N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Debat: Hvilket spil synes du er det bedste i de forskellige Nintendo serier?

seb_gbk
seb_gbk

172
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

Skrevet 25-01-2016 00:11

Folk på internettet har generelt meget forskellige meninger, og mange steder kan du blive slagtet for at have en forkert mening, specielt hvad angår hvilket spil er det bedste i en serie.

For eksempel synes jeg personligt, at Skyward Sword er det bedste Zelda spil. Det er meget muligt, at det generelle marked også synes godt om det, men det er sjældent du møder en på nettet der synes specielt godt om det, i hvert fald i forhold til andre spil i Zelda serien. Også i Pokémon har jeg en relativt upopulær favorit, nemlig Ruby/Sapphire/Emerald. Ikke fordi spillene generelt er meget hadet, men specielt efter Omega Ruby & Alpha Sapphire, som mange syntes var en skuffelse, så er populariteten af der startede 3. generation faldet ret drastisk.

Så i bund og grund er jeg bare nysgerrig hvad andre har af favoritter, som måske ikke er det mest populære i de fleste andres øjne. Begrund gerne hvorfor det er lige præcis det som er dit favorit spil i serien. Du skal også være meget velkommen til at skrive om din favorit selvom den måske er den generelt mest populære, din begrundelse er stadig interessant at høre! Smiley

For eksempel synes jeg Skyward Sword er det bedste spil i Zelda serien, fordi det har en fantastisk historie, som indeholder en masse interessante karakterer som udvikler sig løbende sammen med historien. Udover det synes jeg også det har nogle af de bedste dungeons i serien, trods bosserne er meget svingende... Men selvom jeg generelt ikke er stor fan af motion controls, så synes jeg de bliver udnyttet rigtig godt spillet, og er med til at skabe en unik oplevelse inden for Zelda serien. Og så har det simpelthen et af de bedste soundtracks i spilhistorien Smiley
Pokémon Ruby er nok min favorit mest grundet, at det var det første spil hvor jeg rent faktisk forstod nogenlunde hvad der foregik, og så har det bare hængt fast af pga. nostalgien.

seb_gbk
seb_gbk

172
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#1 - Skrevet 25-01-2016 00:15

Skal måske lige tilføje, at der ikke nødvendigvis kun er snak om Zelda og Pokémon. Det er bare de to serier der fylder absolut mest for mig, og udover det, så har jeg heller ikke været så vidt omkring endda uden for de to serier. I hvert fald ikke hvad angår andet en Mario spillene (både 2D og 3D), Mario Kart, og Super Smash Bros.
Der kan jeg så sige min favoritter henholdsvis er Super Mario Bros U, Super Mario Galaxy, Mario Kart 8, og Smash 4 Smiley


MadsWare
MadsWare

124
Offline
Level: 14 (Inkling)

0
1ups givet

#2 - Skrevet 25-01-2016 08:02 - Redigeret 25-01-2016 08:07

Her er en lille liste fra min side Smiley


  • Legend of Zelda Serien: Wind Waker
  • Mario Serien: Super Mario Galaxy
  • Smash Bros Serien: Smash Bros Wii U
  • Pokemon Serien: X & Y
  • Mario Kart Serien: Mario Kart 8
  • Animal Crossing? Serien: New Leaf
  • Metroid Serien: Metroid Prime
  • Pikmin Serien: Pikmin 3




seb_gbk
seb_gbk

172
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#3 - Skrevet 25-01-2016 08:50

MadsWare skrev:
Her er en lille liste fra min side Smiley


  • Legend of Zelda Serien: Wind Waker
  • Mario Serien: Super Mario Galaxy
  • Smash Bros Serien: Smash Bros Wii U
  • Pokemon Serien: X & Y
  • Mario Kart Serien: Mario Kart 8
  • Animal Crossing? Serien: New Leaf
  • Metroid Serien: Metroid Prime
  • Pikmin Serien: Pikmin 3


MEGET respektabelt efter min mening! Kan ikke udtale mig for alvor angående Metroid, og overhovedet ikke Animal Crossing, men ellers er jeg meget enig i meget af det.


Aneira
Aneira

531
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#4 - Skrevet 25-01-2016 11:25

Jeg copy/paster lige dem jeg har en mening om.

