Nintendo Switch

N-club > Nintendo Switch > Nintendo Switch

Level 50
2534000 XP
Indlæg: 2459
#1:  O-train -
redigeret af O-train d. 23. Jan 2017 14:44Udgivelsesdato: d. 3. marts 2017

Pris: 2649-2999 kr

Specifikationer - endnu ukendt

Liste af forskellig 3rd party support:Tråden hvor vi diskuterer Nintendos nyeste hardware, som står til at udkomme i marts 2017!

Mit forhold til Nintendo er kompliceret ;I


Forrige side -1...88899091929394-Næste side Vis alle


Level 33
564000 XP
Indlæg: 439
#1391:  LinkTheWindWaker -

Tror ikke på det, da det vil ødelægge idéen om altid at have to controllers klar til on-the-go multiplayer. Et D-pad vil skabe for meget segmentering og være besværligt, efter min mening. Forestil dig en situation, hvor du er på farten og gerne vil spille Snipperclips med en ven, men du kom til at tage din D-pad Joy-Con med i stedet for den med knapper. Surt show.

Personligt synes jeg, at knapperne fungerer fint, fx i spil som Shovel Knight.


Level 23
271500 XP
Indlæg: 251
#1392:  powerfull499 -
redigeret af powerfull499 d. 10. Jun 2017 21:11

Rockarina skrev:
Er der nogen herinde som har spillet just dance på Switch'en? (Altså udover JOEP til messen) Smiley
Jeg overvejer lidt at anskaffe det for at få min mor til at spille Nintendo igen. Hun elsker at danse, men ved ikke om det er for krævende for hende, for har ikke nogen erfaring med de spil selv SmileyJeg har det. Var en stor succes til en fest, som jeg holdte. Det er ligesom Just Dance på alle andre konsoller (går jeg ud fra). Det er dog 100% mest optimalt at spille det på et TV. Man kan godt spille det på Switchen, men skærmen er for lille, - det kan dog godt lade sig gøre, men det er ikke den bedste oplevelse!

Om det er krævende? Der er nogle af sangene, der er OK nemme, men langt de fleste er meget svære, og de ville tage langt tid at lære! Det er dog sjovt at fejle (samt se andre lave fejl), når man danser, så det er ikke en ulempe, ved mindre at man forventer at lære at danse ved at købe spillet. Det var også dét, der gjorde det så sjovt til min fest!

Ville nok give en karakter på en 7-8 stykker ud af 10 Smiley

EDIT: Og ja, - som det er blevet nævnt, så er der faktisk en demo af det, man kan downloade! Smiley


Level 3
4500 XP
Indlæg: 5
#1393:  JensenS -

Ved ikke om det er rette sted at smide spørgsmålet, men here goes:

Har sku lige investeret i en Switch Smiley
Den er ikke landet endnu, men ville lige høre om der er noget jeg skal være forberedt på.. evt i forhold til pladsen på maskinen. Har bestilt spillet:Zelda, men regner også med at købe en eller to titler fra storen - er der nok plads på maskinen til det eller skal jeg allerede ud nu og have fat i et SD-kort?
Og er der evt andet? noget setting eller noget i har oplevet i ville ønske i havde vidst da one Smiley
mvh Jensen


Level 50
6925000 XP
Indlæg: 4253
#1394:  JOEP -

Du har kun 25 gb til rådighed på selve maskinen, og et spil som Mario Kart fylder 6.75 gb. Da du får Zelda fysisk, skal du ikke rigtigt tænke på pladsen i første omgang. Øvrige spil på eShop fylder ikke så meget generelt.

Udover det er den ret let at sætte op, så jeg er ikke sikker på, at der er noget vigtigt at sige om den inden første brug. Det er ret meget plug 'n' play - og du kan spille med det samme, da der er strøm på den.


Level 3
4500 XP
Indlæg: 5
#1395:  JensenS -

Fedt. Ser frem til at eje en Nintendo maskine igen Smiley


Level 50
17840000 XP
Indlæg: 6301
#1396:  KJ85 -

^Først og fremmest velkommen til, Jensen Smiley

Angående plads, så har maskinen kun 32 GB indbygget, og det kommer du ikke så langt med, hvis du har tænkt dig at købe mange spil digitalt. Du kan nok godt leve uden et Micro SDXC-kort fra start, men du får nok brug for det på et tidspunkt. Selv har jeg købt et på 128 GB til at starte med, da det umiddelbart er der man får flest GB/kr., men de findes også i andre størrelser.

Vil måske også anbefale at købe en skærmbeskytter fra start, da jeg allerede har små ridser på skærmen. Jeg troede ikke rigtig, at det ville være et problem, men dock'en kan altså uden tvivl efterlade ridser, når man tager sætter konsollen deri og tager den op igen.

Du kan eventuelt også tænke i udstyr til konsollen, og der har vi testet lidt på redaktionen, som man kan finde links til i denne tråd, hvor der med tiden forhåbentligt bliver delt flere erfaringer med forskellige produkter Smiley


Level 3
4500 XP
Indlæg: 5
#1397:  JensenS -

Har godt luret på ekstra udstyret, og har bestilt den nintendo pouch hvori der medfølger en skærm beskytter - så skal bare være heldig at sætte den rigtig på!

