Fire Emblem Heroes

N-club > Smartphones/Tablets > Fire Emblem Heroes

Level 22
256500 XP
Indlæg: 187
#1:  Jonezy -
redigeret af O-train d. 11. Feb 2017 18:44Udvikler: Intelligent Systems, Nintendo Entertainment Planning & Development
Udgiver: Nintendo
Platform: iOS / Android
Størrelse: ~ 350 MB + øvrig data
DLC: Opdateringer
Amiibo: Nej
Dato: Ude nu
Genre: SRPG / Tactical Role-playing game
Antal spillere: Single-player


Der må der være andre end mig som er røget på FE: H bølgen.... Smiley

Jeg er ihvertfald godt underholdt i de små doser som jeg spiller det i og det er meget vanedannende, at summone nye helte og håbe på en 5-star. Det er også sjovt at nørkle med at finde sit bedste hold og grinde nye helte op.

Jeg har pt. 38 helte og kun en 5-star, som er Tiki og mit A-hold består af 5* Tiki (drage), 4* Jagen (lanse-mand på hest), 4* Wrys (healer) og 4* Beruka (flyvende økse-pige).

Kan ikke finde ud af om jeg skal bruge de 10k fjer man lige af fået af Nintendo til at lave 5 3-star om til 4-star eller spare sammen til at lave en 4-star til en 5-star. Hvad tænker I andre og har I nogle lækre teams og nye yndlings helte?

NNID: Jonezy77


Side: 12345678Vis alle


Level 22
256500 XP
Indlæg: 187
#77:  Jonezy -

De der blade-tomes kan stikke helt af. Har du set nogle Horse Emblem hold på youtube med blade-tomes og cavalry buffs; de smadrer alt bare med et hit....

Jeg er i gang med at få fat i seals, så er ved at træne en Hana op. Total glas-kanon hun er; hun kan virkelig ikke tage et hit men hun smadrer pænt igennem, når hun angriber...

NNID: Jonezy77


Level 34
624000 XP
Indlæg: 606
#78:  stelzig -

Det er faktisk ikke ekstra attack du får af de bonuses det er direkte ekstra damage dealt så det er endnu bedre Smiley

Men ja det er ofte bare overkill. Synes folk overvurderer lidt hvor "broken" de er netop af denne grund.


Level 37
705000 XP
Indlæg: 785
#79:  Dead-Cheese -

Selv med 14 extra damage, så kan hun stadig kun klare en unit der angriber tilbage. Til gengæld, så hjælper det en del imod en del blå units, så jeg kan dræbe dem i 1-2 angreb.

Nu når jeg nævner fjender der angriber tilbage, så er min løsning pt. at have units der kan bruge Reciprocal Aid (bytte liv). Jeg oplever oftest at en eller 2 units er komplet ubruglige i machups, så det er smart nok bare at kunne have dem som blodbanke. På den måde kan jeg blive ved med at dræbe counter attackers.

maxfest.dk - blog om web ting og mig


Level 34
624000 XP
Indlæg: 606
#80:  stelzig -
redigeret af stelzig d. 22. May 2017 23:23

Jeg har brugt tharja næsten siden starten af spillets release (mener det var min anden 5 star) og jeg er nu ret sikker på at jeg dræber en masse der ikke kan counter. Også helt uden buffs. Hun har også swift sparrow 2 og +speed IV - men det er jo intet i forhold til 14 damage boost (som bliver til 28 med double hit).

Min tharja bruger dog sjovt nok også reciprocal aid. I starten mest fordi jeg ville udnytte min lucinas falchion+renewal combo, men det viste sig også at være brugtbart netop så hun kunne tanke flere ranged hits og dræbe på counter (eller bare selv tanke et counter og dræbe på follow-up). Samt få Ninian i escape route range uden at ninian selv skal i kamp for det... Ninian kan samtidig også bruge sing på tharja lige efter tharja har tradet hp med hende, det er ret nice Smiley
Regner dog med at give ninian wings of mercy når jeg får sp til det... Det er bare overall bedre.

Edit: Reciprocal aid og ardent sacrifice er generelt også godt til at få units i range til at trigger diverse andre B skills som vantage og desperation. Har bare selv kun fået det brugt til ninians escape route.

