Pokémon Shuffle

N-club > POKéMON > Pokémon Shuffle

Level 50
16731000 XP
Indlæg: 6229
#1:  KJ85 -
redigeret af KJ85 d. 6. Nov 2015 16:56

Tja, vi manglede et sted at poste om dette spil, så det har vi nu...



Hvad enten I vil udtrykke jeres afhængighed af The Pokémon Companys lille free-2-play-spil eller oplyse folk, hvis der er noget nyt på tapetet, så er dette tråden.

Eksempelvis har man pr. dags dato muliggjort det at fange Mew to uger endnu, så har man ikke gjort det endnu, så har man stadig chancen. Ligeledes kan Kyogre fanges frem til d. 23. marts, og der kommer sikkert flere special events i fremtiden.

Der findes også særlige engangskoder til spillet, og dem har jeg tænkt mig at samle her i tråden:

-


Så fortæl endelig om I spiller og skriv bare, når I ser noget nyt Smiley


Forrige side -1...92939495969798...103-Næste side Vis alle


Level 50
5568000 XP
Indlæg: 3942
#1422:  JOEP -

Ugens opdatering

Som lovet kom Mega Mewtwo X som konkurrence. Præmierne fordeler sig således:

Mewtwonite X, 5 Raise Max Level, 5 Mega Speedup: Top 200
Mewtwonite X, 4 Raise Max Level, 4 Mega Speedup: Top 500
Mewtwonite X, 3 Raise Max Level, 3 Mega Speedup: Top 1.000
Mewtwonite X, 2 Raise Max Level, 2 Mega Speedup: Top 2.000
Mewtwonite X, 1 Raise Max Level, 1 Mega Speedup: Top 4.000
Mewtwonite X, 1 Mega Speedup, 1 Skill Booster M: Top 6.000
Mewtwonite X, 1 Disruption Delay, 1 Exp. Booster L: Top 9.000
Mewtwonite X, 1 Disruption Delay: Top 12.000
Mewtwonite X, 1 Attack Power, 1 Disruption Delay: Top 16.000
Mewtwonite X, 1 Attack Power: Resten


Så er Salamence også kommet som special-bane, og denne skal bruges mod Mega Mewtwo X (der jo er Fighting Type). Lugia er vendt tilbage.

Det er vist alt for denne gang.


Level 50
1674500 XP
Indlæg: 1656
#1423:  Scrapper -

Ja, desværre ikke noget nyt i denne omgang. Men har da lige taget et run mod Mewtwo, så må vi se hvad det kan give mig Smiley

Nintendo Network ID: Bjorn_Behr
Friend Code Primær: 3024 - 6046 - 9050
Friend Code Sekundær: 4828 - 6957 . 9525


Level 50
5568000 XP
Indlæg: 3942
#1424:  JOEP -

Det gør mig ikke noget, at der ikke er noget nyt. Er stadig godt i gang med at fange gamle Pokémon, var helt tilbage fra 200, jeg manglede nogle stykker! Nu er jeg dog oppe over 300 og det går fint. S-ranker også lige de enkelte baner, der mangler der, nu er mine bedste Pokémon efterhånden level 10 eller derover, så det er blevet lidt lettere eller billigere at S-ranke de gamle.


Level 50
5568000 XP
Indlæg: 3942
#1425:  JOEP -

For dælen da. Nogle gange tror jeg ikke helt på de procenter, der står, når man skal fange en Pokémon. Har nu brugt i omegnen af 25 hjerter på at fange Simisage, hvor der har været mellem 9 og 34 procent chance for at fange den. Det er altså vildt usandsynligt, at det ikke skete før nu, hvor jeg valgte at smide en Great Ball efter den.


Level 46
1106500 XP
Indlæg: 1203
#1426:  Thetof91 -

Det er jo % for hvert kast. Rent i teori hvis uheldig kan du komme ud for at en der har 99% chance fanger du ikke på 100 balls fordi du hele tiden rammer den 1% chance.


Level 50
5568000 XP
Indlæg: 3942
#1427:  JOEP -

Tak, jeg er bekendt med den slags... Men det er stadig usandsynligt, ligesom det er usandsynligt ikke at slå en sekser med en fair terning (6-sidet) på 20 slag. Det er derfor, jeg mistænker det for ikke at være helt reelle procenter.


Level 50
5568000 XP
Indlæg: 3942
#1428:  JOEP -
redigeret af JOEP d. 12. Jan 2017 07:29

Ugens opdatering

Cyndaquil (Winking) er kommet.

En Safari-genganger med to nye tilføjelser. Her kan man fange Houndoor, Houndoom, Noibat, Pineco, Forretress, Hoothoot, Ledyba og Ledian, hvor de to sidste er nye.

