At samle det komplette Wii U PAL set

N-club > Wii U > At samle det komplette Wii U PAL set

Level 15
105000 XP
Indlæg: 135
#1:  m1chelsen -
redigeret af m1chelsen d. 11. Nov 2017 09:29

Et af mine mål i min samling er, at at samle et komplet Wii U PAL set. Det virker umiddelbart dejlig overskueligt ift. størrelsen og jeg mener at tiden p.t. er helt perfekt.

Jeg har lavet en video omkring Wii U PAL samlingen, hvis nogle af jer har interesse for den slags:
https://www.youtube.com/watch?v=ycGAmD_zP68

P.t. befinder min samling sig på lige over 55%, så det går helt klart den rette vej!

Er der nogle af jer, som specifikt går efter dette set? Hvis ja, hvor langt er i og er der nogle titler som i finder besværlige at få fat i?

Hvilke titler tænker i, der evt. kunne blive svære at anskaffe i fremtiden?

Blog: www.KonsolTing.blogspot.dk // YouTube channel: www.youtube.com/user/MMAting


Side: 12Vis alle


Level 50
1888500 XP
Indlæg: 1251
#2:  ThePatrickBay -

Den eneste konsol, hvor jeg går efter en komplet samling, er N64. Jeg tror, at jeg har nogenlunde de spil, jeg gerne vil have til Wii U - har umiddelbart ingen planer om at købe flere, medmindre jeg får nogle gode anbefalinger, som er til at få fat i.


Level 15
105000 XP
Indlæg: 135
#3:  m1chelsen -

Ja okay, det lyder som et projekt som er en slat mere bøvlet Smiley Skal spillene være CIB og hvor langt er du nået?

Fokuserede selv på N64 på et tidspunkt for et par år siden, men synes pludselig platformen blev en tand for efterspurgt, så priserne bare steg.

Blog: www.KonsolTing.blogspot.dk // YouTube channel: www.youtube.com/user/MMAting


Level 50
1888500 XP
Indlæg: 1251
#4:  ThePatrickBay -

Altså drømmen er jo CIB, men fordi det kan være svært at finde mange titler til en ordentlig pris CIB, går jeg i første omgang bare efter at have selve spillet - og så opgradere med tiden, efterhånden som det kan lade sig gøre at finde CIB til en pris, jeg kan acceptere.

På nuværende tidspunkt er jeg på ca. 77 spil ud af omkring 250, så der er lang vej endnu. Men jeg tager det stille og roligt. Budgettet skal også holde til lejlighed, bil, ferier, bajere og nyere spil, så kan ikke bruge enorme summer på min lille hobby Smiley

Jeg vil give dig ret i, at priserne er steget, men med lidt tålmodighed kan man finde de fleste titler til en nogenlunde pris. Man skal bare ikke forvente at færdiggøre samlingen på den korte bane.

Hvad fik dig til at beslutte, at du vil have en komplet Wii U-samling? Smiley


Level 20
194000 XP
Indlæg: 165
#5:  Badstue -

Hvilke spil mangler du? Vi er skiftet til Switch, men beholder WiiU konsollen og de "største" spil. Så vi har da en del mindre titler, der skal videre i systemet.


Level 15
105000 XP
Indlæg: 135
#6:  m1chelsen -

#4
Mener faktisk kun at der er 243 N64 PAL spil, så dit mål er tættere på Smiley De tungeste bliver nok SC64 og SBK2, eller har du disse?

Grunden til at jeg gik i gang med at fokusere på Wii U konsollen, omhandler i bund og grund ønsket om, at jeg på et tidspunkt har et komplet set. Jeg har derfor overvejet forskellige platforme til formålet, hvor dette startede med N64, hvor jeg kørte død ved 103/243, hvorefter jeg tog fat på PS Vita settet, hvor jeg så småt kørte død ved de 50%. Det virkede til at WU settet ikke var så populært at samle ind til ift. et komplet set, så så dette som en god mulighed for at finde spil til forholdsvis lave priser / let tilgængelige, jf. at konkurrencen var minimal. Nu er jeg så på den gode side af halvvejs mærket, hvortil jeg også har en god del af de bedre titler, så det virker overskueligt at nå til ende. Men som med dig, tager jeg den med ro, da jeg ikke ønsker at blive mættet i processen Smiley Der skal som du også selv er inde på, være tid og økonomi til andre ting i livet, samt andre spil til andre platforme.

#5
Denne liste over spil er opdateret:
http://konsolting.blogspot.dk/2017/06/nintendo-wii-u-physical-pal-list.html

Spil markeret med "✔", har jeg i samlingen.

I tilfælde af at du (eller andre) ligger inde med WU spil som jeg mangler - og som i vil af med, så har jeg følgende at bytte med:

http://konsolting.blogspot.dk/p/kb-salg.html

Jeg kan også have interesse i at købe, hvis prisen falder i min smag Smiley

Blog: www.KonsolTing.blogspot.dk // YouTube channel: www.youtube.com/user/MMAting


Level 20
202500 XP
Indlæg: 266
#7:  Neffets -

Jeg er på 48%. Det er dog gået noget langsommere med, at købe spil de sidste måneder. Mange tager højere priser end- eller lige omkring de samme som butikkernes nypriser. Så de skal lige lidt længere ned, før jeg ser mig selv komme videre med samlingen.

