DLC til Mario Kart 8 Deluxe?

N-club > Nintendo Switch > DLC til Mario Kart 8 Deluxe?

Level 50
7293000 XP
Indlæg: 4333
#1:  JOEP -

Nu hvor Mario Kart 8 Deluxe er udkommet, anses det for at være den definitive udgave af Mario Kart (8), men diskussionen er nu, hvorvidt Nintendo har tænkt sig at udgive DLC til Mario Kart 8 Deluxe, eller om de vil begynde udviklingen af Mario Kart 9 - og i så fald, om dette udkommer til Switch eller Switch 2. Hvad tror I? DLC eller Mario Kart 9?

Personlgit tror jeg, at der vil komme DLC til Mario Kart 8 Deluxe. Jeg kan simpelthen ikke se nogen grund til, at det ikke skulle komme. Det er en ren pengemaskine for Nintendo at udsende DLC til det spil, især når det nu også sælger så godt. Det vil også give dem masser af tid til at finde ud af, hvad Mario Kart 9 skal indeholde. Der er nok ikke mange, der føler et større behov for at få ogpraderet MK8 lige foreløbigt, tænker jeg, især ikke, hvis MK9 ikke byder på noget meget nyt ift. MK8. Jeg håber dog, at DLC til MK8Deluxe vil blive af lige så høj kvalitet, som de vi i første omgang så til MK8.


Side: 12Vis alle


Level 34
627000 XP
Indlæg: 608
#17:  stelzig -
redigeret af stelzig d. 2. May 2017 22:20

@patrickbay: Du har helt ret i at karts var 100% underlegene, jeg er ikke uenig der. Grunden til at jeg siger at bikes reddede spillet, er at jeg synes at det er karts der er for dårlige og ikke bikes der er for gode. Hvis spillet kun havde karts (eller kun outward drift bikes) ville spillet være dårligere end mk7 selvom 7 er det der lider mest af at være utrolig langsomt.
Det er netop det at karts har fået et lidt bedre feel der har gjort mk8 bedre. De kunne bare stadig være endnu bedre (hvad jeg ønsker i mk9), så kan de muligvis også lave bikes lige så gode som i mkw igen (eller bedre). Smiley

Er som sagt fuldt forstående overfor at de fleste ikke bekymrer sig om tingene lige så meget som mig (mindre kompetitivt fokus). Det var også bare et egoistisk svar da jeg sagde at jeg personligt gerne ville se et nyt mario kart Smiley
Jeg vil dog stadig vove at påstå at folk (kompetitive eller ej) i de fleste tilfælde enten ingen forskel mærker, eller stadig mærker en forskel i "feel" i spillene som værende bedre i de spil hvor der er mere at mestre (bedre kontrolfølelse). Det er ikke tit at jeg ser folk være glade for det nye mario kart, det nye smash bros, det nye 3D mario (etc) fordi fysikken og styringen i spillene er blevet bedre. Det handler oftest om ting som alle kan være enige om.

(der findes sikkert også folk der foretrækker ændringer jeg ikke er glad for i mario kart. Det er bare sjældent jeg ser det som deres fokus og jeg gætter på at det betyder mindre for dem Smiley )

Edit: Ja, skill gaps findes (heldigvis) stadig og det er ikke helt tilfældigt hvem der vinder. Og spillet er stadig sjovt (overvejer også selv at købe deluxe selvom jeg har det på wii u). Der er bare mange flere mennesker i toppen.


Level 10
53000 XP
Indlæg: 52
#19:  Chocobona -
redigeret af Chocobona d. 2. May 2017 22:22

Jeg synes bare at Mario kart 8 / Mario kart Deluxe skiller sig væsentligt ud i forhold til de tidligere versioner. Da det udkom til Wii U var det første gang at det var grafikken virkelig var imponerende fantastiske baner med virkelig flotte detaljer, layoutet i spillet som virkelig skaber en flot helhed, anti gravity som giver en helt anden dimension af Mario Kart.

