Switch i 2018: Hvad kommer der?

N-club > Nintendo Switch > Switch i 2018: Hvad kommer der?

Level 50
6448000 XP
Indlæg: 4162
#1:  JOEP -
redigeret af JOEP d. 4. Dec 2017 10:33

Switch har haft et fantastisk 2017 med store titler udgivet næsten hver måned, og endda en ny IP i form af ARMS. Vi har haft Legend of Zelda, Super Mario, Splatoon og Xenoblade Chronicles 2, men disse er jo alle gennemført, når vi når nytåret (*host*) og det er på tide at se fremad. Vi kender ikke til nogen spil med en udgivelsesdato i 2018 fra Nintendo eller andenparts-udviklere.

Så spørgsmålet er, hvad ønsker du dig af spil til Switch i 2018, eller hvad tror du, der kommer? Nye IP, gamle serier? Genudgivelser?


Side: 12Vis alle


Level 50
6448000 XP
Indlæg: 4162
#2:  JOEP -

Rygterne siger, at der kommer en Direct i januar, så der går ikke længe, før vi får lidt mere at basere vores ønsker på.

Baseret på tidligere rygter tror jeg, vi ser Smash Bros DX - om det er en genudgivelse af Melee og 4 er svært at sige, men inden juni ser vi helt sikkert et Smash-spil.

Metroid Prime 4 er jo annonceret, men tror ikke, vi får det i 2018. Vi får dog gameplay.

Et Animal Crossing-spil er helt sikkert under udvikling og kommer i 2018.

Pokémon skal der nok komme et par spil af til Switch, men er usikker på, om et af dem er et rigtigt Pokémon-spil. Tror ikke, de kan nå at have det klart.

Retro Studios må også snart vise deres projekt frem!


Level 29
456500 XP
Indlæg: 98
#3:  Nemy -

Jeg frygter desværre et lidt tyndt år, men håber selvfølgelig på det bedste. Tilgengæld tror jeg E3 bliver vildt for Nintendo. De har overbevist udviklerne (tror jeg) om at de skal satse på platformen, så nu tror jeg det vil vælte ind med spil. Hvor mange af dem der kommer i 2018 er så spørgsmålet.

Håber på et Smash DX (som det formentlig bliver selvom et helt nyt Smash også ville være nice)

Metroid Prime 4 tror jeg først bliver 2019

Animal Crossing tror jeg kommer


Level 50
1890500 XP
Indlæg: 1252
#4:  ThePatrickBay -

Jeg tror ikke, at vi behøver at frygte et tyndt år. Det kan være, at vi må regne med et spil fra Nintendo hver anden måned i stedet for hver måned, men jeg kan sagtens leve med "kun" 6 Nintendo-polerede spil på et år Smiley Som Nemy skriver, så kan udviklerne nu se økonomisk potentiale, i og med den rent faktisk - endda uden en juleperiode - har større momentum end Xbox One havde.

Hvad der konkret kommer af spil, tør jeg ikke gætte på, men der er jo masser af franchises at ta' af!


Level 18
167500 XP
Indlæg: 175
#5:  Retrolasse -
redigeret af Retrolasse d. 4. Dec 2017 15:48

Jeg kunne godt ønske mig et Switch Party a la Wii Party-serien. Det vil jeg hellere have end et nyt Mario Party. De senere udgaver i den serie har været sløje. Wii Party har været rigtig underholdene.

Jeg kunne også godt tænke mig et nyt Pilot Wings. Det til 3DS var glimrende, selvom det virkede som en tech demo. Mere af dette bare med mere indhold.

Et Switch Sports a la Wii Sports kunne også være fedt.


Level 50
1392500 XP
Indlæg: 1086
#6:  Rockarina -

Jeg går spændt og venter på Seasons of heaven, da jeg synes det ser spændende og anderledes ud.
Jeg håber på et nyt main spil i Animal crossing serien. Og rimelig meget ønske tænkning, men et nyt Luigi’s Mansion spil kunne også være lækkert at få på Switch’en.

New 3ds: 1135-0239-4309 Kastrup
Wii u: Qarina
Switch: 2438-9631-9211


Level 22
260000 XP
Indlæg: 239
#7:  powerfull499 -

Jeg tror også, at der ikke kommer til at komme lige så mange spil fra Nintendo næste år. Tror de har satset det meste af butikken på 2017. Når det så er sagt, så er jeg sikker på, at vi stadig får nogle spil fra dem: Smash Bros. er obligatorisk, og jeg håber virkelig, at det kommer.

Men selvom Nintendo nok ikke kommer til at udgive lige så mange spil, så tror jeg, at det bliver et rigtig godt år alligevel på grund af, som nogle af jer også skriver, at tredjepartsudviklerne begynder at få øjnene op for systemet. Nintendo Switch sælger rigtig godt, og tror kun at den bliver mere og mere populær!


Level 26
344500 XP
Indlæg: 308
#8:  Aneira -

Jeg så da gerne at Mario Maker fortsætter på Switch.