Det er dog min plan, at jeg på et tidspunkt starter en livestream på Twitch, hvor målet er at gennemføre alle PAL spil (og muligvis US eksklusiv titler). Jeg håber det på et tidspunkt kommer til, at kunne lade sig gøre Smiley


Level 50
17520000 XP
Indlæg: 6282
#8:  KJ85 -

@m1chelsen: Project Zero: Maiden of Black Water er kun produceret i meget begrænset oplag, så den må vel skulle klassificeres som værende sjælden, og Star Fox Guard findes fysisk på disc, men den var kun inkluderet i den såkaldte First Print Edition:


Level 15
105000 XP
Indlæg: 135
#9:  m1chelsen -

#7
Det lyder mega cool med at streame alle PAL spil. Det skal jeg helt klart kigge med på, når det sker. Starter du så med 007 Legends Smiley?

#8
Jeg ser ikke PZ som værende specielt sjældent, eftersom det kan erhverves uden problemer via Ebay, hvis blot man gider at betale de ca 800-1000 kr. for LE udgaven. Alternativt kan man snuppe den fysiske australske PAL udgave, som findes i regulær fysisk udgave. Denne koster omkring de 400 kr, hvis man vil vente lidt på den Smiley

Vedr. Guard, så er det korrekt, at det kan erhverves fysisk igennem den SF pakke du linker til. Så hvis man ikke kan acceptere DLC Guard udgaven, bør man helt klart gå efter denne SF pakke. Så den btw til 4-500 kr. i GS sønderborg, hvis nogen skulle have interesse i den slags. I min samling, har jeg dog accepteret DLC spil, som kommer i Retail boxe, så som Guard og Tipping Stars.

Blog: www.KonsolTing.blogspot.dk // YouTube channel: www.youtube.com/user/MMAting


Level 50
1888500 XP
Indlæg: 1251
#10:  ThePatrickBay -

m1chelsen skrev:
#4
Mener faktisk kun at der er 243 N64 PAL spil, så dit mål er tættere på Smiley De tungeste bliver nok SC64 og SBK2, eller har du disse?


Ja, 243 unikke N64 PAL - det er korrekt Smiley Mit endelige mål er faktisk at have alle forskellige udgivelser, som i alle forskellige regionsudgivelser. Eksempelvis er Ocarina of Time udgivet i 3 forskellige PAL-udgaver. En SCN, EUR og AUS-udgave. Tæller man alle regionsudgivelser sammen, er der - umiddelbart - 506 udgivelser. Det er sandsynligvis umuligt at få alle CIB, da nogle regionsudgivelser kom med en kasse og manual med regionskode fra en anden region. Men jeg går sgu efter det i længden Smiley

Jeg har hverken SC64 eller SBK2. De er relativt tilgængelige online, men selvfølgelig meget sjældent til en pris, jeg ønsker at betale på nuværende tidspunkt.

Huskede i øvrigt forkert i forhold til, hvor mange spil jeg har. Det er 72 i øjeblikket. Hvis nogen skulle være interesseret i at se mine fremskridt, så har jeg et online ark, som jeg opdaterer, når jeg får noget nyt. Jeg nørkler lidt med at få min spilsamling lagt op overskueligt på en hjemmeside, men eftersom min kalender er ret fyldt i øjeblikket, er det nok først i 2018, at der er et konkret resultat, jeg kan fremvise.


Level 15
105000 XP
Indlæg: 135
#11:  m1chelsen -

Det ændrer pludselig en del på det Smiley MEN samtidig bevirker det sikkert også, at det flow hvorved du henter ikke alt for dyre spil hjem, stiger, så du undgår at køre død i det Smiley

En af de ting jeg er glad for ift. min WU samling er, at jeg fortsat mangler en del billige titler, som Just Dance osv. Så på den måde kan jeg hive et spil hjem af og til og bibeholde et jævnt flow Smiley

Det bliver spændende at følge din hjemmeside, når du får etableret din samling der.

Blog: www.KonsolTing.blogspot.dk // YouTube channel: www.youtube.com/user/MMAting


Level 50
1888500 XP
Indlæg: 1251
#12:  ThePatrickBay -

Jeg kan sagtens forstå dine pointer omkring samling af Wii U-spil, selvom konsollen ikke betyder så meget for mig. Jeg har ca. 20 fysiske spil til Wii U, og det er nogenlunde dem, jeg personligt er interesseret i at eje.

Får du egentlig spillet dine Wii U-spil? Jeg har ikke spillet mere end måske en tredjedel af mine N64-spil (endnu), men har planer om at streame, at jeg gennemfører alle dem jeg har en dag.


Level 18
168000 XP
Indlæg: 109
#13:  Krisp -

Jeg har stort set alle de essentielle Wii U spil og er ret glad for samlingen.

Men jeg er ikke interesseret i titler som Just Dance osv. Kun titler jeg selv gider at spille. Smiley.