Jeg synes bare Mario kart 8 er et kvantespring og at det er en spilmotor / spil som bare har rigtig meget potentiale til at blive ved med at udvikle på. Med diverse updates og DLC,s

SW-4550-8830-0623
3DS-FC 3196-7789-4633


Level 34
627000 XP
Indlæg: 608
#20:  stelzig -

Ovenstående en masse eksempler på hvad jeg siger om at det ikke er de ting jeg har et problem med som andre udpeger som det gode ved spillet. Måske på nær engine fordi jeg straks tænker over i at det så rammer mere af selve gameplayelementerne igen.
Anti-gravity er jeg ikke enig i (og fandtes allerede i tidligere spil - eksempelvis crash nitro kart. En dårligvere version af crash team racing), men ikke en mechanic jeg som sådan har et problem med - det er en af de "gimmicks" jeg tænkte på tidligere.

Beklager hvis jeg er endt med at hijacke jeres tråd for meget nu Smiley


Level 50
1966000 XP
Indlæg: 1298
#21:  ThePatrickBay -

stelzig skrev:
@patrickbay: Du har helt ret i at karts var 100% underlegene, jeg er ikke uenig der. Grunden til at jeg siger at bikes reddede spillet, er at jeg synes at det er karts der er for dårlige og ikke bikes der er for gode. Hvis spillet kun havde karts (eller kun outward drift bikes) ville spillet være dårligere end mk7 selvom 7 er det der lider mest af at være utrolig langsomt.


For mig er problemet ikke, at MKW var for langsomt, For mig var problemet, at wheelie-mekanikken for det første fungerede dårligt og for det andet var overpowered. Den mechanic burde slet ikke have været en del af spillet, og er i mine øjne den største fejl i noget Mario Kart-spil. Endda større end MK8's mangel på ordentlig Battle Mode.

stelzig skrev:
Beklager hvis jeg er endt med at hijacke jeres tråd for meget nu Smiley


No worries, det er en god diskussion at have Smiley Vi er jo alle forskellige i forhold til, hvad vi mener gør et spil godt. Jeg er selv ret kompetitivt anlagt (dog nok ikke i lige så høj grad, som det er min opfattelse, at du er), og kan sagtens forstå dine kritikpunkter - det trækker dog ikke min helhedsopfattelse af spillet ned.


Level 34
627000 XP
Indlæg: 608
#22:  stelzig -

Jeg synes nu ikke wheelies fungerede decideret dårligt. Jeg synes derimod at drifting fungerede virkelig dårligt med karts i spillet - og er netop hvad er forbedret i mk8... Så længe man ikke spiller 200cc Smiley


Level 22
243500 XP
Indlæg: 409
#23:  seb_gbk -

Det er slet ikke et spørgsmål. Der vil komme DLC til MK8 Deluxe, men dermed ikke sagt, at det nødvendigvis er planen det skal holde for evigt. Tror godt vi kan forvente Mario Kart 9 om 2 års tid, men der burde også være god tid til både DLC og et helt nyt MK på 2 år + det løse. Alt tyder trods alt på, at de har været færdige med MK8 Deluxe næsten et halvt år før det blev udgivet, og så mindes jeg også de sagde, at de ville lave mere DLC til det originale MK8, hvilket som bekendt aldrig skete alligevel. Givet at det også er Mario Kart teamet der står for ARMS, men tror alligevel min forudsigelse kommer til at holde nogenlunde stik.

Jeg kan findes som seb_gbk stort set alle steder, som kræver en form for brugernavn, fx.
https://twitter.com/seb_gbk.
https://www.youtube.com/channel/UCiWZLZTVL3Y7_lQEuuravXw


Level 34
627000 XP
Indlæg: 608
#24:  stelzig -

Efter at have spillet mario kart 8 deluxe med nogle smashere her i weekenden, må jeg indrømme at battle mode helt sikkert er ret godt i deluxe. Jeg kunne specielt godt lide shine thief moden, men de var alle ret gode på nær coin runners.


Side: 12Vis alle


Svar på tråd

Du skal være logget ind på N-club for at kunne deltage i diskussionerne.


Log ind
Bliv gratis medlem
Glemt kodeord?