Men ellers savner jeg at der bliver rusket op i nogle gamle sager tilbage fra det 20. århundrede. Jeg aner ikke hvem der ejer rettighederne længere, men hvis Nintendo gør så ville det være interessant at sparke liv i Wizards & Warriors serien igen.

NNID: sideshow01

I'm normally not a praying man, but if you're up there, please save me Superman!


Level 2
2500 XP
Indlæg: 3
#9:  Nikolaj H -
redigeret af Nikolaj H d. 4. Dec 2017 20:31

Jeg gad godt se et nyt Donkey Kong spil til Switch. Gerne 3D, men 2D ville også være acceptabelt. Men et nyt F-Zero kunne være fedt og ellers et 2D Mario, men det kommer nok ikke næste år, da Odyssey lige er kommet. De kunne måske lave et spil der kombinerede New super Mario Bros. og Mario Maker. Jeg tror at både det nye Yoshi spil og Kirby kommer i første halvdel af 2018


Level 18
168000 XP
Indlæg: 109
#10:  Krisp -

Nu ved vi jo at der kommer et nyt Yoshi, Kirby og Pokemon spil.

Jeg kunne godt tænke mig at de optimerede og udgav Zelda OOT og MM remasters på Switch’en, da jeg ikke ejer en 3DS. Kunne også godt tænke mig en Skyward Sword udgivelse på Switch, det er det eneste 3D Zelda jeg ikke har spillet. Men tror ikke det er realistisk.

Et nyt Diddy Kong Racing med en fed kampagne som i det gamle spil på N64’eren kunne også være et drømme spil. De kan jo ikke have Banjo og Conker med, da de er ejet af Rare. Men der er masser af andre figurer fra Kong universet som kunne passe fint ind. Og ja der ville være plads til to kart racers, for Mario Kart har ikke en specielt fed kampagne del som DKR er kendt for.


Level 14
94000 XP
Indlæg: 102
#11:  palsted -

Krisp skrev:
Nu ved vi jo at der kommer et nyt Yoshi, Kirby og Pokemon spil.

Jeg kunne godt tænke mig at de optimerede og udgav Zelda OOT og MM remasters på Switch’en, da jeg ikke ejer en 3DS. Kunne også godt tænke mig en Skyward Sword udgivelse på Switch, det er det eneste 3D Zelda jeg ikke har spillet. Men tror ikke det er realistisk.

Et nyt Diddy Kong Racing med en fed kampagne som i det gamle spil på N64’eren kunne også være et drømme spil. De kan jo ikke have Banjo og Conker med, da de er ejet af Rare. Men der er masser af andre figurer fra Kong universet som kunne passe fint ind. Og ja der ville være plads til to kart racers, for Mario Kart har ikke en specielt fed kampagne del som DKR er kendt for.Rare ejer Diddy kong Racing


Level 18
168000 XP
Indlæg: 109
#12:  Krisp -

palsted skrev:

Krisp skrev:
Nu ved vi jo at der kommer et nyt Yoshi, Kirby og Pokemon spil.

Jeg kunne godt tænke mig at de optimerede og udgav Zelda OOT og MM remasters på Switch’en, da jeg ikke ejer en 3DS. Kunne også godt tænke mig en Skyward Sword udgivelse på Switch, det er det eneste 3D Zelda jeg ikke har spillet. Men tror ikke det er realistisk.

Et nyt Diddy Kong Racing med en fed kampagne som i det gamle spil på N64’eren kunne også være et drømme spil. De kan jo ikke have Banjo og Conker med, da de er ejet af Rare. Men der er masser af andre figurer fra Kong universet som kunne passe fint ind. Og ja der ville være plads til to kart racers, for Mario Kart har ikke en specielt fed kampagne del som DKR er kendt for.Rare ejer Diddy kong RacingNej, det gør de ikke. Diddy Kong er ejet af Nintendo. Diddy Kong Racing er udviklet af Rare i samarbejde med Nintendo. Det er af samme grund at Rare Replay på Xbox One ikke indeholder Diddy Kong Racing.

Men Rare ejer Banjo og Conker. Det er derfor Nintendo evt. kunne udgive et nyt spil i serien med figurer fra Kong universet istedet for de to.


Level 34
619000 XP
Indlæg: 605
#13:  stelzig -

Smash bros. DX siger i? Det hedder den japanske version af melee jo allerede Smiley

Jeg støtter også op om ønsket om et nyt f-zero, men har efterhånden opgivet håbet om nogensinde at se det.
Har ikke så meget ellers at tilføje udover at jeg virkelig virkelig gerne snart vil se noget VC, og rigtig gerne med GC spil denne gang (måske bedste mulighed for nævnte udgivelse af f-zero... Og melee for den sags skyld).


Level 22
248000 XP
Indlæg: 303
#14:  Moysen -

Noget Smash Bros ville være lækkert. Kunne også godt bruge et Mario Party spil Smiley

Gammel Nintendo-fan fra tidligere generationer - på banen igen med en Switch!