•Legend of Zelda Serien: Ocarina of Time

•Mario Kart Serien: Super Mario Kart

•Metroid Serien: Metroid Prime

•Pikmin Serien: Pikmin 3


AND
AND

547
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#5 - Skrevet 25-01-2016 15:11 - Redigeret 25-01-2016 15:14

Jeg har lige tilladt mig at tage overskriftens 'debat' bogstaveligt, og både givet bud på det bedste og.. erh, say mindre gode, inden for spilserierne Smiley

Mario: Super Mario 3D World - Mario-serien er spækket med super fede spil, både i 2D og 3D versionerne, som vel egentlig kan forstås som to separate serier. Jeg var meget splittet mellem 3D World og New Super Mario Bros. U, som virkelig også er et klassespil. Når valget er faldet på 3D World, så er det først og fremmest, fordi spillet kombinerer det bedste fra begge verdener: 2D spillene målorienterede lineære banedesign og 3D spillene exploration-orienterede adventure-stil. Det fungerer bare super godt - og så er der co-op mulighed. Genialt!
Omvendt har jeg aldrig været den store fan af Super Mario 64. Spillet er - efter min mening - totalt tomt for 'mario mytologi'. Med det mener jeg, at banerne er totalt generiske, med undtagelse af de velkendte fjender og en paddehat i ny og næ. Spillet er stadig en fin platformer - særligt når man tager højde for, hvornår det udkom - men som Mario-titel mangler det rigtig meget stemning og stil i banedesigns.

Zelda: Ocarina of Time - Valget er faldet på 'Ocarina' i tæt konkurrence med Majora's Mask, som ligeledes er et helt fantastisk spil. Når jeg nævner OoT som det bedste, så skyldes det nok mest spillets imponerende omfang og tidsrejse-elementet, som fungerer super godt. Jeg synes endnu ikke, at et Zelda-spil er kommet tæt på at præsentere Hyrule på så gennemført og stemningsfuld maner, som OoT formåede, med Hyrule Field som free roaming centrum, der forbandt spillets kæmpemæssige map.
Omvendt synes jeg at Skyward Sword var det værste bras, jeg har oplevet i forbindelse med Zelda-serien. Ja, historien var fin, men hvad hjælper det, når gameplayet var elendigt? Indførelsen af de lineære banedesigns, ved de tre områder, som udgør spillets centrale baner, var kedeligt, uinspireret og havde ikke ret meget med Zelda-serien at gøre. Derudover fungerede motion controls elendigt og de evindeligt gentagnel kampe mod fjender der skiftevis parrerede vandret og lodret - med modsat korresponderende bevægelser nødvendigt, for at nedlægge dem - var enormt kedeligt. Læg så oveni de uendelige kampe mod det samme monster, Links løbe-barometer, som hele tiden løb tør og den fuldstændig tomme sky-overworld map og formlen på det kedeligste Zelda-spil er komplet.

Metroid: Metroid Prime 2: Echoes - Ja ja, det originale Prime var genialt. Super Metroid er perfekt 2D exploration og Other M var... nå ja, Prime og Super var virkelig gode spil. Alligevel hyggede jeg mig mere med Echoes, da jeg gennemførte det for første gang, forrige år. Det er mere lineært end Prime, men ikke så meget som Corruption og jeg kunne rigtig godt lide spillets forskellige områder, som er bygget godt op. Det aLttP-inspirerede light-dark system fungerede også overraskende godt, efter min mening - særligt fordi man var ret presset i dark-delene. Spillet har samme fede exploration-system som de andre Metroid-spil og det var selvfølgelig en fryd at opleve.
Metroid-serien er kendetegnet ved et konstant højt niveau (bort set fra Other M, gab!) og det er bare en frygt at opleve. Nu må Retro godt snart annoncere Prime 4, tak!

Donkey Kong: Donkey Kong Country - Hvor mange mener at Country 2 er det bedste spil i serien, så mener jeg faktisk at det er det svageste. Det originale Country derimod, er kendetegnet ved alle de centrale elementer, som er gode i serien: den fede rytmiske dynamik i banerne, muligheden for exploration og - først og fremmest - minecart banerne! Der er ikke noget dårligt spil i Country-serien, men originalen er - efter min mening - det mest velbalancerede og charmerende af dem alle fem.


Scrapper
Scrapper

251
Offline
Level: 32 (Pebblit)

0
1ups givet

#6 - Skrevet 25-01-2016 16:09

Kort version: Mine favoritter er de spil, som jeg spiller lige for tiden Smiley

Lang version: Mine favoritter skifter alt efter hvad jeg lige har lyst til at spille. Det er altså ikke sådan at jeg altid vil kunne sige, at A Link to the Past er mit yndlings Zelda-spil, fordi det er det første spil i serien, der virkelig fik historien med og gav en levende verden at udforske med milliarder af hemmeligheder. Næh, for når jeg nu for tiden spiller Tri Force Heroes, så er det jo det, jeg synes er mega godt, fordi det giver det friske pust med online multiplayer og totem-evnen, der giver anledning til mange spændende og nytænkende puzzles.

