Pokémon GO

N-club > POKéMON > Pokémon GO

Level 50
17798000 XP
Indlæg: 6299
#1:  KJ85 -
redigeret af JOEP d. 22. Jul 2016 13:41

I september sidste år afslørede The Pokémon Company, at de havde et spil på vej til iOS og Android, og i dette spil skal man fange Pokémon i den virkelige verden. Spillet går under titlen Pokémon GO, og der vil helt sikkert blive brug for et sted at kommunikere om det her på forummet, så det har vi nu.Da spillet i sin tid blev annonceret var det med en trailer lidt ud over det sædvanlige, og har man ikke set den, så kan man det herunder.

<iframe width="500" height="281" src="https://www.youtube.com/embed/2sj2iQyBTQs" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>Siden annonceringen har man ikke snakket meget om spillet, og et panel planlagt til GDC for nyligt blev aflyst til fordel for at arbejde videre med spillet. Nu lader det til gengæld til, at der er kommet detaljer på bordet, og at oprette en tråd om spillet nu giver derfor god mening.

Hvad synes I om konceptet? Er det noget I planlægger at prøve af, når det kommer, eller holder I jer til Pokémon på konsollerne?

Server status: https://go.jooas.com/
Beregn om nok klar til at udvikle med Lucky Egg på: http://www.pidgeycalc.com/
God side med alt information om Go nok, både simpel ting og de meget nørde stats: http://pokemongo.gamepress.gg/


Forrige side -1...78910111213...17-Næste side Vis alle


Level 18
164500 XP
Indlæg: 178
#139:  Davir -

Tak for det, det hjalp da mig


Level 50
6818500 XP
Indlæg: 4238
#140:  JOEP -

Wow, det her er ret interessant!


Level 39
787500 XP
Indlæg: 588
#141:  Dennis Høj-Suhr -

interessent ja overrasker mig lidt at der er flere piger end drenge, der spiller Pokemon GO, men synes jeg kun er fedt Smiley

Teamleder af Team Retro Gaming
Hjemmeside: http://teamretrogaming.wix.com/retro

Facebook gruppe:
http://www.facebook.com/TeamRetroGaming


Level 50
6818500 XP
Indlæg: 4238
#142:  JOEP -

Den nye opdatering har åbenbart gjort mange spillere sure, folk sletter spillet og får penge tilbage fra køb i spillet, fordi Niantic har ændret catch- og flee-raten, så det er blevet meget sværere at fange Pokémon og dermed indirekte gjort det nødvendigt at købt ting i app'en.

Jeg har også selv oplevet, at Pokémon er blevet væsentligt sværere at fange, og siden opdateringen i går har jeg haft tre stk, der flygtede fra mig.


Level 46
1127000 XP
Indlæg: 1230
#143:  Thetof91 -
redigeret af Thetof91 d. 1. Aug 2016 13:11

Tror ikke sværere at fange. Altså de bliver sværere højere lvl man kommer jo.

Det folk er blevet sure over er jo at Niantic valgte og sige i deres opdatering, nu fjerner vi bare de der fodtryk fordi det ikke virker. Og det hedder bare removed ikke noget med temporary jo. Så man ved jo ikke om de har tænkt sig at tilføje det igen. Men så kommer det store problem at de samtid lige vælger at få lukket ned for Pokevision og gør det svære for sådan sider og programmer at track pokemon. Der er det bare sådan lidt. Nå vi kan ikke få vores til at virke, vi må heller lige lukke for alle de der rent faktisk har noget der virker og gør det sjovt for folk.
Og er sådan lidt. Hvorfor går de efter de der programmer lige nu. Hvorfor ikke gå efter dem der laver bots og faker deres gps signal til at være andre steder end de er? Ved Pokevision og det skulle man jo stadigvæk gå/kører hen til stedet.

Niantic right now.


Level 10
54500 XP
Indlæg: 74
#144:  Galactico -

Min fleerate er ikke ændret, men flere gange har jeg måttet opgive at fange selv de mindste og basale pokemon. I dag opgav jeg eksempelvis en lav Pidgey efter 6 pokeballs og en lav Squirtle efter 21 forskellige pokeballs, inklusiv flere ultra balls. I går var der mange flere tilfælde.

Kombineret med den smule pokeballs jeg får fra pokestops, hvor jeg næsten kun får razz berries og potions, samt det faktum at den nærmeste pokestop er 2 km fra min bopæl - så synes jeg virkelig at det er for ringe.

Jeg er i level 22 nu og jeg havde godt nok læst at fra level 20 så blev selv de mindste pokemon lidt svære at fange, men med den nye opdatering er det blevet for absurd.

Jeg kunne egentligt godt finde at bruge penge i spillet for at købe mig til pokeballs, hvis der sker ændringer med pokecoins systemet. 8 kr for 100 pokecoins som man kan bytte til 20 pokeballs er for langt ude. En passende pris havde været 20 pokecoins for 20 pokeballs. 8 kr for 100 pokecoins er okay, da man kan få lures og lucky eggs for samme pris, men til pokeballs er det for meget.


Level 50
1932500 XP
Indlæg: 1287
#145:  ThePatrickBay -

JOEP skrev:
Vi har ikke haft dette oppe at vende, men jeg tvivler også på, at mange af os herinde finder det relevant alligevel.

Udgivelsen af Pokémon Go PLUS er udskudt til september
Oprindeligt skulle dette stykke tilbehør være udkommet her i juli måned, men af ufortalte grunde har Nintendo valgt at udskyde udgivelsen i hele Europa til september måned.

