Prøv Vampire Survivor ga...

N-cast #210: Fuglen(e) sy...

Lanceringstrailer for Kin...

Paper Mario: The Thousand...

Lugii's Mansion 2 HD udgi...

Tre Game Boy-spil med Mar...

Mario-dagen fejres med ny...

LEGO afslører tre nye LE...

Overblikstrailer for Prin...

Snufkin: Melody of Moomin...

Splatoon 3

Legend of Zelda: Tears of...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario Run

Spil på vej til Switch

Load spil fra extern hard...

Outage af Facebook, Insta...

Nintendo Switch

Pokémon GO

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Spil på vej til Switch

KJ85
KJ85

21266
Offline
Level: 58 (Tektite)

2
1ups givet

Skrevet 20-10-2016 19:47

Nintendo Switch er nu blevet afsløret, men hvilke udviklere arbejder egentlig på indhold til Nintendos nye konsol, og hvad skal vi forvente? Nintendo har afsløret en lang række af partnere, som er om bord i forhold til den nye konsol, og deres logoer blev vist på nedenstående billede.



Betyder det så, at vi endelig kan se frem til flere store tredjepartstitler på en Nintendo-konsol? Ja, det vil tiden jo vise, men i dette emne kan vi diskutere vores forventninger til spil på konsollen, og man er selvfølgelig mere end velkommen til at oplyse om annonceringer fra diverse udviklere.

Lad os håbe, at der bliver liv og glade dage i tråden Smiley

KJ85
KJ85

21266
Offline
Level: 58 (Tektite)

0
1ups givet

#16 - Skrevet 04-11-2016 19:26

Så fik vi en hel specifik annoncering af et spil til Switch, for jeg har lige modtaget følgende besked på mail:

Cypronia, an indie game developer, is proud to announce that HD version of its successful Nintendo eShop game, “Cube Life: Island Survival” is currently in development for the Nintendo Switch and PS4.




KJ85
KJ85

21266
Offline
Level: 58 (Tektite)

0
1ups givet

#17 - Skrevet 15-11-2016 18:18

Så er EA på banen med følgende udtalelse fra en repræsentant:

“In terms of Nintendo, in their announcement they announced that we’ll be supporting with a game or two on that new platform. We haven’t yet announced what game, but you should assume that it’s one of our bigger games we’ve been involved with."

“We’re excited for Nintendo, it’s an interesting device, but I can’t yet predict how broad it’s going to be, and will people be interested in a portable device alongside their regular portable device that they have.”


Kilde...


seb_gbk
seb_gbk

172
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#18 - Skrevet 16-11-2016 17:40

Emily Rogers påstår, at Switch alene indenfor de første 12 måneder vil se Mario (muligvis dag 1), Breath of the Wild, mystisk Pokemontitel, Mario Kart (muligvis dag 1), Splatoon (muligvis dag 1), ny IP, nyt spil fra Retro Studios, og Pikmin 4.

Lyder rimelig stabilt, på trods af jeg bliver en smule skuffet, hvis BotW først kommer senere, måske endda ikke før ca. et år.

Ydermere, så er der også en del rygter omkring Mario Kart. Det siges at være en port af 8, men med 64 baner (højst sandsynligt alle der i forvejen er i 8, + en del nye), 2 item slots, nye karakterer, og ikke mindst en ny og forbedret batle mode. Ved ikke om det er Nintendo selv, eller dem der kommer med rygterne, som betragter det som en port, men synes nu godt nok det lyder som en 9er i mine ører.


Aneira
Aneira

531
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#19 - Skrevet 16-11-2016 21:19

^ Som der så fint blev skrevet til Emily Rogers på Nintendolife:

"Kicking in open doors as usual Ms. Rogers?"


JOEP
JOEP

73297
Online
Level: 50 (Torizo)

0
1ups givet

#20 - Skrevet 16-11-2016 22:46

Hvis det er sandt, så er det jo helt vildt. Men efterlader så spørgsmålet. Hvad med år 2?

