Legend of Zelda: Breath of the Wild - tråden

N-club > The Legend of Zelda > Legend of Zelda: Breath of the Wild - tråden

Level 34
620500 XP
Indlæg: 645
#1:  Kanin -
redigeret af JOEP d. 17. Jan 2017 12:14Udvikler: Nintendo EPD
Udgiver: Nintendo
Platform: Wii U og Switch
Størrelse: 14 GB (Switch), 13 GB (Wii U)
DLC: TBA
Amiibo: Ja - 5 nye + Wolf Link fra Twilight Princess
Dato: 3. marts 2017
Genre: Action-adventure / Action-RPG
Antal spillere: Single-player

Trailer fra Switch fremvisning 13. januar 2017
Trailer fra The Game Awards 1. december 2016
E3 2016 trailer og Nintendo Treehouse stream


For billeder af BotW-Amiibo i høj opløsning tryk her

E3 2014 og øverige fremvisninger
Forrige side -1...22232425262728...33-Næste side Vis alle


Level 34
629000 XP
Indlæg: 889
#366:  TheSonicolas -

Jeg er vildt grebet af det - får nærmest dårlig samvittighed over at spille det så meget Smiley Jeg mangler omkring 50 shrines, og vil egentlig gerne klare dem alle, fordi der er mange shrines, der er mega kreativt lavet. Jeg er bare ret træt af blessing- og test of power shrines. Blessings har intet udfordring at byde på - ud over at komme hen til dem, og tests of power har ikke nogle puzzles i sig, hvilket er hvad jeg godt kan lide ved shrines.

Angående billeder er jeg lidt lost. Mangler hestestatuen og en piedestal. Men tænker, at jeg nok skal finde dem før eller siden.

Danske Sonic-tegnefilm søges.


Level 50
1965500 XP
Indlæg: 1298
#367:  ThePatrickBay -

^ I forhold til Blessings, så er udfordringen jo netop at komme hen til shrinet Smiley


Level 34
629000 XP
Indlæg: 889
#368:  TheSonicolas -

^Men jeg synes bare, at man burde få et puzzle derinde.

Danske Sonic-tegnefilm søges.


Level 10
54000 XP
Indlæg: 46
#369:  Nekra -

TheSonicolas skrev:
^Men jeg synes bare, at man burde få et puzzle derinde.


jeg har det på samme måde, det er bare lidt mærkeligt at nå ind til et shrine og der så ikke er andet end en kiste og så slutningen. på trods er det blessing shrines mine yndlings. især
den ude på øen og den hvor man skulle navigere sig igennem en mørk skov.


Level 22
243500 XP
Indlæg: 409
#370:  seb_gbk -
redigeret af seb_gbk d. 10. Apr 2017 02:46

Nu vil jeg lige beklage på forhånd, hvis det er et emne der allerede har været op at vende allerede. I så fald er jeg i hvert fald gået glip af det, da jeg ikke har været voldsomt aktiv herinde på det seneste, hvilket jo også er en fejl!

Jeg kom bare til at tænke på, at jeg synes det kunne være interessant at høre alle jer herinde, som har haft mulighed for at udforske Hyrule - hvad er nogle af de bedste ting ved spillet, og hvad er nogle af de værste?

For mit vedkommende, så er jeg DYBT fascineret af den måde verdenen hænger sammen på... Hvor ofte er det egentligt, at spillet sætter sig til at loade? Det sker selvfølgelig hist og pist, men jeg synes virkelig det er ufatteligt hvordan det kan være så åbent som det er.

Modsat positiverne, så er min "største" klage (som dog stadig er relativt lille alt tage i betragtning), at historien godt kunne være bedre uddybet på nogle forskellige punkter. Jeg er ikke i tvivl om hvilken udfordring det må have været, at finde den rette balance mellem åben verden kontra historie, men synes stadig godt der kunne være bygget lidt mere på Yiga Clan'en. De behøvede sådan set ikke gøre mere ud af det, end de endte med at gøre, men jeg synes der blev lagt op til mere fra start af, end det så til sidst endte med.
Noget andet er også, at jeg synes brugen af voice acting var lidt blandet. Sådan set godt udført efter min mening, men følte godt nok der var mange steder hvor de kunne have brugt det, uden at rent faktisk gøre det, og så endte det egentligt til sidst med at føles en smule overflødigt for mig, da det alligevel kun optræder meget få steder i spillet.

