Tilståelses-tråden

N-club > Nintendo generelt > Tilståelses-tråden

Level 19
180500 XP
Indlæg: 183
#1:  Retrolasse -
redigeret af Retrolasse d. 16. Sep 2017 10:20

Her kan du lette hjertet og tilstå et eller andet. Vi gemmer nok alle på ting, som vi ikke er så stolte af som gamere. Hvis du var bange for spøgelserne i Luigi's Mansion, aldrig har spillet et Zelda-spil eller forgudede Metroid Prime: Federation Force - så kan du tilstå det her i tråden.

Jeg starter selv:

1. Jeg har ALDRIG spillet et Pokémon-spil og siger stadig til mig selv, at det ikke er noget for mig.

2. Jeg har en enorm Stack-of-shame. Altså en stor stak af indkøbte spil, som jeg ikke har givet den kærlighed, de egentlig fortjente. Nogle er stadig i folie.

3. Jeg fik vist aldrig alle 120 stjerner i Super Mario 64.

4. Bruger mere tid på at læse nyheder/se videoer om spil end jeg bruger på at spille.


Vil I tilstå noget?


Side: 12Vis alle


Level 30
487000 XP
Indlæg: 108
#2:  Nemy -

Fed tråd Smiley

Jeg har aldrig klaret Zelda OoT Smiley


Level 13
78500 XP
Indlæg: 74
#3:  Nikra -

Bortset fra nummer 3, så giver jeg dig fuldstændig ret. Plus jeg er amiibo addict. lol
!33 so far.


Level 16
124000 XP
Indlæg: 156
#4:  Marddos91 -

1. Jeg har en idé om, at jeg elsker The Legend of Zelda, men har aldrig færdiggjort et Zelda spil.

2. Jeg har ligeledes en tendens til at købe en masse spil, som jeg bare må eje, men som jeg flere år senere endnu ikke har spillet (eller åbnet). Pt. har jeg flere spil, jeg ikke har spillet, end spil jeg rent faktisk har haft i maskinen (og endnu flere, jeg ikke har færdiggjort).

3. Køber de fleste nye konsoller på release for at spille på dem et par gange, hvor der så kan gå flere måneder før jeg har dem tændt igen. De sidste par gange, jeg har haft tændt min PS4 og X1 har jeg skulle igennem en større opdatering (hver gang).

Der er sikkert flere ting, men det var lige, hvad jeg kunne komme på Smiley


Level 22
243500 XP
Indlæg: 409
#5:  seb_gbk -

1. Så meget som jeg gerne vil være det, så er jeg bare ikke så meget til Splatoon når alt kommer til alt. Det er meget sjovt, men det er adrig det jeg tænker på først, når jeg tænker på at spille noget hurtigt i samme stil.

2. Jeg har aldrig spillet et Metroid spil.

3. Har heller aldrig spillet et Animal Crossing.

4. På trods af jeg nogle gange kan virke som lidt af en 'Mr. know it all', hvad angår Zelda, så spillede jeg mit første Zelda spil (Wind Waker HD) i starten af 2014.

Jeg kan findes som seb_gbk stort set alle steder, som kræver en form for brugernavn, fx.
https://twitter.com/seb_gbk.
https://www.youtube.com/channel/UCiWZLZTVL3Y7_lQEuuravXw


Level 11
63500 XP
Indlæg: 60
#6:  kevin rostrup -

Fed trådSmiley .Her nogle af mine tilståelser som stor retro samler/fan

1.Jeg har kun gennemført 18 spil af min komplette NES SCN samling (der er 210 stk)

2.Jeg har løjet et par gange overfor min kæreste igennem årene på hvor meget jeg har brugt på spil,konsoller mm

3.Jeg har gennemført silent hill 2 over 20 gange

4.Jeg syntes Nintendo switch er en fed konsol selvom den har mange haters


Level 50
1354500 XP
Indlæg: 1546
#7:  chessr -

1.
Jeg har aldrig spillet et Souls spil

2.
Sidst jeg rigtigt spillede et Fifa var i 98

3.
Sonys egne spil og det samme med MS interesser mig ikke.

4.
Jeg hader det hvis de fleste spil hvis de er over 5-6 timer. Enkelte få kan jeg spille i lang tid.

Travis Touchdown - Greatest hero ever.. and dumbest


Level 21
239000 XP
Indlæg: 186
#8:  Sillyyy -

Det er mest af nostalgiske årsager, at jeg stadig følger med i, hvad der sker på Nintendo fronten. Hverken Mario, Zelda eller Pokémon interesserer mig mere, efter jeg fik en god gaming PC. :c

Men en dag køber jeg en Switch for Splatoon II og Fire Emblem. Det har intet med nostalgi at gøre, de er bare super gode spilserier!


