Din Zelda top3

N-club > The Legend of Zelda > Din Zelda top3

Level 16
132000 XP
Indlæg: 89
#1:  zcream -

Jeg er begyndt at hive nogle af de gamle Zelda spil frem igen og sidder naturligt nok derfor og vurderer lidt på kvaliteten i de forskellige titler. I den forbindelse ville det være interessant at høre jeres favoritter og gerne lidtvom hvorfor det forholder sådan.

Så lad høre; hvilke Zelda titler syntes du er de bedste og hvorfor?

NNID: zcream


Side: 12Vis alle


Level 34
626500 XP
Indlæg: 886
#2:  TheSonicolas -

1. Breath of the Wild
2. Twilight Princess
3. Skyward Sword

Danske Sonic-tegnefilm søges.


Level 19
183000 XP
Indlæg: 187
#3:  Retrolasse -

Stærkt præget af nostalgi:

1. A Link to the Past
2. Wind Waker
3. Breath of the Wild


Level 47
1184000 XP
Indlæg: 795
#4:  [8-Bit] MoNkEy -

Abens top ti har godt nok været uændret i mange år, men efter "Breath" kom ind i billedet måtte jeg revidere listen lidt...
Min top tre lyder::

1: The Legend of Zelda
2: Majora's Mask
3: Breath of the Wild

...oO( Virkeligheden skal holde sin kæft når jeg spiller Nintendo )Oc.


Level 50
1417500 XP
Indlæg: 1102
#5:  Rockarina -

1: Breath of the Wild
2: a link between worlds
3: ocarina of time 3D

For mig bliver det svært at overgå breath of the wild. Har virkelig virkelig nydt det eventyr, og ikke mindst friheden til at gøre hvad man vil, når man vil og ikke i en bestemt rækkefølge. Jeg elsker Links bevægelighed og evnen til at kunne klatre og svæve, samt alle de små puzzles der er med at finde korok seeds Smiley

New 3ds: 1135-0239-4309 Kastrup
Wii u: Qarina
Switch: 2438-9631-9211


Level 21
234000 XP
Indlæg: 152
#6:  Krisp -

1) Ocarina of Time
2) Breath of The Wild
3) Wind waker / Majora’s Mask

Jeg genspillede hele Ocarina of Time på N64 igen sidste forår. Og det holder stadigt og står som det bedste i serien for mig endnu, som det gjorde for godt 20 år siden. Tvivler på noget kommer til at overgå det for mig. Skal jeg lave en top 5 over bedste spil nogensinde, så er OOT også på min liste. Smiley


Level 16
132000 XP
Indlæg: 89
#7:  zcream -

Pt. genspiller jeg The Minish Cap og må tilstå, at det tidligere ikke var et der sagde mig det store, men jeg denne gang nyder det meget mere og det kommer godt op ad listen for mig, pga. den meget "rene" Zelda formel og så den lyse og hyggelige stemning. Ikke at jeg tænker det kommer op i top3, men det er bestemt stor underholdning.

NNID: zcream


Level 20
212500 XP
Indlæg: 274
#8:  Neffets -

1. A Link to the Past
2. Link's Awakening
3. A Link Between Worlds


Level 18
166000 XP
Indlæg: 132
#9:  Angus101 -

1. A link between worlds
2. Ocarina of time
3. Twilight Princess

BotW skulle måske være på listen. Det er virkelig godt og jeg er vild med det. Tror måske bare det skal have lidt mere tid for at give den samme følelse af nostalgi når jeg tænker tilbage på min spiloplevelse.


Level 50
1951500 XP
Indlæg: 1292
#10:  ThePatrickBay -

1. Breath of the Wild
Intet spil har holdt mig så meget fanget i mange, mange år. Udforskningselementet rammer spillet hovedet på sømmet med en nær perfekt fordeling mellem interessante steder og de "tomme" mellemområder. Nytænkningen i forhold til items fungerer virkelig godt. BotW er på toppen af min liste over bedste spil nogensinde.

2. Ocarina of Time
Indtil for ca. 10 måneder siden ville Ocarina of Time være nr. 1 på denne liste. Det er et af min barndoms mest mindeværdige spil. Jeg husker med glæde tilbage på de mange, mange timer, jeg har brugt på at udforske alle dele af Hyrule. Hvis jeg siger, at jeg har brugt 1000 timer på OoT, er det nok ikke helt forkert. Ubeskriveligt godt spil, som til en vis grad stadig holder i dag.

3. Twilight Princess HD
Lige da Twilight Princess udkom på Wii, fik jeg aldrig gennemført det. Men så kom tiden, hvor der blev udgivet et HD-remake til Wii U, som Zone og jeg lavede en let's play-serie af. Jeg syntes faktisk om stort set hele spillet, og de der kender mig vil vide, at det er sjældent, at jeg har svært ved at kritisere et spil. Jeg nyder generelt Zelda-spil i meget høj grad, men Twilight Princess HD sniger sig altså op foran mange af de andre og lige med i top 3.