Så er Feraligatr og Kingdra vendt tilbage sammen med Ho-oh og Noivern.


Level 50
5568000 XP
Indlæg: 3942
#1429:  JOEP -
redigeret af JOEP d. 12. Jan 2017 07:29

Fandt endelig Ledian i går aftes, den gemte sig godt. Fangede så kort efter Ledyba, så nu er jeg færdig med den Safari (igen). Back to catching! Er nået til Jynx nu, som jeg dog i stedet forsøger at S-ranke. Det er bare ikke helt lige til at gøre itemless, kræver alt for meget held.


Level 50
5568000 XP
Indlæg: 3942
#1430:  JOEP -
redigeret af JOEP d. 17. Jan 2017 11:25

Ugens opdatering



Første nyhed er en ny konkurrence mod Mega Houndoom. Præmierne fordeler sig således:

Houndoominite, 5 Raise Max Level, 5 Mega Speedup: Top 200 EU
Houndoominite, 4 Raise Max Level, 4 Mega Speedup: Top 500 EU
Houndoominite, 3 Raise Max Level, 3 Mega Speedup: Top 1,000 EU
Houndoominite, 2 Raise Max Level, 2 Mega Speedup: Top 2,000 EU
Houndoominite, 1 Raise Max Level, 1 Mega Speedup: Top 4,000 EU
Houndoominite, 1 Mega Speedup, 1 Skill Booster M: Top 6,000 EU
Houndoominite, 1 Disruption Delay, 1 Exp. Booster L: Top 9,000 EU
Houndoominite, 1 Disruption Delay: Top 12,000 EU
Houndoominite, 1 Attack Power, 1 Disruption Delay: Top 16,000 EU
Houndoominite, 1 Attack Power: All other players


Sidste uge kon Winking Cindaquil, denne uge er det Winking Chikorita.

Tyranitar er kommet i en special-udgave, og så er der startet en Escalation Battle mod Celebi, der er timed. Det sidste er en Politoed-bane.


Level 50
5568000 XP
Indlæg: 3942
#1431:  JOEP -

Damn, måtte bruge en Time+10 og DD mod Celebi level 50. Det havde jeg ikke forventet, må jeg sige. Ved ikke lige, hvad der gik galt for mig.


Level 50
16731000 XP
Indlæg: 6229
#1432:  KJ85 -

^Jeg har forsøgt mig med at spille mod Celebi med low-level Pokémon for at få dem op i level, og det er godt nok en irriterende Escalation Battle, da den alt for hurtigt blev svær. Da den gik over til at bruge fire på mit hold, så klarer jeg den ikke med mere end 1-6 sekunder tilbage på de fleste niveauer, og jeg fejler ofte.

Er selvfølgelig heller ikke optimalt med to, der kun har 66 i angreb (dog super effective), og jeg kunne jo bare skifte til et stærkere hold i stedet for at tænke i det sølle XP, der er at komme efter..


Level 50
5568000 XP
Indlæg: 3942
#1433:  JOEP -

Ja, Mew var jo ekstremt let helt op til 150, så det var lidt en overraskelse. Blev også overrasket over, at der pludselig var fire Pokémon på holdet igen, men det var jo så bare mig, der ikke var vågen nok, da det startede. Jeg har Gengar (10), Yveltal (15), Darkrai (10) og Giratina (10), så det er ikke power, jeg mangler. Men det er også grunden til, at jeg ikke er vild med Timed - man får jo ikke brugt Pokémons evner på den måde. Det er bedre at skifte Giratina ud med den anden GIratina, der giver Dark-combos et boost (men selv er Ghost...).


Level 50
5568000 XP
Indlæg: 3942
#1434:  JOEP -

Der kommer snart Alolan Pokémon til spillet. Det er blevet bekræftet på den japanske udgave af spillets site, at der tilføjes Alolan Pokémon i løbet af foråret.


Level 50
1674500 XP
Indlæg: 1656
#1435:  Scrapper -

Yes!! Endelig taler de alola Smiley

Nintendo Network ID: Bjorn_Behr
Friend Code Primær: 3024 - 6046 - 9050
Friend Code Sekundær: 4828 - 6957 . 9525


Level 50
5568000 XP
Indlæg: 3942
#1436:  JOEP -
redigeret af JOEP d. 21. Jan 2017 23:01

Tog lige en tur mod Houndoom. Fik en 11.-plads! Ved godt, der er lidt tid endnu til konkurrencen slutter, men det tegner da meget godt, hvis jeg kan holde en plads der i nærheden.


Forrige side -1...92939495969798...103-Næste side Vis alle


Svar på tråd

Du skal være logget ind på N-club for at kunne deltage i diskussionerne.


Log ind
Bliv gratis medlem
Glemt kodeord?