Farewell North annonceret...

Lanceringstrailer for Pri...

Aksys Games annoncerer ad...

Prøv Vampire Survivor ga...

N-cast #210: Fuglen(e) sy...

Lanceringstrailer for Kin...

Paper Mario: The Thousand...

Lugii's Mansion 2 HD udgi...

Tre Game Boy-spil med Mar...

Mario-dagen fejres med ny...

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Splatoon 3

Super Mario Bros. Wonder

Nintendo i medierne

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario Run

Spil på vej til Switch

Load spil fra extern hard...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Bedste spil 2014

Snaps87
Snaps87

210
Offline
Level: 17 (Deku Baba)

0
1ups givet

Skrevet 18-12-2014 08:22

Nu året efterhånden er ved at være omme, kunne det være sjovt at høre, hvad jeres bedste spiloplevelse har været i 2014.

Jeg lægger selv ud med Mario Kart 8, som har taget 170 timer af min tid i 2014 Smiley Godt gået. SM3DW (selvom det udkom i '13) og DKC:TF tager anden pladsen.

    seb_gbk
    seb_gbk

    172
    Offline
    Level: 16 (Space Pirate)

    0
    1ups givet

    #1 - Skrevet 18-12-2014 20:08

    Synes den er svær i år, der har været så mange gode titler.

    Mario Kart 8, som du selv nævner, er fantastisk sjovt, både alene, men specielt også med venner, og er efter min mening nok det bedste i serien.

    Super Smash Bros, er meget lig Mario Kart, men synes dog at der er lidt sjovere alene end MK er, og igen, også det klart bedste i serien.

    Hyrule Warriors er uendeligt mange timers sjov, fantastisk vanedannende, fedt gameplay, og også igen, rigtig god co-op i spillet.

    Men må nok ende med at sige Omega Ruby og Alpha Sapphire. Det er en remake, hvilket gør at man kunne argumentere stærkt i mod det, men det er mine yndlingsspil, fra min yndlingsserie, bare med nutidens grafiske opgradering, og en fantastisk gennemført historie, hvor de får tilføjet Mega Evolution konceptet ganske fint ind i det hele. Den står i hvert fald enten mellem det, eller Smash Bros Wii U.


    Rockarina
    Rockarina

    152
    Offline
    Level: 31 (ChuChu)

    0
    1ups givet

    #2 - Skrevet 18-12-2014 20:46

    Jeg har flere bejlere til den titel. Var vild med legend of zelda a link between worlds, fantasy life og ja, pokemon Y stjal også rigtig mange af mine vågne timer. Jeg blev samtidig betaget af en for mig ny spil serie - One piece, som jeg egentlig ikke havde regnet med ville være noget for mig. Af eshop titler faldt jeg pladask for Denpa men 3, som var lige mig Smiley

    2014 blev også et år hvor jeg blev Wii U ejer, så MK8, Rayman og Pikmin 3 har også været et super bekendtskab.


    DrRoland
    DrRoland

    133
    Offline
    Level: 11 (Octorok)

    0
    1ups givet

    #3 - Skrevet 18-12-2014 21:38

    Både 3D World, A Link Between Worlds, Pikmin 3 og Pokemon XY udkom i 13, så de tæller vel ikke her? Smiley

    Jeg har fået spillet stort set hvad jeg ville i år, og kan konstatere, at de bedste oplevelser har været (i tilfældig rækkefølge):

    Mario Kart 8
    Donkey Kong Country - Tropical Freeze
    Shovel Knight
    Bayonetta 2
    Super Smash Bros Wii U

    I kategorien 'PIS! Det fik jeg ikke tid til at spille, selvom jeg gerne ville Smiley' finder vi:
    Child of Light
    Stealth Inc 2
    Scram Kitty and His Buddy on Rails


    AND
    AND

    462
    Online
    Level: 35 (Lakitu)

    0
    1ups givet

    #4 - Skrevet 18-12-2014 23:09

    ^Child of Light skulle vist være ret kedeligt, så det skal du ikke tage så tungt, Roland Smiley

    Jeg synes at Tropical Freeze har været det bedste spil i år. Virkelig solid platformer, som næsten er på højde med Returns.

    Derudover kommer de to andre store, Smash og MK8, tæt på. Det er bare stadig liiidt for tidligt at bedømme Smash, hvis i spørger mig, men indtil videre er det super fedt.


    seb_gbk
    seb_gbk

    172
    Offline
    Level: 16 (Space Pirate)

    0
    1ups givet

    #5 - Skrevet 18-12-2014 23:20

    AND skrev:
    ^Child of Light skulle vist være ret kedeligt, så det skal du ikke tage så tungt, Roland Smiley

    Jeg synes at Tropical Freeze har været det bedste spil i år. Virkelig solid platformer, som næsten er på højde med Returns.

    Derudover kommer de to andre store, Smash og MK8, tæt på. Det er bare stadig liiidt for tidligt at bedømme Smash, hvis i spørger mig, men indtil videre er det super fedt.