Det var lidt af mine tanker, baseret på over 230 timers spil, 120 shrines, 900 Korok Seeds (de usle små sataner...), og 99,33% i alt. Hvad med jer? Hvad er jeres erfaringer - på godt såvel som ondt? Og hvor meget har I klaret/planlægger I at klare?

Jeg kan findes som seb_gbk stort set alle steder, som kræver en form for brugernavn, fx.
https://twitter.com/seb_gbk.
https://www.youtube.com/channel/UCiWZLZTVL3Y7_lQEuuravXw


Level 19
187500 XP
Indlæg: 148
#371:  Jonas_Leifi -

*Semi-Spoiler alert i bunden af post - ikke relateret til selve spillet*

Nu har jeg også lige gennemført - langt fra alle shrines, koroks og quests - men hovedhistorien. Og jeg bøjer mig i støvet. Fra start til slut er Breath of the Wild et af de mest gennemførte og stemningsfyldte computerspil jeg nogensinde har spillet. På tværs af alle platforme. De meget positive reviews er fuldt fortjent. Det er fantastisk, at de kan sætte rammen for en fortælling af den gennemførte kvalitet, og hvor man så at sige selv fylder (100 % meningsfyldt) indhold på siderne - i stedet for andre store spil, som i nogen grad er en fortælling/film, hvor man spiller lidt mellem de videoer, der bringer historien videre.

Dette Zelda spil er for mig simpelthen et unikt stykke videospilkunst. Og det siger jeg, som ellers ikke er specielt fan af Zelda spillene før BotW.

*Og så spoiler alert*
Synes det er så fedt og stemningsfyldt at se rulleteksterne, og især det sidste navn, der ruller over skærmen fortjener stor stor respekt. En velfortjent hyldest efter et stort eventyr på et super stykke hardware. Tak.


Level 22
243500 XP
Indlæg: 409
#372:  seb_gbk -

#371 Jeg kom nok til at fokusere lidt for meget på negativerne, end det i virkeligheden var meningen Tror tanken da jeg sad og skrev var, at var alt for nemt at fokusere på de positive ting Smiley

Alt i alt er jeg sådan set 100% enig med dig. Det er skræmmende godt, og ikke mindst utroligt beundringsværdigt. Jeg blev færdig med historien d. 16, og klarede Shrine nummer 120 d. 27. På trods af det nu er nogle uger siden, så føler jeg stadig lidt af tomhed i hverdagen... Starter nok om på en ny profil her en af dagene, man kan alligevel ikke have set det hele på en omgang, eller 2, for den sags skyld.

Jeg kan findes som seb_gbk stort set alle steder, som kræver en form for brugernavn, fx.
https://twitter.com/seb_gbk.
https://www.youtube.com/channel/UCiWZLZTVL3Y7_lQEuuravXw


Level 50
7273500 XP
Indlæg: 4329
#373:  JOEP -

Jeg har passeret 30 timer i spillet, tror jeg, og har klaret 30-ish Shrines. Har fået et helt Stamina Wheel ekstra og fire hjerter, det ene fra Elefanten, som jeg klarede i går, Havde lidt problemer med dens boss, men da jeg fandt ud af, hvad tricket til de der isblokke var, gik det legende let - og huskede at få et billede af den. Smiley

Jeg har kun fået låst op for østkysten af verdenen, resten er stadig mørkt på kortet. Tager det stille og roligt og udforsker de forskellige områder ret grundigt, før jeg fortsætter - medmindre altså jeg ser noget interessant, jeg bare MÅ hen til. Jeg ville ønske, at man kunne sætte flere waypoints.

Spillet er jeg helt vild med. Jeg har sjældent følt sådan en glæde ved at lave ingenting i et spil, fordi det netop ikke føles som ingenting. Den verden, der er blevet skabt, er fænomenal, og friheden i spillet er overvældende. Historien er ganske vist ikke syndelrigt interessant, men jeg har en fornemmelse af, at minderne, som man finder, giver det den dybde, der er behov for. Jeg har ikke særligt meget imod voice acting, det er ikke fantastisk, men det er fint nok.