Som udgangspunkt er det egentlig håndholdt den er købt for, men kommer da til at afprøve dokken engang og kan være det overrasker mig hvor godt det er - så er jeg i hvert fald sikret lidt med skærm beskytteren.

Og takker for velkomsten Smiley


Level 19
187500 XP
Indlæg: 148
#1398:  Jonas_Leifi -

Jeg støvede rundt på Youtube og fandt en video, hvor en gut anbefaler, at man ændrer RGB instillingerne i System/TV Output fra 'Automatic' til 'Full Range'. Det skulle så give mere dynamiske farver i TV outputtet.

Og jeg må sige, at jeg synes det passer. Jeg oplever mere liv og knald på faverne i 'Full Range' end i 'Automatic'. Har andre pillet ved de indstillinger, og oplever I nogen ændring (eller er det bare noget jeg bilder mig ind???)?


Level 50
6925000 XP
Indlæg: 4253
#1399:  JOEP -

EA har udtalt, at de venter med at supportere Switch til de har set, hvordan FIFA 18 klarer sig på konsollen. Det har Vice President for EA Worldwide Studios udtalt i et interview med magasinet EDGE. Et uddrag af interviewet er her:

I’ve made people repeatedly, publicly aware that I’m a gigantic Nintendo fanboy. Nintendo was what got me into this industry in the first place. I take my Switch with me everywhere. What I will say is, we will appear on any platform where there are consumers, and players. We believe that we want to be a part of the Switch, and help Nintendo grow that installed base; that’s why you’ll see FIFA, which by the way is really good this year. It’s a full-fledged FIFA game, for the first time to be honest, on a portable device. But at the same time we have to look at it from a resource standpoint and, at some point, the numbers become a factor. So for us it’s about supporting the platform, building technology for the platform, testing it out with big things like FIFA – and maybe a couple of others, we’ll see – and if they go well, I see no reason why we shouldn’t have as much of our portfolio on that platform as possible. I hope we get there, that would be my personal ambition.

But at the same time we have to look at it from a resource standpoint and, at some point, the numbers become a factor. So for us it’s about supporting the platform, building technology for the platform, testing it out with big things like FIFA – and maybe a couple of others, we’ll see – and if they go well, I see no reason why we shouldn’t have as much of our portfolio on that platform as possible. I hope we get there, that would be my personal ambition.


Kilde: Kotaku.

Capcom har også meldt sig under fanen af firmaer, der venter lidt på at se, hvordan deres spil klarer sig på konsollen, før de investerer store beløb i konverteringer af andre spil. Det ser vi vist konsekvensen af med det første, rigtige Monster Hunter-spil dedikeret til hjemmekonsoller, Monster Hunter World, som (i første omgang) springer Nintendo Switch over.

Hvad tænker I om denne adfærd? Giver det mening?


Level 50
1363000 XP
Indlæg: 1552
#1400:  chessr -

det giver mening men alligevel ikke.
Hvis alle bare sad tilbage og afventede ville den jo tanke med det samme. Nogle er nødt til at springe på fra starten for at være med til at skabe interesse. EA af alle som har så mange studier og penge burde være de største og de første sammen med Activision og ubisoft.
Ubisoft giver det altid et reelt skud men de 2 andre vil ikke røre på sig før der er mange millioner ude i hjemmene.

Travis Touchdown - Greatest hero ever.. and dumbest


Level 3
3000 XP
Indlæg: 3
#1401:  EmilNehat -

Jonas_Leifi skrev:
Jeg oplever mere liv og knald på faverne i 'Full Range' end i 'Automatic'. Har andre pillet ved de indstillinger, og oplever I nogen ændring (eller er det bare noget jeg bilder mig ind???)?Synes bestemt også farverne fik mere knald på! Tak for tippet Smiley

Switch: 7267-2088-4701
3DS: 1049-1631-1807


Level 50
6925000 XP
Indlæg: 4253
#1402:  JOEP -

Nintendo har udsendt en ny "reklame" for Switch:


Level 50
6925000 XP
Indlæg: 4253
#1403:  JOEP -
redigeret af JOEP d. 20. Sep 2017 08:45

Hvis man har holdt lidt øje med nettet de sidste par dage, har det floreret, at NES Golf faktisk var indbygget i Switch-maskinen. Men det har været uvist, hvordan det skulle låses op. Nu har man imidlertid fundet ud af det - men det kræver, at ens Switch aldrig har været på nettet.Only seems to work on 1.0.0 systems that have never been connected to the Internet.
The system date must be set to July 11 (Iwata's death). Then, mimic the "Directly" gesture with both Joy-Con in Home Menu.


Man kan læse mere om det her


Level 21
230000 XP
Indlæg: 149
#1404:  Krisp -

Det er et easter egg, som de har lavet for at mindes Iwata hvert år på hans døds dato. Mon ikke det bliver aktivt næste gang det bliver 11. Juli igen. Smiley


Level 50
6925000 XP
Indlæg: 4253
#1411:  JOEP -

SEGA har lavet en ret underlig sampakning:

Tænker de prøver at få folk til at samle Sonic Forces op ved at lokke med andre spil.


Forrige side -1...88899091929394-Næste side Vis alle


Svar på tråd

Du skal være logget ind på N-club for at kunne deltage i diskussionerne.


Log ind
Bliv gratis medlem
Glemt kodeord?