    Det kommer vel an på hvor meget tid man har brugt på det Smiley Man kunne sige det samme om Omega Ruby & Alpha Sapphire, men hvis man som jeg, har brugt en god henholdsvis lidt over 20 og 30 timer på dem, så vil jeg da nok mene det er fint nok til at kunne bedømme det. Meeen det kommer så selvfølgelig også an på, om man har været alle hjørner rundt, og fået prøvet det hele.


    AND
    AND

    462
    Online
    Level: 35 (Lakitu)

    0
    1ups givet

    #6 - Skrevet 19-12-2014 10:15

    Jamen jeg snakker også kun for egen regning - har nok lagt tolv timer i det indtil videre.


    Bo130
    Bo130

    110
    Offline
    Level: 38 (Tatori)

    0
    1ups givet

    #7 - Skrevet 23-12-2014 23:02

    2014 var også året hvor jeg blev både 3DS (2DS) og Wii U-ejer. På 3DS har jeg spillet Mario Golf og Super Smash Bros., hvor begge spil har underholdt mig på en god måde, præcis som jeg forventede. Derudover nogle demoer, der ikke gjorde mig det store.

    På Wii U har jeg prøvet Mario Kart 8 og Smash, som igen er fede og begge har levet op til mine forventninger indtil videre, glæder mig til at spille dem mere. Alene fordi jeg have spillet det mest og nydt det, må jeg nok sige Mario Kart 8 løber med titlen for mit vedkommende. Til Wii U prøvede jeg også en række demoer, hvor især Bayonetta 2 og Zombi U har slået benene væk under mig, hvor sidstnævnte godt nok ikke er udkommet i år.

    Jeg har ydermere også spillet en række iOS-spil og PC-spil. Her stikker intet umiddelbart ud, men jeg tror der gemmer sig nogle eminente oplevelser deri, som jeg glæder mig til at prøve.

    Af spil med udgivelse i år, som jeg glæder mig til at prøve er Grand Theft Auto V (så vidt jeg husker), Peggle 2 og South Park: Stick of Truth, som jeg har meget høje forventninger til alle sammen.


    ChampionOfWhat
    ChampionOfWhat

    481
    Offline
    Level: 17 (Deku Baba)

    0
    1ups givet

    #8 - Skrevet 23-12-2014 23:31

    Jeg ville sige ALBW, men det udkom i 13 og jeg gennemførte det i 13 Smiley

    Hmm.. Bedste spil i 2014, den var straks svære. South Park: The Stick Of Truth var et virkeligt sjovt og godt spil som jeg har spillet en del. MK8 har jeg godt nok også spillet meget, og ja, det er jo mega fedt, men jeg vil så vælge og sige at det nok er mest fedt hvis man spiller med vennerne, så grundet det vil jeg også sige at det heller ikke er det der får min plads som årets spil 2014.

    Mit valg falder simpelthen på Alien Isolation. Jeg er kæmpe Survival Horror fanatiker, og det spil her, det skræmmer mig noget så grusomt. Historien er super fed, gameplay er godt og fungere så perfekt, atmosfæren er helt i top og minder så meget om den første film på 79. og lydsiden er fænomenal!

    Creative Assembly som står bag spillet har simpelthen formået at ramme alle de forskellige ting som gør et spil rigtigt godt spot on.


    Jonezy
    Jonezy

    4568
    Online
    Level: 18 (Twhomp)

    0
    1ups givet

    #9 - Skrevet 24-12-2014 08:37

    Det må være MK8 på WiiU'en og Fantasy Life på 3DS'en for mit vedkommende.


    6Pac
    6Pac

    285
    Offline
    Level: 18 (Twhomp)

    0
    1ups givet

    #10 - Skrevet 24-12-2014 10:13

    Til Nintendos konsoller må det være MK8, som tager prisen. Det er udfordrende, sjovt og et meget socialt spil. Dog synes jeg personligt at nye tiltag var stort set nul, så ser frem til man "genopfinder" MK serien.

    Til andre konsoller må jeg sige at Middle Earth - Shadow of Mordor tager prisen. Det stjæler med arme og ben fra andre spil, men gør det så godt at man sagtens kan tilgive det. Det minder meget om det første Darksiders, som også kom helt uventet ind fra sidelinien og tog folk med storm.


    MathiasBS
    MathiasBS

    0
    Offline
    Level: 5 (Cheep)

    0
    1ups givet

    #11 - Skrevet 24-12-2014 17:20

    Smash Bros er der virkelig blevet brugt meget tid på, såvel som Mario Kart. Det er første år hvor min Wii U ikke har samlet støv!
    Syntes Smash Bros til både Wii U og 3DS er årets bedste, sammen med spil som Shadow of Mordor, Plants Vs Zombies: Garden Warfare, Mario Kart 8, South Park: The Stick of Truth og Titanfall Smiley Syntes også COD: Advanced Warfare fortjener en masse anerkendelse, for endelige have rystet posen og skabt en anderledes, nytænkende FPS.
    Håber jeg får Far Cry 4, Dragon Age og Bayonetta 2 i aften, for det skulle jo efter sigende være blandt se bedste også! Smiley