Håber næsten, det ikke er sandt, har jo ikke så meget tid til at spille så mange store spil!


seb_gbk
seb_gbk

172
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#21 - Skrevet 17-11-2016 07:17

JOEP skrev:
Hvis det er sandt, så er det jo helt vildt. Men efterlader så spørgsmålet. Hvad med år 2?


Ja, det rimelig voldsomt. Kan godt forstå bekymringen angående hvad der så skal komme efterfølgende, men jeg tror umiddelbart nok det skal gå. Uanset om BotW kommer til marts eller senere endnu, så tør jeg næsten godt vædde med, at det godt kunne være klar til marts hvis de ville det. Så hvem ved, det kan være de allerede er så småt igang med et nyt Zelda? Hvis det så er et ala ALBW, altså, noget i fugleperspektiv, så er det ikke usandsynligt, at kan nå at være færdigt til engang omkring slutningen af 18.

Smash og Mario Kart giver lidt sig selv. De behøver ikke nødvendigvis lave helt nye spil i de to serier, så der kan de bare pumpe noget DLC ud. Splatoon som også er lidt i samme boldgade, tror jeg nok skal kunne holde så længe, og der er DLC også en fin mulighed for at holde det i live.

Pokémon er endnu en serie, som sagtens kan komme med nye spil hvert år, selvom der nu godt nok var 2 mellem OR&AS og Sun/Moon. Udover det, så ved vi heller ikke præcis hvad det er der kommer på Switch næste år. Måske det bare er en port af Sun/Moon, så burde de have massere af tid til at bevæge sig hen mod næste projekt med fokus på en release i 18. Det kunne også være, at det vi får næste år slet ikke er GameFreak produceret, hvilket bare giver dem ENDNU mere tid til at arbejde videre med næsten projekt.

En sidste ting, som jeg lige kom i tanke om. Som stor fan af Hyrule Warriors, så synes jeg det er ret interessant, at Koei Techmo har bekræftet de er i gang med en Switch titel, men rygterne siger intet om det. Så måske det vi har i vente fra dem, først kommer til 18?

Jeg ved ikke, men jeg forestiller mig, at det er nogenlunde realistiske scenarier. Frygter ikke at det bliver tørt i 18, men det kan godt blive være svært at toppe 17, hvis det er sandt med alle de titler der.


JOEP
JOEP

73297
Online
Level: 50 (Torizo)

0
1ups givet

#22 - Skrevet 17-11-2016 07:20

Jeg er ret sikker på, at der med "mystisk Pokémon-titel" bestemt ikke menes noget main game. Det er klart et spin-off, min første tanke var Pokkén Tournament Ultimate, hvor alle arkade-figurer er til stede, evt. med et par flere. Det er den eneste logiske årsag til, at vi ikke har fået dem på Wii U endnu.


seb_gbk
seb_gbk

172
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#23 - Skrevet 17-11-2016 10:43

Dem der påstår de kender detaljerne siger, at det ikke er en Pokkén port, men at det udover det skulle være ret åbenlyst hvad det er. Kan ikke lige se hvordan det skulle være åbenlyst hvis det ikke er Pokkén, men lad os nu se.


JOEP
JOEP

73297
Online
Level: 50 (Torizo)

0
1ups givet

#24 - Skrevet 17-11-2016 11:02

Det mest åbenlyse er en HD-port af Sun / Moon, men det kan jeg simpelthen ikke se ske. Som de er nu er de spil ikke særligt præsentable i HD, og selvom de vil se OK ud på den lille skærm, ganske enkelt pga. størrelsen, så er Switch gang på gang omtalt som en hjemmekonsol først og fremmest.