Level 7
25500 XP
Indlæg: 38
#9:  Hajisan -

Jeg har aldrig ejet en Nintendo konsol, Switch bliver min første. Glæder mig så meget!


Level 15
105000 XP
Indlæg: 135
#10:  m1chelsen -
redigeret af m1chelsen d. 1. Dec 2017 14:37

* Jeg køber mange spil, som jeg ved, at jeg formentlig aldrig kommer til at spille.
* Jeg oplever at min samler og gamer -hobby, til tider fokuserer på forskellige titler / genre.
* Jeg mener at en del Nintendo IP´er er overrated, set i forhold til hvad der findes af glimrende alternativer.
* Jeg antager, at nogle "retro gamere" førsøger at fremstå "seje" og "med på retrobølgen" (og samtidig lyver for dem selv), ved pr. automatik at synes at Super Mario, Zelda, ... er det bedste i verden og at "grafik ikke betyder noget!".
* Jeg anser det som værende et skævredet argument, når nogle pr. definition anskuer eksklusive platforms titler, som værende multiplatforms titler overlegen.
* Jeg har flere gange købt samme spil til hhv. X360 / PS3 + X1 / PS4, med henblik på at høste achivements / trophies.
* Jeg er træt af mig selv, vedr. at achivements / trophies betyder noget for mig.
* Selvom jeg har gennemført diverse Souls / BB / LotF spil mange gange, oplever jeg en ærefrygt, inden jeg begynder på et lignende spil, hvilket kræver mental forberedelse (Skal i gang med Surge / Nioh - har begge liggende.)
* Til tider gennemfører jeg spil jeg egentlig er kørt træt i, bare for at kunne skrive dem på min liste over spil gennemført det pågældende år.
* En del konsoller har jeg 2 eksemplarer af, hvor jeg bruger (måske også modder) den ene, hvorimod den anden står i original emballage, for "ikke at blive slidt".
* Jeg synes selv at jeg er blevet for fed og oplever, at jeg har tendens til at bruge øget spilindkøb for at snyde mig selv til at fokusere på noget andet.
* Jeg bilder mig selv ind, at jeg "til hver en tid" vil kunne sælge min samling for samme beløb som jeg selv har givet.
* Jeg har valgt at forlade flere grupper / debatter vedr. retrogaming / samling, eftersom jeg kunne mærke, at jeg bliv irriteret når jeg argumenterer med andre, som ikke var villige til evt. at revurdere egen holdning, eller perspektivere andres. Dette specielt ift. hvis der fejlagtigt blev brugt faktuelle påstande om subjektive synsninger. Denne irritation ift. andre online, kunne mærkes også jeg jeg ikke var ved tastaturet.

Blog: www.KonsolTing.blogspot.dk // YouTube channel: www.youtube.com/user/MMAting


Level 21
224000 XP
Indlæg: 145
#11:  Krisp -
redigeret af Krisp d. 1. Dec 2017 15:00

Det er måske ikke meningen at man skal kommentere noget i den her tråd, men jeg kan altså ikke lade være lige at smide mine 2 cents. Smiley

m1chelsen skrev:
* Jeg mener at en del Nintendo IP´er er overrated, set i forhold til hvad der findes af glimrende alternativer.


Jeg mener nu at Nintendo har et ret højt niveau, når det gælder deres udgivelser, i forhold til de fleste andre spil udviklere.

m1chelsen skrev:
* Jeg antager, at nogle "retro gamere" førsøger at fremstå "seje" og "med på retrobølgen" (og samtidig lyver for dem selv), ved pr. automatik at synes at Super Mario, Zelda, ... er det bedste i verden og at "grafik ikke betyder noget!".


Er det sejt at være Nintendo fan? Mit indtryk er, at der er mange som ikke er stolte af at være Nintendo fan, fordi de har mange pussenuttede figurer og mange er bange for at fremstå barnlige, ved at elske Mario og lignende spil, selvom man er voksen. Smiley.