Er det ikke noget med at Bayonetta 1er ret sjældent til Wii U, fordi det kun var med i den begrænsede collectors udgave, eller husker jeg forkert?


Level 15
105000 XP
Indlæg: 135
#14:  m1chelsen -
redigeret af m1chelsen d. 12. Nov 2017 13:20

#12
Generelt får jeg anskaffet markant flere spil, end jeg får spillet. Dette er på trods af, at jeg alligevel får gennemført en hel del titler. For er der ikke altid overensstemmelse imellem hvad jeg nyder at spille og hvad jeg samler.

Se evt: https://www.youtube.com/watch?v=XoEjAhzQb7Y&t=s

Det som jeg p.t. primært bruger min WU til, er nok Super Mario Maker og Skylanders Imaginators som jeg nørder med min datter, samt Zelda BotW, som virker ret fantastisk, hvor jeg dog ikke er kommet så langt endnu. Dette hænger også sammen med, at jeg p.t. er i en periode, hvor jeg bruger min X1 en del og er i gang med Quantum Break, Mirror´s Edge Catalyst og Resident Evil 7.

Det lyder dog som et mega fedt mål du har, med at streame dine N64 titler. Lad os ikke håbe, at Nintendo bliver børnefornærmet over at du streamer deres spil Smiley


#13
Fuldt forståeligt at du vælger disse titler fra, med mindre du går efter et komplet set. Det er forholdsvis irriterende at punge penge ud efter et tåbelig spil, bare for at færdiggøre en samling. Jeg gør kun dette, ved de set jeg er interesseret i at fuldføre. Til alle andre platforme hopper jeg udenom Smiley

Bayonetta 1 kan nemt skaffes via Ebay. Det er blevet solgt i stor stil i den papkasse edition, som indeholder hhv B1 og B2. På Ebay er der en del af disse som er splittet op, hvilket medfører at du kan erhverve "retail udgaven" af B1 til ca. 100-150 kr.

Blog: www.KonsolTing.blogspot.dk // YouTube channel: www.youtube.com/user/MMAting


Level 50
1888500 XP
Indlæg: 1251
#15:  ThePatrickBay -

m1chelsen skrev:
Det lyder dog som et mega fedt mål du har, med at streame dine N64 titler. Lad os ikke håbe, at Nintendo bliver børnefornærmet over at du streamer deres spil Smiley


Nintendo har slækket en del på deres politik omkring streaming og generel video content af deres spil Smiley På YouTube tillader de videoer, men tager reklameindtægterne af de spil, de selv har rettighederne til. På Twitch lader de en streame deres spil, hvilket man kan tjene nogle penge på. Faktisk var flere af deltagerne i Nintendo World Championship 2017 streamere, der lever af at streame Nintendo-spil Smiley


Level 15
105000 XP
Indlæg: 135
#16:  m1chelsen -

Ja okay, så ændre det jo en del. Mente bare at Nintendo en overgang flaggede alt der kunne minde om gameplay Smiley

Blog: www.KonsolTing.blogspot.dk // YouTube channel: www.youtube.com/user/MMAting


Level 20
202500 XP
Indlæg: 266
#17:  Neffets -

Black Friday sendte mig over 50% af den komplette samling med 8 nye spil. Det var helt rart at finde spil til 100 kr. eller lige under!

m1chelsen skrev:
Det lyder mega cool med at streame alle PAL spil. Det skal jeg helt klart kigge med på, når det sker. Starter du så med 007 Legends?


Alt er klart til et lækkert stream, men tiden kniber lige pt. Mega-irriterende når det virkelige liv kommer på tværs af videospil Smiley Jeg regner med at sætte det sådan op, at "seerne" bestemmer spillenes rækkefølge. Jeg er dog lidt skeptisk med alle de skide Just Dance spil der er Smiley Smiley


Level 11
63500 XP
Indlæg: 60
#18:  kevin rostrup -

Jeg har kun samlet nintendos egne til WiiU men det kan da godt være man skulle begynde lidt mere målrettet efter at have set din video


Level 15
105000 XP
Indlæg: 135
#19:  m1chelsen -

Neffets skrev:
Black Friday sendte mig over 50% af den komplette samling med 8 nye spil. Det var helt rart at finde spil til 100 kr. eller lige under!SmileyNice! Gratz med det Smiley

Neffets skrev:

Alt er klart til et lækkert stream, men tiden kniber lige pt. Mega-irriterende når det virkelige liv kommer på tværs af videospil Smiley Jeg regner med at sætte det sådan op, at "seerne" bestemmer spillenes rækkefølge. Jeg er dog lidt skeptisk med alle de skide Just Dance spil der er Smiley SmileyGod idé med noget afstemnings halløj eller lign! Helt sikkert noget jeg ville finde interessant!

Blog: www.KonsolTing.blogspot.dk // YouTube channel: www.youtube.com/user/MMAting


Side: 12Vis alle


Svar på tråd

Du skal være logget ind på N-club for at kunne deltage i diskussionerne.


Log ind
Bliv gratis medlem
Glemt kodeord?