Level 50
7092500 XP
Indlæg: 4290
#11:  JOEP -

Jeg kan få.virkelig ikke fordrage at lave lister om den slags, så det vil jeg afholde mig fra. Jeg er til gengæld ret imponeret over, hvor mange forskellige spil i serien, det er på folks Top 3. Jeg havde forventet at se Ocarina of Time of Majora's Mask I næsten samtlige indlæg, men der er jo flere, der ikke har nogen af dem. Det er fedt at læse. Smiley


Level 26
353000 XP
Indlæg: 317
#12:  Aneira -
redigeret af Aneira d. 29. Dec 2017 13:03

1: Ocarina of Time
2: Zelda II: The Adventures of Link
3: A Link to the Past

Må hellere knytte en kommentar inden folk kaster potteskår efter mig over mit 2. valg.

Det var det første spil i serien jeg spillede og nok det NES spil jeg har brugt mest tid på. Det mærkværdige er at de 3 spil på min top 3 liste også var de 3 første Zelda spil jeg spillede. Selvfølgelig i kronologisk rækkefølge efter udgivelsesdato.

Majora's Mask ville være gået ind som nr. 4 på listen og var også det 4. spil jeg spillede. Jeg ved ikke hvorfor at det forholder sig således. De seneste spil har bare ikke gjort det for mig. Det oprindelige Legend of Zelda bed sig aldrig fat. Højest sandsynligt fordi at jeg spillede A Link to the Past før dette. Wind Waker var røv og nøgler for mig, da jeg aldrig accepterede cell shaded og var møg skuffet over, at skulle styre et lille grimt barn. Twilight virkede tomt og Skyward var for linært.

Hvorfor er Breath of the Wild ikke på listen? Jeg har svært ved at placere det på en liste. Det gør en masse ting rigtigt og endnu flere ting forkert synes jeg. For mig har Zelda altid været om at udforske store, lange dungeons med udfordrende puzzles, som kan tage dage at regne ud. Det tilbyder Breath of the Wild ikke. Så for mig er det ikke et rigtigt Zelda spil.

NNID: sideshow01

I'm normally not a praying man, but if you're up there, please save me Superman!


Level 50
1951500 XP
Indlæg: 1292
#13:  ThePatrickBay -

^ Jeg nød faktisk at spille Zelda II, men kun fordi jeg havde en guide, jeg kunne læne mig op af. Der er for mange random ting, man skal for at komme videre, men med en guide blev spillet rent faktisk ret fedt, selvom det er meget anderledes end andre Zelda-spil.


Level 26
353000 XP
Indlæg: 317
#14:  Aneira -

^ Det må være derfor, at jeg brugte så mange timer. Jeg havde nemlig ingen guide og internettet eksisterede ikke dengang Smiley

NNID: sideshow01

I'm normally not a praying man, but if you're up there, please save me Superman!


Level 13
81000 XP
Indlæg: 55
#15:  Madskimo -

1. A Link to the Past
Dette er det første Zelda spil som jeg rigtig kom i dybden med, så det har mange nostalgi-point. Derudover satte dette spil også præcedens for mange kommende Zelda titler. Dungeon design, items og den generelle "feel" i måden spillet fortalte sin historie på har.

2. Majora's Mask
Et afbræk fra den kendte Zelda formel som OoT skabte. Det var fedt med et frisk pust til serien, og jeg håber at Nintendo igen vil tage en "chance" som de gjorde med denne titel.

3. Ocarina of Time
Behøver jeg forklare denne ?

Hvis ikke man har prøvet de originale Oracle of Ages/Seasons, så vil jeg klart anbefale disse også - Som med Majora's Mask, var de et frisk pust til 2D genren.
Desværre har jeg aldrig spillet Skyward Sword, og har først fået købt mig Breath of the Wild her til jul - Så de to spil har jeg ikke kunnet vurdere i ovenstående.


Level 34
613500 XP
Indlæg: 639
#16:  Kanin -
redigeret af Kanin d. 1. Jan 2018 19:35

Der er en ny konge i serien: Breath of the Wild
Hvorfor? Fordi jeg aldrig troede på at et nyt Zelda-spil skulle give mig samme følelse som den første gang jeg drog på eventyr med Link.
Siden The Wind Waker, har alle spil manglet noget nyt, et frisk pust. Det var altid samme formel. Samme items. Samme koncept.
Breath of the Wild kastede næsten alt væk som holdte tidligere Zelda-spil fra at være lige så fantastiske som de gamle N64 klassikere. Følelsen af at skulle hoppe af The Great Plateau for første gang, bliver sværd at slå. Tvivler på at Nintendo formår at gører dette i de næste 10 år desværre.... Men drømmen er i live igen. En drøm Skyward Sword ellers havde aflivet godt og grundigt.

Majora's Mask
Sjældent er der noget der slår ens første kærlighed. Har endnu ikke spillet noget der var lige så fokuseret og unikt som MM. Spillets temaer, stemning og historie har defineret mere af min smag i kunst/kultur end jeg selv er klar over.... tror jeg.
Anyways... Fantastisk spil.

Dunno - Ocarina eller Wind Waker
Ocarina var aldrig helt på samme niveau som MM. Wind Waker var fantastisk, men haltede henimod slutningen. Ikke destro mindre. Nu er de begge på min top 3.


Side: 12Vis alle


Svar på tråd

Du skal være logget ind på N-club for at kunne deltage i diskussionerne.


Log ind
Bliv gratis medlem
Glemt kodeord?