Jeg synes dog altid at gameplay kommer før grafik. Et spil med monster fed grafik og skod gameplay er ikke noget ved i mere end 5 minutter, hvor imod et spil med skod grafik og fedt gameplay kan holde mig fængende i lang tid. Tag et eksempel som Diablo 2. Selv da det udkom var grafikken ikke noget at råbe hurra for, men gameplayet var fantastisk og holdte mig oppe mange natte timer dengang i starten af 00'erne. Der er også mange moderne indie titler, som har retro grafik. Men stadigt enormt fedt gameplay. Bare tag Hotline Miami, det kunne jeg ikke slippe før det var gennemført.

Men mange af os er vokset op med Nintendo, så selvfølgeligt er der nostalgi indblandet. Når jeg spiller Super Mario Odyssey, så minder det mig om da jeg som 8 årig knægt sad og spillede Super Mario 64 på min Nintendo 64. På samme måde vækker Breath of The Wild noget i mig, som giver minder fra Ocarina of Time.

Nu nærmer jeg mig snart de 30 og jeg kan godt mærke at jo ældre jeg bliver, jo mere opsøger jeg de ting der frembringer en nostalgisk følelse. Sidste år købte jeg en Nintendo 64 igen, som jeg har savnet i mange år, efter jeg desværre solgte min gamle maskine for en slik dengang jeg var yngre.

Men sådan er det jo. Er man vokset op med Playstation, så er det måske Crash Bandicoot som vækker minder og var man SEGA fanboy, så synes man nok at Sonic slår alt.

m1chelsen skrev:
* Jeg anser det som værende et skævredet argument, når nogle pr. definition anskuer eksklusive platforms titler, som værende multiplatforms titler overlegen.Det kan diskuteres. Men man kan ikke komme uden om, at de har en kæmpe fordel. De er 100% optimeret til den éne platform, som de er udviklet til. Jeg tror ikke jeg har set multi platform titler, som ser så flotte ud på en platform, som de eksklusive spil gør. Uncharted og Killzone var alt overlegent rent grafisk på Playstation 3'en og det samme kan siges om Nintendo's 1. parts titler.


Level 15
105000 XP
Indlæg: 135
#12:  m1chelsen -

Nu bliver jeg jo nødt til at svare, men gør det kort, da jeg egentlig ikke ser tråden som en debat tråd Smiley I øvrigt, fred være med dine holdninger, dejligt med forskellige syn på sagerne Smiley

"Jeg mener nu at Nintendo har et ret højt niveau, når det gælder deres udgivelser, i forhold til de fleste andre spil udviklere. "
Helt enig. Set i forhold til hvor latterlig mange udviklere som rent faktisk findes, ligger Nintendo i toppen, ingen tvivl omkring det. Der befinder sig dog IMO en lang række andre udviklere, som formår at lave spil på samme - eller endnu højere niveau. Dette er jo en subjektiv smagsag Smiley

Ift. mit syn på "se hvor retrogamer jeg er! Golden Eye er det bedste FPS i verden og alle spil fra EA er noget lort!" - udmeldinger, er det bare min subjektive opfattelse, så jeg har intet faktuelt at underbygge det med. Jeg mener ikke at man nødvendigvis bør vælge imellem god grafik vs. godt gameplay, når der er mange eksempler på at disse findes i en kombineret udgave.

Vedr. eksklusive vs. multiplatform: Nu taler jeg ikke specifik om grafik, men mere at bruge mængden af exclusive titler som værende et argument i sig selv, giver ikke mening. Så det en del ift. Wii U vs. PS4/X1, hvor nogle nærmest devaluerede spil, bare fordi de var multiplatformstilter, i et mislykkedes forsøg på at gøre fx WU mere kompetent end den rentfaktisk er.
Mængden af glimrende multiplatformstilter til X1/PS4, overskygger IMO WiiU med MANGE længder! At WU så har en god håndfuld virkelig fantastiske 1st party titler, ændrer ikke på, at der er en lang række MP titler som den ikke besidder.
Skulle man endelig score spillene individuelt, vil jeg IMO mene, at der findes en fin stak MP titler, som er Nintendo 1st party titler overlegen.

Nå, nok om det. Hver sin smag!