Edit2: I følge damage calculatoren så vinder neutral tharja over 114 units og får "draw" imod de resterende 16 med din 14 damage buff https://rocketmo.github.io/feh-damage-calc/

Det er selvfølgelig antaget at modstanderen også er neutral og ikke har inherited skills, men tydeligvis ikke kun units der kan counter Smiley

edit3: I tilfælde af at du mener at hun skal 2-hitte (hvilket lige et gået op for mig at du nok gør), kan du overveje at give hende desperation, så hun bare rammer to gange i streg hvis din hp er under 75%. Jeg bruger selv bowbreaker så jeg kan dræbe takumi på counter, men desperation er helt sikkert også godt... Især når man har reciprocal aid til rådighed


Level 37
705000 XP
Indlæg: 785
#81:  Dead-Cheese -
redigeret af Dead-Cheese d. 23. May 2017 11:06

Tror faktisk jeg vil prøve at få desperation til hende, det var et godt tip Smiley tak

I sin tid valgte jeg at give hende bowbreaker, fordi jeg konsekvent tabte tiil machups imod hold med Takumi. Det hjalp kun hvis de angreb mig, og var næppe det værd. Men jeg vandt oftere. Helt skidt var det nok ikke.

Men nice calculator Smiley Kan godt se at det har lidt mere potentiale end jeg regnede med.
Men uden boos er hun også rimelig decent.

Edit

Jonezy skrev:
Har du set nogle Horse Emblem hold på youtube med blade-tomes og cavalry buffs; de smadrer alt bare med et hit....Nej det har jeg faktisk ikke, kan være jeg lige skal checke det ud.

maxfest.dk - blog om web ting og mig


Level 2
2500 XP
Indlæg: 7
#82:  Pt la Cour -
redigeret af Pt la Cour d. 23. May 2017 13:41

Her lige trukket Celica nogen tips til hvordan jeg bruger hende?


Level 34
624000 XP
Indlæg: 606
#83:  stelzig -

Celica er jo en oplagt kandidat til horse emblem, så hvis du vil den vej skal du nok give hende gronnblade og udnytte det damage boost vi lige diskuterede Smiley
Hvis du vil holde dig til hendes gronnraven så er triangle adept ret populært fordi det også virker på din fordel imod colorless og ikke kun imod blue.
Har ikke undersøgt hendes stats og muligheder så meget udover dette så ved ikke i forhold til andre skills.


Level 2
2500 XP
Indlæg: 7
#84:  Pt la Cour -

Øhh her Cilca ikke Ragnarok som hendes start spell
http://feheroes.gamepedia.com/Celica


Level 2
2500 XP
Indlæg: 7
#85:  Pt la Cour -

Oh jeg fandt det de har også to navne der ligge for tæt op af hinanden http://feheroes.gamepedia.com/Cecilia


Level 34
624000 XP
Indlæg: 606
#86:  stelzig -

Yeah læste det som cecilia, som også er en focus unit lige nu my bad. Har ikke overhovedet Celica builds overhovedet Smiley


Level 2
2500 XP
Indlæg: 7
#87:  Pt la Cour -

Tror jeg prøver mig lidt frem starter med at få alle hendes skills og ser hvad der ellers passer


Level 50
17888500 XP
Indlæg: 6304
#88:  KJ85 -

Fra på torsdag kan man få sig en brud:


Level 22
256500 XP
Indlæg: 187
#89:  Jonezy -

Bleh. Har stadig forårs Xander med guleroden på lvl 1, så tror jeg sparer orbs nu. De der special banners er sgu lidt mærkelige og har alligevel opgivet at samle alle helte, da det pt. er en umulighed.

Nogle ret sjove skills og våben på dem dog. Kunne godt lide Cordelia Rally Spd/Atk og Lyns anti counter attack stav, men gider ikke prøve at snipe efter dem, da jeg sikkert bare får en 5* Wrys i stedet, hvis jeg overhovedet får en 5*....

NNID: Jonezy77


Level 37
705000 XP
Indlæg: 785
#90:  Dead-Cheese -

Jeg kastede alle mine orbs efter at få en påske hero, men var aldrig heldig. Så det afskrækker mig lidt denne gang også.

Hvad sker der også for at der blot er 3% chance for at få en focus hero. Der var den ene event hvor det var top tier helte med 5% chance, så det tror jeg hellere jeg venter på kommer igen.

maxfest.dk - blog om web ting og mig


Level 22
256500 XP
Indlæg: 187
#91:  Jonezy -

Ja, jeg gik også pænt orb amok på det påske banner og endte med den dårligste af de fire helte... Men i det mindste fik jeg een. Sidenhen gik jeg endnu mere amok på Ike banneret som jeg fik op på 6,75% tror jeg inden jeg fik en flippin 5* Seliph... Bleh!

Her på sidste har jeg bare summonet når jeg ramte 20 orbs, men har ikke fået det store. Derfor tror jeg bare at jeg samler sammen nu.

NNID: Jonezy77


Side: 12345678Vis alle


Svar på tråd

Du skal være logget ind på N-club for at kunne deltage i diskussionerne.


Log ind
Bliv gratis medlem
Glemt kodeord?