Jeg vil heller ikke kunne sige, at Pokémon gen 1 spillene er de bedste, fordi det var dem der udkom, da jeg var 8 år (eller hvad jeg har været), specielt ikke, når jeg sidder på min Mega Latias og udkæmper skybattles i Hoeen-remakene og mangler min Mega Butterfree (helt ærligt Game Freak).


AND
AND

547
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#7 - Skrevet 25-01-2016 16:17

Scrapper skrev:
Mine favoritter skifter alt efter hvad jeg lige har lyst til at spille.



Men derfor kan man jo godt give et øjebliksbillede. Jeg tror, at de fleste er med på, at man kan skifte mening over tid.


Scrapper
Scrapper

251
Offline
Level: 32 (Pebblit)

0
1ups givet

#8 - Skrevet 25-01-2016 16:32

^Jep, det er også derfor det er blevet flettet ind i teksten nedenunder Smiley


seb_gbk
seb_gbk

172
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#9 - Skrevet 25-01-2016 21:02

Solide bud på alle fronter. Jeg skal virkelig have samlet op på Metroid og Donkey Kong Country serierne, det er latterligt så lidt jeg har spillet af de to.


AND skrev:
Jeg har lige tilladt mig at tage overskriftens 'debat' bogstaveligt, og både givet bud på det bedste og.. erh, say mindre gode, inden for spilserierne Smiley


Interessant indlæg, er glad for du tog det bogstaveligt, det var det jeg lidt havde håbet på Smiley
Som du nok kan forestille mig er jeg dybt uenig med dig angående Skyward Sword. Det er meget er et meget specielt tilfælde for mig med det spil. Jeg kan godt forstå hvis folk synes Pokémon Black & White generelt er så upopulære, selvom jeg synes det er nogle af de bedste i serien selv. Men det noget andet med Skyward Sword, for selvom det er det højst sandsynligt absolut mest upopulære i Zelda serien, så kan jeg stadig ikke se hvad folk synes der er galt. De fleste er enige om, at det trods alt er en fantastisk historie, men jeg synes faktisk det er gameplayet der er det bedste ved det hele.
Men nok om det. Nummer 2 på list over Zelda spil for mig er svær. Jeg ved ikke om jeg kan placere den ene over den anden hvad angår Ocarina of Time og Wind Waker. Men jeg kan meget vel forstå hvorfor der generelt menes OoT er det bedste i serien, og endda et af det bedste spil i historien. Det er et spil alle burde gøre sig en tjeneste og gå i gennem på et eller andet tidspunkt.

Er enig med det meste angående Mario, lige udover at Galaxy > 3D World. Men 3D World er fantastisk, jeg var vild med det, og kæft jeg har haft sjovt med at spille det igennem med venner. Jeg vil også klart mene Super Mario Bros. U er det bedste 2D Mario. Havde ikke forventet det store af det spil, men det er faktisk virkelig godt.

Resten har jeg ikke spillet nok i serien til at udtale mig om, men det skal jeg nok indhente i år! Hvis altså jeg får tid mellem alle de fantastiske ting der er på vej i år...


SNES
SNES

339
Offline
Level: 12 (Fire Keese)

0
1ups givet

#10 - Skrevet 25-01-2016 21:06 - Redigeret 25-01-2016 21:07

Det var da noget af et emne/spørgsmål. Er vild med det. Smiley

Her er min hurtigt komponeret liste...

- Pokemon: Silver/Gold

- Mario: Super Mario Galaxy/Yoshi's Island(Ved ikke om dette teknisk set hører under Yoshi serien?)

- Metroid: Super Metroid

- F-Zero: F-Zero X

- Zelda: Ocarina of Time/Wind Waker(Delt førsteplads)

- Donkey Kong Country: DKC

- Mario Kart: Mario Kart 64

- Wario: The Shake Dimension

- Pikmin: Pikmin 3

- Kirby: Kirby's Dreamland

- Star Fox: Lylat Wars

- Star Tropics: Star Tropics

- Super Smash Bros.: SSB U

- Wave Race: Wave Race 64


Sjovt emne, jeg kan lide det. Smiley

Alt det bedste herfra.