Blog: www.KonsolTing.blogspot.dk // YouTube channel: www.youtube.com/user/MMAting


Level 26
351500 XP
Indlæg: 315
#13:  Aneira -

Jeg har købt en Playstation

NNID: sideshow01

I'm normally not a praying man, but if you're up there, please save me Superman!


Level 7
25500 XP
Indlæg: 38
#15:  Hajisan -

Jeg har købt en Switch og Zelda.

Har aldrig ejet noget fra Nintendo eller spillet Zelda.


Level 50
6818500 XP
Indlæg: 4238
#16:  JOEP -

m1chelsen skrev:
"Jeg mener nu at Nintendo har et ret højt niveau, når det gælder deres udgivelser, i forhold til de fleste andre spil udviklere. "
Helt enig. Set i forhold til hvor latterlig mange udviklere som rent faktisk findes, ligger Nintendo i toppen, ingen tvivl omkring det. Der befinder sig dog IMO en lang række andre udviklere, som formår at lave spil på samme - eller endnu højere niveau. Dette er jo en subjektiv smagsag Smiley


Men hvor mange af dem kan levere et mere end et spil om året og stadig holde kvaliteten højt?


Level 15
105000 XP
Indlæg: 135
#17:  m1chelsen -

Nu er kvalitet jo en subjektiv størrelse og kriteriet omkring denne i forhold til årlige udgivelser har jeg ikke lige talt sammen eller finder relevant. Jeg tillægger heller ikke nødvendigvis samme kriterier værdi, men hvis man er specielt glade for Nintendo spil og intervallet hvorved disse udkommer, så er det jo den vej man bør gå.

Blog: www.KonsolTing.blogspot.dk // YouTube channel: www.youtube.com/user/MMAting


Level 50
6818500 XP
Indlæg: 4238
#18:  JOEP -

Er såmænd ikke uenig, der er spilfirmaer derude, der laver mindst lige så gode spil som Nintendo. Forskellen er bare, at de som regel blot får udgivet et spil hvert andet eller tredje år, hvorimod Nintendo kan levere internt udviklede spil flere gange om året spredt ud over forskellige serier. Min opfattelse er, at hvis andre gjorde dette, så ville kvaliteten af udgivelserne dale, mens Nintendo generelt har en høj kvalitet på sine udgivelser, selvom de har flere årlige udgivelser.

Det sagt, så er det også en unfair sammenligning, for Nintendo har jo flere studier, og mens der tydeligvis deles resourcer på tværs af afdelingerne, så smider hvert enkelt udviklerhold ikke særligt mange titler ud om året. De andre spiludviklere er jo som regel små teams, der kun har gang i ét projekt ad gangen.


Level 20
210000 XP
Indlæg: 272
#19:  Neffets -

1. Jeg var næsten ved at droppe spilsamling fuldstændigt, da jeg blev så træt af elitære NES-samlere, som åbenbart opnåede et eller andet ved konstant, at vise hvor meget de havde betalt for deres CIB spil/samling. Det fik mig til at sælge over 200 forskellige spil og lukke min webshop, da interessen dalede dagligt pga. dem. Fint at vise hvad du har, men lad være med at gøre det for at få bekræftelse. For du er ikke så sej, som du går og tror Smiley

2. Jeg spiller ofte retrospil på emulator i stedet for at smide det rigtige i en ægte konsol. Det er bare nemmere.

3. Jeg samler på US SNES spil udelukkende pga. de ensartede sorte æsker. (Senere fandt jeg ud af, at spillene kører hurtigere end PAL spil, så det er også en del af det nu).

4. Jeg hader håndholdt gaming.

5. Jeg prøver at samle alle fodboldspil udgivet på Super Famicom Smiley

6. Jeg bruger mere tid på, at se andre spille spil end jeg egentlig selv spiller.

7. Jeg kan godt lide Metroid: Other M, og synes Samus Returns er virkelig dårligt.

8. Jeg kan ikke snakke med fanboys, som dømmer et stykke elektronik ude, uden at have ejet det først.


Level 7
25500 XP
Indlæg: 38
#20:  Hajisan -

Jeg er så forelsket i min switch og zelda! det fantastisk!


