N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

2015: hvad har du spillet?

AND
AND

542
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

Skrevet 23-12-2015 11:03 - Redigeret 23-12-2015 13:33

Nu har vi jo fået en Game of the Year-tråd, hvor folk kan fortælle om dette års udgivelser, men jeg er sikkert ikke den eneste, som har spillet en masse spil, der var ældre, i løbet af i år. Derfor er denne tråd dedikeret til alle de spil, som du (kan huske at du) har spillet i år: hvad synes du om dem og hvor langt nåede du? Lidt en opsamling af vores hvad "spiller du nu..."-tråd, om man vil.

Man kan også bare nævne det eller de spil, som har gjort størst indtryk eller lignende.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Mystical Ninja: Starring Goemon Greatest '98
Ibisumaru: "Igimagiocar!!"
Konami Yeah!!
    AND
    AND

    542
    Offline
    Level: 35 (Lakitu)

    0
    1ups givet

    #1 - Skrevet 23-12-2015 11:21

    Selv startede jeg året ud med at afslutte mit 100% (slow)run på Donkey Kong Country: Tropical Freeze. Det er det første Country-spil siden originalen, som jeg faktisk har gennemført 100% og det var en rigtig fin oplevelse. Jeg har også både gennemført Donkey Kong Country 2 og 3 i år. Dog er det kun 3'eren, som jeg efterfølgende har haft lyst til at samle alt i - i 2'eren nåede jeg vist ikke meget længere end de 70%.

    Så har jeg spillet Captain Toad- det spil var bare super hyggeligt og en rigtig fint balanceret puzzler, synes jeg.
    Jeg har også spillet noget Earthbound omend det ikke er lykkedes mig at komme igennem det. Spillet er fint, men det er godt nok også tungt og noget 'gammel' at spille i dag, synes jeg. Herefter kom lidt af et projekt, i form af Breath of Fire II til den gamle Super Nintendo. Det var et rigtig godt - omend en smule ældet - RPG, som vel tog mig en 40-50 timer at komme igennem. Det var så også mere end rigeligt RPG for mig - i hvert fald indtil jeg gik i gang med Pokemon Y, som virkelig, VIRKELIG var fedt. Og appropos den håndholdte, så er jeg lige kommet igennem Luigi's Mansion 2 (100%, minus tower-mode), som også skal anbefales.
    Jeg kom også igennem både Metroid Fusion og Zero Mission og begge spil var også rigtig gode - især Fusion!
    2015 blev også året, hvor jeg endelig fik gennemført det første Super Mario Galaxy, som faktisk blev rigtig godt, hen ad vejen. I starten syntes jeg at det var lidt for let og at banerne var for korte, men det ændrede sig heldigvis!
    Det var de bedste titler, som jeg har haft fat i i år - hvad med jer andre?


    seb_gbk
    seb_gbk

    172
    Offline
    Level: 16 (Space Pirate)

    1
    1ups givet

    #2 - Skrevet 23-12-2015 16:56

    Jeg har spillet alt for mange ting i løbet af året, men hvad jeg husker af, så har det faktisk ikke været SÅ mange nye ting. Dog en ting jeg umuligt kan glemme, er Skyward Sword.
    Jeg kom først ind i hele Zelda serien i slut 2012, så godt 3 år siden. Det startede med, at jeg ønske mig Wind Waker HD i julegave, fordi jeg tænkte, at det var på tide at komme ind i serien. Startede dog med A Link To The Past, så sidenhen Wind Waker HD, Ocarina of Time, Majora's Mask, og sidst men ikke mindst, Skyward Sword selvfølgelig.

    Jeg har hørt meget blandet om det spil, hvilket måske også gjorde hele oplevelsen så meget bedre for mig. Da jeg var ca. 45 timer inde, sad jeg pludselig en fredag og spillede hele natten, endte så også med det blev hele dagen efterfølgende, og så også det meste af natten lørdag til søndag, og så var jeg pludselig færdig. Klart et af mine absolut yndlingsspil, hvis ikke det er nummer 1. Historien er fantastisk, karaktererne har utroligt meget personlighed, soundtracket er gennemgående vidunderligt, og sidst men ikke mindst, så synes jeg også, at gameplayet med Wii contoller fungere virkelig godt.

    Men nu er jeg så langt med Zelda, så jeg vil også begynde at gribe fat i nogle af dem du nævner ovenfor, som Donkey Kong Country og Metroid serierne. Udover det er der så også en del Wii U spil jeg simpelthen bare helt har misset, som f.eks. Wonderful 101, Bayonetta 2, Captain Toad, og DKC Tropical Freeze. Det må være noget af det, som 2016 står på, udover de mange fantastiske titler vi allerede ved kommer.


    TheSonicolas
    TheSonicolas

    476
    Offline
    Level: 23 (Skree)

    1
    1ups givet

    #3 - Skrevet 23-12-2015 22:58

    Banjo-kazooie, Conker's bad fur day, OOT, MM, WW, TP, ALTTP, SS, Melee, SSB4, "SM: Sunshine", GTAV (med vennerne), TF2 (med vennerne), Crash bandicoot.

    Jeg har spillet lidt forskelligt, men disse er de spil, jeg kan komme i tanke om Smiley