Jeg er super spændt på det næste Zelda-spil nu. Hvordan dælen skal de dog fortsætte dette? Kunne faktisk godt tænke mig, at de vekslede lidt mellem at give denne store frihedsfornemmelse og så en mere lineær (traditionel) oplevelse.


Level 23
274500 XP
Indlæg: 281
#374:  madjor -

@ JOEP skal man tage billede af bosserne? Det fik jeg ikke gjort med den i elefanten Smiley

NNID: Mads_J

New 3DS FC: 5000-4192-5991

Spiller Nintendo 3DS & Wii U Smiley


Level 50
7273500 XP
Indlæg: 4329
#375:  JOEP -

^Jeps, hvis du vil have udfyldt kompendiet. Men du kan tage til Tech Lab i Hateno og snakke med ham, der gav dig kameraet, og så kan du købe billeder, du har misset. Jeg måtte reloade mit checkpoint til før bossen for at få billedet.


Level 50
17900500 XP
Indlæg: 6304
#376:  KJ85 -

Lige et hurtigt spørgsmål: Er det mere eller mindre ligegyldigt, hvilken rækkefølge man tager de der fire bosser i? Jeg er stødt på Zora-riget som det første, men kan se de er nr. tre på listen man får, og jeg tænkte, om det i såfald vil være for svært at starte der?


Level 23
270500 XP
Indlæg: 297
#377:  Snaps87 -
redigeret af Snaps87 d. 12. Apr 2017 12:41

Min erfaring er, at sværhedsgraden er nogenlunde den samme blandt alle fire bæster.

Hvis du finder ud af, at det er lige udfordrende nok, kan du bruge tid på at klare flere skrin og skaffe flere hjerter og så få lavet en god røvfuld eliksirer og mad inden du tager kampen op.

Jeg klarede selv det første bæst efter 35-40t og det gik uden problemer. Jeg vil også tro, at man sagtens kan klare det noget tidligere.

EDIT: Og jeg er i øvrigt helt enig i ovenstående omkring spillet. Det er fanme bare et fantastisk spil. Jeg ved ikke, om jeg nogensinde har hygget mig så meget med et videospil før.

Selv min kæreste - der normalt godt nok gerne vil være med til at spille lidt - er blevet fuldstændig grebet af det og har allerede nu lagt mere end 110t i det. Hun sammenligner det med en god TV-serie, hvor man selv kan være med til at forme historien.


Level 50
17900500 XP
Indlæg: 6304
#378:  KJ85 -

^Okay, jeg har kun spillet omkring de 20 timer, så det kan godt ske, at jeg skal udforske noget mere først så. Er kun oppe på 6 hjerter og 1,25 Stamina-hjul i øjeblikket Smiley


Level 34
626500 XP
Indlæg: 607
#379:  stelzig -
redigeret af stelzig d. 12. Apr 2017 13:04

Tror Zora er den mest almindelige at klare først. Har faktisk ikke hørt nogen sige de startede med en anden. Desuden er rækkefølgen forskellig på forskellige "lister" i spillet så du får ikke engang givet en "korrekt" rækkefølge

Edit: Jeg har forresten spillet "45 hours or more" og har klaret alle dungeons+ganon for noget tid siden i min fil så ja man kan sagtens klare en enkelt hurtigere. Smiley
(all dungeons speedrunnet er vist også allerede nede på 2-3 timer, men det er klart at det selvfølgelig er betydeligt lavere end hvad man kan forvente at gøre i et casual playthrough)


Level 50
1423000 XP
Indlæg: 1108
#380:  Rockarina -

Jeg synes fuglen var den nemmeste divine beast Smiley

New 3ds: 1135-0239-4309 Kastrup
Wii u: Qarina
Switch: 2438-9631-9211


Forrige side -1...22232425262728...33-Næste side Vis alle


Svar på tråd

Du skal være logget ind på N-club for at kunne deltage i diskussionerne.


Log ind
Bliv gratis medlem
Glemt kodeord?