N-cast Diskussion August: Hvordan bruger du din Switch?

N-club > Nintendo generelt > N-cast Diskussion August: Hvordan bruger du din Switch?

Level 38
746000 XP
Indlæg: 77
#1:  Zone -

Velkommen til N-casts første diskussionsemne! Dette emne giver redaktionen på N-club en mulighed for mere direkte at interagere med jer brugere. Vi vil nemlig gerne have jeres meninger med i vores månedlige podcast, da det jo er for jeres skyld vi laver det. Det er derfor vigtigt for os at I også er involveret på en eller anden måde.

I dette første diskussionsemne, som kommer til at blive snakket om i N-casts August-afsnit, handler det om Nintendo Switch og de manger måder at spille på, som maskinen understøtter. Så spørgsmålet vi gerne vil diskutere med jer er: Hvordan spiller du primært på din Nintendo Switch og hvorfor? Spiller du på dit TV fordi du foretrækker at spille traditionelt eller har du altid din maskine med på farten? Vi glæder os til at se jeres holdninger og begrundelser. Keep on gaming!


Side: 1Vis alle


Level 20
190000 XP
Indlæg: 95
#2:  Brocky -

På toilettet og på sofaen. Real story. Smiley


Level 50
1423000 XP
Indlæg: 1108
#3:  Rockarina -

I starten spillede jeg næsten kun håndholdt, men efterhånden er jeg blevet mere fan af at spille tv mode Smiley synes hurtigt den bliver for varm i håndholdt mode, og så begynder det at prikke i mine fingre, hvilket var dybt irriterende når jeg spillede BotW i mange timer ad gangen.
Jeg elsker dog at man har muligheden for at vælge, da jeg af og til ikke kan bestemme mig om jeg vil se noget i tv eller spille, og så er det meget rart at man kan gøre begge dele samtidig Smiley

New 3ds: 1135-0239-4309 Kastrup
Wii u: Qarina
Switch: 2438-9631-9211


Level 22
245000 XP
Indlæg: 224
#4:  ChampionOfWhat -

Bruger mest min i TV Mode. Dog bruger jeg den ikke rigtigt lige pt, går og venter på at der kommer Stardew Valley, og når det udkommer så kommer den til at blive voldtaget i handheld!

Jeg ville bruge min Switch mere hvis der kom flere spil der tiltalte mig, men lige pt er udvalget småt ud fra hvad jeg kan lide Smiley

Xbox Live: ChampionOfWhat
PSN: CHampionOfWhat
NNID: ChampionOfWhat
New 3DS FC: 3539-9773-3141


Level 23
270500 XP
Indlæg: 297
#5:  Snaps87 -

Jeg har aldrig før haft en håndholdt og regnede med, at jeg ville bruge min switch på TVet 9/10 gange, men overraskende nok har jeg spillet håndholdt 3/4 af tiden. Mest fordi det er temmelig praktisk, når man er flere om fjernsynet, men jeg finder det derudover ekstremt komfortabelt at ligge på sofaen/sengen/sidde i lænestolen og spille på den lille skærm. Og så ser de fleste spil bare knaldgodt ud på den lille skærm.

Lige for tiden er jeg i sommerhus og her findes ikke et ordentligt TV, så jeg havde med sikkerhed ikke fået spillet, hvis ikke det var fordi, at jeg kunne gøre det håndholdt.


Level 50
1966000 XP
Indlæg: 1298
#6:  ThePatrickBay -

Når jeg er hjemme, er det udelukkende TV Mode. Hvis jeg er hos nogen og vi spiller multiplayer, er det Tabletop Mode. Når jeg ikke er hjemme og spiller singleplayer, er det Handheld Mode.

90% af tiden er det dog TV Mode, der gør sig gældende.


Side: 1Vis alle


Svar på tråd

Du skal være logget ind på N-club for at kunne deltage i diskussionerne.


Log ind
Bliv gratis medlem
Glemt kodeord?