Nintendo Switch

N-club > Nintendo Switch > Nintendo Switch

Level 50
2484000 XP
Indlæg: 2395
#1:  O-train -
redigeret af O-train d. 23. Jan 2017 14:44Udgivelsesdato: d. 3. marts 2017

Pris: 2649-2999 kr

Specifikationer - endnu ukendt

Liste af forskellig 3rd party support:Tråden hvor vi diskuterer Nintendos nyeste hardware, som står til at udkomme i marts 2017!

Mit forhold til Nintendo er kompliceret ;I


Forrige side -1...86878889909192 Vis alle


Level 31
517500 XP
Indlæg: 413
#1391:  LinkTheWindWaker -

Tror ikke på det, da det vil ødelægge idéen om altid at have to controllers klar til on-the-go multiplayer. Et D-pad vil skabe for meget segmentering og være besværligt, efter min mening. Forestil dig en situation, hvor du er på farten og gerne vil spille Snipperclips med en ven, men du kom til at tage din D-pad Joy-Con med i stedet for den med knapper. Surt show.

Personligt synes jeg, at knapperne fungerer fint, fx i spil som Shovel Knight.


Level 20
219500 XP
Indlæg: 201
#1392:  powerfull499 -
redigeret af powerfull499 d. 10. Jun 2017 21:11

Rockarina skrev:
Er der nogen herinde som har spillet just dance på Switch'en? (Altså udover JOEP til messen) Smiley
Jeg overvejer lidt at anskaffe det for at få min mor til at spille Nintendo igen. Hun elsker at danse, men ved ikke om det er for krævende for hende, for har ikke nogen erfaring med de spil selv SmileyJeg har det. Var en stor succes til en fest, som jeg holdte. Det er ligesom Just Dance på alle andre konsoller (går jeg ud fra). Det er dog 100% mest optimalt at spille det på et TV. Man kan godt spille det på Switchen, men skærmen er for lille, - det kan dog godt lade sig gøre, men det er ikke den bedste oplevelse!

Om det er krævende? Der er nogle af sangene, der er OK nemme, men langt de fleste er meget svære, og de ville tage langt tid at lære! Det er dog sjovt at fejle (samt se andre lave fejl), når man danser, så det er ikke en ulempe, ved mindre at man forventer at lære at danse ved at købe spillet. Det var også dét, der gjorde det så sjovt til min fest!

Ville nok give en karakter på en 7-8 stykker ud af 10 Smiley

EDIT: Og ja, - som det er blevet nævnt, så er der faktisk en demo af det, man kan downloade! Smiley


Level 2
2500 XP
Indlæg: 3
#1393:  JensenS -

Ved ikke om det er rette sted at smide spørgsmålet, men here goes:

Har sku lige investeret i en Switch Smiley
Den er ikke landet endnu, men ville lige høre om der er noget jeg skal være forberedt på.. evt i forhold til pladsen på maskinen. Har bestilt spillet:Zelda, men regner også med at købe en eller to titler fra storen - er der nok plads på maskinen til det eller skal jeg allerede ud nu og have fat i et SD-kort?
Og er der evt andet? noget setting eller noget i har oplevet i ville ønske i havde vidst da one Smiley
mvh Jensen


Level 50
5355000 XP
Indlæg: 3895
#1394:  JOEP -

Du har kun 25 gb til rådighed på selve maskinen, og et spil som Mario Kart fylder 6.75 gb. Da du får Zelda fysisk, skal du ikke rigtigt tænke på pladsen i første omgang. Øvrige spil på eShop fylder ikke så meget generelt.

Udover det er den ret let at sætte op, så jeg er ikke sikker på, at der er noget vigtigt at sige om den inden første brug. Det er ret meget plug 'n' play - og du kan spille med det samme, da der er strøm på den.


Level 2
2500 XP
Indlæg: 3
#1395:  JensenS -

Fedt. Ser frem til at eje en Nintendo maskine igen Smiley


Level 50
16529000 XP
Indlæg: 6198
#1396:  KJ85 -

^Først og fremmest velkommen til, Jensen Smiley

Angående plads, så har maskinen kun 32 GB indbygget, og det kommer du ikke så langt med, hvis du har tænkt dig at købe mange spil digitalt. Du kan nok godt leve uden et Micro SDXC-kort fra start, men du får nok brug for det på et tidspunkt. Selv har jeg købt et på 128 GB til at starte med, da det umiddelbart er der man får flest GB/kr., men de findes også i andre størrelser.

Vil måske også anbefale at købe en skærmbeskytter fra start, da jeg allerede har små ridser på skærmen. Jeg troede ikke rigtig, at det ville være et problem, men dock'en kan altså uden tvivl efterlade ridser, når man tager sætter konsollen deri og tager den op igen.

Du kan eventuelt også tænke i udstyr til konsollen, og der har vi testet lidt på redaktionen, som man kan finde links til i denne tråd, hvor der med tiden forhåbentligt bliver delt flere erfaringer med forskellige produkter Smiley


Level 2
2500 XP
Indlæg: 3
#1397:  JensenS -

Har godt luret på ekstra udstyret, og har bestilt den nintendo pouch hvori der medfølger en skærm beskytter - så skal bare være heldig at sætte den rigtig på!

Som udgangspunkt er det egentlig håndholdt den er købt for, men kommer da til at afprøve dokken engang og kan være det overrasker mig hvor godt det er - så er jeg i hvert fald sikret lidt med skærm beskytteren.

Og takker for velkomsten Smiley


Level 18
164500 XP
Indlæg: 125
#1398:  Jonas_Leifi -

Jeg støvede rundt på Youtube og fandt en video, hvor en gut anbefaler, at man ændrer RGB instillingerne i System/TV Output fra 'Automatic' til 'Full Range'. Det skulle så give mere dynamiske farver i TV outputtet.

Og jeg må sige, at jeg synes det passer. Jeg oplever mere liv og knald på faverne i 'Full Range' end i 'Automatic'. Har andre pillet ved de indstillinger, og oplever I nogen ændring (eller er det bare noget jeg bilder mig ind???)?


Forrige side -1...86878889909192 Vis alle


Svar på tråd

Du skal være logget ind på N-club for at kunne deltage i diskussionerne.


Log ind
Bliv gratis medlem
Glemt kodeord?