N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Inti Creates annoncerer U...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Angry Joe vil ikke længer lave nintendo video

Davir
Davir

1312
Offline
Level: 14 (Inkling)

0
1ups givet

Skrevet 06-04-2015 23:41 - Redigeret 07-04-2015 21:35

Så er den gal igen med nintendo copyright issue

overskriften lyder sådan her danne her gang

Prominent Streamer Calls Nintendo "Anti-YouTuber" and "F***ing Greedy
Angry Joe no longer making Nintendo videos after new copyright issue related to Mario Party 10.

er det nintendo eller youtube der har skylden her, eller begge 2

http://www.gamespot.com/articles/prominent-streamer-calls-nintendo-anti-youtuber-an/1100-6426424/

    Scrapper
    Scrapper

    251
    Offline
    Level: 32 (Pebblit)

    0
    1ups givet

    #1 - Skrevet 07-04-2015 00:07

    Godt spørgsmål. Jeg må ærligt indrømme at jeg ikke rigtig er inde i de regler. Men jeg synes da det er ærgerligt, at youtubere har så mange problemer med at bruge nintendos spil.


    TheSonicolas
    TheSonicolas

    476
    Offline
    Level: 23 (Skree)

    0
    1ups givet

    #2 - Skrevet 07-04-2015 00:45

    Hvis man skulle spørge mig, er youtube videoer lavet over nintendo-spil de mest underholdende. De er også en af grundene til, at jeg er blevet en stor Nintendo-fan.

    Jeg er desværre ikke sat godt nok ind i det fra Youtubes perspektiv, så jeg kan ikke besvare dit spørgsmål, men hvis I spørger mig, melder Nintendo sig ud af noget meget væsentligt, sådan de opfører sig.

    Jeg kan godt forholde mig til, at de ikke vil have, at andre skal høste penge på deres succeser, men når de skriver de åndssvage kontrakter, hvor der står sort på hvidt, at Nintendo kommer til at eje dele af deres kanaler, fremstår de for grådige i mine øjne.

    Noget andet er, at youtuberene ikke får kunstnerisk frihed, og SKAL lave anmeldelserne efter Nintendos principper, som én af mine venner fortalte. Det fjerner helt formålet med at lytte til anmeldelserne.


    O-train
    O-train

    326
    Offline
    Level: 35 (Lakitu)

    0
    1ups givet

    #3 - Skrevet 07-04-2015 08:51

    Jeg forstår bare ikke ham Angry Joe.

    Han har snakket om de her regler før, og han nævner dem i sin video om netop dette problem, som han har været udsat for. Han forstod altså risikoen.

    Det virker så en kende arrogant, at han alligevel uploader en video og dertil forventer, at Nintendo måske vil se uden om ham - hvorfor skulle de det? Fordi han er stor på YouTube?

    "Free ad revenue" er som oftest argumentet, og det høres også her, men det holder bare ikke... Reklame kan påvirke både negativt og positivt, så hvis man smider den undskyldning ud, uden at have et reelt grundlag for sådan en påstand, hvad nytter det så. Der er en grund til, at Nintendo hyrer folk til at lave reklamer i stedet for blot at få tilfældige personer til at streame uden filter; de ønsker tydeligvis at deres produkter repræsenteres og kommunikeres på en specifik måde, og det sker med god sandsynlighed ikke gennem en YouTuber, mener de i hvert fald. Er det primitivt? Det er det nok, for det er klart, at nogle af de største titler idag har fået deres succes gennem det medium, men det er trods alt fair på et objektivt plan - jeg mener Nintendo ejer rettighederne, der eksisterer nogle regler, og det lader ikke til at 'fair use' er en undskyldning - eller mere pinligt er det, når Joe begynder at henvise til andre firmaer og deres praksis. Det er nok det mest umodne hidtil.

    Udover dette, så siger han også i videoen, at han har brugt 900 dollars på Nintendo produkter, og det så bør retfærdiggøre hans overtrædelser af reglerne - uha for en investering! 900 dollars! Men han fik 150.000 views på den video, før Nintendo reagerede? Han er YouTube partner og den ene video skaffede ham 150.000 views? Jeg skulle mene de 900 dollars er tjent hjem meget, meget hurtigt, og som han selv siger, så var det jo bare ham og venner der spillede lidt Mario Party, så det lader ikke til at have været hårdt arbejde - tidskrævende måske, men han kunne nok ofre et par timer igen og tjene de 900 dollars hjem hurtigt.

    Jeg ved snart ikke...

    Jeg har aldrig rigtig kunne lide Angry Joe, men jeg kan forstå hans frustration omkring visse emner. Det her tyder dog bare på, at han snublede over egen uforsigtighed, det kostede ham nogle penge, satte hans kanal i spil, og nu er han vred på alle andre end sig selv, selvom han kun har sig selv at bebrejde.




    KJ85
    KJ85

    21409
    Offline
    Level: 58 (Tektite)

    0
    1ups givet

    #4 - Skrevet 07-04-2015 10:22

    @Davir: Har vi ikke haft denne diskussion allerede i et af dine tidligere emner? Der er intet nyt under solen her, så du kunne vel bare have brugt den samme tråd, og så havde du da også selv kommet med noget input...