Farewell North annonceret...

Lanceringstrailer for Pri...

Aksys Games annoncerer ad...

Prøv Vampire Survivor ga...

N-cast #210: Fuglen(e) sy...

Lanceringstrailer for Kin...

Paper Mario: The Thousand...

Lugii's Mansion 2 HD udgi...

Tre Game Boy-spil med Mar...

Mario-dagen fejres med ny...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Splatoon 3

Super Mario Bros. Wonder

Nintendo i medierne

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario Run

Spil på vej til Switch

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

En rigtig Nintendo figur

O-train
O-train

326
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

Skrevet 16-12-2015 18:46 - Redigeret 16-12-2015 19:09

Over på denne nyhed, kan man læse om Bayonettas rolle i Smash. Jeg er glad, men AND skrev, at han ikke synes, at hun passede ind i Nintendos univers, og det tænkte jeg over som følge - mine argumenter ses i kommentarfeltet, men det rejste nogen spørgsmål, for som jeg skriver, mener jeg, at Nintendos univers byder på ekstremt forskellige figurer trods vores umiddelbare indtryk af, hvad der er "Nintendo".

Mange af os vil mene, at alderen har betydning, men samtidig er vi ikke i tvivl om, at de her fx. er "Nintendo" i bedste stil:



Så hvorfor passer Bayonetta ikke ind i universet? AND siger, at han synes præsentationen af Nintendo er plat, og nu antager jeg, at der primært fokuseres på de seksuelle undertoner - dem er der en del af, det kan vi ikke løbe fra. Det er nok Bayonettas ekstreme udstråling som appellere til mange. Personligt er nogen af mine favorit spil Hack 'n Slash, så jeg faldt selv for Bayonetta uden nogen som helst tvivl, trods den usofistikeret præsentation. Jeg anmeldte sågar spillet for anden side i sin tid, hvor jeg roste det til skyerne, og det var mit favorit spil i 2014 - det er faktisk mit favorit spil på WIi U!

Men hvad med det her?



Zero Suit Samus vækker mindst ligeså mange fantasier, men får hun et frikort, fordi Metroid er en veletableret IP? Hvad gør hende Nintendo? Kigger vi på Nintendo universet, sådan generelt, så vil jeg mener - som jeg også påpegede i anden tråd - at der jo faktisk er meget langt fra de forskellige IP'er og deres individuelle universer.



Som udgangspunkt er Mario nok den mest kendte figur fra Nintendo - men hvad har han tilfælles med eksempel The Legend of Zelda? Universene er markant anderledes, og det gælder stort set alle ting elementer der udgør de forskellige spil i de to serier. Men forbinder vi dem, blot fordi Nintendo er bag? I så fald, hvad gør dem mere Nintendo end Bayonetta, hvis nu vi udelukker alder fra emnet?

Hvad er det præcis i jeres øjne som gør, at man som IP er "mere Nintendo" eller blot "Nintendo".

Mit forhold til Nintendo er kompliceret ;I
    JOEP
    JOEP

    73519
    Online
    Level: 50 (Torizo)

    0
    1ups givet

    #1 - Skrevet 16-12-2015 18:54 - Redigeret 16-12-2015 18:56

    Hov. Hvor har jeg sagt, hun ikke passede ind i universet?

    Det må være AND, du refererer til. Kan godt se, at det er forvirrende med to navne, der begge er skrevet med store bogstaver. Smiley Smiley


    O-train
    O-train

    326
    Offline
    Level: 35 (Lakitu)

    0
    1ups givet

    #2 - Skrevet 16-12-2015 19:10

    JOEP skrev:
    Hov. Hvor har jeg sagt, hun ikke passede ind i universet?

    Det må være AND, du refererer til. Kan godt se, at det er forvirrende med to navne, der begge er skrevet med store bogstaver. Smiley Smiley



    Rettet hehe


    AND
    AND

    462
    Offline
    Level: 35 (Lakitu)

    0
    1ups givet

    #3 - Skrevet 16-12-2015 19:31 - Redigeret 16-12-2015 20:05

    #2 - længe leve blokbogstaverne! (Right, 8-bit Monkey? Smiley )

    Angående Bayonetta, så synes jeg, at det er fremstillingen (hvad enten man er tilhænger af stilen eller ej), der gør, at hun ikke passer ind i det øvrige Nintendo-univers.
    Det der billede af Zero Suit Samus passer lige så dårligt ind, men hvis man tager den originale figur fra Zero Mission, så er det også en anden fremstilling.
    Det er konteksten; den verden, som Nintendo har etableret på baggrund af de øvrige Nintendo-figurer, som jeg snakker om og der ville jeg fortsat mene, at Bayonetta-figurens temaer afviger ret meget fra de øvrige figurers.
    Så kan det godt være at Zelda er et andet tema end Mario, og at Metroid er mere voldsomt, men mit argument gik mest på selve præsentationen og på det punkt er disse serier ikke så forskellige.

    Angående hvad en rigtig Nintendo-figur er, så synes jeg, at det kan være rigtig meget forskelligt. Se bare på Conker; han er også en rigtig Nintendo-figur i mine øjne, selvom hans dårlige pels-dag næppe er for de yngste. Og GoldenEye var det også ret voldsomt, men alligevel rigtig meget 'Nintendo' - så måske handler det også om nostalgi?

    Fremadrettet kan man kigge lidt på sådan noget som Yoka-Laylee, som jo ser ud til at minde en del om Banjo-Kazooie. Det tror jeg vil mindre mere om, hvad en 'rigtig' Nintendo-figur er, i undertegnedes ydmyge optik.


    Aneira
    Aneira

    531
    Offline
    Level: 18 (Twhomp)

    0
    1ups givet

    #4 - Skrevet 18-12-2015 15:40 - Redigeret 18-12-2015 15:46

    Det er vel et spørgsmål om hvor vidt det pågældende spil karakteren tilhører, har en historie på Nintendo's konsoller. Bayonetta er jo et gammelt Xbox og Playstation spil, som først mange år senere så lyset på Wii U. Så her kan man da tale om, at Bayonetta ikke passer ind.

    Tager man eksempelvis Cloud, så synes jeg at han passer ok, trods at han aldrig optrådte på en Nintendo konsol. Ganske enkelt fordi, at Final Fantasy startede sin historie på NES og det til dags dato bedste spil i serien blev udgivet på SNES.

    Edit: Jeg mener ikke at det handler om karakterens udseende eller tilhørende genre. For os i 30'erne der havde både NES og SNES i 90'erne, der var Nintendo altså det vildeste shit. Der var ikke noget nuttet eller børneagtigt over det. Så det må være jer unge mennesker der synes, at det spiller en rolle nu til dags med de seneste maskiner I er opvokset med.