Level 7
25000 XP
Indlæg: 37
#15:  Hajisan -

Crash Bandicoot remaster port! Smiley


Level 18
168000 XP
Indlæg: 109
#16:  Krisp -

Hajisan skrev:
Crash Bandicoot remaster port! SmileyJa der har godt nok gået rygter om at Crash remaster ville udkomme på PC og Xbox også, på et tidspunkt. Det er måske ikke helt umuligt eftersom det er Activision som ejer Crash nu. Kender dog ikke til om deres aftale med Sony omkring remaster er timed eller ej.


Level 7
25000 XP
Indlæg: 37
#17:  Hajisan -

Krisp skrev:

Hajisan skrev:
Crash Bandicoot remaster port! SmileyJa der har godt nok gået rygter om at Crash remaster ville udkomme på PC og Xbox også, på et tidspunkt. Det er måske ikke helt umuligt eftersom det er Activision som ejer Crash nu. Kender dog ikke til om deres aftale med Sony omkring remaster er timed eller ej.Jeg så et screenshot af spillet for noget tid siden med Xbox knapperne, så det kommer nok til at ske på et tidspunkt. Håber de tænker Switch på også, det jo perfekt til sådan en konsol!


Level 18
168000 XP
Indlæg: 109
#18:  Krisp -

Hajisan skrev:

Krisp skrev:

Hajisan skrev:
Crash Bandicoot remaster port! SmileyJa der har godt nok gået rygter om at Crash remaster ville udkomme på PC og Xbox også, på et tidspunkt. Det er måske ikke helt umuligt eftersom det er Activision som ejer Crash nu. Kender dog ikke til om deres aftale med Sony omkring remaster er timed eller ej.Jeg så et screenshot af spillet for noget tid siden med Xbox knapperne, så det kommer nok til at ske på et tidspunkt. Håber de tænker Switch på også, det jo perfekt til sådan en konsol!Ja, det vil jeg heller ikke takke nej til. Smiley


Level 20
191000 XP
Indlæg: 228
#19:  Occisor -

Shin Megami Tensei, Virtual Console og et Tales spil ville være lækkert. Ellers Fire Emblem og Pokémon som står under 2018, som jeg dog stadig først tror vi ser i 2019.


Level 39
785500 XP
Indlæg: 587
#20:  Dennis Høj-Suhr -

Crash remaster på Switch ville bare være dejligt Smiley

Teamleder af Team Retro Gaming
Hjemmeside: http://teamretrogaming.wix.com/retro

Facebook gruppe:
http://www.facebook.com/TeamRetroGaming


Level 47
1150500 XP
Indlæg: 781
#21:  [8-Bit] MoNkEy -

Jeg kunne ret så godt tænke mig at se et "CoD" komme tilbage på en Nintendokonsol. Ja, I hørte rigtigt; Aben kunne godt ønske sig et "Call of Duty" til Switch'en!
Jeg har hygget mig mesterligt med go'e gamle "Modern Warfare 3" til Wii'en, og det samme gjaldt da såmen "Black Ops 2" og "Ghosts" til Wii-U'en!
Kom glad "Activision", kom glad med "CoD" til Switch!

Og ellers ser jeg bare ret så meget frem til et "PoKéMoN" til selvsamme konsol. Damn det ska' blive godt!!

Smiley

...oO( Virkeligheden skal holde sin kæft når jeg spiller Nintendo )Oc.


Level 22
260000 XP
Indlæg: 239
#22:  powerfull499 -
redigeret af powerfull499 d. 28. Dec 2017 18:50

Hajisan skrev:
Crash Bandicoot remaster port! Smiley


Crash Bandicoot forbinder jeg personligt meget med Sony. Tror ikke på rygterne. Det ville komme meget bag på mig, hvis de gamle Crash-spil så dagens lys på andre konsoller end PlayStation.


Level 18
163000 XP
Indlæg: 81
#23:  Brocky -

Har ikke de store forventninger...

Smash port, Metroid Prime 4 (måske), Mario Party og Donkey Kong er nok hvad jeg forventer.


Level 9
44500 XP
Indlæg: 19
#24:  Rechain -

Bare der kommer gode spil, men har allerede for mange i forvejen! Smiley (lol)


Level 15
119000 XP
Indlæg: 148
#25:  Marddos91 -

Rechain skrev:
Bare der kommer gode spil, men har allerede for mange i forvejen! Smiley (lol)


Jeg er med dig hele vejen - har det på præcis samme måde Smiley


Level 18
168000 XP
Indlæg: 109
#26:  Krisp -

powerfull499 skrev:

Hajisan skrev:
Crash Bandicoot remaster port! Smiley


Crash Bandicoot forbinder jeg personligt meget med Sony. Tror ikke på rygterne. Det ville komme meget bag på mig, hvis de gamle Crash-spil så dagens lys på andre konsoller end PlayStation.Efter ActiVision overtog serien, har der været udgivet Crash spil på både Nintendo og Microsoft konsoller. Smiley


Side: 12Vis alle


Svar på tråd

Du skal være logget ind på N-club for at kunne deltage i diskussionerne.


Log ind
Bliv gratis medlem
Glemt kodeord?