den første konsol der var "min" var Game Boy, og fik faktisk ikke fingrene i en stationær Nintendo-konsol før Wii udkom Smiley Til gengæld var jeg godt med på Game Boy-vognen, og havde dem alle Smiley


Rockarina
Rockarina

152
Offline
Level: 31 (ChuChu)

0
1ups givet

#8 - Skrevet 25-05-2014 12:28

Det fede ved at ha en super nintendo var at vi kunne spille vores gameboy spil på den via en slags adapter Smiley det var fedt når man ville dele spil oplevelsen med en ven, uden at personen skulle sidde og skygge med sit hoved for halvdelen af den lille gameboy skærm.

- Og selvfølgelig hvis man igen igen havde brugt strømmen på de konstant indkøbte batterier, og skulle vente på forældrene forbarmede sig over os og købte en ny pakke Smiley


odensen
odensen

45
Offline
Level: 11 (Octorok)

0
1ups givet

#9 - Skrevet 25-05-2014 13:39

Atari 2600.. som jeg dog kun spillede på i 2 dage, før jeg byttede den (og lagde 800 kr oveni) til Sega Master system..

I årene før havde jeg lagt... voldsomt mange enkroner i arkarde maskiner Smiley Og havde også de fleste bib bib spil


Badstue
Badstue

2437
Offline
Level: 15 (Geega)

0
1ups givet

#10 - Skrevet 25-05-2014 16:42

I kronologisk rækkefølge: Atari 2600, derefter C64 og Amiga, PlayStation, Xbox, PS2, PS3, Xbox 360, Nintendo DS, Nintendo 3D XL, Wii, WiiU og nu en SNES, som seneste tilføjelse.


Fawful
Fawful

2363
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#11 - Skrevet 25-05-2014 22:27

Min første var gode gamle NES, og spillet Turtles til, hvor Super Mario 3 blandt andre kom til efterfølgende, og var nok det bedste af alle Smiley Efterfølgende, har jeg eget alle stationære Nintendo konsoller, og har sådan set eget minimum en af alle generationer af håndholdte også, og der var min første Game Boy Pocket Smiley

Jeg har stadig alle mine Nintendo konsoller, lige på nær SNES, som åbenbart blev smidt ud efter vi fik N64 dengang. Åndssvagt Smiley


Rockarina
Rockarina

152
Offline
Level: 31 (ChuChu)

0
1ups givet

#12 - Skrevet 25-05-2014 22:50

Vores SNES er slet ikk koblet til fjernsynet. Den står vist bare gemt væk, med alle spillene. Elskede Mario og Yoshi til super nintendoen Smiley det var det første spil vi fik til den maskine Smiley og Mario kart der hvor man sku smadre hinandens balloner. Det var awesome Smiley


Thetof91
Thetof91

1166
Offline
Level: 30 (Blooper)

0
1ups givet

#13 - Skrevet 25-05-2014 22:52

Min første konsol må næsten have været en ps2, min bror havde så en ps1 som jeg også spillede på.. Men min egen var så en PS2... Står nok også stadigvæk hjemme ved den gamle et sted..

Men sådan her nu hvor jeg er begyndt med Retro er jeg sgu mere over i Nintendo tingene.. Var også den gang med at min ven havde en n64 og senere GameCube, og de synes jeg da var fede.. Og specielt Mario spil var jo fede.. Så det er det jeg har taget fat i her senere.. Efter PS2 fik jeg så Xbox360, og senere hen i Wii.. Og så er det lidt Nintendo der mest har hængt ved.. Skal nok også ud og have en WiiU og en Xbox One.. Men der er sgu lidt plads mangel efter hånden under tv.. Lige nu er det med 5 konsol til at stå fremme, Xbox360, Nes, Snes, N64 og Wii Smiley

Når ja ud over det så havde jeg også en GameBoy Color, som var Pikachu edition.. Og havde sådan set kun Pokemon Crystal og 1 andet spil til den.. Men der blev sgu også brugt mange timer på Pokemon Crystal xD


Erbser
Erbser

220
Offline
Level: 11 (Octorok)

0
1ups givet

#14 - Skrevet 25-05-2014 23:06

Min første konsol var en GameBoy Color, både min bror og jeg fik begge en i julegave, sammen med Dr. Mario. Vi havde en nabo som både havde PS1, samt N64 og der har jeg godt nok brugt mange timer. Lige siden har jeg stort set været besat af at spille, dog primært på computer indtil jeg fik erhvervet mig en N64 for omkring 3-4år siden.
Dags dato har jeg en N64´er, en Wii U og selvfølgelig MIN gamle GameBoy Color!


Dennis Høj-Suhr
Dennis Høj-Suhr

68
Offline
Level: 26 (Octopi)

0
1ups givet

#15 - Skrevet 26-05-2014 22:20

Min første konsol var en SNES, som vi købe i familien da jeg var 7-8 år gammel.
Har været kæmpe Nintendo fan lige siden, for der er for mig ikke noget bedre end Mario Kart , Zelda, Kirby, Pokemon mm.

Spiller stadig engang i mellem på min Snes, og alle mine konsoller er self sat til på engang er glad for at havde dem ståene fremme.

Køber kun Nintendo konsoller den dag i dag har haft en PS2 men Playstation bliver aldrig det samme for mig som Nintendo men undtagelse af Chashcrash Bandicoot selvom jeg da også holder øje med hvad og Sony og Microsoft finder på Smiley