Bo130
Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

#11 - Skrevet 25-01-2016 23:01 - Redigeret 26-01-2016 12:49

  • Animal Crossing - Animal Crossing (GC)
  • F-Zero - F-Zero GX (GC)
  • Kururin - Kururin Squash (GC)
  • Mario Kart - Mario Kart 8 (Wii U)
  • Mario Party - Mario Party 3 (N64)
  • Mario Golf - Mario Golf (N64)
  • Mario Strikers - Mario Strikers Charged (Wii)
  • Mario Tennis - Mario Tennis (N64)
  • Paper Mario - Paper Mario (N64)
  • Super Mario 3D platformer - Super Mario 64 (N64)
  • Super Mario 2D platformer - Super Mario Bros. 3 (NES)
  • Pokémon - Pokémon Red (GB )
  • Pokémon Spinoff - Pokémon Trading Card Game (GBC)
  • Smash Bros. - Super Smash Bros. Melee (GC)
  • Star Fox - Lylat Wars (N64)
  • Super Monkey Ball - Super Monkey Ball 2 (GC)
  • The Legend of Zelda - Ocarina of Time (N64)
  • WarioWare - WarioWare: Mega Party Game$ (GC)
  • Wii - Wii Sports (Wii)


Desuden et par serier jeg kan lide, hvor jeg har spillet flere spil i serien, men ikke rigtig synes nogle er bedre end andre.

  • Advance Wars
  • Band Brothers
  • Donkey Konga
  • Kirby
  • Ouendan
  • Panel de Pon
  • Rhythm Heaven




SNES
SNES

339
Offline
Level: 12 (Fire Keese)

0
1ups givet

#12 - Skrevet 25-01-2016 23:47

Hvis vi skal holde os til serier/franchises fra Nintendo, må jeg heller pointere at Monkey Ball serien ikke er en franchies fra Nintendo, men derimod SEGA.

Det er ikke for at være "en der er utugtig mod fluer", men det kan hurtigt blive en temmelig omfattende tråd hvis vi ikke overholder tråd-starters kriterier. Smiley

Ellers en god liste Bo. Smiley Var ikke klar over at Kururin/Kuru kuru/havd den nu hedder, var en Nintendo franchise. Det er nogle super fede spil. Smiley


Jonas
Jonas

204
Offline
Level: 15 (Geega)

0
1ups givet

#13 - Skrevet 26-01-2016 02:07

Bo130 skrev:
[list]

  • Smash Bros. - Super Smash Bros. Melee (GC)8/list]



  • Det spil bliver bare ved med at være godt Smiley


    AND
    AND

    547
    Offline
    Level: 35 (Lakitu)

    0
    1ups givet

    #14 - Skrevet 26-01-2016 10:02

    ^Lidt overflødigt, efter udgivelsen af Smash 4, synes jeg. Melee var bedre afstemt end Brawl, men 4 ligner det meget, bare i finpudset udgave.


    stelzig
    stelzig

    4780
    Online
    Level: 24 (Whomp)

    0
    1ups givet

    #15 - Skrevet 26-01-2016 11:21 - Redigeret 26-01-2016 11:41

    Jeg skal nok prøve at lade være med at hijacke denne her tråd for meget, men smash 4 lægger sig nu meget mere op ad brawl end op ad melee.
    Det er fint nok at foretrække for alle de ting som der åbenlyst gør det "bedre" (flere figure, mere musik, flere baner, HD, unikke moves, "finpudset" ), men de ting som adskiller melee fra brawl er der i høj grad stadigvæk - lige udover at de fjernede tripping.

    Edit: Nu jeg er her kan jeg vel godt lige lave en hurtig liste selv også:

    Zelda: Ocarina of time
    Mario: Er svær fordi jeg finder SMS det bedste i forhold til controls/movement (på trods af 30fps), men banerne i andre spil er overvejende bedre. Men det må nok blive SMS.
    F-zero: GX
    Mario Kart: Double Dash
    Mario party: 3
    Mario golf: Toadstool tour
    Mario Strikers: Charged
    Mario Tennis
    Paper Mario: Thousand year door
    Super Smash Bros.: Melee
    Pokemon: HG/SS
    Xenoblade Chronicles


    Næsten udelukkende GC spil lol. Men det passer meget godt med at jeg altid har syntes at GC forbedrede næsten alle N64 spil (specielt på controls), at alle n64 spil har ældet dårligt og at wii gik et skridt tilbage med de fleste spil i forhold til GC (specielt på physics og igen controls).

    Edit: Der er sikkert et par serier jeg ikke lige har tænkt over så kan være jeg smider mere på senere.