Pokémon Company / Game Freak har desuden været ude og sige, at de stadig overvejer, hvordan de skal gribe udviklingen af spil til Switch an. Det indikerer, at de er ved at overveje, hvordan et større Pokémon-spil vil se ud på konsollen - hvis det nogensinde kommer. Fingers crossed!


seb_gbk
seb_gbk

172
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#25 - Skrevet 17-11-2016 12:34

Jeg er slet ikke i tvivl om, at hovedserien nok skal ramme Switch en eller anden dag, men jeg har ligesom dig også meget svært ved at se, at den mystiske titel skulle være en port af Sun og Moon. Jeg ville personligt elske det, men tvivler stærkt.

På trods af din gode pointe med de indtil videre arkade-ekslusive karakterer i Pokkén, så tror jeg heller ikke det er det, uanset hvad rygterne siger. Tror bare ikke populariteten var stor nok, til at det vil være arbejdet værd. Men hvis det hverken er Pokkén eller en Sun og Moon port, hvad fanden kan det så være, som de påstår er så "åbenlyst"? Smiley Jeg kan virkelig ikke se det for mig, men spændende bliver det da!


HGC
HGC

6971
Online
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#26 - Skrevet 17-11-2016 18:40 - Redigeret 17-11-2016 18:41

Et nyt Pokémon-spil til Nintendos næste hjemmekonsol? Det er jo åbenlyst, at det er Pokémon Stadium 3, der omsider er på vej.


Shajita
Shajita

338
Offline
Level: 28 (Skeeter)

0
1ups givet

#27 - Skrevet 17-11-2016 19:24

Nintendo har for nyligt genopfrisket deres trademark på Wave Racer i Europa.
Tør man håbe?




seb_gbk
seb_gbk

172
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#28 - Skrevet 18-11-2016 10:35

Hmm, jeg bliver faktisk lidt i tvivl nu. Jeg blev for utålmodig, og besluttede mig for at downloade Sun fra den australske e-shop, på en af mine mange 3DSere. Er ikke noget voldsomt langt i det, men noget der har slået mig er, at spillet gør rimelig minimalt brug af den nederste skærm, i forhold til alle andre Pokémon titler på konsoller med to skærme. Det kan sagtens være jeg er gået glip af noget, eller at der kommer noget senere, men indtil videre er det lige før, at de godt kunne have undværet at gøre brug af den nederste skærm. Og så er der det med, at der næsten ingen 3D funktionalitet er. Det er højst sandsynligt til dels fordi, at spillet er rimelig stort, og ville nok køre meget dårligere med 3D. Men så igen, det kunne jo godt være, at det slet ikke er et tilfælde. Det kunne være tilvænning for forbrugerne til når Game Freak bevæger sig over til Switch i fremtiden. Eller, det kunne vel faktisk også være tegn på, at spillene bliver portet til Switch, selvom jeg dog stadig har mine tvivler. Under alle omstændigheder i hvert fald interessant nok at bide mærke i.


JOEP
JOEP

73297
Online
Level: 50 (Torizo)

0
1ups givet

#29 - Skrevet 18-11-2016 10:41

Manglende 3D er udelukkende pga. 3DS'ens manglende kraft. Sun og Moon presser maskinen til det yderste, hvilket også kan mærkes med nedgang i framerate fra tid til anden.

Jeg mindes ikke, at touch-skærmen har været brugt til andet end valg af angreb / muligheder osv. i Pokémon. Så igen vil jeg ikke tage det for argument for, at det bliver portet. Dermed ikke sagt, at det ikke sker, men det er af andre årsager.


Shajita
Shajita

338
Offline
Level: 28 (Skeeter)

0
1ups givet

#30 - Skrevet 18-11-2016 12:35

Sååå... De nyeste rygter fortæller os, at Ubisoft og Nintendo arbejder på et Super Mario/Raving Rabbids RPG crossover. Det skulle umiddelbart være udviklet af Ubisoft, og sigter efter at udkomme samme dag som Nintendo Switch.

Både Laura Kate Dale fra let's play video games (som indtil videre har været ret solid med sine kilder) og André fra GameXplain har hørt rygter om det her spil.

Kilde

GameXplains video hvis du ikke gider at læse.