Splatoon 2

N-club > Nintendo Switch > Splatoon 2

Level 31
502000 XP
Indlæg: 404
#1:  LinkTheWindWaker -
redigeret af LinkTheWindWaker d. 25. Mar 2017 09:35

Jeg synes, det er på tide, at spillet får sin egen dedikerede tråd Smiley

Til dem af jer der har prøvet Global Testfire: Hvad synes I?

Jeg fik nok prøvet 5-6 spil i går. Det fungerede ganske fint (selvom jeg dog oplevede en del ventetid på at connecte, ligesom i 1'eren). Føles meget ligesom det første Splatoon, hvilket egentlig er fint nok. Nogle folk beklager sig over grafikken og/eller opløsningen (som er 720p), men det rører mig ikke det store.

Jeg kunne godt lide de nye super-angreb. Splat Dualies virker også som et friskt pust. Dog var ingen af de to baner særlig spændende efter min mening.

Kortet (som tidligere var på GamePad) fungerede ikke optimalt, men jeg ved ikke, hvad de ellers skulle gøre. Hvis jeg skulle vælge mellem en sekundær skærm (Wii U) eller en håndholdt konsol (Switch), vil jeg uden tvivl foretrække sidstnævnte.

Nå ja, jeg havde virkelig svært ved at vænne mig til at hoppe på B-knappen pga. muscle memory fra Splatoon 1 (og Breath of the Wild).. Tilsyneladende er jeg ikke den eneste, så jeg håber, at de giver muligheden for at remappe controls.


Side: 1Vis alle


Level 17
140000 XP
Indlæg: 121
#2:  Angus101 -

Fik kun spillet to kampe, så jeg kan endnu ikke sige om jeg er købt eller solgt. Det var også første gang jeg sad med splatoon i hænderne så det var en lidt rodet oplevelse. Har dog længe haft en idé om at jeg skulle eje dette spil når det udkommer.


Level 8
31000 XP
Indlæg: 21
#3:  koopi -

Det er sjovt nok. Det føles bare for meget som 1'eren, efter min mening. Og igen, så er jeg så skuffet over Nintendo og deres online ... vi er i 2017, og man kan ikke engang spille med sine venner, eller skrive en besked til en ven.

Xbox Live: koopi
PSN: koopi
NNID: KoopiTroopi


Level 31
502000 XP
Indlæg: 404
#4:  LinkTheWindWaker -

Har nu prøvet anden omgang i dag. Synes bedre om banerne denne gang. Er også blevet ret glad for roll'eren, især pga. "jump charge"-angrebet (spillede flere hundrede timer af Splatoon 1, men brugte nok maks. 3-4 timer på roller dengang).


Level 20
211000 XP
Indlæg: 193
#5:  powerfull499 -

Jeg kan ikke rigtig finde ud af at bruge gyro-styringen. Det fungerer fint med op og ned, men ikke særligt godt, når jeg skal kigge til siderne. Det fungerer bedst, når jeg roterer controllerne, men i vejledningen står der, at man nærmere skal tilte controlleren?
Det sjove er, at når jeg åbner mappen på X-knappen og skal vælge, at jeg vil spawne vil en ven, så kan jeg bedre navigere med gyroen.
Jeg har aldrig prøvet Splatoon før, så det forklarer måske noget af problemet, men jeg er ikke sikker. Håber ikke at det er min Joycons, som er defekte Smiley


Level 50
5093500 XP
Indlæg: 3760
#6:  JOEP -

koopi skrev:
Det er sjovt nok. Det føles bare for meget som 1'eren, efter min mening. Og igen, så er jeg så skuffet over Nintendo og deres online ... vi er i 2017, og man kan ikke engang spille med sine venner, eller skrive en besked til en ven.


Husk, at dette blot er en begrænset demo. Tror og håber, at de muligheder er at finde i det endelige spil.

Forstår heller ikke kritikken om, at det praktisk talt er det samme som Splatoon. Det svarer vel helt og holdent til FIFA, CS og CoD, f.eks. Dette er det samme spil, bare med små ændringer, nye våben og maps, og så lige til en nyhed konsol, som tilmed bliver understøttet i mange år endnu. Jeg vil kunne forstå kritikken ved et evt Splatoon 3, hvis det udkommer til Switch, men lige nu synes jeg, det er positivt, at Nintendo bringer udviklingen af spillet til Switch så tidligt


Level 21
239000 XP
Indlæg: 273
#7:  Snaps87 -

Jeg synes, at det er hamrendes ærgerligt, hvis - og det ser sådan ud - at man ikke kan spille split-screen sammen med en ven på samme switch som i Mario Kart.

Jeg kunne forstå det på Wii U'en, da spillet gjorde brug af gamepad, men på Switch er dette ikke længere nogen undskyldning.


Level 31
502000 XP
Indlæg: 404
#8:  LinkTheWindWaker -

Ja, co-op delen var jo ret sølle i det første spil, så det vil være fedt, hvis den blev bedre i 2'eren. Både Smash Bros. og Mario Kart 8 tillader jo, at flere spillere på samme konsol kan spille online samtidig. Uanset om denne feature er til stede i Splatoon 2 eller ej, så tvivler jeg dog på, at de ville inkludere den i en beta-test som denne.

Fik også lige prøvet handheld mode denne gang. Virker rigtig fint. Kan godt forstå valget af hoppe-knappen nu, da den er tættest på analogpinden på den højre Joy-Con.


Level 13
79500 XP
Indlæg: 19
#9:  Pchan -
redigeret af Pchan d. 28. Mar 2017 00:07

Tror ikke at man skal dømme den endelige udgaves features ud fra denne prøve. Den færdige udgave af Splatoon på Wii U havde jo også mange flere features end prøven.

JOEP skrev:
Forstår heller ikke kritikken om, at det praktisk talt er det samme som Splatoon. Det svarer vel helt og holdent til FIFA, CS og CoD, f.eks. Dette er det samme spil, bare med små ændringer, nye våben og maps, og så lige til en nyhed konsol, som tilmed bliver understøttet i mange år endnu. Jeg vil kunne forstå kritikken ved et evt Splatoon 3, hvis det udkommer til Switch, men lige nu synes jeg, det er positivt, at Nintendo bringer udviklingen af spillet til Switch så tidligtJeg kan godt følge kritikken lidt. Det er heller ikke fordi de spil du nævner (og flere) går fri af kritikken, men der er nok folk, som alligevel spiller dem. Titlen "Splatoon 2" sætter måske også nogle høje forventninger om noget nyt og spændende, som er mere end "bare" mere end det samme. Splatoon DLC introducerede jo også både nye baner, modes, og våben. Jeg er nu også glad for at Splatoon kommer så tidligt på Switch og ser frem til at høre mere om det.


Level 50
5093500 XP
Indlæg: 3760
#10:  JOEP -

Der er annonceret en ny bane, Humpback Pump Track, der er inspireret af BMX-baner:


Level 50
5093500 XP
Indlæg: 3760
#11:  JOEP -

Her er de tre kostumer, de nye amiibo til spillet låser op for:

Inkling Girl amiibo:Inkling Boy amiibo:Inkling Squid amiibo:


Side: 1Vis alle


Svar på tråd

Du skal være logget ind på N-club for at kunne deltage i diskussionerne.


Log ind
Bliv gratis medlem
Glemt kodeord?