Farewell North annonceret...

Lanceringstrailer for Pri...

Aksys Games annoncerer ad...

Prøv Vampire Survivor ga...

N-cast #210: Fuglen(e) sy...

Lanceringstrailer for Kin...

Paper Mario: The Thousand...

Lugii's Mansion 2 HD udgi...

Tre Game Boy-spil med Mar...

Mario-dagen fejres med ny...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Splatoon 3

Super Mario Bros. Wonder

Nintendo i medierne

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario Run

Spil på vej til Switch

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Debat: Hvilket spil synes du er det bedste i de forskellige Nintendo serier?

seb_gbk
seb_gbk

172
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

Skrevet 25-01-2016 00:11

Folk på internettet har generelt meget forskellige meninger, og mange steder kan du blive slagtet for at have en forkert mening, specielt hvad angår hvilket spil er det bedste i en serie.

For eksempel synes jeg personligt, at Skyward Sword er det bedste Zelda spil. Det er meget muligt, at det generelle marked også synes godt om det, men det er sjældent du møder en på nettet der synes specielt godt om det, i hvert fald i forhold til andre spil i Zelda serien. Også i Pokémon har jeg en relativt upopulær favorit, nemlig Ruby/Sapphire/Emerald. Ikke fordi spillene generelt er meget hadet, men specielt efter Omega Ruby & Alpha Sapphire, som mange syntes var en skuffelse, så er populariteten af der startede 3. generation faldet ret drastisk.

Så i bund og grund er jeg bare nysgerrig hvad andre har af favoritter, som måske ikke er det mest populære i de fleste andres øjne. Begrund gerne hvorfor det er lige præcis det som er dit favorit spil i serien. Du skal også være meget velkommen til at skrive om din favorit selvom den måske er den generelt mest populære, din begrundelse er stadig interessant at høre! Smiley

For eksempel synes jeg Skyward Sword er det bedste spil i Zelda serien, fordi det har en fantastisk historie, som indeholder en masse interessante karakterer som udvikler sig løbende sammen med historien. Udover det synes jeg også det har nogle af de bedste dungeons i serien, trods bosserne er meget svingende... Men selvom jeg generelt ikke er stor fan af motion controls, så synes jeg de bliver udnyttet rigtig godt spillet, og er med til at skabe en unik oplevelse inden for Zelda serien. Og så har det simpelthen et af de bedste soundtracks i spilhistorien Smiley
Pokémon Ruby er nok min favorit mest grundet, at det var det første spil hvor jeg rent faktisk forstod nogenlunde hvad der foregik, og så har det bare hængt fast af pga. nostalgien.