Level 19
180500 XP
Indlæg: 183
#21:  Retrolasse -

Nye tilståelser:

1. Jeg har hygget mig mindst ligeså meget med Mario + Rabbids Kingdom Battle som med Super Mario Odyssey.

2. Købte ARMS i juli, men har spillet det mindre end fem timer.

3. Nintendos succes i 2017 er kommet meget bag på mig.


Level 22
248500 XP
Indlæg: 303
#22:  Moysen -
redigeret af Moysen d. 13. Dec 2017 00:05

Jeg hopper også med på bølgen:

1. Jeg ejer nu en Switch efter lang tids overvejelse, men føler ikke selve konsollen lever op til mine forventninger.

2. Som støtte til nr. 1, så syntes jeg (også før mit køb af Switch) at Nintendo bør trække sig fra det stationære konsolmarked og fokuserer på fortsat at levere spil at høj kvalitet - måske oftere.

3.Også jeg, ligesom andre herinde, bilder mig selv ind at mine tidligere konsoller og spil kan sælges (Heriblandt min Wii, min første generation NDS og min Xbox 360)

4. Jeg har et love-hate forhold til Wii U. Jeg fik aldrig investeret i en, da jeg ikke mener maskinen er en forbedring af Wii-maskinen. Tilmed også fordi jeg investerede i en PS4 i stedet, som i mine øjne med flere længder er bedre end Wii U-maskinen. Dog er jeg ked af at misse enkelte titler til maskinen på valget.

5. Jeg besøgte også N-Club af ren nostalgi i Wii U årene - dog uden deltagelse. Desuden savnede jeg folkene fra før jeg forlod N-Club. Især var jeg ked af alt den ballade der skete med Alexander Brock og andre ved indførelsen af coin-systemet. Jeg mener dog stadig han (Alexander) var en super drivkraft for indhold til siden. Jeg vil dog give props til folkene der fik holdt liv i siden efterfølgende. Især KJ85 fortjener i mine øjne nogle props her, for alt indhold han har lavet dengang og sidenhen. Selvfølgelig også en hånd til alle andre bruger fra før og efterhændelse, for stadig at køre siden på højtryk.

Gammel Nintendo-fan fra tidligere generationer - på banen igen med en Switch!


Level 4
8000 XP
Indlæg: 9
#23:  Myssenberg -
redigeret af Myssenberg d. 17. Dec 2017 18:30

Her er mine:

1. Mange ville nok ikke kalde mig en rigtig gamer, da jeg ikke spiller særlig meget. Jeg definerer mig selv som gamer, da jeg nyder at spille spil rigtig meget, når jeg så spiller.

2. Jeg ved ikke særlig meget om spil, men igen, så nyder jeg det jeg ved om det.

3. Det eneste spil, jeg faktisk har gennemførst er Super Mario Bros. 3 på min gameboy advance for over 10 år siden.

4. Jeg har svært ved at sætte pris på et godt spil, hvis grafikken er gammel (eks. gamle vs. nye zelda spil eller gamle vs. nye pokemon spil)


Level 4
8000 XP
Indlæg: 9
#24:  Myssenberg -

Marddos91 skrev:
1. Jeg har en idé om, at jeg elsker The Legend of Zelda, men har aldrig færdiggjort et Zelda spil.

2. Jeg har ligeledes en tendens til at købe en masse spil, som jeg bare må eje, men som jeg flere år senere endnu ikke har spillet (eller åbnet). Pt. har jeg flere spil, jeg ikke har spillet, end spil jeg rent faktisk har haft i maskinen (og endnu flere, jeg ikke har færdiggjort).

3. Køber de fleste nye konsoller på release for at spille på dem et par gange, hvor der så kan gå flere måneder før jeg har dem tændt igen. De sidste par gange, jeg har haft tændt min PS4 og X1 har jeg skulle igennem en større opdatering (hver gang).

Der er sikkert flere ting, men det var lige, hvad jeg kunne komme på Smiley
Det er seriøst mig det der xD


Level 20
210000 XP
Indlæg: 209
#25:  Alpha sapphire -
redigeret af Alpha sapphire d. 19. Dec 2017 13:51

1. jeg kan godt lide pokemons femte generation

2. jeg syntes at spil som ocarina of time og majoras mask er røv vedsiden af links awakening og oracle spillene

3. jeg syntes ikke splatoon er voldsomt sjovt at spille

4. jeg kan godt lide mario kart, men kun i små portioner


Side: 12Vis alle


Svar på tråd

Du skal være logget ind på N-club for at kunne deltage i diskussionerne.


Log ind
Bliv gratis medlem
Glemt kodeord?