Vurderingstråden

N-club > Vurderingsforum > Vurderingstråden

Level 50
16731000 XP
Indlæg: 6229
#1:  KJ85 -

Ja, vi har allerede en tilbudstråd, så hvorfor ikke også en til vurderinger? Nogen gange får vi jo alle nok købt noget, som vi overvejer at sælge, og det her er således stedet det kan gøres, uden at gøre et stort nummer ud af dem med billeder og den slags.

Det betyder ikke, at folk skal lade være med at oprette individuelle tråde, hvis de har en samling eller noget lignende, som de vil have vurderet. Det er kun for at have et sted til til de hurtige spørgsmål, og jeg håber det er noget der vil blive benyttet Smiley


Side: 123456Vis alle


Level 2
2500 XP
Indlæg: 2
#79:  Tina79 -
redigeret af Tina79 d. 18. Sep 2016 17:10

Har lavet en tråd for sig selv, men ville lige ligge den ind her også Smiley

http://n-club.dk/fora/emner/465331-gameboy-advance-tribal-ags-101


Level 2
1000 XP
Indlæg: 2
#80:  MikkelOetoft -

Hej Alle,

Jeg har nogle Nes spil fra min barndom. Kan I hjælpe mig med en vurdering, så jeg ikke snyder mig selv. Det drejer sig som:
Terminator 2 SCN, Donkey Kong Jr, North & South SCN, Ice Climber, Rush'n attack, Top Gun, Kung FU, Duck Hunt/Mario, Turtles SCN, Zelda, Tennis og Isolated Warrior.
Har også en Game Ginie.

Håber at I vil hjælpe.


Level 37
704000 XP
Indlæg: 783
#81:  Dead-Cheese -

Prisen på de spil er hovedsageligt defineret af deres region og stand.
Som udgangspunkt skal du kigge efter SCN mærket, hvilket betyder spillene er skandinaviske og generelt sælges til en højere pris for samlere. Det kan jeg se du har styr på.
Kasse, manual og spillets tilstand er også meget vigtig for at vurdere spillenes værdi. Mint tilstand vil sige at du har alt, og det er som nyt, hvilket normalt øger værdien af et spil betragteligt. Manglende kasse, manual og lignende trækker en del ned i værdi. Ved mangel vil jeg tro at der er et værditab på ca. 75%, som en tommelfingerregel.

For så at finde ud af spillets værdi kan du sammenligne med nuværende listepriser, hvilket er en god idé, men hvis det er muligt er det langt mere effektivt at se på hvad spilet faktisk er blevet solgt for for nyligt. Det er selvfølgelig for at se henholdvis hvad folk gerne vil have for det, men også for at se hvad folk rent faktisk har betalt (faktisk handling > ønsket handling).
Ebay er et godt sted at søge efter spilpriser, mest pga. der er mange sælgere at sammenligne med. Du kan søge efter spillets navn og konsol, og tilføj regionskoden. Jeg vil anbefale at gå ind på advancerede søgning og sæt søgningen til "Sold listings" for bedste resultater eller "Completed listings" for flere resultater under "Search including" menuen. Så er det bare at finde det samme spil i en lignende stand, og så kan du vurdere dine spil priser enkelt og hurtigt Smiley

Hvis du bare vil have en overordnet vurdering, så kan du også få det. Alle dine spil sælges for 50-75 kr. uden noget og for ca. 100 kr. med kasse. Dine SCN spil sælges for ca. 25-50 kr. ekstra hvis det er i god stand og med kasse og manual. North and South er dog sælges dog for mere end resten og du vil kunne regne med at få 200-500 kr. for det afhængigt af stand.

maxfest.dk - blog om web ting og mig


Level 33
592500 XP
Indlæg: 697
#82:  Mr. Mario -

Hej med jer med-N-clubbere

Jeg ville ikke oprette et tråd til dette lille spørgsmål, så smider det i denne relevante tråd:

Mit Super Bomberman R til Nintendo Switch ligger blot og samler støv og jeg overvejer derfor at skille mig af med det. Derfor skriver jeg for at tjekke, hvad man ville kunne forvente at sælge det for?
Spillet blev sådan set blot købt for at have noget ekstra multiplayer-indhold da konsollen udkom. Det er dog kun blevet til få timers spil.

Hilsen Mr. Mario


Level 46
1106500 XP
Indlæg: 1203
#83:  Thetof91 -

#82
VIl nok sige mellem 200 og 300 kr kan du få for det.


Level 33
592500 XP
Indlæg: 697
#84:  Mr. Mario -

Havde ikke lige regnet med, at man kunne få så meget for det. Smiley

Jeg tog spillet med i GameStop i går og fik 250 for det, som jeg fik brugt på et par forudbestillinger samt dækket lidt af udgifterne til Splatoon 2. Smiley

Hilsen Mr. Mario


Level 46
1106500 XP
Indlæg: 1203
#85:  Thetof91 -

#84
Var også bare mit gæt. Smiley Intet er sikkert jo. Smiley


Side: 123456Vis alle


Svar på tråd

Du skal være logget ind på N-club for at kunne deltage i diskussionerne.


Log ind
Bliv gratis medlem
Glemt kodeord?