Er der nogen herinde, der har tænkt sig at købe den? Den koster vist ca. 400 kr.


Min fætter havde pre-ordered og er ret irriteret over udskydelsen. Men han er dog også gået heeelt amok i spillet.


Level 50
6818500 XP
Indlæg: 4238
#146:  JOEP -
redigeret af JOEP d. 2. Aug 2016 09:54

Udmelding fra Niantic:

Trainers,
As many of you know, we recently made some changes to Pokémon GO.

– We have removed the ‘3-step’ display in order to improve upon the underlying design. The original feature, although enjoyed by many, was also confusing and did not meet our underlying product goals. We will keep you posted as we strive to improve this feature.

– We have limited access by third-party services which were interfering with our ability to maintain quality of service for our users and to bring Pokémon GO to users around the world. The large number of users has made the roll-out of Pokémon GO around the world an… interesting… challenge. And we aren’t done yet! Yes, Brazil, we want to bring the game to you (and many other countries where it is not yet available).

We have read your posts and emails and we hear the frustration from folks in places where we haven’t launched yet, and from those of you who miss these features. We want you to know that we have been working crazy hours to keep the game running as we continue to launch globally. If you haven’t heard us Tweeting much it’s because we’ve been heads down working on the game. But we’ll do our best going forward to keep you posted on what’s going on.

Be safe, be nice to your fellow trainers, and keep on exploring.

The Pokémon GO team


Level 18
164500 XP
Indlæg: 178
#147:  Davir -

Er der nogen af jer der har oplevet det her

Jeg ved at på det tidspunkt at jeg snart skal udklække 2 pokemon æg

kikker i min pokedex hvilket jeg har indtil nu, og kikker hvor mange pokemon jeg har, og begge siger jeg har en tentacool

okay tænker jeg så

så udklækker den første æg, og viser sig at være en psyduck som så liver min nr 40 i samling, og den næste der udklækker er en tentacool

jaa tænker jeg nu har jeg 2 af dem
men ak og ve jeg har kun en, og det er den jeg har haft heletiden
den tentacool er bare pist væk

Så er der nogen af jer der har prøvet det


Level 50
6818500 XP
Indlæg: 4238
#148:  JOEP -
redigeret af JOEP d. 9. Aug 2016 09:02

Ny opdatering indeholder følgende:

 • Added a dialog to remind Trainers that they should not play while traveling above a certain speed. Trainers must confirm they are not driving in order to continue playing.
 • Made improvements to the accuracy of a curveball throw
 • Fixed a bug that prevented "Nice," "Great," and "Excellent" Poké Ball throws from awarding the appropriate XP bonuses.
 • Fixed achievements showing incorrect Medal icons.
 • Enabled the ability for Trainers to change their nickname one time. Please choose your new nickname wisely.
 • Resolved issues with the battery saver mode on iOS and re-enabled the feature.
 • Added visuals of Team Leaders Candela, Blanche, and Spark.
 • We're currently testing a variation of the "Nearby Pokémon" feature with a subset of users. During this period you may see some variation in the nearby Pokémon UI.
 • Minor text fixes
 • Level 18
  164500 XP
  Indlæg: 178
  #149:  Davir -
  redigeret af Davir d. 11. Aug 2016 20:25

  Er der nogen af jer der har oplevet det her

  Jeg ved at på det tidspunkt at jeg snart skal udklække 2 pokemon æg

  kikker i min pokedex hvilket jeg har indtil nu, og kikker hvor mange pokemon jeg har, og begge siger jeg har en tentacool

  okay tænker jeg så

  så udklækker den første æg, og viser sig at være en psyduck som så liver min nr 40 i samling, og den næste der udklækker er en tentacool

  jaa tænker jeg nu har jeg 2 af dem
  men ak og ve jeg har kun en, og det er den jeg har haft heletiden
  den tentacool er bare pist væk

  Så er der nogen af jer der har prøvet det


  Level 22
  243500 XP
  Indlæg: 409
  #150:  seb_gbk -

  Ved ikke lige hvor det er mest passende at smide det her ind hehovnne, men tænker at siden det hovedsageligt omhandler Pokémon GO, så er det her vel ikke helt malplaceret.

  Nikkei skriver i en ny artikel lidt om, hvordan Satoru Iwata, som jo bekendt desværre gik bort for lidt over et år siden, stadig arbejdede videre fra hospitalet, bl.a. med Pokémon GO.  Håber manden på en eller anden måde kan se hvilken massiv succes spillet er blevet til. Og håber ligeså at han snart vil se hele industrien eksploderer i begejstring, over hans formentligt sidste helt store projekt, NX'en.

  Jeg kan findes som seb_gbk stort set alle steder, som kræver en form for brugernavn, fx.
  https://twitter.com/seb_gbk.
  https://www.youtube.com/channel/UCiWZLZTVL3Y7_lQEuuravXw


  Level 50
  6818500 XP
  Indlæg: 4238
  #151:  JOEP -  Hvilken Pokémon er silhuetten her??


  Level 34
  624000 XP
  Indlæg: 606
  #152:  stelzig -
  redigeret af stelzig d. 13. Aug 2016 11:02

  Nyere gen, men mit bedste bud er feebas?


  (Går ud fra at du allerede har magikparp Smiley )


  Level 46
  1127000 XP
  Indlæg: 1230
  #153:  Thetof91 -

  Det er Seaking.


  Forrige side -1...78910111213...17-Næste side Vis alle


  Svar på tråd

  Du skal være logget ind på N-club for at kunne deltage i diskussionerne.


  Log ind
  Bliv gratis medlem
  Glemt kodeord?